-
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
@georgekn said in Toyota Yaris Cross:
Πρέπει να έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι με τις επιλογές τούς...και με 2,2λτ/100χλμ ποιος σε πιάνει...
Μπα,δεν νομίζω ότι είναι αυτό...
Απλά -όπως γίνεται ανέκαθεν σε τέτοιες καταστάσεις- κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν εύκολο κέρδος...
Ναι παίζει και αυτή η περίπτωση...το κέρδος όμως θα βγει ΑΝ καταφέρουν να το πουλήσουν σε αυτή την τιμή...
Με συν 4000 ευρώ αγοράζω ένα μεταχειρισμένο Suzuki Mazda η Toyota 15 ετιας και τη βγάζω ένα χρόνο μέχρι να έρθει το Yaris Cross...και μου μένει και το δεύτερο όχημα. -
@pgp737ng said in Toyota Yaris Cross:
Δεν είναι ακριβώς έτσι…
π.χ. πούλησα το αυτοκίνητο μου αμέσως μόλις ανέβασα την αγγελία και για κάποιο λόγο σε 1 ή σε 2 μήνες θα έρθει το καινούργιο. Μπορεί να το αγοράσω και να το κρατήσω για 2 ή 3 μήνες και μετά να το ξαναδωσω ή να το κρατήσω για πάντα. Φεύγουνε αμέσως αρκεί να έχουν το Τ μπροστά! Μπορεί να το δώσει και ξανά ή δυο χιλιάρικα παραπάνω. Για τέσσερα λίγο δύσκολο.Το Τ τι είναι; Τρυποκάρυδος;
-
@limited_one said in Toyota Yaris Cross:
Η ευκαιρία του αιώνα!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329669508-toyota-yaris-crossΕΛΕΟΣ!!
-
Τόσα του λείπουν τόσα ζητάει.. Ποιος νοήμων άνθρωπος θα αγοράσει μεταχειρισμένο, έστω και με 6.000 χλμ. bsuv με 30.000. Είναι πραγματικά τραγική η κατάσταση στην αγορά αυτοκινήτου...και κυρίως στα πλήρως υβριδικά, λόγω μικρής προσφοράς (σχεδόν μονοπώλιο toyota και λοιπών γειτονικών εταιρειών) και μεγάλης ζήτησης και αναμονής και δικαίως η μεγάλη ζήτηση, διότι απλά δεν καίνε τίποτα στην πόλη σε σύγκριση με τα θερμικά.
-
Στην Αγγλία οι αντιπρόσωποι επικοινωνούν με ιδιοκτήτες yaris που τα εχουν μερικούς μήνες και τους προσφέρουν ανταλλαγή με ενα καινούργιο χωρίς εξτρά χρέωση!
ο λόγος
Το μεταχειρισμένο μπορούν να το πουλήσουν με όσο κέρδος θέλουν ενω για το καινούργιο υπάρχει μέγιστη λιανική τιμή.
https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/212730-new-yaris-offer/
Η αγορά βάζει το πάνω όριο και όχι οι αλτρουιστικές προθέσεις μας.
-
Καλησπέρα και από μένα!
Επειδή είμαι προς αναζήτηση και εγώ... βενζινοκίνητο το συγκεκριμένο αξίζει; το έχει κανείς;
-
@macgyver-0 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα και από μένα!
Επειδή είμαι προς αναζήτηση και εγώ... βενζινοκίνητο το συγκεκριμένο αξίζει; το έχει κανείς;
Αξίζει, κυρίως λόγω τιμής. Αφού έαν π.χ. Puma 125αρι που είναι συνολικά καλύτερο έχει και 4-7.000€ πιο ακριβά! Γενικά το Yaris Cross ακόμα και μετά τις αυξήσεις, έχει πάρα πολύ καλή (έως και χαμηλή) τιμή σε μια κατηγορία που η τιμή παίζει καθοριστικό ρόλο. Ελάχιστα B suv υπάρχουν με τιμή κάτω από €20.000 και όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας και τέτοια εγγύηση και με μια πολύ καλή ανάρτηση. Προφανώς με παραχωρήσεις σε χώρους και απτή ποιότητα.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα και από μένα!
Αξίζει, κυρίως λόγω τιμής. Αφού έαν π.χ. Puma 125αρι που είναι συνολικά καλύτερο έχει και 4-7.000€ πιο ακριβά! Γενικά το Yaris Cross ακόμα και μετά τις αυξήσεις, έχει πάρα πολύ καλή (έως και χαμηλή) τιμή σε μια κατηγορία που η τιμή παίζει καθοριστικό ρόλο. Ελάχιστα B suv υπάρχουν με τιμή κάτω από €20.000 και όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας και τέτοια εγγύηση και με μια πολύ καλή ανάρτηση. Προφανώς με παραχωρήσεις σε χώρους και απτή ποιότητα.
Ευχαριστώ για το σχόλιο. Είχα σκεφτεί το Dacia sandero stepway με LPG το οποίο ακρίβυνε αισθητά τελευταία και δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι σε σχέση με τους ιάπωνες . Τώρα, αρχίζει να με κερδίζει το συγκεκριμένο. Έχει μικρότερη αναμονή και το βρίσκεις ευκολότερα σε non-hybrid! Active/active plus με βλέπω για παραπάνω ούτε λόγος!
-
This post is deleted! -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Στην Αγγλία οι αντιπρόσωποι επικοινωνούν με ιδιοκτήτες yaris που τα εχουν μερικούς μήνες και τους προσφέρουν ανταλλαγή με ενα καινούργιο χωρίς εξτρά χρέωση!
ο λόγος
Το μεταχειρισμένο μπορούν να το πουλήσουν με όσο κέρδος θέλουν ενω για το καινούργιο υπάρχει μέγιστη λιανική τιμή.
Έγραψες!!
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
ο λόγος
αυτό θα έπρεπε να το κάνουν πράξη όλες οι αντιπροσωπείες στην Ελλάδα.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα και από μένα!
Ευχαριστώ για το σχόλιο. Είχα σκεφτεί το Dacia sandero stepway με LPG το οποίο ακρίβυνε αισθητά τελευταία και δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι σε σχέση με τους ιάπωνες . Τώρα, αρχίζει να με κερδίζει το συγκεκριμένο. Έχει μικρότερη αναμονή και το βρίσκεις ευκολότερα σε non-hybrid! Active/active plus με βλέπω για παραπάνω ούτε λόγος!
Καλησπέρα φίλε μου...και γω για το DUSTER lpg πήγαινα,αλλά με 23500 πού πήγε από 19.500 δεν είναι πια value for money...άσε που επειδή θα το οδηγάει και η γυναίκα και θα βάζει και τα παιδιά μέσα ένας λόγος που προτίμησα το yaris cross είναι και η ασφάλεια...το sandero ήταν πιο τίμιο για τα λεφτά του...και να πήγα Toyota κλείνω το Yaris cross style hybrid...το μετανιώνω γιατί με 2 ανατιμήσεις μέχρι να αρθεί θα πήγαινε 28.000€ πάω να κλείσω πιο κάτω κατηγορία (active plus)και για καλή μου τύχη με μέσα σε μια βδομάδα με ενημερώνουν ότι έκατσε ακύρωση σε ένα ολόιδιο χρώμα και το έκλεισα χθες...πολύ κωλόφαρδος...γλύτωσα και την ανατίμηση και την αναμονή...απλά τυχερός τπτ άλλο...το αμάξι είναι τελώνιο σε 15 μέρες το παραλαμβάνω...αν όμως δε μου είχε κάτσει έτσι αλήθεια σου λέω θα ακυρωνα παραγγελία και θα πήγαινα σε μεταχειρισμένο...
Ειλικρινά σου μιλάω διάβασε και εδώ στο forum κάτσε ψάξτο αλλά για μένα φίλε είτε yaris cross είναι είτε mercedes είναι είτε ότι άλλο θέλεις αναμονή πάνω από τρεις μήνες για μένα σε καινούργιο αυτοκίνητο δεν αξίζει αλλά η αλήθεια ότι γίνεται της πουτάνας στην αγορά έχουν ανέβει Όλα έχουν πάει στο Θεό τι να σου πω είναι πολύ δύσκολη εποχή για αγορά αυτοκινήτου και όχι τίποτα άλλο δεν βλέπω να πέφτουν κιόλας... -
Έπαιξε ακύρωση και το έδωσαν σε σένα που παράγγειλες τώρα;
Δεν υπήρχαν άλλοι 100 τουλάχιστον που είχαν παραγγείλει νωρίτερα και προηγούνταν; -
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Δεν υπήρχαν άλλοι 100 τουλάχιστον που είχαν παραγγείλει νωρίτερα και προηγούνταν;Σίγουρα θα υπήρχαν....να φανταστείς ότι είχε 3 ακυρώσεις...1 awd
1 active plus και 1 active..
Το active plus το πήρα εγώ,το active έφυγε σε μισή ώρα!!!το AWD ακόμα περιμένει γιατί είναι η φουλ φουλ φουλ έκδοση απ' ότι μου είπαν...
Αδερφέ πραγματικά γίναν όλα πολύ γρήγορα...το κυνήγησα και εγώ...
Δε μπήκα ούτε πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους...όπως καταλαβαίνεις.... οποίος πρόλαβε το κύριο είδε είναι η φάση... -
@cptm said in Toyota Yaris Cross:
Δεν υπήρχαν άλλοι 100 τουλάχιστον που είχαν παραγγείλει νωρίτερα και προηγούνταν;Σίγουρα θα υπήρχαν....να φανταστείς ότι είχε 3 ακυρώσεις...1 awd
Το active plus το πήρα εγώ,το active έφυγε σε μισή ώρα!!!το AWD ακόμα περιμένει γιατί είναι η φουλ φουλ φουλ έκδοση απ' ότι μου είπαν...
Δε μπήκα ούτε πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους...όπως καταλαβαίνεις.... οποίος πρόλαβε το κύριο είδε είναι η φάση...🤫🤫🤫🤫 -
Δε μπήκα ούτε πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους...όπως καταλαβαίνεις.... οποίος πρόλαβε το κύριο είδε είναι η φάση...Kαι αυτοί παράγγειλαν περίμεναν τόσο καιρό και όταν ήρθαν ακύρωσαν? Ή ακύρωσαν αλλά παρόλα αυτά «τα φορτώθηκε» η αντιπροσωπεία?
-
@i-hasu said in Toyota Yaris Cross:
Δε μπήκα ούτε πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους...όπως καταλαβαίνεις.... οποίος πρόλαβε το κύριο είδε είναι η φάση...Kαι αυτοί παράγγειλαν περίμεναν τόσο καιρό και όταν ήρθαν ακύρωσαν? Ή ακύρωσαν αλλά παρόλα αυτά «τα φορτώθηκε» η αντιπροσωπεία?
Δυστυχώς απ οτι μου ειπαν στους 2 δεν εγκρίθηκε το δανειο απ τη τράπεζα γιατι αλλαξαν τα οικονομικα τους....γαμησετα...
και ο 3ος ακυρωσε γιατι πηγε στη ΚΙΑ χωρις λεπτομέρειες...
Γενικα παρολο που το αρνούνται εγω βλεπω τις ακυρωσεις να πυκνώνουν για διαφορους λογους...τωρα ποιος τα φορτώνεται...
Πάντως εδώ στη βόρεια Ελλάδα δε κυκλοφορούν πολλά -
Δε μπήκα ούτε πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους...όπως καταλαβαίνεις.... οποίος πρόλαβε το κύριο είδε είναι η φάση...Μεταξύ μας είμαστε...για πες..
Να βάλω άλλη μία τσικουδιά;!
Πόσο κάνει το full όλα AWD να πάω να το πάρω; Ξέρεις χρώμα;
-
Κανονικά τις ακυρώσεις μου είχαν πει ότι τις χειρίζονταν από τα κεντρικά ακριβώς για να πάνε τα αμάξια στον επόμενο στη σειρά.
Προφανώς οι αντιπροσωπίες το ξεπερνούν αυτό μαλλον με τον εξης πλάγιο τρόπο.
Κρατανε τους πελάτες ζεστούς για να μην κάνουν ακύρωση και κυριως αν επιμενουν για ακύρωση, τους επιστρέφουν μεν την προκαταβολή αλλά αυτοί δεν ακυρώνουν την παραγγελία και όταν το αμάξι έρθει το παίρνει ο εμπορος και το ίνει άμεσα και στη νέα τιμή.
Το καταλαβαίνω από το δικό νου έμπορο και πωλητή που ενώ τους έχω πει να ακυρώσω με κρατανε με τα δόντια να μην το κάνω μέχρι να έρθει το αμάξι για να χρεωθει σε αυτους και να μπορούν να το δώσουν όπου θέλουν. -
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Δε μπήκα ούτε πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους...όπως καταλαβαίνεις.... οποίος πρόλαβε το κύριο είδε είναι η φάση...Μεταξύ μας είμαστε...για πες..
Να βάλω άλλη μία τσικουδιά;!
Πόσο κάνει το full όλα AWD να πάω να το πάρω; Ξέρεις χρώμα;
Χρυσάφι το premium edition 30φευγα...
Βρε ουστττττ
Toyota Yaris Cross