Πιο όμορφο από το αδερφάκι του 308, λίγο γκολφιζει ίσως
να το δουμε και μεσα
Πιο όμορφο από το αδερφάκι του 308, λίγο γκολφιζει ίσως
να το δουμε και μεσα
Βαζω αγγελια το Auris μου πριν χρονια. Το αυτοκινητο εξαιρετικο απο καθε αποψη για αμαξι 12 ετων. Και επειδη ηθελα να το δωσω γρηγορα, το ειχα βαλει στο κατω ακρο των τιμων αγοραπωλησιας, κατι που αποδειχτηκε μεγα λαθος τελικα
Ερχεται ο πρωτος κυριος, μου λεει "γιατι τοσο φτηνα νεαρε, τι προβλημα εχει?", του εξηγω τους λογους και του λεω οτι μπορει να το ελεγξει οπου και οσο θελει. Αυτος εκει, να εχει "κλειδωσει" και να με ρωταει συνεχως το ιδιο πραγμα. Πραγματικα σαν 5χρονο που ζηταει σοκολατα. Εγω να προσπαθησω να κουβεντιασω και αυτος εκει "Τι προβλημα εχει?Τι προβλημα εχει?Τι προβλημα εχει". Μπορει και 500 φορες
Ωσπου δεν αντεξα, του λεω "Κοιτα να δεις, οσες φορες και να με ρωτας το ιδιο πραγμα, η απαντηση δεν θα αλλαξει". Γυρισε και εφυγε χωρις λεξη. 
Σε 2ο ραντεβου ερχεται κυρια καποιας ηλικιας, με τον γιο φοιτητή απο οτι καταλαβα. Ο πιτσιρικας δεν πολυασχοληθηκε, ειπε απλα, ασχημουτσικο ειναι και μετα επαιζε με το κινητο σε με γωνια.
Σε καποια φαση, αφου το εχουν δει κτλ γυρναει η μανα και μου λεει "Που ειναι τα φωτα ομιχλης"
Της απανταω "Κυρια μου, δεν εχει, οταν αγορασα το αυτοκινητο, δεν τα προσεφερε η εκδοση του"
Απαντηση "Οχι ξερω εγω, ολα τα αυτοκινητα εχουν φωτα ομιχλης, πες μου που ειναι? Μηπως τα πηρες εσυ και τα πουλησες? Μηπως τα πηρες να τα βαλεις αλλου κτλ
Εγω να προσπαθω, να τις λεω "Κυρια μου, τι να τα κανω τα φωτα ομιχλης, ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΡΧΗΣ"
ΟΧΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ, ΦΕΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΜΙΧΛΗΣ

Πολυ ευχαριστημενος απο την Stock Center ΒΕΛΜΑΡ. Επαγγελματισμος και αψογη αντιμετωπιση.
Ειναι αληθεια οτι ειναι λιγο πιο ακριβοι αλλα χαλαλι τους. Ψωνισα μεταχειρισμενο Corsa 3ετιας σε εξαιρετικη κατασταση και με αληθινα χλμ - το επιβεβαιωσα με τον μηχανικο μου. Φυσικα δεχτηκαν καθε ελεγχο, οπως και εγινε
Το αυτοκινητο παραδοθηκε γυαλισμενο (ειχε καποιες γρατζουνιες απο κλαδια κτλ) και καθαρισμενο (με βιολογικο) στην πενα, κυριολεκτικα καινουργιο. Εγγυηση 1 ετους και εξτρα εκπτωση στο σερβις στην αντιπροσωπεια τους στον Αλιμο.
Εχουν αρκετα μεγαλη ποικιλια απο 2 ειδων αμαξια,απο ανταλλαγες και απο ληζινγκ (οπως το δικο μου)
Πολυ καλη εμπειρια αν και δεν δεχτηκαν κανενα παζαρι επ'ουδενι
Εγω παντως που βρεθηκα προσφατα απο την πλευρα του πωλητη, πραγματικα τρελαθηκα με μερικες περιπτωσεις αγοραστων.
Ειλικρινα πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι μερικοι απλα το εχουν βιτσιο να σπαταλανε τον χρονο τους και τον δικο μου και να χαιρονται. Βγαζω προς πωληση ενα αμαξι 12ετιας, σχετικα ευπωλητη μαρκα,χωρις κανενα ουσιαστικο προβλημα, με τα χαρτια του και φυσικα δεχομενος καθε ελεγχο. Και μαλιστα επειδη βιαζομουν να φυγει, το βαζω στο κατωτερο οριο τιμης
Τι να σας πω?
Που ηρθε ενας τυπος και δεν μπηκε καν μεσα? Του ελεγα εγω μπες μεσα βρε ανθρωπε,βαλτο μπροστα δεν θες να το ακουσεις?Ανοιξε το καπο, καθησε 15 λεπτα σε αποσταση 1 μετρου και σταση διαλογισμου και μου ειπε οτι δεν του κανει
Ηρθε ενας αλλος και αρχισε να περπατα γυρω γυρω και να εντοπιζει γρατσουνιες και χτυπηματα. ΟΚ μεχρι εδω. Στην πρωτη γυρα μου λεει θελω ενα 500αρικο και φαναρτζοδουλειες. Στην δευτερη ακομη ενα. Στη τριτη βολτα φτασαμε το 1,5 χιλιαρικο. Του λεω αστο φιλε, αμα κανεις ακομη μια θα σε πληρωνω εγω
Ενας τριτος,ερχεται το βλεπει και μου λεει, εχουν θολωσει τα φαναρια. Ε ναι του απαντω ειναι 12ετιας αμαξι τι περιμενες? Και μου λεει θελω αμαξι με διαφανα φαναρια!
Ηρθε και μια μαμα με τον (φοιτητη μαλλον) γιο της, με ρωτησε 300 φορες αν ειναι καλο,λες και στην 301 πρωτη θα αλλαζα την απαντηση μου και μετα μου λεει 'που ειναι οι προβολεις ομιχλης?' Λεω δεν εχει, οταν το αγορασα ηταν εξτρα και μετα με ελεγε ψευτη και οτι ολα τα αμαξια εχουν και οτι τους εβγαλα και τους πουλησα
ποσος χρονος απο την ζωη μου χαμενος
Είναι φοβερό το γεγονός ότι όλη η αγορά βουίζει για τα γυρισμένα χιλιόμετρα στα σαπακια εισαγωγής και το κράτος δεν παρέχει καμία απολύτως προστασία στον καταναλωτή
Η αίσθηση ζούγκλας ενισχύεται φυσικά και από τις αστείες ποινές.
@gatoz said in Επίδομα σε πολίτες από τα έσοδα ΕΦΚ και ΦΠΑ Καυσίμων:
"Τα εισοδηματικά κριτήρια για το μέτρο δεν θα είναι περιοριστικά, αντίθετα θα πιάνουν και τη μεσαία τάξη. Μπορεί να μιλάμε ακόμα και για πολίτες με εισόδημα στην περιοχή των 15-20.000 ευρώ, ανάλογα και με την οικογενειακή κατάσταση, ενώ το όριο θα προσαυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών. Στο τραπέζι, τέλος, είναι και κάποια πρόβλεψη, ώστε το ποσό της επιδότησης να έχει ένα "ταβάνι" και να μην μπορεί να γίνεται κατάχρηση."
ολα αυτα τα αιδοια οριζουν λοιπον τη μεσαια ταξη στα 15-20 χιλιαρικα το χρονο. για να δοκιμασουν να μεγαλωσουν παιδια με αυτα τα γιουρα, να πληρωσουν ενοικια και δεες.
15-20κ οι μεσαιοι και 20-30κ οι πελουσιοι
θα το πουλησουν προεκλογικα και ως επιδομα, νατα τα ψηφαλακια
Εισοδηματικα κριτηρια σε μια χωρα που ζει με τα μαυρα και την φοροδιαφυγη. Ανεκδοτο
failed state
Γραφουνε οι φιλοι το ξενερουα προβλημα τους, μπας και υπαρχει καποια λυση, ισως περισσοτερο για να ξεσκασουν και διαβαζουν ποσο αμαξαρες ειναι τα VAG και τι τεχνολογικο θαυμα τους εχει πουλησει η φαου βε
Επιτυγχανουν πυρηνικη σχαση, επιταχυνουν σωματιδια αλλα νταξ μωρε εχουν και ενα ελατηριακι που κανει κλααααανκ
αγνη παράνοια
Επι του θεματος.
Ειναι οντως μεγαλο ξενερωμα σε νεο αυτοκινητο που περιμενεις τα παντα να ειναι βελουδινα και πολιτισμενα να ακους τετοια κλανκ και να ξενερωνεις. Απολυτα ανθρωπινο και φυσικα δεν εχει σχεση με το μοντελο. Απο την αλλη, απο την στιγμη που δεν αλλαζει (γιατι "ετσι κανει" κατα τον κατασκευαστη), ρεαλιστικα δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα παρα να το καταπιεις
Κανενας δεν μπορει να σε ψεξει επειδη δεν το καταλαβες σε ενα συντομο τεστ ντραιβ, ειναι δυστυχως απο τα θεματα που τα καταλαβαινεις με την χρηση.
Λοιπόν, το αμαξάκι πέρασε ήδη στα χέρια μου και δηλώνω πολύ ευχαριστημένος!
Όλες οι παρατηρήσεις ήταν to the point. Η δε σύντροφος το λάτρεψε εξαρχής, καθώς εκτός από το αυτόματο κιβώτιο είναι και γλυκούλι στο χρώμα — και αυτό, ως γνωστόν, είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για να κατηγοριοποιηθεί ως "καλή αγορά".
Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι με το που συνέδεσα την εφαρμογή της Toyota, μου έβγαλε μια προειδοποίηση ότι η στάθμη της μπαταρίας εκκίνησης είναι πεσμένη. Το οδήγησα για περισσότερο από 30-40 συνεχόμενα λεπτά, αλλά η ειδοποίηση παραμένει εκεί και δεν φεύγει. Το αμάξι παίρνει μπροστά κανονικά και δεν εμφανίζει κάποια λυχνία στο ταμπλό.
Υπάρχει περίπτωση να είναι false alarm; Να το πάω αύριο σε έναν μπαταριά να την μετρήσει;
επανερχομαι
το πηγα, μετρησαν την μπαταρια και ειναι φυσιολογικη
οποτε μαλλον καποιο κολλημα εχει φαει το app, ισως κατι cachaρισμενο απο την προηγουμενη περιοδο ακινησιας του αυτοκινητου
Οσο περισσοτερο το οδηγω τοσο περισσοτερο το λατρευω - μαλλον θα το κρατησω εγω.
Συγκρινω το κιβωτιο του με παλαιτερο DSG που ειχα και με BMW κιβωτιο που επισης ειχα και ειλικρινα (δεν ξερω αν ειναι ο ενθουσιασμος) αλλου του Yaris μου φαινεται καλυτερο. ΔΕΝ ΕΧΕΙ TAΧΥΤΗΤΕΣ, τι εχουν κανει οι ανθρωποι
επισης νομιζω οτι πεφτω ακριβως στο case της μικροκινητικοτητας, καθως μενω σε βουνο, κατεβαινω γεμιζοντας την μπαταρια με την πεδηδη, κανω δουλεις και ανεβαινω με την μπαταρια - what a time to be alive
και φυσικά κρατάει μεταπωλητικη αξία και δεν θα σε κουράσει στην πώληση
σε ποια αντιπροσωπεία πήγαινες και έχεις αυτό το θετικό feedback?
@v_a said in Toyota Yaris 2020:
@tutuyo said in Toyota Yaris 2020:
Χαχα..
Απλά για να μην πάρουμε κανένα αδαή στο λαιμό μας, να αναφέρουμε ότι αυτές οι καταναλώσεις είναι ειδικές περιπτώσεις.
Μια μέση ετήσια κατανάλωση γύρω στο 4 με 4.5 είναι το αναμενόμενο.
Εγώ πχ έχω σταθεροποιηθεί στο 4.4, με βαρύ πόδι, και γυναίκα που όταν δεν βάφεται μέσα στο αυτοκίνητο, παίζει με τα πετάλ γκάζι-φρενο
(Αν της μιλήσω για ev λειτουργία, θα μου μιλήσει για τα likes που κάνω, οπότε δε συμφέρει κανένα μας αυτή η αντιπαράθεση..)
ναι ενταξει φυσικα αυτες οι τιμες ειναι ακραιες, απλα για εμφαση στο τι μπορει να κανει. Ενα 4,5-5 ειναι πιο ρεαλιστικο και ειναι εξαιρετικο απο ολες τις αποψεις
Ποτε δεν μπορεσα να οδηγησω "με αυγο" οκ εχω 1000 σκοτουρες για να βαλω αλλη μια στο κεφαλι μου και για αυτο ψωνισα Τογιοτα
@ataim said in Toyota Yaris 2020:
Παρόλο που έχει χαμηλή κατανάλωση στα 4l/100 το yaris, θα έλεγα ότι το πιο εντυπωσιακό Toyota από άποψη οικονομίας/απόδοσης είναι το δίλιτρο CHR στα 5l/100
Να σε συνταραξω ακομη περισσοτερο?
Ο αδερφος μου με το RAV 2,5cc, 4x4 βλεπει τιμες στο 5,2-5,5 με αυτοκινητοδρομο μεσα 
Για να μπαίνεις σιγα σιγά και στο club
τα GIF που ανταλλάσουμε εμείς οι YariSαιοι
είναι κάπως έτσι
μου τα ελεγες να πω οτι δεν μου τα ελεγες
αυτα τα stats ειναι αλλαγη ποιοτητας της ζωης μας

θα φανει στο πεδιο αν το eCVT το εχει τεσταρει η Τογιοτα σε αναβαση στο βουνο Φουτζι
Μη το φοβάσαι καθόλου, θα κανει φασαρία, θα κάνει σαν σκούπα, αλλά θα ανέβει. Πρόσεχε μόνο επειδή είναι σαυροειδες, μη σου βρει πουθενά από κάτω, είναι χαμηλό (έχω ήδη ξηλώσει μια φορά τον θόλο ενός τροχού).
Απλά σε επόμενη φάση, βάλε κάνα σοβαρό ελαστικό (από τα άθλια εκο που βάζουν για πρώτη τοποθέτηση)Στο θεμα των ελαστικων, τα eco contact που φοραει θελουν αλλαγη ουτως η αλλως καθως συμπληρωσαν 4ετια τον περασμενο Απριλιο και φαινεται ακομη στο δικο μου αμπαλο ματι οτι εχουν ξεραθει. **Υπαρχει καποια προταση?
Ότι και να βάλεις, καλύτερο θα είναι
Εγώ έβαλα τα Michelin primacy 5 αλλά και για τα Turanza 6 έχω ακούσει καλά λόγια, και εδώ στο φορουμ πολλοί έχουν μείνει ευχαριστημένοι με τα pirelli.Δευτερευοντος, το αυτοκινητο εινια ασφαλισμενo για μερικη/ολικη κλοπη, εχει και το Toyota app που σου δειχνει στιγμα, αλλα σκεφτομουν να "επενδυσω" επιπελον σε ενα airtag συμβατο με το κινητο μου. Ειμαι παρανοικος?
Δεν έχω μπει σε αυτό το τριπακι με σπέσιαλ συναγερμούς, gps trackers κτλ.
Μερικη/Ολική κλοπή μόνο και δεν ασχολουμαι παραπάνω
θενξ
είδα ότι το πιο κοντινό μου βουλκανιζατέρ δουλεύει Hankook ,πόσο πιο άσχημα να είναι για χρήση εντός 
το airtag θα το επιλέξω να σου πω, θα έπαιρνα ούτως ή άλλως για να βάλω στα παιδιά που θα πάνε κατασκήνωση Ε ας βάλω ακόμη ένα στο αμαξάκι
θα φανει στο πεδιο αν το eCVT το εχει τεσταρει η Τογιοτα σε αναβαση στο βουνο Φουτζι
Μη το φοβάσαι καθόλου, θα κανει φασαρία, θα κάνει σαν σκούπα, αλλά θα ανέβει. Πρόσεχε μόνο επειδή είναι σαυροειδες, μη σου βρει πουθενά από κάτω, είναι χαμηλό (έχω ήδη ξηλώσει μια φορά τον θόλο ενός τροχού).
Απλά σε επόμενη φάση, βάλε κάνα σοβαρό ελαστικό (από τα άθλια εκο που βάζουν για πρώτη τοποθέτηση)
Στο θεμα των ελαστικων, τα eco contact που φοραει θελουν αλλαγη ουτως η αλλως καθως συμπληρωσαν 4ετια τον περασμενο Απριλιο και φαινεται ακομη στο δικο μου αμπαλο ματι οτι εχουν ξεραθει. Υπαρχει καποια προταση?
(σημειωση, να και σε κατι που βοηθαει ουσιαστικα το ΑΙ, του εδειξα ολοκληρωμενες φωτο απο το ελαστικο και με προετρεψε για αλλαγη ενω εκανε highlight και τα σημεια φθορας)
Δευτερευοντος, το αυτοκινητο εινια ασφαλισμενo για μερικη/ολικη κλοπη, εχει και το Toyota app που σου δειχνει στιγμα, αλλα σκεφτομουν να "επενδυσω" επιπελον σε ενα airtag συμβατο με το κινητο μου. Ειμαι παρανοικος?
Για να μπαίνεις σιγα σιγά και στο club
τα GIF που ανταλλάσουμε εμείς οι YariSαιοι
είναι κάπως έτσι

δεν μπορει να ειναι αληθινο αυτο, ειναι φωτοσοπια
κοιτα για το eCVT εχω πολυ δυνατο και απαιτητικο τεστ. Το χωριο μου ειναι σκαρφαλωμενο στην Πινδο, στην παλια ΕΟ Ιωαννινων-Κοζανης. Εχω κανει απειρες φορες την διαδρομη εκει με τις χειροτερες στροφες και χιλιομπαλωμενο οδοστρωμα με προηγουμενα αυτοματα, οποτε εκει θα το τεσταρω κι αυτο να δουμε τι ψαρια πιανει
επανερχομαι
το πηγα, μετρησαν την μπαταρια και ειναι φυσιολογικη
οποτε μαλλον καποιο κολλημα εχει φαει το app, ισως κατι cachaρισμενο απο την προηγουμενη περιοδο ακινησιας του αυτοκινητου
Οσο περισσοτερο το οδηγω τοσο περισσοτερο το λατρευω - μαλλον θα το κρατησω εγω.
Συγκρινω το κιβωτιο του με παλαιτερο DSG που ειχα και με BMW κιβωτιο που επισης ειχα και ειλικρινα (δεν ξερω αν ειναι ο ενθουσιασμος) αλλου του Yaris μου φαινεται καλυτερο. ΔΕΝ ΕΧΕΙ TAΧΥΤΗΤΕΣ, τι εχουν κανει οι ανθρωποι
επισης νομιζω οτι πεφτω ακριβως στο case της μικροκινητικοτητας, καθως μενω σε βουνο, κατεβαινω γεμιζοντας την μπαταρια με την πεδηδη, κανω δουλεις και ανεβαινω με την μπαταρια - what a time to be alive
Λοιπόν, το αμαξάκι πέρασε ήδη στα χέρια μου και δηλώνω πολύ ευχαριστημένος!
Όλες οι παρατηρήσεις ήταν to the point. Η δε σύντροφος το λάτρεψε εξαρχής, καθώς εκτός από το αυτόματο κιβώτιο είναι και γλυκούλι στο χρώμα — και αυτό, ως γνωστόν, είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για να κατηγοριοποιηθεί ως "καλή αγορά".
Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι με το που συνέδεσα την εφαρμογή της Toyota, μου έβγαλε μια προειδοποίηση ότι η στάθμη της μπαταρίας εκκίνησης είναι πεσμένη. Το οδήγησα για περισσότερο από 30-40 συνεχόμενα λεπτά, αλλά η ειδοποίηση παραμένει εκεί και δεν φεύγει. Το αμάξι παίρνει μπροστά κανονικά και δεν εμφανίζει κάποια λυχνία στο ταμπλό.
Υπάρχει περίπτωση να είναι false alarm; Να το πάω αύριο σε έναν μπαταριά να την μετρήσει;
Ωραια!
Ευχαριστω όλους για τις απαντησεις, επιβεβαιωνεται ότι τα Toyota Approved Used τα πληρωνεις λίγο πιο αλμυρα αλλα τουλαχιστον απολαμβανεις τις εργοστασιακες καλυψεις
επισης σημαντικο το γεγονός οτι προκειται για ενα δοκιμασμενο μοτέρ που μπαινει (τροποποιημενο) σε ολα τα μοντελα της εταιρειας
Επανερχομαι με κατι που μου εκανε εντυπωση.
Βλεπωντας αρκετα βιντεο ριβιους, ειδα και του Ματ οπου αναφερει κατι περιεργο, ενω στα χαρτια ο χωρος αποσκευων του Yaris ειναι σημαντικα μικροτερος του Polo, 286lt vs 350lt, στην πραξη και τα 2 χωρανε τον ακριβως ιδιο αριθμο βαλιτσων!