-
Πριν κάνετε οτιδήποτε με συναγερμούς, να θυμίσω ότι το ΨΨ έχει μαμίσιο gps tracker και δυνατότητα εύρεσης του αυτοκινήτου. Η δε καλωδιώσεις του είναι ανεξάρτητες από τις υπόλοιπες του αυτοκινήτου και το κάνουν αρκετά δύσκολο να εντοπιστούν. Είναι βαθιά μέσα στο ταμπλό.
Τάδε έφη ο μάστορας στην αντιπροσωπεία που μου έφερε ως παράδειγμα τα CHR που τα ανοίγουν, τα βάζουν μπροστά αλλά τα παρατάνε γιατί δε βρίσκουν τρόπο να εξουδετερώσουν το gps. Θέμα χρόνου κι αυτό βέβαια απλά το αναφέρω ως μια δικλείδα ασφαλείας. Εγώ είμαι αναποφάσιστος για το τί θα κάνω. Ίσως έναν Pandora ίσως και ένα σκέτο tracker που έχω και τωρα στο Τζαζ.
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Lounge awd λευκό πέρλα για 5 Ιανουαρίου!
Έκλεισε…Υ.Γ. Ακούς Γάτε????
Ωραίος! Πόσο βγήκε;
Με 2,500€ ακόμα έπαιρνε το tucson χαχαχαχα
Hyundai, Kia, Daewood, και τα συναφή ούτε καν περνάω από τις αντιπροσωπείες τους να τα δω.
Εγώ πάντως ένα Kenwood μίξερ που πήρα καλό μου βγήκε...
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Συναγερμό θα τοποθετήσεις; Και αυτός απαιτεί παρέμβαση στη καλωδίωση του αυτοκινήτου.Εργοστασιακός δεν υπάρχει..
να το βαζεις σε παρκινγκ γιατι οι γυφτοι καραδοκουν.Θα σου παρουν κανα καταλυτη στο 5λεπτο και ουτε που θα το καταλαβεις.
-
Ωραίος! Πόσο βγήκε;
Με 2,500€ ακόμα έπαιρνε το tucson χαχαχαχα
Hyundai, Kia, Daewood, και τα συναφή ούτε καν περνάω από τις αντιπροσωπείες τους να τα δω.
Εγώ πάντως ένα Kenwood μίξερ που πήρα καλό μου βγήκε...
Αν σε ενόχλησε τόσο το έξτρα “D” που μπήκε από το autocorrect να το κοιτάξεις.
Αν δεν σηκώνεις σαρκασμό να το κοιτάξεις...
-
@chris__7 said in Toyota Corolla Cross:
Συναγερμό θα τοποθετήσεις; Και αυτός απαιτεί παρέμβαση στη καλωδίωση του αυτοκινήτου.Εργοστασιακός δεν υπάρχει..
να το βαζεις σε παρκινγκ γιατι οι γυφτοι καραδοκουν.Θα σου παρουν κανα καταλυτη στο 5λεπτο και ουτε που θα το καταλαβεις.
Υπάρχουν άλλες ομάδες που αυτοί που λες είναι παιδική χορωδία μπροστά τους. Στο leasing του αδερφού μου πήδηξαν μέσα στην αυλή και αφαίρεσαν ζαντολαστιχα, εμπρός προφυλακτήρα, φανάρια led και την οθόνη από το εσωτερικό. Ούτε που κατάλαβε τι έγινε .
-
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες προωθούν τα ηλεκτρικά διότι το μόνο ζόρι είναι οι μπαταρίες. Τεχνολογικά δεν απαιτούν καμία εξέλιξη και δεν απαιτούνται επενδύσεις για εξέλιξη κινητήρων.
Δεν ισχύει αυτό. Συνέχει εξελίσσονται οι ηλεκτροκινητήρες, ώστε να γίνονται ελαφρύτεροι, να καίνε λιγότερο και να χρησιμοποιούν λιγότερες σπάνες γαίες. Για αυτό υπάρχουν διάφορες τεχνολογίες (σύγχρονοι, ασύγχρονοι, με μόνιμο μαγνήτη ή ηλεκτρομαγνήτη). Επίσης οι κατασκευαστές δεν θέλουν άμεσα την ηλεκτροκίνηση, καθώς έχουν επενδύσει ήδη τεράστια ποσά στις ΜΕΚ. Μάλιστα αν δεις γκρινιάζουν για ενδεχόμενες απαγορεύσεις και λένε ότι οι ΜΕΚ έχουν ακόμα πολλή ζωή. Οι πολιτικοί (οι Βρυξέλλες δηλαδή) οδηγούν εκεί την κατάσταση.
Οι γερμανοί έχουν παντελή έλλειψη τεχνογνωσίας και για αυτό το επόμενο tiguan 2024 θα είναι πάλι με diesel και tsi κινητήρα.
Φυσικά ούτε αυτό ισχύει. Οι Γερμανοί έχουν ηλεκτρική και υβριδική τεχνογνωσία από τους αγώνες και επίσης έχουν στην παραγωγή πολλά ηλεκτρικά. Επίσης σήμερα μπορείς απλά να αγοράσεις τεχνογνωσία. Τα ντίζελ δεν τα γουστάρω ούτε εγώ, αλλά για συγκεκριμένα σενάρια είναι κατάλληλοι ως κινητήρες, κυρίως για την οικονομία εκτός πόλης.
-
Καλά να πάθεις κι εσύ!
-
-
@tutuyo said in Toyota Corolla Cross:
Οκ στο 20:21 ο συνοδός λέει ότι το ΨΨ του θυμίζει BMW.
Σχόλια;
Εντυπώσεις; -
μενω κυριως στην αποφωνηση "This keeps all the good features of RAV4 and improves on the drive"
-
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Τουλάχιστον λέει Includes paid promotion στην αρχή του βίντεο.
-
Το MyT, το Τoyota Cοnnect κλπ θυμίζουν BMW.
Nομίζω ειναι γνωστη η συνεργασία των 2 εταιρειών.
Με την εμφανη βελτίωση των οδηγικών χαρακτηριστικών των Τογιοτα θα εχουμε μεγαλύτερη συγκλιση των 2 εταιρειων.... -
Φυσικά είναι γνωστή η συνεργασία bmw-Toyota εδώ και πολλά χρόνια. Όπως και η συνεργασία vag-ford και δευτερευόντως vag-hyundai ή Mercedes-Renault.
Λέτε να νοιάζονται οι μεγαλο-καρχαρίες των βιομηχανιών για τις δικές μας οπαδικού τύπου προτιμήσεις στ' αυτοκίνητα? -
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Παντως να πω την αληθεια με αυτά τα μαύρα εσωτερικά και τις κακοφωτισμένες εκθέσεις τα θάβει τα μοντέλα εκθεσιακά!
Μπήκα στο lounge στην Κηφισίας στο τεστ σε εξωτερικό χώρο και επαθα σοκ!
Αμαξάρα και λόγω πανοραμικής.
Ημουν πριν στο Γιαννιτσα με τη style και διπλα style yaris hybrid και ψυχοπλακώθηκα!Στα χρήματα που ζητάει η Lounge ειναι VFM για αυτά που δίνει.
37200 με πέρλα και το κλείδι στο χέρι το 4Χ2
Οντως σε βάζει σε σκέψεις!Βαλε και αλλα 2 χιλιαρικα και παιρνεις το civic που ναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.Που εκει μιλαμε για αμαξι οχι για κουβα
Δεν αγοράζω χαμηλά αμαξια.
Με το αντιπροσωπο της HONDA δεν μπλέκω!οκ.παρε την υπερυψωμενη corolla τοτε που με 37000 ειναι vfm
37κ και είναι vfm; Μάλιστα. Καλά έλεγε ο ΓΑΠ...
Βρες μας ένα όχημα με 200 άλογα, με όλα τα συστήματα ασφαλείας και πανοραμική ηλιοροφή στην ίδια τιμή και τα ξαναλέμε.
Αγαπητέ netgeo, επειδή μάλλον το παίρνεις προσωπικά το σχόλιο μου, θα ήθελα να το αναλύσω λίγο. 37Κ για ένα αυτοκίνητο που θα το έχεις στο χέρι σε 6 μήνες (μακάρι για σένα αφού διάβασα ότι το έχεις παραγγείλει ήδη), μου φαίνονται πάρα πολλά για ένα κουτί που θα το σέρνεις στους ελληνικούς δρόμους.
Πρέπει να έχει κάποιος πολύ χρήμα που κάθεται για να γίνει μια τέτοια αγορά. Εκτός και αν το Toyota Forum είναι για λίγους και εκλεκτούς.Και όσον αφορά το δίλημμα που έθεσες με τους 200 ίππους και τα συστήματα που διαθέτει, απλά το αγνοω, δεν έχει καν σημασία να συζητήσουμε περί προτιμήσεων.
-
Παντως να πω την αληθεια με αυτά τα μαύρα εσωτερικά και τις κακοφωτισμένες εκθέσεις τα θάβει τα μοντέλα εκθεσιακά!
Ημουν πριν στο Γιαννιτσα με τη style και διπλα style yaris hybrid και ψυχοπλακώθηκα!Στα χρήματα που ζητάει η Lounge ειναι VFM για αυτά που δίνει.
Οντως σε βάζει σε σκέψεις!Βαλε και αλλα 2 χιλιαρικα και παιρνεις το civic που ναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.Που εκει μιλαμε για αμαξι οχι για κουβα
Με το αντιπροσωπο της HONDA δεν μπλέκω!οκ.παρε την υπερυψωμενη corolla τοτε που με 37000 ειναι vfm
Βρες μας ένα όχημα με 200 άλογα, με όλα τα συστήματα ασφαλείας και πανοραμική ηλιοροφή στην ίδια τιμή και τα ξαναλέμε.
Αγαπητέ netgeo, επειδή μάλλον το παίρνεις προσωπικά το σχόλιο μου, θα ήθελα να το αναλύσω λίγο. 37Κ για ένα αυτοκίνητο που θα το έχεις στο χέρι σε 6 μήνες (μακάρι για σένα αφού διάβασα ότι το έχεις παραγγείλει ήδη), μου φαίνονται πάρα πολλά για ένα κουτί που θα το σέρνεις στους ελληνικούς δρόμους.
Πρέπει να έχει κάποιος πολύ χρήμα που κάθεται για να γίνει μια τέτοια αγορά. Εκτός και αν το Toyota Forum είναι για λίγους και εκλεκτούς.Και όσον αφορά το δίλημμα που έθεσες με τους 200 ίππους και τα συστήματα που διαθέτει, απλά το αγνοω, δεν έχει καν σημασία να συζητήσουμε περί προτιμήσεων.
Καθόλου προσωπικά προς θεού.
Έχω την εντύπωση πως το ακρωνύμιο VFM έχει παρεξηγηθεί λίγο, δεν σημαίνει φθηνό σε καμια περίπτωση.
Ένα προϊόν μπορεί να κάνει εκατομμύρια και να έχει υψηλό VFM για τον χρήστη του. Το οποίο επίσης είναι και υποκειμενικό.
Σε καμία περίπτωση δεν ανέφερα ότι το όχημα είναι φθηνό!!!
-
Το αμαξι θα κανει παταγο με τον κινητήρα 1,8 οποτε αυτός ερθει.. ειδικά αν δεν υπαρξει μεγάλη αυξηση τιμών
Ως διλιτρος εχει προβλημα στην Ελλαδα.
Καλά τα 197 αλογα αλλα αλλος και ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου!Στα 33-34 μια lounge 1,8 την αγοραζα αυριο το πρωί...
Στα 37 την ίδια σε 2.0 όχι!
Εγω χάνω αλλά στο μπουρδέλο που ζούμε δεν την ξαναπατάω με δίλιτρο.
btw καπου διαβασα οτι εχει 73 ευρώ τέλη η 2.0
Ειναι δυνατόν; -
Το αμαξι θα κανει παταγο με τον κινητήρα 1,8 οποτε αυτός ερθει.. ειδικά αν δεν υπαρξει μεγάλη αυξηση τιμών
Ως διλιτρος εχει προβλημα στην Ελλαδα.
Καλά τα 197 αλογα αλλα αλλος και ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου!Στα 33-34 μια lounge 1,8 την αγοραζα αυριο το πρωί...
Στα 37 την ίδια σε 2.0 όχι!
Εγω χάνω αλλά στο μπουρδέλο που ζούμε!
btw καπου διαβασα οτι εχει 73 ευρώ τέλη η 2.0
Ειναι δυνατόν;Έως 122γρ φτάνει οπότε δεν νομίζω...
Το 2024 που θα έρθει το 1.8 η αγορά σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετική...
-
Πιθανολογώ πως αγνοείς που έχει φτάσει η μέση τιμή των αυτοκινήτων που αγοράζονται αυτή τη στιγμή στη χώρα. Είναι λίγο κάτω από τα 30Κ με αυξητικές φυσικά τάσεις.. Αυτό ως σχόλιο προς το 37Κ και ελληνικοί δρόμοι.
Επίσης μάλλον αγνοείς τον ορισμό του vfm αλλά σε αυτό με πρόλαβε ο netgeo.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Πιθανολογώ πως αγνοείς που έχει φτάσει η μέση τιμή των αυτοκινήτων που αγοράζονται αυτή τη στιγμή στη χώρα. Είναι λίγο κάτω από τα 30Κ με αυξητικές φυσικά τάσεις.. Αυτό ως σχόλιο προς το 37Κ και ελληνικοί δρόμοι.
Επίσης μάλλον αγνοείς τον ορισμό του vfm αλλά σε αυτό με πρόλαβε ο netgeo.
Πιστεύω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των αυτοκινήτων αξίας άνω των 20-25 χιλιάδων ευρώ δεν αγοράζονται πλέον ιδιωτικά στην Ελλάδα.
Να είναι καλά το leasing που δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους να οδηγούν αυτοκίνητα που δεν θα είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ούτε στα πιο τρελά όνειρα τους...
Όσο για το value for money, όλα τα Toyota είναι VFM γι'αυτο και πουλάνε.
Toyota Corolla Cross