-
-
205/65/16 Το Πλαϊνό
μερικοί αρχίζουν και βάζουν 215/65/16 χωρίς κανένα πρόβλημα χωρίς δηλ επαναπρογραμματισμούς -
@greg_ce said in Toyota Yaris Cross:
Yaris cross της διοργάνωσης ύστερα από κατάβαση της SS Rengini με σκασμένο ελαστικό.
Το είδαμε να περνά πριν το safety car και τα αυτοκίνητα των πλοηγών και να σέρνεται με οξείς μεταλλικούς θορύβους από την ανάρτηση και τη ζάντα.
Η επισκευή έγινε μετά το flying, αφού πέρασε ο ουραγός.
Πάντως, το 50άρι προφίλ και η 18’’ διάσταση έδιναν λίγες πιθανότητες να βγάλει την ειδική, παρά το ότι η συγκεκριμένη ήταν αρκετά στρωμένη ειδικά στα τελευταία κατηφορικά χλμ. Μια φυτευτή πέτρα στο φημισμένο «Pikes Peaks” της Ελλάδας διέλυσε το ελαστικό.
Ευτυχώς είχαν ρεζέρβα!Που πας κουκλίτσα μου με το ξωφτερνο η φάση
-
Ωραιο το cross. Νομιζω στο fl πρόσθεσαν αρκετή ηχομόνωση
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ωραιο το cross. Νομιζω στο fl πρόσθεσαν αρκετή ηχομόνωση
Όχι. Μόνο ενισχυμένο παρμπρίζ και παράθυρα μπροστά.
Στα υπόλοιπα τίποτα.
Μιλάμε για τόσο φθηνή κατασκευή όλα τα γιατις και γιαρις κρος που πατας φρένο και ακούγονται τα τακάκια που αγγίζουν το δίσκο. -
Αμαξάρα....και εμένα έτσι ακούγεται όταν το βάζω σε γκαράζ, ακούς τα τακάκια και τον δίσκο...
Χαχαχα...
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@greg_ce said in Toyota Yaris Cross:
Yaris cross της διοργάνωσης ύστερα από κατάβαση της SS Rengini με σκασμένο ελαστικό.
Το είδαμε να περνά πριν το safety car και τα αυτοκίνητα των πλοηγών και να σέρνεται με οξείς μεταλλικούς θορύβους από την ανάρτηση και τη ζάντα.
Η επισκευή έγινε μετά το flying, αφού πέρασε ο ουραγός.
Πάντως, το 50άρι προφίλ και η 18’’ διάσταση έδιναν λίγες πιθανότητες να βγάλει την ειδική, παρά το ότι η συγκεκριμένη ήταν αρκετά στρωμένη ειδικά στα τελευταία κατηφορικά χλμ. Μια φυτευτή πέτρα στο φημισμένο «Pikes Peaks” της Ελλάδας διέλυσε το ελαστικό.
Ευτυχώς είχαν ρεζέρβα!Που πας κουκλίτσα μου με το ξωφτερνο η φάση
Και κανονικών διαστάσεων ρεζέρβα, όχι ασφαλείας.
-
Μιλάμε για τόσο φθηνή κατασκευή όλα τα γιατις και γιαρις κρος που πατας φρένο και ακούγονται τα τακάκια που αγγίζουν το δίσκο.
Υπερβολικό σε βρίσκω!! Μια χαρά ειναι για την κατηγορια του - δεν ειναι Κορόλα που ειναι σαν τον Άσσο, αλλά ειναι όπως όλα τα κουβαδάκια b suv. Εαν κάποιος θέλει το υπέρτατο σε άνεση και μόνωση, πάει σε LBX με 30 ψωροχιλιάρικα και ξενοιάζει για 15 χρόνια!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Μιλάμε για τόσο φθηνή κατασκευή όλα τα γιατις και γιαρις κρος που πατας φρένο και ακούγονται τα τακάκια που αγγίζουν το δίσκο.
Υπερβολικό σε βρίσκω!! Μια χαρά ειναι για την κατηγορια του - δεν ειναι Κορόλα που ειναι σαν τον Άσσο, αλλά ειναι όπως όλα τα κουβαδάκια b suv. Εαν κάποιος θέλει το υπέρτατο σε άνεση και μόνωση, πάει σε LBX με 30 ψωροχιλιάρικα και ξενοιάζει για 15 χρόνια!
Πράγματι παει στο lbx για ποιότητα , όμως πρέπει να αποδεχτεί οτι δεν θα έχει πίσω θέσεις....
-
@talosrb said in Toyota Yaris Cross:
Πράγματι παει στο lbx για ποιότητα , όμως πρέπει να αποδεχτεί οτι δεν θα έχει πίσω θέσεις....
Δεν έχει διαφορά με το Γιάρις Κρος - δηλαδή μια χαρά για παιδιά - , ούτε με τα περισσότερα b suv (εκτός Γαλλικών εξαιρέσεων). Όποιος θέλει χώρους παει σε C suv, απλό ειναι.
-
Δεν έχει διαφορά με το Γιάρις Κρος - δηλαδή μια χαρά για παιδιά - , ούτε με τα περισσότερα b suv (εκτός Γαλλικών εξαιρέσεων). Όποιος θέλει χώρους παει σε C suv, απλό ειναι.
Δεν είναι έτει. Το γιαρίς κρος είναι σχετικά ανετο πίσω (ή εστω υποφερτό). Βεβαια εκεί έχεις το πρόβλημα με την ηχομονωση (εκτός της ποιότητας)...
-
Με 0.60 λεπτά κερδίζεις κάτι δεκαχίλιαρα..... αυτό και αν είναι κερδςο ευκαιρίας
Ωτοασπίδες. Και γίνεται ROLLS ROYCE
-
Δεν είναι έτει. Το γιαρίς κρος είναι σχετικά ανετο πίσω (ή εστω υποφερτό). Βεβαια εκεί έχεις το πρόβλημα με την ηχομονωση (εκτός της ποιότητας)...
Ίδιο ειναι το Yaris Cross με το LBX - βασικά το LBX εχει και 2 εκ. μεγαλύτερο μεταξόνιο και ειναι ακόμα πιο άνετο.
-
Ίδιο ειναι το Yaris Cross με το LBX - βασικά το LBX εχει και 2 εκ. μεγαλύτερο μεταξόνιο και ειναι ακόμα πιο άνετο.
Αν κάτσεις και στα δύο θα καταλάβεις την διαφορα Το μεταξόνιο από μόνο του δεν λέει όλη την αλήθεια.
-
Αν κάτσεις και στα δύο θα καταλάβεις την διαφορα Το μεταξόνιο από μόνο του δεν λέει όλη την αλήθεια.
Εχω κάτσει! Το Yaris Cross το έχει η σύζυγος και το LBX το έχω πάρει 2 φορές TD, από 1 ώρα την κάθε φορά + στατικά στην έκθεση άλλες 2 φορές. Μέτρος σύγκρισης έχω τον γιό μου, να κάθεται πίσω μου.
-
Εχω κάτσει! Το Yaris Cross το έχει η σύζυγος και το LBX το έχω πάρει 2 φορές TD, από 1 ώρα την κάθε φορά + στατικά στην έκθεση άλλες 2 φορές. Μέτρος σύγκρισης έχω τον γιό μου, να κάθεται πίσω μου.
Την διαφορα θα την καταλάβεις αν κάτσει ενήλικας πίσω ή μεγάλο παιδί. Άλλωστε και σε όλα τα reviews οι πίσω θέσεις του lbx χαρακτηρίζονται ως cramped και τονίζεται αυτό το μειονέκτημα ακόμα και για την κατηφορία του. Βέβαια θα συμφωνήσω ότι όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του ειναι καλα.
-
Δηλαδή το Γιαρις ΔΕΝ είναι προβληματικό πίσω; Τα ίδια και χειρότερα με τη κορολα χατσμπακ είναι, υποτίθεται από SUV με το ίδιο μήκος.
Όλα τα υπόλοιπα στη κατηγορία του έχουν διπλάσιο χώρο κατά μήκος για τα γόνατα και είναι μισή φορά φαρδυτερα. -
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Δηλαδή το Γιαρις ΔΕΝ είναι προβληματικό πίσω; Τα ίδια και χειρότερα με τη κορολα χατσμπακ είναι, υποτίθεται από SUV με το ίδιο μήκος.
Όλα τα υπόλοιπα στη κατηγορία του έχουν διπλάσιο χώρο κατά μήκος για τα γόνατα και είναι μισή φορά φαρδυτερα.Δεν έχει ίδιο μήκος με την Κορόλα, ειναι 20 εκ πιο μικρό.
Ελάχιστα έχουν διπλάσιο χώρο, μόνο το Καμίκ και το Ερκρος βασικά. Τα υπόλοιπα ειναι στα ίδια επίπεδα. Το μεγάλο αρνητικό το YC, ειναι το άνοιγμα των πίσω θυρών, που ειναι πολύ μικρό, αφού δεν ανοίγουν σε μεγάλη γωνία.
ΥΓ: Από την άλλη, όπως θα έλεγε και ο φίλος μου ο Monman, είναι feature, ώστε να μην χτυπάνε οι πόρτες στα διπλανά αυτοκίνητα, όταν έχουμε σταθμεύσει κάθετα.
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
...
ΥΓ: Από την άλλη, όπως θα έλεγε και ο φίλος μου ο Monman, είναι feature, ώστε να μην χτυπάνε οι πόρτες στα διπλανά αυτοκίνητα, όταν έχουμε σταθμεύσει κάθετα....στο ιαπωνικό πάρκινγκ που είχε μπει φωτο πρόσφατα
Σοβαρά τώρα κάπου διάβασα οτι αυτό το μικρό άνοιγμα επιλέγεται για λόγους ασφαλείας , να μην ανοίγει υπερβολικά η πόρτα στην κυκλοφορία προστατεύοντας κυρίως δικυκλιστές και πατίνια . Λογικό αν σκεφτούμε οτι κύριες αγορές για το YC είναι ασιατικές χώρες με άπειρα δίκυκλα γύρω σου και μια ευρωπαϊκή με άπειρη βλακεία
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
205/65/16 Το Πλαϊνό
μερικοί αρχίζουν και βάζουν 215/65/16 χωρίς κανένα πρόβλημα χωρίς δηλ επαναπρογραμματισμούςΗ toyota, και άλλοι υποδιαστασιολογουν τα ελαστικά τους (για στόχους ρύπων;). Το yc μπορεί να φορέσει 215/60/17 που δίνει 691mm διάμετρο και 215/65/16 που δίνει μικρότερη, 686mm. Η αρχική 205/60/16 των 665mm είναι αστεία.
Toyota Yaris Cross