-
Αν δεν ενοχλεί η κακή ηχομόνωση, πράγματι η έκδοση facelift. είναι καλό αυτοκίνητο για την κατηγορία.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Γιατί ΟΛΟΙ αγοράζουν το Yaris Cross (εκτός του ότι ειναι αμαξάρα!!!!)???
ΥΓ: Αυτό ειναι το ερώτημα του βίντεο, αλλά δείχνει και όλες τις αλλαγές στο F/L.
ΥΓΓ: το έχει και στο σωστό χρώμα!Γιατί HYBRID.
Τώρα θα πείτε δεν είναι αυτός ο κυριοβασικότερος λόγος (δικιά μου λέξη) αλλά όλοι μόνο με την κατανάλωση ασχολούνται. Για την κατανάλωση μαλώνουν. Για την κατανάλωση το είπα;!!
Τι όχι; -
Γιατί το καλύτερο Hybrid.
Με την πιο σωστή λειτουργία.
Τη μεγαλύτερη οικονομία.
Τη μεγαλύτερη εγγύηση.
Γαρνίρισμα τα ADAS από τη βασική έκδοση. Πού αλλού βρίσκεις Adaptive Cruise Control με κίνηση και στο μποτιλιάρισμα;
Σωστή τιμή κι όνομα εγγύηση, τι άλλο θες;Προφανώς και στην πράξη είναι ένας κουβάς, αλλά αυτό ισχύει λιγότερο ή περισσότερο για όλη την κατηγορία.
-
@dimsabas said in Toyota Yaris Cross:
Ως εδώ.
Τα υπόλοιπα είναι για να τα αναφέρουν απλά όσοι τα άκουσα από άλλον ή για τους εδώ που είμαστε περισσότερο εξειδικευμένοι! -
Οικονομικός κουβάς με ροδες!
-
@dimsabas said in Toyota Yaris Cross:
Με την πιο σωστή λειτουργία.
Τη μεγαλύτερη οικονομία.
Τη μεγαλύτερη εγγύηση.
Γαρνίρισμα τα ADAS από τη βασική έκδοση. Πού αλλού βρίσκεις Adaptive Cruise Control με κίνηση και στο μποτιλιάρισμα; T-ROC
Σωστή τιμή κι όνομα εγγύηση, τι άλλο θες;Προφανώς και στην πράξη είναι ένας κουβάς, αλλά αυτό ισχύει λιγότερο ή περισσότερο για όλη την κατηγορία.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Γιατί ΟΛΟΙ αγοράζουν το Yaris Cross (εκτός του ότι ειναι αμαξάρα!!!!)???
ΥΓ: Αυτό ειναι το ερώτημα του βίντεο, αλλά δείχνει και όλες τις αλλαγές στο F/L.
ΥΓΓ: το έχει και στο σωστό χρώμα!Γιατί είναι φτηνιαρικο, οικονομικό, VFM με ελάχιστη κατανάλωση και δεν έχουν γουστο
-
Οι πόρτες του κάνουν σαν τον τενεκέ με το λάδι από το χωριό που έχω κάτω από τον νεροχύτη
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Οι πόρτες του κάνουν σαν τον τενεκέ με το λάδι από το χωριό που έχω κάτω από τον νεροχύτη
Ποιοτικα είναι αθλιο!
Ειχα αρρωστήσει!
Αλλά εχει και τεχνολογία και οικονομία! -
Έτσι ήταν και τα mitsubishi zero
O κορυφαίος βρετανός δοκιμαστής Ερικ Μπράουν έλεγε οτι η πιο ζωηρή ανάμνηση απο την πτήση με το zero ήταν ο διαρκής θόρυβος απο την υπερλεπτη αλουμινένια εξωτερική λαμαρίνα .
Σαν να πατάς-αφήνεις συνέχεια το πλαϊνό απο ενα αλουμινένιο κουτάκι αναψυκτικού.Αυτα λέγονται στρατηγικές επιλογές γιατί σου δίνουν στρατηγικά πλεονεκτήματα δεν είναι ελάττωμα .
-
Aν κανει 20 χιλ οχι αν κανει 27 ειναι ελάττωμα
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Αυτα λέγονται στρατηγικές επιλογές γιατί σου δίνουν στρατηγικά πλεονεκτήματα δεν είναι ελάττωμα .
ενταξει είναι στρατηγικός τενεκες με λάδι
-
Καθαρό βάρος
Yaris cross 1190 κιλά
Ford puma 1280
Renault Captur LPG 1240
Hyundai bayon 1.045
VW T-CROSS 1.0 TSI (95 PS) 1175όλα απο τις επίσημες σελίδες
ουπς bayon T-cross είναι ελαφρύτερα αλλα μετα θυμάσαι οτι δεν εχουν υβριδική μπαταρία ινβερτερ αυτόματο σασμάν κλπ
και του yaris cross το βάρος είναι του ανανεωμένου με τα πιο χοντρά τζάμια και την εξτρά μόνωση
το δικό μου είναι το συλλεκτικό ULTRALEGGERA
για να κάνει χρονστρατηγική επιλογή προ f/l
με ρύπους 100 μήπως γλυτώσω τα ΤΚ μερικά χρόνια ακόμη -
Το καλο του να αγοράζεις φθηνά αυτοκίνητα είναι ότι έχεις πολλές επιλογές διότι έχεις μάθει στα λίγα. Οποτε όλα ειναι υποψήφια. Όταν έχεις μαθει σε αστικά αυτοκίνητα σχεδόν κανένα δεν σου κανει
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Καθαρό βάρος
Yaris cross 1190 κιλά
Ford puma 1280
Renault Captur LPG 1240
Hyundai bayon 1.045
VW T-CROSS 1.0 TSI (95 PS) 1175όλα απο τις επίσημες σελίδες
Yaris cross Τενεκές με λάδι ελαφρύ δεν παχαινει
Ford Puma Σπορτιφ όμορφο αμαξάκι εντελώς αντικειμενικα
Renault Captur Lpg οικονομικό όμορφο αυτοκινητάκι με στυλ αλλά τάφος με Lpg
Hyundai bayon απλά κατσαρίδα
VW t-cross καλό αμαξάκι με ωραίο εσωτερικό ξεπερασμένο σκέτη βενζίνη και μικρή εγγύηση -
Ενταξει ρε παιδιά ούτε κι εγω είμαι φαν το Yaris crops, αλλα να δώσω 25000 για t cross με ταμπουρά πίσω και πεντάρι σασμάν, χωρις ούτε καν μια έστω και ήπια υβριδική έκδοση ειναι κλοπή!
-
@atari70 said in Toyota Yaris Cross:
Ενταξει ρε παιδιά ούτε κι εγω είμαι φαν το Yaris crops, αλλα να δώσω 25000 για t cross με ταμπουρά πίσω και πεντάρι σασμάν, χωρις ούτε καν μια έστω και ήπια υβριδική έκδοση ειναι κλοπή!
Ναι αλλά έχεις όμως 2 χρόνια εγγύηση να είσαι υσηχος!!!!
VW das auto
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
VW das auto
Και αυτή η εγγύηση ντεμέκ είναι αφού για ότι συμβεί φταίει ο οδηγός και ο τρόπος που οδηγεί…
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
VW das auto
Την έχουν επεκτείνει στα 4.
Και από αναφορες στα γκρουπς τους δεν φαίνεται να χρησιμοποιούν πια τετοιες δικαιολογίες.
Βέβαια στη γεμάτη κουτοπονηρους Ελλάδα τετοιες απειλές και συμβάντα είναι κοινά σε όλες τις μάρκες.
Θυμίζω στην αγαπημένη Τογιότα κάθε μικρή παρέμβαση συνοδεύεται από την απειλή ακύρωσης της εγγύησης.
Όπως ξαναεγραψα τα περί αξιοπιστία και φθηνής συντήρησης ανήκουν στο παρελθόν. Και για ποια φθηνή συντήρηση μιλάμε άλλωστε όταν συνειδητά σου βάζουν λάδι εκτός προδιαγραφών για να κρατήσουν το κόστος πιο χαμηλό; -
Yaris cross της διοργάνωσης ύστερα από κατάβαση της SS Rengini με σκασμένο ελαστικό.
Το είδαμε να περνά πριν το safety car και τα αυτοκίνητα των πλοηγών και να σέρνεται με οξείς μεταλλικούς θορύβους από την ανάρτηση και τη ζάντα.
Η επισκευή έγινε μετά το flying, αφού πέρασε ο ουραγός.
Πάντως, το 50άρι προφίλ και η 18’’ διάσταση έδιναν λίγες πιθανότητες να βγάλει την ειδική, παρά το ότι η συγκεκριμένη ήταν αρκετά στρωμένη ειδικά στα τελευταία κατηφορικά χλμ. Μια φυτευτή πέτρα στο φημισμένο «Pikes Peaks” της Ελλάδας διέλυσε το ελαστικό.
Ευτυχώς είχαν ρεζέρβα!
Toyota Yaris Cross