-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Η αρχική 205/60/16 των 665mm είναι αστεία.
205/65/16 ειναι η εργοστασιακή διάσταση με τις 16αρες, στο YC. Οπότε 673χιλ η διάμετρος.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
205/65/16 ειναι η εργοστασιακή διάσταση με τις 16αρες, στο YC. Οπότε 673χιλ η διάμετρος.
Έχεις δίκιο το μπέρδεψα
-
Αυτό είναι το νόημα του πόστ που έκανα απο 673 πας 686mm, διαφορά που δεν επηρεάζει τα αναίσθητα ηλεκτρονικά του YC .
Το 215/65/16 έχει επίσης πολύ περισσότερες επιλογές* (250 στο σκρουτζ) ακόμα και σε off road (geolander κλπ) που με μια τετράδα σιδερένιες ζάντες των 100 € δεν θα τραβήξεις αυτά που τράβηξαν στην ειδική , ασε που θα δείχνει πιο κακό το εργαλείο και τι θα κάψει παραπάνω αντε το 3,5 να γίνει 4...
*το 205/65/16 εχει καμμιά 30αρια προτάσεις με τον σωστό δείκτη βάρους και πολλές φορές είναι ακριβότερα ...
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Μιλάμε για τόσο φθηνή κατασκευή όλα τα γιατις και γιαρις κρος που πατας φρένο και ακούγονται τα τακάκια που αγγίζουν το δίσκο.
Υπερβολικό σε βρίσκω!! Μια χαρά ειναι για την κατηγορια του - δεν ειναι Κορόλα που ειναι σαν τον Άσσο, αλλά ειναι όπως όλα τα κουβαδάκια b suv. Εαν κάποιος θέλει το υπέρτατο σε άνεση και μόνωση, πάει σε LBX με 30 ψωροχιλιάρικα και ξενοιάζει για 15 χρόνια!
Συμφωνώ, προσωπικά δεν του βρίσκω κανένα ψεγάδι !
Να ήταν λίγο πιο άνετο στις πίσω θέσεις ! -
Πάρελαβα πριν 4 μέρες στην έκδοση Active plus facelift, υπόψην είχα corolla πριν. Το αμάξι δεν παίζεται! Στιβαρό, αθόρυβο, σπιρτοζικο, σε ανηφόρες και κατηφόρες τούμπανο, οικονομιμοτατο, με 20 ευρώ έβγαλε 240 χιλιόμετρα, κουκλίστικο αν και αυτό αποτελεί προσωπικό γούστο, τα υπόλοιπα σε επόμενο post.
-
Μόταρος έσκασε βιντεάκι με το yc 130. Και επειδή είναι ο πιο έμπειρος άσχετος ήθελα να ρωτήσω;
Έκανε ένα ταξίδι και αναφέρει κατανάλωση 5 λίτρα με 130 και πάνω λεει. Βέβαια και σε ένα review του chr έλεγε οτι πήγαινε σε με 140 αλλά το καντράν έδειχνε 120. Άρα βάζουμε 0.5 έξτρα στην κατανάλωση και αφαιρούμε 20 χλμ από την ταχύτητα που αναφέρει;ΥΓ1 άλλος με κανάλι και toyota yaris έκανε Σέρρες Θεσσαλονίκη με 120 και έγραψε 5 λίτρα. Αυτό το πιστεύω γιατί έδειχνε καντράν.
ΥΓ2 τι έχουν πάθει όλοι και ανοίγουν κανάλια με τα toyota; Πόση ανάλυση να μας δώσει και αυτός!!! -
Τα βλέπουν όλοι αυτοί που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αγορά τους στον εαυτό τους
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Τα βλέπουν όλοι αυτοί που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αγορά τους στον εαυτό τους
Ο Μοτης ειναι influencer της Toyota. You know influencers?
-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
🪙
-
Το ακούσαμε και αυτό....
Ο Μότης είναι ειδικός επί του γενικού.
Είναι επαγγελματίας ερασσιτέχνης.
Είναι έμπειρος άπειρος.
Πως το λένε, δεν μπορεί το παιδί.
Απλά τυχαίνει να μιλάει για τουότα (άλλο και αυτό) και ψειρίζουν απλά πράγματα. -
@hountalas said in Toyota Yaris Cross:
Το ακούσαμε και αυτό....
Είναι έμπειρος άπειρος.
Απλά τυχαίνει να μιλάει για τουότα (άλλο και αυτό) και ψειρίζουν απλά πράγματΚαι προμοταρει συγκεκριμενη αντιπροσωπεία και σβυνει οσα μηνύματα δεν του αρεσουν ειδικά οσων δεν εχουν social .. τσάμπα βολτιτσες και ασχετωσυνη κάργα θα μου πείτε σε υποχρεώνει κανείς να τον βλέπεις ; οχι. Αλλά και εγω μπορώ να γράψω την άποψη μου
-
@samronnin said in Toyota Yaris Cross:
@hountalas said in Toyota Yaris Cross:
Το ακούσαμε και αυτό....
Είναι έμπειρος άπειρος.
Απλά τυχαίνει να μιλάει για τουότα (άλλο και αυτό) και ψειρίζουν απλά πράγματΚαι προμοταρει συγκεκριμενη αντιπροσωπεία και σβυνει οσα μηνύματα δεν του αρεσουν ειδικά οσων δεν εχουν social .. τσάμπα βολτιτσες και ασχετωσυνη κάργα θα μου πείτε σε υποχρεώνει κανείς να τον βλέπεις ; οχι. Αλλά και εγω μπορώ να γράψω την άποψη μου
Σωστά όσα λες. Είναι στην κριτική ικανότητα του καθένα μας το αν θα δεχτεί όσα λέει.
Απλά σε πολλά είναι λάθος και στις καταναλώσεις ειδικά λέει πιο ωραία τα νούμερα. Μότης είναι αυτός -
Μια χαρά παιδί είναι ο Λευτέρης. Ακομπλεξάριστος και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει.
Φυσικά και δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις στην αυτοκίνηση αλλά δεν θα τον δεις γι αυτό.
Τον έχω γνωρίσει και από κάτι αλλά ψωνια που vlogάρουν καλύτερος είναι.
Άλλωστε δεν κρυβει ότι προμοτάρει την επιχείρηση στην Ελευσίνα αφού έχει στάνταρ ωράριο εκεί.
Σίγουρα αλλάζει εύκολα αμάξια ενώ και τα δικά του επειδή έχει γίνει φίρμα τα πουλάει ανετότατα και ψηλά.
Ωστόσο και ο ιδιος είναι καλό και προσγειωμένο παιδί, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο που πίνουν νερό στο όνομα του ενώ και η εμπορια εκει είναι πλέον τοπ με πολύ καλες τιμές, εξυπηρέτηση, καλά μτχ και πάντα θα σκιστούν να σου βρουν αμάξι.
Από τα πολις που είναι δημόσιο ή κουρασμένους παραδοσιακούς εμπόρους που μετρανε και τη δεκάρα καλύτερος μακραν ο εμπορος εκει που με εξυπηρέτησε εκπληκτικά παρότι τελικά δεν αγορασα! -
Μια χαρά παιδί είναι ο Λευτέρης. Ακομπλεξάριστος και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει.
Φυσικά και δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις στην αυτοκίνηση αλλά δεν θα τον δεις γι αυτό.
Άλλωστε δεν κρυβει ότι προμοτάρει την επιχείρηση του στην Ελευσίνα αφού έχει στάνταρ ωράριο εκεί.
Σίγουρα αλλάζει εύκολα αμάξια ενώ και τα δικά του επειδή έχει γίνει φίρμα τα πουλάει ανετότατα και ψηλά.
Ωστόσο και ο ιδιος είναι καλό και προσγειωμένο παιδί, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο που πίνουν νερό στο όνομα του ενώ και η εμπορια εκει είναι πλέον τοπ με πολύ καλες τιμές, εξυπηρέτηση, καλά μτχ και πάντα θα σκιστούν να σου βρουν αμάξι.
Από τα πολις που είναι δημόσιο ή κουρασμένους παραδοσιακούς εμπόρους που μετρανε και τη δεκάρα καλύτερος μακραν ο εμπορος εκει που με εξυπηρέτησε εκπληκτικά παρότι τελικά δεν αγορασα!Ακου λοιπον για το καλο παιδι την εμπειρια μου. Του ζητησα βοηθεια απο το καναλι του επανειλημενα 2 και 3 φορες. Μου απαντησε οτι δεν μπορει να μου πει δημοσια και να του δωσω σοσιαλ. Εγω εκ πεποιθησεως δεν εχω (ειχα και τα εσβησα ολα το 2018). Του εδωσα λοιπον το instagram του γιου μου. Δεν απαντησε ποτε. Εβαλα ξανα την ερωτηση μου με ευγενικο τροπο παντα. Μου την εσβησε. Εβαλα τον γιο μου να του γραψει και να του υπενθυμισει ποιοι ειμαστε και τι ζηταμε. Εκει εσβησε το μηνυμα που στειλαμε στο ινσταγκραμ. Αυτη λοιπον ειναι η εμπειρια μου απο αυτον και βασιζεται σε αυτα που περιεγραψα. Ουτε εχω τιποτα με τον ανθρωπο ουτε τον ξερω και απο την συμπεριφορα του και μονο ουτε θελω να τον μαθω. Να ειναι καλα και να ειμασται ολοι. Αυτα απο εμενα. Και δεν θα το συνεχισω παρακατω γιατι δεν αξιζει ο κοπος ...στα 57 μου εμαθα ποια να αξιολογω καταστασεις και ανθρωπους....
-
@samronnin said in Toyota Yaris Cross:
Άλλωστε δεν κρυβει ότι προμοτάρει την επιχείρηση του στην Ελευσίνα αφού έχει στάνταρ ωράριο εκεί.
Από τα πολις που είναι δημόσιο ή κουρασμένους παραδοσιακούς εμπόρους που μετρανε και τη δεκάρα καλύτερος μακραν ο εμπορος εκει που με εξυπηρέτησε εκπληκτικά παρότι τελικά δεν αγορασα!Ακου λοιπον για το καλο παιδι την εμπειρια μου. Του ζητησα βοηθεια απο το καναλι του επανειλημενα 2 και 3 φορες. Μου απαντησε οτι δεν μπορει να μου πει δημοσια και να του δωσω σοσιαλ. Εγω εκ πεποιθησεως δεν εχω (ειχα και τα εσβησα ολα το 2018). Του εδωσα λοιπον το instagram του γιου μου. Δεν απαντησε ποτε. Εβαλα ξανα την ερωτηση μου με ευγενικο τροπο παντα. Μου την εσβησε. Εβαλα τον γιο μου να του γραψει και να του υπενθυμισει ποιοι ειμαστε και τι ζηταμε. Εκει εσβησε το μηνυμα που στειλαμε στο ινσταγκραμ. Αυτη λοιπον ειναι η εμπειρια μου απο αυτον και βασιζεται σε αυτα που περιεγραψα. Ουτε εχω τιποτα με τον ανθρωπο ουτε τον ξερω και απο την συμπεριφορα του και μονο ουτε θελω να τον μαθω. Να ειναι καλα και να ειμασται ολοι. Αυτα απο εμενα. Και δεν θα το συνεχισω παρακατω γιατι δεν αξιζει ο κοπος ...στα 57 μου εμαθα ποια να αξιολογω καταστασεις και ανθρωπους....
Άποψη σου και ίσως και λάθος τρόπος προσέγγισης.
Προσωπικά του έστειλα μήνυμα που και ποτε θα τον βρω, πήγα εκεί, βρεθήκαμε τα είπαμε και προσφέρθηκε να βοηθήσει.
Εγώ απλά βρήκα καλύτερη άκρη απο αυτόν στο μαγαζί αλλά έτσι είμαι εγώ. Κάνω πάντα δικες μου επαφες.
Σε ότι μου ειπε πάντως για την αγορά έπεσε μέσα.
Δεν τον κρίνω από τα βίντεο. -
Για πειτε καμμια ιδεα:
το ηχειο στην πορτα του συνοδηγου τριζει με το παραμικρο μπασο, ακουμπωντας το μπρατσο και ασκωντας ελαφρα πιεση σταματαει.
Το αμαξι εχει παει αντιπροσωπεια τρεις φορες για αυτο το λογο, τις δυο κατι κολλησαν μεσα την τριτη αλλαξαν ολοκληρο (!) το πανελ της πορτας αλλα χωρις αποτελεσμα, μετα απο μερικα χιλιομετρα το κανει ξανα.Να απευθυνθω στα κεντρικα μηπως γνωριζουν κατι παραπανω απο τον τοπικο αντιπροσωπο ή χαμενος χρονος και να παω σε επαγγελματια που βαζει ηχοσυστηματα μηπως βρει λυση, ακομα και να αλλαξω ηχεια θα σκεφτομουν, ειναι πολύ ενοχλητικο, δεν αντεχεται.
-
My precious
-
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Για πειτε καμμια ιδεα:
το ηχειο στην πορτα του συνοδηγου τριζει με το παραμικρο μπασο, ακουμπωντας το μπρατσο και ασκωντας ελαφρα πιεση σταματαει.
Το αμαξι εχει παει αντιπροσωπεια τρεις φορες για αυτο το λογο, τις δυο κατι κολλησαν μεσα την τριτη αλλαξαν ολοκληρο (!) το πανελ της πορτας αλλα χωρις αποτελεσμα, μετα απο μερικα χιλιομετρα το κανει ξανα.Να απευθυνθω στα κεντρικα μηπως γνωριζουν κατι παραπανω απο τον τοπικο αντιπροσωπο ή χαμενος χρονος και να παω σε επαγγελματια που βαζει ηχοσυστηματα μηπως βρει λυση, ακομα και να αλλαξω ηχεια θα σκεφτομουν, ειναι πολύ ενοχλητικο, δεν αντεχεται.
Εμενα τριζει μονο σε δυνατη ενταση. Εαν σε ενοχλει νομιζω θελει αλλα ηχεια με καλυτερη τοποθετηση. Νομιζω δηλαδη οτι τριζουν τα ηχεια και οχι το καλυμα της πορτας.
-
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Για πειτε καμμια ιδεα:
Εμενα τριζει μονο σε δυνατη ενταση. Εαν σε ενοχλει νομιζω θελει αλλα ηχεια με καλυτερη τοποθετηση. Νομιζω δηλαδη οτι τριζουν τα ηχεια και οχι το καλυμα της πορτας.
Σε μενα μονο του συνοδηγου αλλα και σε χαμηλη ενταση, μα ναι, στην στηριξη του ηχειου ειναι το προβλημα, απορω γιατι αλλαξαν την επενδυση. Μαλλον θα παω για upgrade σε ηχεια που ουτως ο αλλως σκεφτομουν να γινει και μια σωστη στιριξη..
-
Είναι phonk εφε, το έχουν όλα τα yc επειδή είναι cool.
Toyota Yaris Cross