-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Ειναι οντως τσιμπημένοι αλλά η φτηνια τρωει τον παρα μερικες φορες
-
Θα το αγοραζατε?
Μαλλον εν οψη ελευσης του νεου μοντελου,εχουν ξεμεινει μερικα στις αντιπροσωπειες και τα 'σκοτωνουν'
https://www.car.gr/13115394-opel-corsa-enjoy-1-2-5d
Η τιμη ειναι μεγαλο δελεαρ (καλη εκπτωση σε σχεση με αρχικη τιμη) αλλα
-
1.2cc/70hp με τελικη 160χλμ - πολυ ασθενικος
-
Γυμνο απο εξοπλισμο
-
Ταμπουρα πισω
Καταλαβαινω οτι ειναι η εντελως βασικη εκδοση για πωλητες πχ, το ερωτημα μου παραμενει, αξιζει να δωσεις αυτα τα λεφτα να το αγορασεις καινουργιο, με δεδομενο οτι βρισκεις μεταχειρισμενα 2ετιας με καλυτερα χαρακτηριστικα σε κινητηρα/εξοπλισμο
-
-
Θα το αγοραζατε?
Μαλλον εν οψη ελευσης του νεου μοντελου,εχουν ξεμεινει μερικα στις αντιπροσωπειες και τα 'σκοτωνουν'
https://www.car.gr/13115394-opel-corsa-enjoy-1-2-5d
Η τιμη ειναι μεγαλο δελεαρ (καλη εκπτωση σε σχεση με αρχικη τιμη) αλλα
- 1.2cc/70hp με τελικη 160χλμ - πολυ ασθενικος
- Γυμνο απο εξοπλισμο
- Ταμπουρα πισω
Καταλαβαινω οτι ειναι η εντελως βασικη εκδοση για πωλητες πχ, το ερωτημα μου παραμενει, αξιζει να δωσεις αυτα τα λεφτα να το αγορασεις καινουργιο, με δεδομενο οτι βρισκεις μεταχειρισμενα 2ετιας με καλυτερα χαρακτηριστικα σε κινητηρα/εξοπλισμο
Σαν δεύτερο μόνο για πόλη, αν χρειαζόμουν τους χώρους που το corsa έχει καλούς, και πάλι μετά από πολύ σκέψη.
-
Θα το αγοραζατε?
Με 70 ίππους;
ΟΧΙ!
-
Το αν κάτι είναι καλή αγορά, εξαρτάται αποκλειστικά από την τιμή του σε σχέση με τον ανταγωνισμό και του τί παίρνεις για τα λεφτά σου. Με αυτά τα λεφτά, αγοράζεις ακόμη μικρότερα, ακόμη πιο αδύναμα, με τον ίδιο ή λιγότερο εξοπλισμό αυτοκίνητα.
Αν ικανοποιεί τις ανάγκες σου, δεν πρόκειται να αγοράσεις κάτι καλύτερο για τα λεφτά αυτά. Για 10-11 χιλιάρικα καινούριο είναι άριστη αγορά. Η σύγκριση με μεταχειρισμένα, κι ας μπαίνουμε σε πειρασμό, δεν έχει και πολύ νόημα.
Το ότι με 3-4 χιλιάρικα παραπάνω, δηλαδή + 40% ή 50%, παίρνεις πολύ καλύτερα αυτοκίνητα, αλλά η διαφορά τιμής είναι τεράστια.
-
Θέλω να αγοράσω ενα Corsa 2ετιας-3ετιας.Βλεπω οτι η Stock Center ΒΕΛΜΑΡ εχει αρκετές επιλογές,λίγο κάτω απο το 10αρικο που διαθέτω
https://stock-center.car.gr/cars/?make=208&model=630®istration=2016-2019&sort=pra&uid=5900
Τι φήμη έχει γενικά σαν μάντρα? Απο ενα γρήγορο ψάξιμο βλέπω θετικά σχόλια αλλά θα ήθελα μια πιο πρόσφατη γνώμη.
ευχαριστώ
Δεν μπορώ να έχω άποψη από δικιά μου, ή κάποιου γνωστού μου, εμπειρία αλλά εαν είναι ο Βασιλάκης τότε 100 μιλάμε για αυτοκίνητα Hertz.
-
Δεν μπορώ να έχω άποψη από δικιά μου, ή κάποιου γνωστού μου, εμπειρία αλλά εαν είναι ο Βασιλάκης τότε 100 μιλάμε για αυτοκίνητα Hertz.
Όχι υποχρεωτικά, δεν ισχύει 100%. Έχει πολλά Hertz (εννοείται, ίδιος όμιλος), είτε νοικιάρικα είτε leasing, αλλά έχει και πάρα πολλά από ιδιώτες (ανταλλαγές).
-
Πολυ ευχαριστημενος απο την Stock Center ΒΕΛΜΑΡ. Επαγγελματισμος και αψογη αντιμετωπιση.
Ειναι αληθεια οτι ειναι λιγο πιο ακριβοι αλλα χαλαλι τους. Ψωνισα μεταχειρισμενο Corsa 3ετιας σε εξαιρετικη κατασταση και με αληθινα χλμ - το επιβεβαιωσα με τον μηχανικο μου. Φυσικα δεχτηκαν καθε ελεγχο, οπως και εγινε
Το αυτοκινητο παραδοθηκε γυαλισμενο (ειχε καποιες γρατζουνιες απο κλαδια κτλ) και καθαρισμενο (με βιολογικο) στην πενα, κυριολεκτικα καινουργιο. Εγγυηση 1 ετους και εξτρα εκπτωση στο σερβις στην αντιπροσωπεια τους στον Αλιμο.
Εχουν αρκετα μεγαλη ποικιλια απο 2 ειδων αμαξια,απο ανταλλαγες και απο ληζινγκ (οπως το δικο μου)
Πολυ καλη εμπειρια αν και δεν δεχτηκαν κανενα παζαρι επ'ουδενι
-
Κατ' αρχάς καλοτάξιδο το 308!
Κι εγώ είχα αγοράσει επίσης από την AutoValue το 2011 ένα 308 1.6Τ του 2007, σε πολύ καλή τιμή, με τα πραγματικά του χιλιόμετρα και σε όσο καλή κατάσταση μπορούσε να βρίσκεται ένα από τα πρώτα 308 που κυκλοφόρησαν...
Για να είμαι ειλικρινής δεν θα ξαναγόραζα 308 πρώτης γενιάς, καθώς το θεωρώ από τα πλέον αναξιόπιστα μικρομεσαία της εποχής και σε υστέρηση σε σχέση με τα καλύτερα της κατηγορίας εκείνης της εποχής (Leon, Golf, Focus ενδεικτικά αναφέρω). Παρόλ' αυτά σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς στο μέγιστο!
-
Πολύ καλά έκανες και ανέφερες την καλή σου εμπειρία από μάντρα!
Επίσης πολύ καλά επέλεξες το συγκεκριμένο 308 με βάση τον προϋπολογισμό σου , την κατηγορία αυτοκινήτου και την ηλικία του. 60.000 Km σε αυτοκίνητο οκταετίας και στο 95% της εμφανισιακής του κατάστασης, δεν τα βρίσκεις εύκολα! Σε αυτοκίνητα 8-10 ετών, η καλύτερη επιλογή είναι πάντα το πιο καλοσυντηρημένο με τα λιγότερα χιλιόμετρα, ακόμη κι αν δεν είναι το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας.
-
Σε τέτοιες καταστάσεις κάπου κερδίζεις,κάπου χάνεις....
Καλοτάξιδο να είναι Ιωάννη!
-
Εγω παντως θα προτιμουσα αυτοκινητο κατευθειαν απο ιδιωτη , παρά απο εμπορο
-
Καλοτάξιδο. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή επιλογή το 308 αλλά και η εμπορία.
Η Autovalue μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις όταν είχα πάει να δω ένα 308 1.6 Premium, το οποίο έφυγε αμέσως και δεν πρόλαβα να το πάω συνεργείο. Το οδήγησα και μου φάνηκε πολύ καλό. Πάντως ήταν ειλικρινής όσον αφορά την κατάσταση του αυτοκινήτου και το παρελθόν του.
Το 308 που πήρες το χάζευα στο car.gr μέχρι πριν λίγες μέρες.
-
Καλοτάξιδο το 308, johan!
-
Καλοτάξιδο και γυρίστε με τον άλλο στον αντίλογο να έχουμε να λέμε...
-
-
Παιδιά καλησπέρα,
έχει κανείς εμπειρία από τον συγκεκριμένο έμπορο https://superiorcars.car.gr/cars/?ca=v.
έχω δει κάτι που με ενδιαφέρει πολύ.
Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Έχω βρει αυτή την αγγελία.....
Είναι αξιόπιστος ο εν λόγω έμπορος??? Κατόπιν επικοινωνίας μου έστειλε και αριθμό πλαισίου και πινακίδας...
-
Μου προκάλεσε το ενδιαφέρον και έψαχνα να βρω την φάκα...
Ατρακάριστο και σε εξαιρετική κατάσταση...
-
Μικρό, 14 ετών αυτοκίνητο με 160 χιλιάδες χιλιόμετρα. Πόσο θα έπρεπε να έχει; Είναι από τα πιο φτηνά στο car.gr, αλλά όχι το φθηνότερο.
Έμποροι μεταχειρισμένων