-
Καλημέρα στην ομάδα !Λοιπόν εντυπώσεις μετά το πρώτο μεγάλο ταξίδι με το αμαξι μας!Εξαιρετικά άνετο και ξεκούραστο ταξίδι!Πραγματικά είναι λες και κάθεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου!!Σχεδόν 12 ώρες σερι οδήγησης με 2 στάσεις στα σύνορα σε ταξίδι από Λάρισα για Βουκουρεστι κατεβαίνεις απτο αυτοκίνητο και νομίζεις οδηγούσες μισή ώρα να πας στη δουλειά σου!Αψεγάδιαστο πραγματικά!Και από κατανάλωση όπως είχα ξαναγράψει πέραν των προσδοκιών !Καλες βόλτες σε όλους !
-
Ετσι είναι χιλιομετροφάγος και πάς σε όλο τον κόσμο ξεκούραστος..
Και άσε τους αυτοκινητοφάγους στην γκαντεμιά τους και στις γιαπωνέζικες αρχαιολογίες, ή ψυγεία...
-
Το "X" πόσο λέτε να έχει επιπλέον του "απλού";
-
@giankis said in CITROEN C4 III mod 2021:
Καλημέρα στην ομάδα !Λοιπόν εντυπώσεις μετά το πρώτο μεγάλο ταξίδι με το αμαξι μας!Εξαιρετικά άνετο και ξεκούραστο ταξίδι!Πραγματικά είναι λες και κάθεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου!!Σχεδόν 12 ώρες σερι οδήγησης με 2 στάσεις στα σύνορα σε ταξίδι από Λάρισα για Βουκουρεστι κατεβαίνεις απτο αυτοκίνητο και νομίζεις οδηγούσες μισή ώρα να πας στη δουλειά σου!Αψεγάδιαστο πραγματικά!Και από κατανάλωση όπως είχα ξαναγράψει πέραν των προσδοκιών !Καλες βόλτες σε όλους !
Πολύ όμορφο! Να προσέχεις.
-
@sabas_thess said in CITROEN C4 III mod 2021:
Το "X" πόσο λέτε να έχει επιπλέον του "απλού";
https://store.citroen.fr/configurable
Στην Γαλλία ξεκινάει 950 παραπάνω 26150 και 27100.
Το Χ δεν έχει την πολύ φτηνή έκδοση που είναι στα 24210
-
Στην 18αρα τι PSI βάζουμε ; Επίσης ξέρετε αν ειδοποιεί ;
-
Σήμερα το πρωί με -1 βαθμούς κελσίου, η οθόνη του infotainment δεν άνοιξε καν, μαύρο κενό (έπαιζε ραδιόφωνο βέβαια κανονικά και ο κλιματισμός λειτουργούσε). Όταν άρχισε να ζεσταίνεται η καμπίνα (στα 3'), η οθόνη άρχισε να τρεμοπαίζει και στα 6-7' επανήλθε η λειτουργία της. Σας το έχει κάνει ποτέ???
-
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Σήμερα το πρωί με -1 βαθμούς κελσίου, η οθόνη του infotainment δεν άνοιξε καν, μαύρο κενό (έπαιζε ραδιόφωνο βέβαια κανονικά και ο κλιματισμός λειτουργούσε). Όταν άρχισε να ζεσταίνεται η καμπίνα (στα 3'), η οθόνη άρχισε να τρεμοπαίζει και στα 6-7' επανήλθε η λειτουργία της. Σας το έχει κάνει ποτέ???
το αυτο με ζεστη. σε τοσο κρυο δεν ετυχε ή μαλλον δεν προφτασε. συνεργειο αφου....
-
Πω πω !!!!
-
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ανέφερέ το στο συνεργείο και κλείσε άμεσα ραντεβού για έλεγχο ώστε να υπάρχει καταγεγραμμένο γιατί πηγαίνεις ολοταχώς για αντικατάσταση στο άμεσο μέλλον. Σε εμένα έτσι ξεκίνησε και μέσα σε ένα 6μηνο κατά την διάρκεια ταξιδιού (φθινώπορο με νορμάλ καιρό) έκανε "τσαφ" εν κινήσει και δεν δούλεψε ποτέ ξανά...
Τσέκαρε επίσης μήπως έχει software update. Δεν ξέρω πως γίνεται στο C4 καθώς έχω 308. Αν καταφέρεις και διαπιστώσεις την ύπαρξη update στο ραντεβού για έλεγχο να τους πεις να στο περάσουν. Μόνοι τους δεν τα ελέγχουν αυτά.....
-
Νταξει δεν κάνω πλάκα. Δευτερόλεπτα μετά το άνωθεν post μου έστειλε photo η σύζυγος μέσα από το αμάξι. Πήγε γυμναστήριο στις 19:45' με το infotainment να λειτουργεί και όταν μπήκε στο αμάξι να επιστρέψει "Μάλτα γιόκ"....
Καλά όταν αγοράζεις γαλλικό δεν σκας με κάτι τέτοια. Με θερμοκρασία στους 5 βαθμούς αποφάσισε ότι δεν γουστάρει να λειτουργήσει ενώ σήμερα το πρωί στους -1 όταν ξεκίνησε για δουλειά η σύζυγος λειτουργούσε κανονικά ας πούμε. Γάλλοι ρε φίλε....
-
Δεν την είχες αλλάξει;
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν την είχες αλλάξει;
Ω ναι έχει λιγότερο από 1 έτος, καλά θυμάσαι...
-
Σ' εμένα με -3, η οθόνη δουλεύει ακόμα...
Χθες όμως, γυρνώντας από (το πρώτο ουσιαστικά) ταξίδι, έβγαλε μνμ για σφάλμα στο stop and start. Απενεργοποιήθηκε ξαφνικά από μόνο του και όταν πήγα να το ενεργοποιήσω έδειξε "error". -
Κάπου είχα διαβάσει ότι οι LCD οθόνες λόγω υγρών Κρυστάλλων σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δυσλειτουργούν λόγω αλλαγής της κατάστασης των Κρυστάλλων και της αγωγιμότητας τους. Δεν ξέρω βέβαια τα όρια ανά κατασκευαστή και αν το κάνουν όλες ή είναι τυχαία η εμφάνιση τέτοιων φαινομένων. Θεωρώ ότι στα manuals των περισσότερων αυτοκινήτων αναγράφονται τα όρια θερμοκρασίας της ορθής λειτουργίας μιας οθόνης- αν παρουσιάζεται πρόβλημα εντός ορίων των προδιαγραφών θα πρέπει να απευθυνόμαστε στον αντιπρόσωπο για να καταγραφεί στο ιστορικό του ώστε σε περίπτωση μόνιμης βλάβης να το έχουμε ήδη αναφέρει.
-
@sabas_thess said in CITROEN C4 III mod 2021:
Νταξει δεν κάνω πλάκα. Δευτερόλεπτα μετά το άνωθεν post μου έστειλε photo η σύζυγος μέσα από το αμάξι. Πήγε γυμναστήριο στις 19:45' με το infotainment να λειτουργεί και όταν μπήκε στο αμάξι να επιστρέψει "Μάλτα γιόκ"....
Καλά όταν αγοράζεις γαλλικό δεν σκας με κάτι τέτοια. Με θερμοκρασία στους 5 βαθμούς αποφάσισε ότι δεν γουστάρει να λειτουργήσει ενώ σήμερα το πρωί στους -1 όταν ξεκίνησε για δουλειά η σύζυγος λειτουργούσε κανονικά ας πούμε. Γάλλοι ρε φίλε....
Καλά βρε συ , δεν έχεις μάθει πως τα Γαλλικά δεν τα κράζεις εδώ μέσα ;
Θέλει τρόπο και τακτ να αναφέρεις τα όποια προβλήματα.Αλλιώς @cruiser και @dublin αναλαμβάνουν αυτόματα και εκ περιτροπής ειδικά βουντού και μαγείες.
Δεν ρωτάς τον γάτο να δείς τι τραβάει σχετικά;Το χθεσινό ήταν απλα μια προειδοποίηση.
Πρόσεξε την πορεία σου
-
Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάζω, χαίρομαι που το ξέρουν οι φίλοι, ότι τα γαλλικά έχουν ψυχή και θέλουν το κάτι τις τους και αστική ευγένεια...
-
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάζω, χαίρομαι που το ξέρουν οι φίλοι, ότι τα γαλλικά έχουν ψυχή και θέλουν το κάτι τις τους και αστική ευγένεια...
Βασικά το ότι με τον @dublin κάνετε βουντού είναι πιο πιθανό!!!
-
@dublin said in CITROEN C4 III mod 2021:
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αναγνώρισαν ότι υπάρχει θέμα; Ότι δηλαδή οι βλάβες από τη συγκεκριμένη αιτία είναι πιο συχνές από το αναμενόμενο;
Όχι. Ότι σε όλες τις εταιρείες υπάρχουν θέματα και γι' αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις, ότι αν δεν βγάλει θέμα ο κινητήρας μπορεί να μην το βγάλει ποτέ και διάφορα άλλα, τα οποία δεν είναι παράλογα να συμπληρώσω, αλλά ούτε και ικανοποιητικοί λόγοι να μην πράξεις τα μέγιστα... Εγώ επέμενα ότι είναι κατασκευαστικό πρόβλημα και μάλιστα του έδειξα και το άρθρο του L' Argus και ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ έναν κινητήρα με κατασκευαστικό λάθος.
Το πιο ανησυχητικό φυσικά είναι ο 8mm να μην κάνει τίποτα, και απλά να είναι λίγο καλύτερος από τον 7mm! Τον Φεβρουάριο με το καλό θα έχω πιθανότατα άλλα 2 χρόνια εγγύηση να το διαπιστώσω.. Κάπου εκεί Φεβρουαριο/Μάρτιο θα πάω και το C3 στην Omega, θα πάρω και από εκεί πληροφορίες γιατί μου φαίνονται πιο εξωστρεφείς..
εγώ ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να επιλυθεί μόνιμα. ενημερωσε μας
-
@cirus said in CITROEN C4 III mod 2021:
@dublin said in CITROEN C4 III mod 2021:
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αναγνώρισαν ότι υπάρχει θέμα; Ότι δηλαδή οι βλάβες από τη συγκεκριμένη αιτία είναι πιο συχνές από το αναμενόμενο;
Όχι. Ότι σε όλες τις εταιρείες υπάρχουν θέματα και γι' αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις, ότι αν δεν βγάλει θέμα ο κινητήρας μπορεί να μην το βγάλει ποτέ και διάφορα άλλα, τα οποία δεν είναι παράλογα να συμπληρώσω, αλλά ούτε και ικανοποιητικοί λόγοι να μην πράξεις τα μέγιστα... Εγώ επέμενα ότι είναι κατασκευαστικό πρόβλημα και μάλιστα του έδειξα και το άρθρο του L' Argus και ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ έναν κινητήρα με κατασκευαστικό λάθος.
Το πιο ανησυχητικό φυσικά είναι ο 8mm να μην κάνει τίποτα, και απλά να είναι λίγο καλύτερος από τον 7mm! Τον Φεβρουάριο με το καλό θα έχω πιθανότατα άλλα 2 χρόνια εγγύηση να το διαπιστώσω.. Κάπου εκεί Φεβρουαριο/Μάρτιο θα πάω και το C3 στην Omega, θα πάρω και από εκεί πληροφορίες γιατί μου φαίνονται πιο εξωστρεφείς..
εγώ ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να επιλυθεί μόνιμα. ενημερωσε μας
Και εγώ ελπίζω..προς στιγμήν όλα καλά, σήμερα έκανα και 350χλμακια με 110 μέση ταχύτητα.. οθόνες κομπλέ, Adblue full, 5 λίτρα στα 100 κατανάλωση full γεμάτος όλα τα δοχεία και κάθε σπιθαμή του αυτοκινήτου..για να δούμε..
Και δεν κάνω ούτε βουντού ούτε τίποτα, λίγη λευκή μαγεία που και που!
CITROEN C4 III mod 2021