-
Έχεις δοκιμάσει να απενεργοποιήσεις το Start & Stop;
-
Να βάλεις μέσα τον μάστορα και να οδηγάς εσύ.
-
Έχω δοκιμάσει να το απενεγοποιησω όχι όμως για να τσεκάρω αν δουλεύει το hill start assist, αλλωστε το προβλημα θα φανει πιο δυσκολα ετσι. Λογικα δεν δουλευει και τοτε πλα η κινηση ειναι αμελητεα. Το θεμα ειναι με το start stop σε λειτουργια που ειναι και η default λειτουργια οποτε ξεκινας το αμαξι.
Θα δω με τον μάστορα. Δεν είναι και πολύ θετικός...
Το θέμα είναι αν κάνει και σε άλλους ότι και σε εμένα.
-
@citro said in CITROEN C4 III mod 2021:
Έχω δοκιμάσει να το απενεγοποιησω όχι όμως για να τσεκάρω αν δουλεύει το hill start assist, αλλωστε το προβλημα θα φανει πιο δυσκολα ετσι. Λογικα δεν δουλευει και τοτε πλα η κινηση ειναι αμελητεα. Το θεμα ειναι με το start stop σε λειτουργια που ειναι και η default λειτουργια οποτε ξεκινας το αμαξι.
Δεν ξέρω αν έχει σχέση...πάντως στην προηγούμενη C4 όταν ήθελες να ενεργοποιήσεις το hill holder...όπως ήσουν σταματημένος πίεζες το πεντάλ του φρένου πιο βαθία και με περισσότερη δύναμη από ότι συνήθως.
-
@georgekn said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν ξέρω αν έχει σχέση...πάντως στην προηγούμενη C4 όταν ήθελες να ενεργοποιήσεις το hill holder...όπως ήσουν σταματημένος πίεζες το πεντάλ του φρένου πιο βαθία και με περισσότερη δύναμη από ότι συνήθως.
Δεν ισχύει αυτό στο τωρινό, το Hill S Assit Δεν απενεργοποιειται. Κανονικα για εμενα το αμαξι εχει προβλημα, θα εντυπωσιαστω αν ακουσω οτι οποιοδηποτε αμαξι παει πισω 30 εκατοστα με hill assist
-
Εχεις θέμα. Πήγαινε και σε άλλο εξουσιοδοτημένο να το αναφέρεις.
-
@georgekn said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν ισχύει αυτό στο τωρινό, το Hill S Assit Δεν απενεργοποιειται. Κανονικα για εμενα το αμαξι εχει προβλημα, θα εντυπωσιαστω αν ακουσω οτι οποιοδηποτε αμαξι παει πισω 30 εκατοστα με hill assist
Όταν χρειάζεσαι το Hill Hold, είσαι τελείως σταματημένος; Πατάς μόνο φρένο; Επίσης καλό θα ήταν να διαβάσεις πάλι το manual για το πώς λειτουργεί.
-
Kαι στο i30 παρατήρησα κατι περίεργο, οταν το έχεις στο eco δε λειτουργεί το hill hold, μονο στα normal και sport.
Εδιτ: Ακυρο, δουλεύει και στο eco. -
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Όταν κουμπώνω όπισθεν , αυτό είναι που βλέπω στην οθόνη.
Ούτε κάποιο μενού για να επιλέξω κάτι , ούτε 180 μοίρες, ούτε στρίβουν οι γραμμές όταν στρίβει το τιμόνι.
Η έκδοση που έχω είναι η Feel Pack.
Ξέρει κανείς τι παίζει?Γνωρίζει κανείς αν "έκοψαν" το top rear vision στην έκδοση feel pack?
Μου απάντησαν από τον εισαγωγέα, ότι η feel pack δεν έχει top rear vision. "Ναι καλά, λέω, πότε κόπηκε? Στο χαρτί της παραγγελίας με ημερομηνία 13/8/2021, υπήρχε, αλλά τόσο που αργήσατε να παραδώσετε ούτε εσείς δεν ξέρετε τι έχουν τα αυτοκίνητά σας πάνω!!!"
Γνωρίζει κανείς, αν είναι απλά μια αναβάθμιση του λογισμικού της κάμερας, ώστε να με κάποιον τρόπο να το κουμπώσουμε και να παίζει???
-
Όταν κουμπώνω όπισθεν , αυτό είναι που βλέπω στην οθόνη.
Ούτε κάποιο μενού για να επιλέξω κάτι , ούτε 180 μοίρες, ούτε στρίβουν οι γραμμές όταν στρίβει το τιμόνι.
Η έκδοση που έχω είναι η Feel Pack.
Ξέρει κανείς τι παίζει?Γνωρίζει κανείς αν "έκοψαν" το top rear vision στην έκδοση feel pack?
Μου απάντησαν από τον εισαγωγέα, ότι η feel pack δεν έχει top rear vision. "Ναι καλά, λέω, πότε κόπηκε? Στο χαρτί της παραγγελίας με ημερομηνία 13/8/2021, υπήρχε, αλλά τόσο που αργήσατε να παραδώσετε ούτε εσείς δεν ξέρετε τι έχουν τα αυτοκίνητά σας πάνω!!!"
Γνωρίζει κανείς, αν είναι απλά μια αναβάθμιση του λογισμικού της κάμερας, ώστε να με κάποιον τρόπο να το κουμπώσουμε και να παίζει???
99.9% θα υπαρχει έλλειψη chips για αυτό και δεν μπηκε . Με απλή αλλαγή του software δεν θα παιξει . Δεν χάνεις και τιποτα να τους πεις να στο ενεργοποιήσουν στο service , το πολύ πολυ να βγαλει error λογω έλλειψης hardware και να στο ξανα-γυρισουν στο original configuration..
-
Δεν νομίζω πως έχει κάτι παραπάνω σε hardware για να δουλέψει, ίσως το κρατάνε μόνο σαν "βελτίωση" για τα ακριβότερα.
Μήπως είναι θέμα ενεργοποίησης στα μενού, δεν υπάρχει πουθενά;Επειδή το χω, απλά όταν πλησιάζει πολύ το αμάξι προστίθεται στην οθόνη ένα εικονικό περίγραμμα του πίσω μέρους για να χει μεγαλύτερη ακρίβεια στο μάτι (κι όντως σε πάει στο εκατοστό).
-
@piliourits said in CITROEN C4 III mod 2021:
Επειδή το χω, απλά όταν πλησιάζει πολύ το αμάξι προστίθεται στην οθόνη ένα εικονικό περίγραμμα του πίσω μέρους για να χει μεγαλύτερη ακρίβεια στο μάτι (κι όντως σε πάει στο εκατοστό).
Στο C4 - shine pack, μπορείς να επιλέξεις τι θέλεις να σου δείχνει κατά την όπισθεν. Εικόνα από την κάμερα προς τα πίσω με δυναμικές γραμμές που δείχνουν την πορεία σου, ή εικόνα με οπτικό πεδίο 180 μοιρών (μπορείς να δεις αν έρχεται όχημα από τα πλάγια), ή εικόνα από ψηλά - top rear vision (πολύ καλή γιατί είναι σαν να έχεις εικόνα από drone, αν ήταν καλύτερη η ανάλυση θα ήταν εντυπωσιακή και ακόμα πιο χρήσιμη), ή συνδυασμό των παραπάνω (αυτόματη επιλογή).
Αυτό είναι ίσως το χαρακτηριστικό που με εντυπωσίασε περισσότερο... -
Αν απλά κόψανε την ωραία δυνατότητα του software, μόνο για να χει ένα disadvantage η φθηνή έκδοση, είναι λίγο gitanes οι τύποι...
-
@piliourits said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αν απλά κόψανε την ωραία δυνατότητα του software, μόνο για να χει ένα disadvantage η φθηνή έκδοση, είναι λίγο gitanes οι τύποι...
και στο 3008 εχει κομμενες δυνατοτητες.
πχ αυτοματο παρκαρισμα
οκ, ξεκλειδωνει ομως.... γατοΖ σπικινγκ. χωρις να κανει βοιντ εγγυησεις και μλκς. οι ταρζανογαλλοι της πληροφορικης εχουν κλειδωματα του αχιλλεα του βολου.
αχαχαχαχ
χωρις να ακουμπησεις στους απατεωνες τα 2-3 χιλιαρικα.
φυσικα οτε και εαν το εχεις στα χερια σου και οχι συνεργειο -
c'est le capitalisme, idiot
-
Χαχαχαχ... Κυριολεκτικά κλείδωμα από τα λιντλ.
Ένας φίλος μου, ειχε πάρει ένα sports watch από τα λιντλ (τη φθηνή την έκδοση). Κάποια μέρα το έβαλε στην κωλοτσεπη και (προφανώς πατηθηκσν κάποια κουμπιά) όταν το ξαναεβγαλε είχε τις λειτουργίες της ακριβής εκδοσης... -
Χαζεύω κάποιες μετρήσεις για το c4 στο automobile-catalog.com .
Το "speed range" είναι η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει η κάθε σχέση; Γιατί αυτό το 262km/h για την 6η, με μπέρδεψε ...
-
Δείχνει πόσο μακριά είναι και πόσο χαμηλή η σχέση, όχι ότι τα πιάνει...
-
Ναι, προφανώς και δεν τα πιάνει, αλλά γιατί δίνουν αυτά τα πλασματικά νούμερα και όχι κάποια ρεαλιστικά;
Έτσι όπως είναι δωσμενα, πώς θα φανεί αν όντως οι σχέσεις είναι "μακρινες" ή "χαμηλές"; -
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ναι, προφανώς και δεν τα πιάνει, αλλά γιατί δίνουν αυτά τα πλασματικά νούμερα και όχι κάποια ρεαλιστικά;
Έτσι όπως είναι δωσμενα, πώς θα φανεί αν όντως οι σχέσεις είναι "μακρινες" ή "χαμηλές";Περισσότερο χρήσιμο είναι η ταχύτητα ανα σχέση στις 1000rpm!
Η 6η στις 1000rpm έχει σχεδόν 60
CITROEN C4 III mod 2021