@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Σημερινή ενημέρωση : μου είπαν , ανέβηκε στο πλοίο, υπολογίζουν 8/10 να είναι Ελλάδα. Μετά θέλουν 10-12 ημέρες για χαρτούρα...
Εκτελωνίστηκε!!!
Έρχεταιιιιιιιιι!!!!!!!
Σημερινή ενημέρωση : μου είπαν , ανέβηκε στο πλοίο, υπολογίζουν 8/10 να είναι Ελλάδα. Μετά θέλουν 10-12 ημέρες για χαρτούρα...
Εκτελωνίστηκε!!!
Έρχεταιιιιιιιιι!!!!!!!
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνω!
Ακριβώς ένας χρόνος από την παραγγελία...!
Αύριο παραλαμβάνω!
Ακριβώς 14 μήνες από την παραγγελία...!
Αύριο-μεθαύριο βγαίνουν οι πινακίδες!
Σαν όνειρο μου φαίνεται...μην με ξυπνάτεεεεε!!!
Ακριβώς ένας χρόνος από την παραγγελία...!Αύριο παραλαμβάνω!
Πρώτες εντυπώσεις : πολύ άνετο στον δρόμο, τρελή απορρόφηση από λακούβες κακοτεχνίες οδοστρώματος κτλ, όντως μικρή η οθόνη πίσω από το τιμόνι και έχουν αφαιρεθεί τα led αριστερά και δεξιά της, εξαιρετικά άνετα τα καθίσματα.
Ψάχνω τις ρυθμίσεις για την κάμερα 180 μοιρών και δεν βρίσκω κάτι, ξέρει κανείς αν την κατήργησαν?
ΥΓ. Αυτήν η "καινουργίλα", δεν φεύγει από τα ρουθούνια μου!!!
22/8/2022 νέα ενημέρωση από τον αντιπρόσωπο :
Το αμάξι είναι προς παραγωγή και πιθανή ημερομηνία ολοκλήρωσης είναι η 30/8/2022.
Θυμίζω , η παραγγελία μου είναι από 13/8/2021 , feel pack , λευκό , βενζίνη, 130hp, manual χωρίς κανένα extra.
Άντε να δούμε...
Κανένας , έχει κάτι νεότερο σχετικά με τις παραδόσεις?
Εμένα με πήρε τηλ ο αντιπρόσωπος και ήταν του τύπου σαν εκείνους που έπαιρναν τα πρώτα χρόνια στον Χαρδαβέλλα και την Νικολούλη : "Καλησπέρα Κα. Αγγελική , τηλεφωνώ από Πετράλωνα, πήρα να σας πω για τον αγνοούμενο : εμείς εδώ στην περιοχή , ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ!!! Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας!!!"
Κανένας , έχει κάτι νεότερο σχετικά με τις παραδόσεις?
Εμένα με πήρε τηλ ο αντιπρόσωπος και ήταν του τύπου σαν εκείνους που έπαιρναν τα πρώτα χρόνια στον Χαρδαβέλλα και την Νικολούλη : "Καλησπέρα Κα. Αγγελική , τηλεφωνώ από Πετράλωνα, πήρα να σας πω για τον αγνοούμενο : εμείς εδώ στην περιοχή , ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ!!! Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας!!!"
Με πήρε τηλ. ο αντιπρόσωπος μόλις τώρα. Είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
Έχω παραγγείλει 13/8/2021, feel pack λευκό , βενζίνη manual , 1,2 - 130hp.
Το αμάξι , το βγάζει παραγωγή Ιουνίου, σύμφωνα με το σύστημα τους.
Ιούλιο , θα είναι στα χέρια μου...ελπίζω!!!
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
@tkin73 said in CITROEN C4 III mod 2021:
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Έχω παραγγείλει 1η εβδομάδα Αυγούστου. Σήμερα μου είπε 6/9ου προβλεπόμενη ημερομηνία κατασκευής. Επίσης μου είπε ότι δεν έχει γίνει καμία παράδοση σε παραγγελίες Αυγούστου……;
Έχω παραγγείλει 13/8/2021 , χθες πήρα τηλέφωνο και με είπε δεν έχει αλλάξει κάτι : 28/6/2022 ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγωγής.
Ελπίζω κάποιο λάθος να κάνει ο δικός σου...εκτός κι αν έχεις παραγγείλει κάτι "περίεργο" με κάποιο εξτρά π.χ.Περίμενε να δεις ποτέ θα παραλάβεις, γιατί η ημερομηνία παραγωγής μέχρι την ημερομηνία παραλαβής μπορεί να επιμηκυνθεί .... Δλδ μπορεί να σου λένε , χωρίς να το ξέρω ή να το εύχομαι, ότι ολοκληρώνεται η παραγωγή για να δείχνουν μια εξέλιξη και στην συνέχεια να επικαλεστούν άλλες καθυστερήσεις στον βωμό και με τον φόβο μην προβεί ο πελάτης σε ακύρωση λόγω των +10 μηνών αναμονής. Δλδ με το 28/6 τέλος παραγωγής θεωρητικά κάνεις ακόμα μια υπομονή μέχρι τον Αύγουστο για παραλαβή , τον Αύγουστο παχειες οι μύγες καλό Σεπτέμβρη! Ενώ αν σου πουν τώρα ότι θα μπει παραγωγή τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου μπορεί και να χάσεις την υπομονή σου...
Επειδή δουλεύω σε εταιρεία που ασχολείται -μέσα σε όλα- και με εισαγωγές από Ισπανία , σε λέω ότι τα πλοία από Valencia που ξέρω σίγουρα , κάνουν 30-40 ημέρες να φτάσουν Θεσσαλονίκη. Αυτό ξέρω εγώ λόγω δουλειάς. Άρα πάμε Αύγουστο να έρθει Ελλάδα, Σεπτέμβριο να βάλω το κλειδί στη μίζα...Αρκεί να βγει όντως από την παραγωγή στις 28/6 που λένε...
Δε νομίζω να ξεφορτώσει Σαλόνικα το πλοίο. Πειραιά θα ξεφορτώσει κι από εκεί θα φύγει με νταλίκα για πάνω.
Ναι, εννοείται πρώτα από Πειραιά περνάει και πιθανότατα να ξεφορτώνει τα πάντα εκεί όπως λες. Εγώ είπα το παράδειγμα που ξέρω σίγουρα , έτσι για να έχουμε μια ένδειξη για τον χρόνο που απαιτείται.
13/8/21 - 13/8/22 : θα πάω να πάρω μια τουλούμπα μεγάλη , παχουλή, και θα βάλω ένα κεράκι πάνω με το νούμερο "1" , να κάνουμε γενέθλια της παραγγελίας με τον αντιπρόσωπο!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ
Όποιος του περνάει από το μυαλό να ακυρώσει, ενημερώνω ότι μπορώ να πάω εγώ στην θέση του να το πάρω και να του δώσω πίσω και την προκαταβολή!!! Μην κάνετε ακύρωση , δώστε το σε εμένα!!!
Μιλάω σοβαρότατα , να ξέρετε!!!
Έχει πολύ κέρδος η δουλειά, έχω ρευστό, ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ!!!
Όταν κουμπώνω όπισθεν , αυτό είναι που βλέπω στην οθόνη.
Ούτε κάποιο μενού για να επιλέξω κάτι , ούτε 180 μοίρες, ούτε στρίβουν οι γραμμές όταν στρίβει το τιμόνι.
Η έκδοση που έχω είναι η Feel Pack.
Ξέρει κανείς τι παίζει?Γνωρίζει κανείς αν "έκοψαν" το top rear vision στην έκδοση feel pack?
Μου απάντησαν από τον εισαγωγέα, ότι η feel pack δεν έχει top rear vision. "Ναι καλά, λέω, πότε κόπηκε? Στο χαρτί της παραγγελίας με ημερομηνία 13/8/2021, υπήρχε, αλλά τόσο που αργήσατε να παραδώσετε ούτε εσείς δεν ξέρετε τι έχουν τα αυτοκίνητά σας πάνω!!!"
Γνωρίζει κανείς, αν είναι απλά μια αναβάθμιση του λογισμικού της κάμερας, ώστε να με κάποιον τρόπο να το κουμπώσουμε και να παίζει???
Σήμερα το πρωί με -1 βαθμούς κελσίου, η οθόνη του infotainment δεν άνοιξε καν, μαύρο κενό (έπαιζε ραδιόφωνο βέβαια κανονικά και ο κλιματισμός λειτουργούσε). Όταν άρχισε να ζεσταίνεται η καμπίνα (στα 3'), η οθόνη άρχισε να τρεμοπαίζει και στα 6-7' επανήλθε η λειτουργία της. Σας το έχει κάνει ποτέ???
Ούτε κάποιο μενού για να επιλέξω κάτι , ούτε 180 μοίρες, ούτε στρίβουν οι γραμμές όταν στρίβει το τιμόνι.
Ξέρει κανείς τι παίζει?
Γνωρίζει κανείς αν "έκοψαν" το top rear vision στην έκδοση feel pack?
Ξέρει κανείς τι παίζει?
Ακριβώς ένας χρόνος από την παραγγελία...!Αύριο παραλαμβάνω!
Πρώτες εντυπώσεις : πολύ άνετο στον δρόμο, τρελή απορρόφηση από λακούβες κακοτεχνίες οδοστρώματος κτλ, όντως μικρή η οθόνη πίσω από το τιμόνι και έχουν αφαιρεθεί τα led αριστερά και δεξιά της, εξαιρετικά άνετα τα καθίσματα.
Ψάχνω τις ρυθμίσεις για την κάμερα 180 μοιρών και δεν βρίσκω κάτι, ξέρει κανείς αν την κατήργησαν?
ΥΓ. Αυτήν η "καινουργίλα", δεν φεύγει από τα ρουθούνια μου!!!
Ακριβώς ένας χρόνος από την παραγγελία...!
Αύριο παραλαμβάνω!
Αύριο-μεθαύριο βγαίνουν οι πινακίδες!
Σαν όνειρο μου φαίνεται...μην με ξυπνάτεεεεε!!!
Εκτελωνίστηκε!!!
Έρχεταιιιιιιιιι!!!!!!!
Όνομα πλοίου δεν δίνουν, το ζήτησα κι ο πωλητής γελούσε!
Απλά τους βγάζει ενημέρωση, όταν αλλάζει η "κατάσταση".
Δλδ, εμένα -με παραγγελία 13/8/21- πλέον το αμάξι το βγάζει : "σε λιμάνι εξωτερικού"