-
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 Η προσέγγιση σου είναι λάθος θεωρώ για αυτό έχεις απογοητευτεί από το yc. Ξέρεις γιατί είναι best seller? Γιατί για τις μετακινήσεις εντός λεκανοπεδίου είναι μακράν η καλύτερη λύση μαζί με το yaris βέβαια, όχι μόνο σε θέματα οικονομίας χρήσης αλλά κυρίως στην ευκολία αλλά και στην ποιότητα κίνησης στην αθηναϊκή τρέλα. Αυτά δυστυχώς πάει πακέτο με το άθλιο εσωτερικό το οποίο όμως λίγο επηρεάζει στην καθημερινότητα που ο παράγοντας εκνευρισμού είναι ο μπροστινός που θα φρενάρει ξαφνικά και όχι το υλικό του τεμπέλη.
Το δίκτυο που έχει ξεφύγει είναι άλλο δυσάρεστο θέμα αλλά δυστυχώς πουλάνε και χέστηκ@ν για τον πελάτη.
Εσύ ψάχνεις απτή ποιότητα σε αυτοκίνητο πόλης, που δύσκολα θα βρεις στην toyota ίσως ούτε στην lexus.
Αυτό που θες μάλλον δεν το βγάζει κάνεις, συγκριτικά το Α1 πχ έχει σαφώς πολύ καλύτερα υλικά κ συναρμογή, όμως ο ημιακαμπτος κοπαναει χειρότερα, ο συμπλέκτης μένει στο πάτωμα, το turbolag δεν παλεύεται, και οι τριγμοί από ταμπλό παράθυρα μετά από 4 έτη χρήσης κάνουν το yaris να μοιάζει λίμο.
Μακάρι να έβγαινε full hybrid ή μικρό ηλεκτρικό με την ζητούμενη ποιότητα αλλά πόσο θα έκανε;Το καλύτερο για εντός πόλης θα ήταν το aygoX με κάποια υβριδικοτητα. Επόμενο το απλο γιαρις.
Το YC δεν μπορεί να είναι καθημερινό.
Είναι πανάκριβο και μεγάλο/ογκώδες με σχεδιασμό και πέταγματα ακατάλληλα για κίνηση, παρκαρίσματα στην πόλη.
Εχω γράψει ότι το πήραμε για καθημερινό - αντικαταστάτη του ποιοτικού και ευάερου γιαρις υβριδικού προηγούμενης γενιας επειδή μάζεψε χρονια/χλμ.
Αλλά διαπίστωμενα δεν μπορεί να επιτελέσει το ρόλο. Είναι ογκώδες με ελλειπη ορατότητα/ έλεγχο άκρων. Για τη δικη μου μετακίνηση από πάρκινγκ σε πάρκινγκ σπίτι - δουλειά είναι μια χαρά. Αλλά για περα δώθε σούπερ μάρκετ, μαθήματα σχολεία κλπ όχι. Εκεί θες i10 άντε γιαρις.Στο θέμα μεγέθους - χρήση για πόλη έχεις απόλυτα δίκιο. Στο θέμα τιμής, στα έχω ξαναπεί, αν κόστιζε max 22 δεν θα έλεγες κουβέντα για τα πλαστικά, και εκεί σου δίνω ένα δίκιο.
Εγώ επέλεξα το απλό yaris, έχοντας σαν μακρινή σκέψη την αγορά ενός μεγαλύτερου c κάποια στιγμή.
Αλλά μην ξεχνάς ότι για κάποιον που έχει ένα και μοναδικό αυτοκίνητο, το yc μπορεί να επιτελέσει άριστα αυτόν τον ρόλο.Συμφωνούμε απόλυτα!
Το εχω ξαναγράψει ότι αν επαιρνα τη style στα 21 ή την active plus στα 20 θα παρέβλεπα πάρα πολλά!
Στις παρουσες όμως τιμες με εκλεψαν και δεν με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός τι προσφέρει! Εγω Τογιοτα αγοράζω 25 χρονια και με την τιμολογηση αυτή σε συνδυασμό με τη χαμηλή ποιότητα με εχασαν για πάντα!
Μαζντογιαρις leasing αναμένω για τη γυναίκα και ας κανει οτι δεν το θέλει γιατι και καλα θελει ψηλό (είχε και στο χωριό της).. αν επιμείνει θα μείνει με αυτο που εχει και εγώ με 2.
Το αν τωρα το YC μπορει να επιτελέσει ρόλο μοναδικού αμαξιού, πιθανώς ναι.. χωρο αποσκευών έχει! Απλά αυτός ο ανθρωπος - περιορισμένων οικονομικών δυνατοτητων λογικά - θα είχε πριν κανα 20ετίας χρέπι πια ως μοναδικό και το YC θα του φαίνεται διαστημόπλοιο .... η αποψη αυτού του ανθρώπου δεν έχει βαρύτητα για εμένα γιατι μπορώ να κινουμε αλλιως. -
Είδες που συμφωνούμε;
Πότε βάζεις τη παραγγελία για CHR είπαμε; -
Εχω γράψει ότι και μετά την πώληση θα γράφω τα χειρότερα. Γιατί το αμάξι κοστίζει πανάκριβα, γιατί αισθάνομαι, ως παλιός τογιοτακιας, οτι η εταιρία με πρόδωσε και για να προστατεύσω όσους περισσότερο μπορώ από την αγορά του.
Ποσο παλιος εισαι γιατι απο το 2000 και μετα τα ΤΟΥΟΤΑ χειροτερευουν σε θεματα αξιοπιστιας, απο τα θεματα λαδιου των vvti , τα ταμπλο στην Corolla E120, κλπ
Απο τοτε που αρχισαν να παιρνουν εξαρτηματα απο αλλους κατασκευαστες χαθηκε η μπαλα. Εγκεφαλοι Bosch που οταν ζεσταθει το αμαξι κατεβαζουν το ρελαντι στις 600 σαλ και τρεμει ολοκληρο. Δυναμο της ιδιας εταιριας που αλλαζονται στα 10 χρονια, κλπ
Το μοναδικο καλο της ειναι τα υβριδικα της συστηματα που οπου και να φτιαχνεται το αμαξι ερχονται ετοιμα σφραγισμενα απο Ιαπωνια και το οτι αυτο που θα χαλασει αλλαζεται και ΔΕΝ ξαναχαλαει, οχι οπως τα μπεκ και οι πολλαπλασιαστες στις BMW πχ
-
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
Είδες που συμφωνούμε;
Πότε βάζεις τη παραγγελία για CHR είπαμε;Ουτε απεξω απο Τογιοτα πια!
25 χρονια πελατης και με εχασαν εξαιτίας του κουβα!Εντωμεταξύ τωρα μιλαγα με συναδελφο που το οδηγησε μιας και το πήρε ο πατέρας του και μου επιβεβαίωσε οτι για πολη δεν κανει
-
@panick-0 said in Toyota Yaris Cross:
Εχω γράψει ότι και μετά την πώληση θα γράφω τα χειρότερα. Γιατί το αμάξι κοστίζει πανάκριβα, γιατί αισθάνομαι, ως παλιός τογιοτακιας, οτι η εταιρία με πρόδωσε και για να προστατεύσω όσους περισσότερο μπορώ από την αγορά του.
Ποσο παλιος εισαι γιατι απο το 2000 και μετα τα ΤΟΥΟΤΑ χειροτερευουν σε θεματα αξιοπιστιας, απο τα θεματα λαδιου των vvti , τα ταμπλο στην Corolla E120, κλπ
Απο τοτε που αρχισαν να παιρνουν εξαρτηματα απο αλλους κατασκευαστες χαθηκε η μπαλα. Εγκεφαλοι Bosch που οταν ζεσταθει το αμαξι κατεβαζουν το ρελαντι στις 600 σαλ και τρεμει ολοκληρο. Δυναμο της ιδιας εταιριας που αλλαζονται στα 10 χρονια, κλπ
Το μοναδικο καλο της ειναι τα υβριδικα της συστηματα που οπου και να φτιχνεται το αμαξι ερχονατι ετοιμα σφραγισμενα απο Ιαπωνια και το οτι αυτο που θα χαλασει αλλαζεται και ΔΕΝ ξαναχαλαει οχι οπως τα μπεκ και οι πολλαπλασιαστες στις BMW πχ
Στην οικογένεια από το 92 με carinaE και προσωπικά με starlet από 1999
-
Στην οικογένεια από το 92 με carinaE και προσωπικά με starlet από 1999
Ε ρε Carinara, εσύ φταις για όλα.
Ποιος να συγκριθεί μαζί σου... -
Πες τα!!!!!
Αμαξαρα
-
Εντωμεταξύ τωρα μιλαγα με συναδελφο που το οδηγησε μιας και το πήρε ο πατέρας του και μου επιβεβαίωσε οτι για πολη δεν κανει
Tελειο και ιδανικό είναι για πόλη! Μάλλον δεν θα ξέρει να οδηγεί....χαχαχα!
Πιο εύκολο στην πόλη από την ΜιΤο, πιο δύσκολο από το Panda. Αλλά έχει ορατότητα και χωράει παντού. Μόνο με αυτό κατεβαίνω κέντρο, η Κορόλα ακίνητη. Για νησί τα έγραψα, το ιδανικό αμάξι, ψηλό δεν βρίσκει, χωράει παντού, και στα στενά και δεν σε νοιάζουν άμμοι, νερά, λάσπες, πέτρες. Φέτος το έσκισα, πήγα σε μέρη που δεν πήγαινα πριν...καφέ είχε γίνει από το χώμα....χαχα!
ΥΓ: Πλάκα έχει πάντως, εσένα σε έχασε η Τογιότα από πελάτη και εμένα με κέρδισε! Τα αμάξια της Τογιότα που αναφέρεις, ούτε να μπω μέσα! Και μεγάλωσα σε Κορόλα ΚΕ25 του 1970. Αλλά δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω....με κέρδισε όταν οδήγησα 1η φορά το C-HR, είπα "επιτέλους Τογιότα που στρίβει"...!! Οπότε με έχασε η BMW και με κέρδισε η Τογιότα....το επόμενο με βλέπω για Λέξους εαν τα καταφέρω, το απόλυτο!
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Ξέρω ότι η αλήθεια θα ενοχλήσει, αλλά να λέτε και για τουρκική συναρμολόγηση πάει πολύ.
Ισπανική έχει. Τα νεότερα ίσως είναι στο Βίζεγκραντ.
Τουρκική συναρμολόγηση έγραψα για το Clio ότι έχει...Oyak Renault στη Μπούρσα...
Ισπανικό πιο είναι???
-
Αν επιλεξω το συμβιβασμο μην μου κακοφαίνεται αν κραζουν την επιλογή μου!
Καταρχάς δεν είναι ωραίο να κράζεις. Από όλο το σεντόνι κριτικής μπορώ να πω ότι το Infotainment όντως δεν είναι σοβαρό. Έχει look and feel 80’s, δεν έχει χάρτες και γενικά παρατηρώ ότι ίσως παρεμβάλλονται άλλα συστήματα και γίνονται κάποιες δυσλειτουργίες. Το μοναδικό όμως μειονέκτημα που είδα. Τώρα εάν κάποιος πληρώσει τη Style για το ασύρματο car play, έχει κάνει λάθος γιατί μπαίνουν συσκευές που το κάνουν ασύρματο και με περισσότερες δυνατότητες.
Τα επιπλέον χρήματα τις Style τα δίνεις καθαρά για τη εύκολη πρόσβαση και τη λειτουργία χωρίς κλειδί. Για εμένα πολλά λεφτά και ίσως αρπαχτη.
Για το θέμα τις ποιότητας ειλικρινά έχω διαβάσει σημεία και τέρατα και τελικά καταλήγω ότι πρώτων αλλά λόγια να αγαπιόμαστε και δεύτερον πολύ δόση αλαζονείας και αισθήματα κατωτερότητας. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με την ποιότητα γιατί πολύ ασχοληθήκαμε.
Είναι ωραίο να υπάρχει αντίλογος και ανταλλαγή απόψεων αλλά με σκοπό να μαθαίνουμε κάτι.
-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Τα επιπλέον χρήματα τις Style τα δίνεις καθαρά για τη εύκολη πρόσβαση και τη λειτουργία χωρίς κλειδί.
Και για τα φώτα LED, πολύ σημαντικό στοιχείο ασφάλειας και εξοπλισμού. Βασικά ο μόνος λόγος που σκέφτηκα την Style κάποια στιγμή, ήταν τα φώτα, τίποτε άλλο. Εαν είχε και τους ηλεκτρ. αναδιπλ. καθρέπτες θα είχα πάρει 100% την Style!
-
Αν επιλεξω το συμβιβασμο μην μου κακοφαίνεται αν κραζουν την επιλογή μου!
Καταρχάς δεν είναι ωραίο να κράζεις. Από όλο το σεντόνι κριτικής μπορώ να πω ότι το Infotainment όντως δεν είναι σοβαρό. Έχει look and feel 80’s, δεν έχει χάρτες και γενικά παρατηρώ ότι ίσως παρεμβάλλονται άλλα συστήματα και γίνονται κάποιες δυσλειτουργίες. Το μοναδικό όμως μειονέκτημα που είδα. Τώρα εάν κάποιος πληρώσει τη Style για το ασύρματο car play, έχει κάνει λάθος γιατί μπαίνουν συσκευές που το κάνουν ασύρματο και με περισσότερες δυνατότητες.
Τα επιπλέον χρήματα τις Style τα δίνεις καθαρά για τη εύκολη πρόσβαση και τη λειτουργία χωρίς κλειδί. Για εμένα πολλά λεφτά και ίσως αρπαχτη.
Για το θέμα τις ποιότητας ειλικρινά έχω διαβάσει σημεία και τέρατα και τελικά καταλήγω ότι πρώτων αλλά λόγια να αγαπιόμαστε και δεύτερον πολύ δόση αλαζονείας και αισθήματα κατωτερότητας. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με την ποιότητα γιατί πολύ ασχοληθήκαμε.
Είναι ωραίο να υπάρχει αντίλογος και ανταλλαγή απόψεων αλλά με σκοπό να μαθαίνουμε κάτι.
Εχω γραψει ενα προς ενα και δη τόσες φορές τα θεματα που εχουν προβλημα γενικά στα περισσότερα YC οπως τα εχω συναντήσει και στο διαδικτυο....
Εσενα αυτά μπορει να μη σε πειράζουν, αλλα δεν παυουν να ειναι θέματα, για τα οποία κιόλας η εταιρία δεν κανει κατι!Εμένα, όμως, με πειράζουν και εχω καθε δικαιωμα μια εταιρία που την είχα κορυφή και ήμουν πελάτης να την κράζω για ένα προιον της που το πουλάει πανακριβα με τόσα θέματα!
Την προσωπική επιθεση δεν τη σχολιάζω.... αν εφτασαν εκει τα fan boys για να με φιμώσουν, κατι κανω καλα μαλλον και καποιους ενοχλώ... στο fb αμφισβητουσαν οτι έχω καν το αμαξι ή ελεγαν ότι ειμαι πρακτορας αλλης εταιριας!
Κλασσικά συνωμοσιολογία και Αγιος ο Θεός σε αυτη τη χώρα!Ανεβάστε καταναλώσεις παλι να ζηλέψουν οι πληβείοι και δυναμώστε τη μουσική να μην ακουτε τα πλαστικά! Ειναι και αυτό μια λυση!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Τα επιπλέον χρήματα τις Style τα δίνεις καθαρά για τη εύκολη πρόσβαση και τη λειτουργία χωρίς κλειδί.
Και για τα φώτα LED, πολύ σημαντικό στοιχείο ασφάλειας και εξοπλισμού. Βασικά ο μόνος λόγος που σκέφτηκα την Style κάποια στιγμή, ήταν τα φώτα, τίποτε άλλο. Εαν είχε και τους ηλεκτρ. αναδιπλ. καθρέπτες θα είχα πάρει 100% την Style!
Εγω την πήρα για τα led και το ασυρματο carplay με σκοπό να αλλαξω τις 17αρες αλλά ειναι ασυμβατα τα συστηματα TPMS μεταξύ των 2 infotainment και δεν ασχολήθηκα!
-
Εγω την πήρα για τα led και το ασυρματο carplay με σκοπό να αλλαξω τις 17αρες αλλά ειναι ασυμβατα τα συστηματα TPMS μεταξύ των 2 infotainment και δεν ασχολήθηκα!
Για τα LED συμφωνώ, το ασύρματο CarPlay το έχω και με €80 με το Carlinkit, οπότε δεν με απασχολεί.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Για τα LED συμφωνώ, το ασύρματο CarPlay το έχω και με €80 με το Carlinkit, οπότε δεν με απασχολεί.
76 το τσιμπησε ο συναδελφος παραπανω για τα μαζντογιαρις που αναμενονται.
Ωστοσο φιλε Φανη φαινεται καλώδιο και ως κατι που εξεχει από την κονσόλα δεν το λες και ασφαλες!
Ασε που η οθόνη στη style ειναι 9αρα από την παλαιολιθική σε looks 8αρα των παρακάτω εκδόσεων. Στο εξωτερικό η "καλή" οθόνη μπαίνει σε ξεχωριστο πακέτο ακόμα και στην active.Τελωπάντων κακή επιλογή αποδειχθηκε ειδικά η style για εμένα, επιβεβαιώνοντας τις κακές διαθέσιμες επιλογές και πακέτα!
-
Την προσωπική επιθεση δεν τη σχολιάζω.... αν εφτασαν εκει τα fan boys για να με φιμώσουν, κατι κανω καλα μαλλον και καποιους ενοχλώ... στο fb αμφισβητουσαν οτι έχω καν το αμαξι ή ελεγαν ότι ειμαι πρακτορας αλλης εταιριας!
Κλασσικά συνωμοσιολογία και Αγιος ο Θεός σε αυτη τη χώρα!Έχεις πει αρκετές φορές ότι είσαι πάνω από το μέσο όρο και γνώστης όσο κανένας άλλος οπότε αυτό λέγεται αλαζονεία. Για τα αισθήματα κατωτερότητας μην το παίρνεις προσωπικά.
Είναι άποψη μου ότι πλέον οι κλασικές ευρωπαϊκές μάρκες πουλάνε ποιότητα για καθρεφτάκια ιθαγενών.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
https://www.autogreeknews.gr/dokimes/sugkritika-test/diesel-i-full-hybrid-suv-kaiei-ligotero-kaysimo
Διαφήμιση της Σιτροεν μας έβαλες ;
γιατί τεστ δεν είναι
πετάει διάφορα νούμερα κατανάλωσης και πολλαπλασιάζει με την τιμή του φθηνού πετρελαίου για να τονίσει την δήθεν υπεροχή του c3 , ξεφτίλα λες και βάζει κανείς σοβαρός ανθρωπος φθηνό πετρέλαιο ...πετάει και ενα 4,2 στον αυτοκινητόδρομο , με τα όρια ταχύτητας πάντα αλλα δεν λένε οι πουλημένοι για τα 3, κάτι στην πόλη στην κίνηση στο μποτιλιάρισμα του YC!
Πάρτε το χαμπάρι το YC είναι αυτοκίνητο των 3 λίτρων χωρίς προσπάθεια , ότι άλλο υπήρξε ήταν περιορισμένης παραγωγής
το A2 3L diesel με τα 60 άλογα του και τα υπερστενά του λάστιχα
και το honda insight του 2001 που λόγω αεροδυναμικής ήταν πολύ οικονομικό στον αυτοκινητόδρομοσαν να είναι απο το 2101 είναι το άτιμο
Το Yaris Cross είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που μπορεί να νικήσει αυτούς τους πρωτοπόρους χωρίς συμβιβασμούς .
Η γελοιότητα του "τεστ" συνεχίζεται με την ανάρτηση του C3 το αμάξι είναι εμετός γιατί αν πάτε ταξίδι ετσι θα μυρίζει, το μοναδικό που με ζάλισε σαν Οδηγό ,φαντάζομαι τους επιβάτες
Αν είναι δυνατόν η σφικτή ανάρτηση να θεωρείτε μειονέκτημα , που ζούμε ...Καλά κατι αλλά νούμερα επιδόσεων κλπ για γέλια όπως δήθεν το μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ παπαριές ...
Φυσικά για φρένα κουβέντα για το ecvt σιωπή , καραγκιόζηδες ...
Yaris Cross Yaris Cross Yaris Cross Yaris Cross Yaris Cross Yaris Cross
ΟΛΕ ΖΗΤΩ ΑΕΡΑ! Νο1 !θα σε κ ανω turbo (. diesel)
-
Κλασσικά συνωμοσιολογία και Αγιος ο Θεός σε αυτη τη χώρα!Έχεις πει αρκετές φορές ότι είσαι πάνω από το μέσο όρο και γνώστης όσο κανένας άλλος οπότε αυτό λέγεται αλαζονεία. Για τα αισθήματα κατωτερότητας μην το παίρνεις προσωπικά.
Είναι άποψη μου ότι πλέον οι κλασικές ευρωπαϊκές μάρκες πουλάνε ποιότητα για καθρεφτάκια ιθαγενών.
Δεν νομίζω οτι εχω γραψει κατι τετοιο!
Αλλοι μπορει να το έχουν γράψει για εμενα επειδή προσπαθώ να αλλαζω συχνά αμάξια και ασχολουμαι και επαγγελματικά ως δικηγόρος με το χώρο λόγω συνεργασίας με ασφαλιστική, αλλά δεν ειναι κριτήριο αυτό για να διαπιστώσεις την ελλειψη απτης ποιοτητας από το YC.
Φαινεται με γυμνό ματι! -
Εάν το yc ως το εισαγωγικό αυτοκίνητο στην πραγματικότητα της toyota (iq, aygo δεν τα περιλαμβάνω) σε τιμές 22.000 σου παρείχε υβριδική τεχνολογία που σε άλλες εταιρείες θα ανέβαζε την τιμή άνω των 30.000 και πλαστικά premium αυτοκινήτου δεν θα ήταν καταναλωτικό προϊόν αλλά ευγενική χορηγία προς τους καταναλωτές. Ως δικηγόρος θα γνωρίζεις υποθέτω ότι τα συναλλακτικά ήθη δεν επιτρέπουν τόση αβροφροσύνη στο εμπόριο.
Συμπέρασμα, εν έτει 2023 αυτοκίνητο με τιμή 22-27 χιλ. με κινητήρα full hybrid (η χαμηλότερη κατανάλωση της αγοράς), αυτόματο, σύγχρονο adas, ενεργητική και παθητική ασφάλεια που ήδη έχει το yc +πλαστικά μόνωση που αντιστοιχούν bmw 40.000 δεν υπάρχει στην αγορά. Οπότε δεν μιλάμε για κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου και μη ανταπόκριση απο την κατασκευάστρια εταιρεία στα standards που έχεις θέσει, αλλά για προσωπικές απαιτήσεις που δεν πρόκειται ποτέ να καλυφθούν από οποιαδήποτε εταιρεία αυτοκινήτου. Στην κατηγορία αυτή του yc (bsuv) μόνωση, πλαστικά κλπ premium δεν υπάρχουν και αν υπάρξουν δεν θα έχει full hybrid κινητήρα ή δεν θα είναι αυτόματο και αν έχει full hybrid κινητήρα θα κοστίζει άνω των 30.000, συνεπώς δεν θα το αγόραζες λόγω τιμής.
bsuv Αυτόματο, πλήρως υβριδικό με χαρακτηριστικά premium σε ευρωπαική εταιρεία εάν υπήρχε (αμφιβάλλω εάν θα υπάρξει) ανεβαίνεις σε επικίνδυνα νούμερα, σε κόστη άνω των 35.000 -
@nmsm2 said in Toyota Yaris Cross:
bsuv Αυτόματο, πλήρως υβριδικό με χαρακτηριστικά premium σε ευρωπαική εταιρεία εάν υπήρχε (αμφιβάλλω εάν θα υπάρξει) ανεβαίνεις σε επικίνδυνα νούμερα, σε κόστη άνω των 35.000
Σε Ευρωπαϊκή εταιρεία υπάρχει μόνο στην Audi to Q2 (εαν την πούμε Πρίμιο την αουδι). Το οποίο όμως φτάνει για πλάκα τις €40.000 αφού ακόμα και το ACC που ειναι στάνταρ στο Γιαρις των €22.000, το χρεώνει η Άουδι έξτρα €800 στην αρχική τιμή των €30.000. Αλλιώς υπάρχει πλέον και το Lexus LBX, αλλά προφανώς κοντά στα €35.000 και αυτό.
Toyota Yaris Cross