-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Στο χθεσινό σέρβις έβγαλαν τροχούς για να καθαρίσουν ελέγξουν τα φρένα , όποτε με την ευκαιρία τα έκανα εμπρός - πίσω .
Να γνωρίζετε οτι δεν χρειάζεται επαναπρογραμματισμός ή να γίνει κάτι απο το μενού της οθόνης , στην αρχή βγάζει παύλες (χωρίς λαμπάκια- προειδοποιήσεις) και μετά απο 1 χλμ πορείας δείχνει κανονικά τις ενδείξεις .
Επομένως αν σας ζητήσουν εξτρά χρέωση σας δουλεύουν για να πάρουν τα €€€ σας...
Λυσε μου μια απορία, τι σημαίνει καθαρισμός φρένων?
Η πάστα στα τακάκια δεν φαίνεται από τις ζάντες? -
@dimitrioskosmas said in Toyota Yaris Cross:
Στο χθεσινό σέρβις έβγαλαν τροχούς για να καθαρίσουν ελέγξουν τα φρένα , όποτε με την ευκαιρία τα έκανα εμπρός - πίσω .
Να γνωρίζετε οτι δεν χρειάζεται επαναπρογραμματισμός ή να γίνει κάτι απο το μενού της οθόνης , στην αρχή βγάζει παύλες (χωρίς λαμπάκια- προειδοποιήσεις) και μετά απο 1 χλμ πορείας δείχνει κανονικά τις ενδείξεις .
Επομένως αν σας ζητήσουν εξτρά χρέωση σας δουλεύουν για να πάρουν τα €€€ σας...
Λυσε μου μια απορία, τι σημαίνει καθαρισμός φρένων?
Η πάστα στα τακάκια δεν φαίνεται από τις ζάντες?Απο μακρυά που έβλεπα είχε ενα σπρέι και ψέκασε τις πλήμνες , αν δείς τον οδηγό σέρβις της Toyota το καθαριστικό φρένων το εχει στις χρεώσεις οπότε είναι μέρος του πακέτου για να πάρεις την ... σφραγίδα !
-
Παντα τον περιλαμβανε στο σερβις τον καθαρισμο φρενων η Toyota
Το θυμαμαι να συμβαινει απο τελη του 90, αρχες 2000 -
Τι εννοουν καθαρισμος των φρενων...οταν δεν θα ξεκουμπωσει τιποτα απο πανω.
Απλα τα ψεκαζουν και τρεχει η βρωμια απο τα τακακια?
Εγω καθαρισμα στα φρενα λεω οταν βγαζω δαγκανες εκτος, αφαιρω τακακια και καθαριζω.
Δεν λεμε να παρεις και το σετ με τα orings (στις μοτο το κανουμε συχνα αυτο) και να βγαζεις εμβολα. -
@chrisk6 said in Toyota Yaris Cross:
καθαρισμα στα φρενα λεω οταν βγαζω δαγκανες εκτος, αφαιρω τακακια και καθαριζω.
Δεν λεμε να παρεις και το σετ με τα orings (στις μοτο το κανουμε συχνα αυτο) και να βγαζεις εμβολα.Αυτό εννούσα κι εγω
-
@chrisk6 said in Toyota Yaris Cross:
Τι εννοουν καθαρισμος των φρενων...οταν δεν θα ξεκουμπωσει τιποτα απο πανω.
Απλα τα ψεκαζουν και τρεχει η βρωμια απο τα τακακια?
Εγω καθαρισμα στα φρενα λεω οταν βγαζω δαγκανες εκτος, αφαιρω τακακια και καθαριζω.
Δεν λεμε να παρεις και το σετ με τα orings (στις μοτο το κανουμε συχνα αυτο) και να βγαζεις εμβολα.Ψεκαζουν τις δισκοπλακες να φυγει η βρωμια και τα υπολείμματα απο τακακια . Καμια φορα βγαζουν και τακακια και τα ξύνουν στις ακρες .
Στα ταμπουρα , τα ανοιγουν και ψεκαζουν καθαριστικο να φυγει η μαυριλα. Κοιτανε και το ρεγουλατορο (πως λεγεται ακριβως δεν ξερω) -
Έχετε υπόψη σας αναμονή για yiaris cross; Είτε απλό είτε υβριδικό. Ψάχνω αυτοκίνητο για την σύζυγο.
-
@kostashagi said in Toyota Yaris Cross:
Έχετε υπόψη σας αναμονή για yiaris cross; Είτε απλό είτε υβριδικό. Ψάχνω αυτοκίνητο για την σύζυγο.
Νομιζω δεν βγαινει πλεον κανονικο
-
Και εγώ απ όσο ξέρω δέχονται παραγγελίες μόνο για το υβριδικό. Σε φιλο που παρήγγειλε πριν ένα μήνα περίπου, υβριδικο active plus είπαν 14 μήνες αναμονή
-
Yaris cross δεν έχει νόημα πάνω από 6μηνο αναμονή γιατί άνοιξη βγαίνει λέει το νέο. Για το νέο όμως, όπως το πήγαιναν, μπορείτε να περιμένετε κάνα δυο χρόνια να έρθει η παραγγελία (ελπίζω να στρώσουν…)
-
Παντου σχεδον μεγαλη αναμονη.
-
Νομίζω ότι πλέον είναι τακτική των εταιρειών να μη στοκαρουν εξ ου και οι μεγάλοι χρόνοι αναμονής. Λιγότερες πωλήσεις, υψηλότερες τιμές ίδιο κέρδος. Φεεεεεεετα.
-
Μην τα θέλετε όλα δικά σας έχουμε ακόμα χαμηλότερες τιμές απο την υπόλοιπη Ευρώπη.
Για την αναμονή εχουν ξαναειπωθεί , παραγγέλνεις και περιμένεις, υπάρχουν 'γρήγορα' χρώματα , εάν είχα ζητήσει άσπρο θα είχα παραλάβει στους 4 μήνες αλλα δεν βιαζόμουν και περίμενα 12 το μπρούτζινο.
Συγκάτοικος που δεν τον ένοιαζε το χρώμα εβαλε παραγγελία Corolla cross με ελεύθερη επιλογή την Παρασκευή και την Δευτέρα έφυγε με το ΚΤΕΛ για γειτονική πόλη για να υπογράψει για μια μαύρη ...
-
Έχει κανείς κάτοχος πρόβλημα με τριγμούς στις πόρτες; Δεν μιλάω για το κλασσικό θέμα με ανοιχτό το τζάμι.
Το δικό μου κάνει ένα περίεργο απαλό τρίξιμο μέσα από την πόρτα του συνοδηγού. Γίνεται αντιληπτός μόνο σε χαμηλές ταχύτητες οταν δουλευει ο ηλεκτροκινητηρας, αλλα ειναι πολύ ενοχλητικός.
Οταν το πάω για σερβις θα τους πω να την ανοίξουν.
@City-Pop νομίζω είχες κατι παρόμοιο με την πόρτα του οδηγού. Εκανες κάτι;
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Έχει κανείς κάτοχος πρόβλημα με τριγμούς στις πόρτες; Δεν μιλάω για το κλασσικό θέμα με ανοιχτό το τζάμι.
Το δικό μου κάνει ένα περίεργο απαλό τρίξιμο μέσα από την πόρτα του συνοδηγού. Γίνεται αντιληπτός μόνο σε χαμηλές ταχύτητες οταν δουλευει ο ηλεκτροκινητηρας, αλλα ειναι πολύ ενοχλητικός.
Όχι εγώ δεν εχω τριγμούς. Έχεις συναγερμο?
-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Ναι μου το εβαλαν στην τογιοτα με την αγορά, αλλα δεν νομιζω να σχετιζεται με την πόρτα.
-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Ναι μου το εβαλαν στην τογιοτα με την αγορά, αλλα δεν νομιζω να σχετιζεται με την πόρτα.
Ναι μαλλον έχεις δικιο αλλα γενικα κανουν κακες δουλείες σε αυτοκινητα που δεν ξέρουν και μετα τρίζει το ταμπλο συνήθως.
-
@jamesd said in Toyota Yaris Cross:
Yaris cross δεν έχει νόημα πάνω από 6μηνο αναμονή γιατί άνοιξη βγαίνει λέει το νέο. Για το νέο όμως, όπως το πήγαιναν, μπορείτε να περιμένετε κάνα δυο χρόνια να έρθει η παραγγελία (ελπίζω να στρώσουν…)
Δεν υπάρχει νέο. Ενα facelift θα κάνουν.
-
Μην τα θέλετε όλα δικά σας έχουμε ακόμα χαμηλότερες τιμές απο την υπόλοιπη Ευρώπη.
Για την αναμονή εχουν ξαναειπωθεί , παραγγέλνεις και περιμένεις, υπάρχουν 'γρήγορα' χρώματα , εάν είχα ζητήσει άσπρο θα είχα παραλάβει στους 4 μήνες αλλα δεν βιαζόμουν και περίμενα 12 το μπρούτζινο.
Συγκάτοικος που δεν τον ένοιαζε το χρώμα εβαλε παραγγελία Corolla cross με ελεύθερη επιλογή την Παρασκευή και την Δευτέρα έφυγε με το ΚΤΕΛ για γειτονική πόλη για να υπογράψει για μια μαύρη ...
με τα ίδια specs είμαι οι τιμές στην υπόλοιπη Ευρώπη; μου κάνει εντύπωση και ρωτάω...
-
Παίζουν φήμες για μεγάλη αύξηση τιμής μόλις βγει το facelift σύντομα. Ξέρει κανείς τίποτα;
Toyota Yaris Cross