-
Θα το έπαιρνα, δεν είναι θέμα τα χρήματα (έχει και καλό χρηματοδοτικό έμαθα) αλλά δεν βγαίνει σε υβριδικό, ούτε PHEV ούτε καν mHEV...δεν μου το επιτρέπει οι οικολογική μου συνείδηση. Άσε που πως θα πουληθεί σε 10-15 χρόνια?
Θα περιμένω καλύτερα το ηλεκτρικό που ανακοίνωσε ότι θα βγάλει...
-
@panos2171 said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Υποτίθεται ότι θα παρουσιαζόταν στην προηγούμενη έκθεση Γενεύης η οποία ακυρώθηκε. Άρα θεωρητικά ήταν έτοιμο, γιατί περίμεναν ένα χρόνο;
Επίσης 5.5εκ ευρώ; Όποιος και να τα έχει δεν παίζει να τα δώσει για ένα αυτοκίνητο που απλά έχει (?) 3000 ίππους.
οχι 5.5 είναι η αρχική τιμή για τους 2000 ιππους
για τους 3000 μάλλον είναι το άνω ακρο των 12,4
μπορεί να στηρίζεται σε αυτό για να ακυρωθεί το project χωρίς να έχει ξεγελάσει κανέναν
-
@realzeus said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Η Red Bull είναι χορηγός και σε αγώνες παρκουρ...
Ναι αλλά με τι ποσά είναι το θέμα...
-
Μπήκα στην anytime να δω πόσο θα μου πάει η ασφάλεια και δε μου το έβγαζε ως μοντέλο. Άρα άκυρη η παραγγελία και πάμε στην επόμενη επιλογή που ήταν το citigo!
-
-
Καλά καλά αύριο θα γίνει η παρουσίαση της αμαξαρας από βιντεάκι και θα πει και τα σπεκ στην ιστοσελίδα του και θα το βουλώσετε όλοι.
Αν δεν το βουλώσετε το εργοστάσιο των 98 εκατομμυρίων και 108.000 τετραγωνικών που φτιάχνει (υποθέτω δίπλα στο συνεργείο του στο Μενιδι) θα έχει και τμήμα όπλων και θα σας ρίξει καμία AI, supersonic, faster than light, tactical πυρηνικη βομβα που αναπτυσει για το ρωσσικο στρατο.
Πάντως για όποιον δεν κάνει το χάος τώρα όπου νάνε (το μηνα χωρίς Σάββατο) θα βγάλει και αυτοκίνητο με υδρογόνο (και υποθέτω κυψέλες καυσίμων γιατί στη συνέντευξη ούτε αυτός φάνηκε να ξέρει). Το αναπτυσει αφού μια μεγάλη κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία ήθελε για 100 μυρια να αγοράσει την ομάδα του αλλά φυσικά αρνήθηκε. Πρωτιμαει το υπόγειο του βεκιου στη Τατοΐου
Το υδρογόνο σύμφωνα με τον Σπύρο μας κατα τη διάσπαση του δημιουργεί ενέργεια.
-
Σόρρυ το αμάξι που ακριβώς το έχει δοκιμάσει σε ποια πίστα , με ποιους εξομοιωτές, ποιοι είναι οι χορηγοί του; Ή απλά εστεισε ένα στατικό δοκίμιο που στα χαρτιά πηγαίνει με 500 χλμ;....
Για να αναπτυχθεί ένα τέτοιο αμάξι θέλει εκατοντάδες ώρες δοκιμών μεμονωμένα υλικών συστημάτων και του όλου; Που τα έκανε αυτά; Γιατί δεν τα δείχνει;
Μην του τα ματιασουμε;
Έφτιαξε μόνος του μηχανή;
Υπάρχει πίστα στην Ελλάδα για να δοκιμάσεις ένα τέτοιο αμάξι;
Επίσης αρνητική εντύπωση μου έκανε ότι δεν θέλω να προσλάβω ανθρώπους από πανεπιστήμια αλλά ανθρώπους με πάθος!
Δεν είναι πολυ σοβαρά αυτά τα πράγματα... -
φήμες λένε ότι στην wall street θα του πέρνουν τσ1μπο4κ1@ και η εταιρία του είναι η νέα TESLA
Το μοντέλο με υδρογόνο που σχεδίαζε εγκαταλήφθηκε τελικά γιατί δεν ήταν αρκετα ρηξικέλευθο. Βγήκε νέο σχέδιο για αυτοκίνητο με καύσιμο μεθάνιο.
Θα κινείται με πορδές με λίγα λόγια. Θα βάλει και ultra megabox στο χώρο αποσκευών (κατα τα πρότυπα του PUMA αλλα βελτιωμένο φυσικά) το οποίο θα έχει μεγαλύτερο μέγεθος και θα μπορείς να κάνεις μπάνιο εκεί. Ασε που με το ίδιο καύσιμο (πορδές) η μπανιέρα πίσω θα μετατρέπεται σε τζακούζι.
-
@tkin73 said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
με ποιους εξομοιωτές
Playstation. Τι; Δεν αρκεί;
-
Τι έγινε, το παρουσίασε;
-
Στην ιστοσελίδα του έχει ξεκινήσει αντιστροφη μέτρηση...
https://spyrospanopoulos.com -
Αυτός το πάει μέχρι τέλους δηλαδή!
Ή πολύ μεγάλος μάγκας είναι ή πολύ μεγάλος παπατζής! Ομολογώ ότι έχω περιέργεια να δω τι θα γίνει. -
@sargus said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Αυτός το πάει μέχρι τέλους δηλαδή!
Ή πολύ μεγάλος μάγκας είναι ή πολύ μεγάλος παπατζής! Ομολογώ ότι έχω περιέργεια να δω τι θα γίνει.θα πεσει το ιντερνετ αποψες
-
Όταν τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση τι θα γίνει; Θα ξεκινήσει άλλη;
-
@storm said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Όταν τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση τι θα γίνει; Θα ξεκινήσει άλλη;
Προς το παρών έκανε expire και δεν μπαίνει
-
"ERROR 1200 - this website has been temporarily rate limited" μου έβγαλε εμένα όταν πήγα να το ανοίξω στο PC μετά το τέλος του countdown....
Δεν θα ήταν πιο λογικό να την κάνουν μέσω του youtube channel της SPA την παρουσίαση, αντί του site τους;....
-
@nidosan said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
"ERROR 1200 - this website has been temporarily rate limited" μου έβγαλε εμένα όταν πήγα να το ανοίξω στο PC μετά το τέλος του countdown....
Δεν θα ήταν πιο λογικό να την κάνουν μέσω του youtube channel της SPA την παρουσίαση, αντί του site τους;....
Μπες εδώ αν θέλεις άλλαξε το site
https://automotive.spyrospanopoulos.com/chaos/ -
Βίντεο που να μας δείχνει ότι τσουλάει, δεν έχει;
-
@katafractos17 said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Βίντεο που να μας δείχνει ότι τσουλάει, δεν έχει;
που να το βρει;
-
Τα βίντεο επιστημονικής φαντασίας παίρνουν χρόνο για ετοιμαστούν στον υπολογιστή.
CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός