444 μερες μετα και μπορω να πω μετα απο μερικες ωρες μαζι του (Active Hybrid) αξιζε καθε μια.
Best posts made by yan5573
-
RE: Toyota Yaris Cross
-
@alexandros-k said in Toyota Yaris Cross:
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Εγραψα 2-3 σελιδες πιο πισω για μια επιθεση που εφαγε το αμαξι απο ποντικια (;) ή καποιο αλλο τρωκτικο, τρυπωσαν απο τους τροχους και εφαγαν οτι καλωδιο αισθητηρα φουσκα και σωληνακι βρηκαν, ηρθε η λυπητερη στα 3 χιλιαρικα παρακαλω..ευτυχως εχω μεικτη και ευτυχως (το γραφω κι ας θεωρηθει διαφημιση) το διαχειρίστηκε αψογα η Hellas Direct
Σε ποια κατηγορια εμπιμπτει? Ιδιες ζημιες ή κατι αλλο ? φυσικα αιτια?
Σε καμμια, αυτο ηταν το προβλημα. Ουτε ιδια ζημια ουτε κακοβουλη ενεργεια ουτε φυσικη καταστροφη, δικη τους πρωτοβουλια ηταν να το καλυψουν ως κακοβουλη ενεργεια, τουλαχιστον αυτο μου ειπαν
-
Εγραψα 2-3 σελιδες πιο πισω για μια επιθεση που εφαγε το αμαξι απο ποντικια (;) ή καποιο αλλο τρωκτικο, τρυπωσαν απο τους τροχους και εφαγαν οτι καλωδιο αισθητηρα φουσκα και σωληνακι βρηκαν, ηρθε η λυπητερη στα 3 χιλιαρικα παρακαλω..ευτυχως εχω μεικτη και ευτυχως (το γραφω κι ας θεωρηθει διαφημιση) το διαχειρίστηκε αψογα η Hellas Direct
-
Το παραγγειλα κι εγω σημερα, active hybrid λευκο περλα. Ενα χρονο μου ειπαν, το γνωριζα ηδη βεβαια.
Μπηκα μεσα για πρωτη φορα. Οκ δεν αποπνεει premium αλλα εχει σουπερ αναπαυτικα καθισματα οποτε δεν σε χαλαει κατι. Πισω δεν μπηκα, δεν με απασχολει ιδιαιτερα.
Το ξεχναμε λοιπον και τα ξαναλεμε Χριστουγεννα του 22, μεχρι τοτε παρακολουθουμε ειδησεις για μαικρο τσιπς
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
14 μηνες περιμενω, ετσι θα πληρωσω
Το δικο μου active plus λευκο περλα ετοιμαζεται για παραδοση.Ευχαριστη εκπληξη.Εξη μηνες
νωριτερα απο την αρχικη ημερομηνια! Βεβαια ηταν με "κλεισμενη" τιμη και δεν ειχα ασχοληθει λογω και αλλου αυτοκινητου.Και το δικο μου Active ειναι τελωνειο αυτη την εβδομαδα αλλα λαλησαμε με την αναμονη, εχω δει ολα τα βιντεο, τα ποστς, τα reviews, τα αξεσουαρ κλπ σε βαθμο που νομιζω οτι θα μπω στο αμαξι και θα «το ξερω».
Υπομονη ευχομαι στους υπολοιπους.
-
Πληθαινουν οι αναφορες στο fb group για τον θορυβο που ακουγεται απο καποια κακη ή ανυπαρκτη κολληση πισω, σε καποιιους μαλιστα αρχισε να εμφανιζεται μετα απο αρκετους μηνες.
Εχω πλεον διαβασει περιπου 20-25 τετοιες αναφορες και ειναι πολυ λιγα τα Cross που κυκλοφορουν στην Ελλαδα για να υπαρχουν τοσες πολλες περιπτωσεις αρα υπαρκτο και σημαντικο στατιστικα το προβλημα
Εκτος απο ενα online petition που εχω δει για συλλογη υπογραφων, αραγε υπαρχει ενημερωση της εταιριας απο την ελληνικη αντιπροσωπεια;
Υπαρχει περιπτωση να το αγνοει η μαμα εταριια και να μην εχει διορθωθει ΗΔΗ η γραμμη παραγωγης;
Ειναι απιστευτη ξενερα να περιμενεις πανω απο ενα χρονο και να σου ερθει ετσι το αυτοκινητο.
-
Διαβαζω τωρα χθεσινη δημοσιευση στο fb group για τριξιμο και θα μου πεις σιγα το νεο ομως γραφει οτι το παρελαβε Νοεμβριο 22!
Ομολογω οτι παρα τις χλιαρες διαβεβαιωσεις (θυμιζω,ειχαμε απαντησεις σε email πελατων και οχι επισημη ανακοινωση) ειχα πιστεψει οτι περιορίστηκε στις αρχικες παρτιδες το προβλημα αλλα παραλαβη Νοεμβριο σημαινει λογικα κατασκευη Σεπτεμβριο που υποτιθεται εχει διορθωθει το παλιο-ρομποτ (κι εδω μονοι μας βγαλαμε το συμπερασμα, anyway).
Οποτε, ή μας δουλευει η Τογιοτα Ελλας που διαβεβαιωνε σε απαντησεις της οτι ενημερωθηκε το εργοστασιο και λυθηκε το προβλημα καπου στα μεσα καλοκαιριου ή μας δουλευει και τους δυο η Τογιοτα.
Η λεξη ανακληση δεν ειναι ντροπη παιδια
-
Παρατηρω ολο και περισσοτερα ατο δρομο, κοινο χαρακτηριστικο των οδηγων ειναι οτι δεν ξερουν τι να κανουν τα χερια τους, πρεπει να ειναι τρομερα ευκολοδηγητο.
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Γεια σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Διαβασα κ εμαθα (παλι) τοσα πολλα και θα ηθελα να εκφρασω και 'γω την αποψη και την εμπειρια μου με το αυτοκινητο
Καλώς τον και καλή χρονιά
Να μας πεις την άποψή σου ελπίζω περιληπτικά όχι ολόκληρο σεντόνι.
Το δικό μου το τακτοποίησα- Άλλαξα τα λαμπάκια της πλαφονιεράς με led και έβαλα του ατμοσφαιρικού φωτισμού που είχε καλώδια αλλά δεν είχε λαμπάκια
- μου φτιάξανε την εφαρμογή μην ενεργοποιεί το συναγερμό στην απομακρυσμένη εκκίνηση
- έβαλα ανεμοθραυστες ορίτζιναλ οπότε δεν ακούω σφυρίγματα ούτε κλέφτικα, ούτε πονηρά (πσσσ)
- έβαλα και ppf στα φανάρια και τα πίσω piano black μη μου τα γρατζουνάνε οι γάτες στη πυλωτή.
Αυτά και καλή συνέχεια
Ευχαριστω Προ! Χαιρομαι που ειμαι παλι εδω ειναι η αληθεια...
Χα χα χα... Και σκεφτομουν για 'σεντονι', μαλλον δεν ειναι καλη ιδεα...
Τα διαβασα αυτα που εκανες στο νημα, βρηκα ενδιαφερον το 3 & 4
Ειδα και το κοστος λιγο φευγατο και αναρωτιομουν για κοστος τελωνειου...
Για ενα δισκο βινυλιου δινουμε μεχρι και 25% παραπανω... Και αναρωτιεμαι... Για τοσο μεγαλο ποσο τι tax εχει αραγε...Ηθελα να βαλω απο την αρχη στα φαναρια και στη μασκα αλλα δε μου εμεινε σειρα γιατι δεν ειχε τοτε αυτες που ηθελα το καταστημα που παω για μεμβανες... Πρεπει να το κανω... Τα piano black μου εχουν στιγμα απο αντιλιακο/λαδι, καποιος ακουμπησε εκει και εχουν θαμπωσει σε εκεινο το σημειο γιατι εχει ποτησει μεσα και δε φευγει... ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να το κανουμε ολοι και για αυτο το λογο...
Δε μου πολυαρεσε εν καιρο ο ατμοσφαιρικος που εκανα δοκιμαστικα με LED μπλε λαμπακια σε διαφορα σημεια. Ουτε του αναπτηρα πια αναβω...
Αλλα led την πλαφονιερα ειναι απαραιτητα...
Θελω και εγω καποια στιγμη να τα αλλαξω...
Πολυ σκοταδι το βραδυ...Θα σου πω εγω που παρελαβα προσφατα (ανεμοθραυστες, οχι αυτοκινητο...)
Κοστος 131 EUR
Μεταφορικα 64 ΕUR
Τελωνειο 57 EURΗ παραγγελια εγινε στο buyee.jp και ηταν οι οriginal Toyota, ειχε επιλογη στο checkout να κανεις edit to τιμολογιο (εβαλα gift αλλα δεν πετυχε) και να επιλεξεις courier (εβαλα EMS).
Eχω διαβασει και περιπτωσεις που παρελαβαν χωρις τελωνειο οποτε ή παραγγελνεις απο αλλο εμπορο ή παιζεις με το edit του τιμολογιου και την courier που επιλεγεις.
Latest posts made by yan5573
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Για πειτε καμμια ιδεα:
το ηχειο στην πορτα του συνοδηγου τριζει με το παραμικρο μπασο, ακουμπωντας το μπρατσο και ασκωντας ελαφρα πιεση σταματαει.
Το αμαξι εχει παει αντιπροσωπεια τρεις φορες για αυτο το λογο, τις δυο κατι κολλησαν μεσα την τριτη αλλαξαν ολοκληρο (!) το πανελ της πορτας αλλα χωρις αποτελεσμα, μετα απο μερικα χιλιομετρα το κανει ξανα.Να απευθυνθω στα κεντρικα μηπως γνωριζουν κατι παραπανω απο τον τοπικο αντιπροσωπο ή χαμενος χρονος και να παω σε επαγγελματια που βαζει ηχοσυστηματα μηπως βρει λυση, ακομα και να αλλαξω ηχεια θα σκεφτομουν, ειναι πολύ ενοχλητικο, δεν αντεχεται.
Εμενα τριζει μονο σε δυνατη ενταση. Εαν σε ενοχλει νομιζω θελει αλλα ηχεια με καλυτερη τοποθετηση. Νομιζω δηλαδη οτι τριζουν τα ηχεια και οχι το καλυμα της πορτας.
Σε μενα μονο του συνοδηγου αλλα και σε χαμηλη ενταση, μα ναι, στην στηριξη του ηχειου ειναι το προβλημα, απορω γιατι αλλαξαν την επενδυση. Μαλλον θα παω για upgrade σε ηχεια που ουτως ο αλλως σκεφτομουν να γινει και μια σωστη στιριξη..
Αν κανεις αλλαγη σε ηχεία κάνε παράλληλα με ηχομόνωση στις πόρτες. Ακομα και με τα ίδια ηχεία να κρατησεις θα ακούγονται πολύ πολύ καλύτερα με ηχομόνωση .
Η ηχομόνωση προσφέρει πολύ περισσότερα από τα καλά ηχεία
Αυτό γιατι το κελυφος του αυτοκινητου είναι οτι χειρότερο από αποψη ακουστικής λόγω των ανακλάσεων του ήχου
Με ηχομόνωση οι ανακλάσεις περιορίζονται , τα ηχεία παύουν να τρίζουν και η εμπειρία είναι εξαιρετική. Χώρια που ο ήχος των πορτών ακούγεται σαν premium αμάξι και περιορίζονται και σε απίστευτα μεγαλό βαθμό οι θόρυβοι από έξω. Μονο θορυβους κύλησης και αεροδυναμικους θα έχεις. Με κλειστα παράθυρα και ταχύτητες μεχρι 100χλμ/ω δεν θα ακούς τίποτα εκτός ίσως από το σπαστικο cccvt που έχουν τα hybrid toyota
τα παραπάνω από κάποιον που έκανε ηχομόνοση και ουσιαστικά παρέλαβα αλλο αυτοκίνητο από αυτό που είχα. Μονη προσοχή είναι να την κάνεις σε ένα καλό επαγγελματία
Ευχαριστω για την απαντηση.
Το οτι ειμαι Κρητη δυσκολευει την ευρεση καποιου γνωστη να αναλαβει την ηχομονωση στις πορτες που δεν ειναι καθολου κακη ιδεα, αν επιτρεπεται, που εφτασε το κοστος;
-
Για πειτε καμμια ιδεα:
το ηχειο στην πορτα του συνοδηγου τριζει με το παραμικρο μπασο, ακουμπωντας το μπρατσο και ασκωντας ελαφρα πιεση σταματαει.
Το αμαξι εχει παει αντιπροσωπεια τρεις φορες για αυτο το λογο, τις δυο κατι κολλησαν μεσα την τριτη αλλαξαν ολοκληρο (!) το πανελ της πορτας αλλα χωρις αποτελεσμα, μετα απο μερικα χιλιομετρα το κανει ξανα.Να απευθυνθω στα κεντρικα μηπως γνωριζουν κατι παραπανω απο τον τοπικο αντιπροσωπο ή χαμενος χρονος και να παω σε επαγγελματια που βαζει ηχοσυστηματα μηπως βρει λυση, ακομα και να αλλαξω ηχεια θα σκεφτομουν, ειναι πολύ ενοχλητικο, δεν αντεχεται.
Εμενα τριζει μονο σε δυνατη ενταση. Εαν σε ενοχλει νομιζω θελει αλλα ηχεια με καλυτερη τοποθετηση. Νομιζω δηλαδη οτι τριζουν τα ηχεια και οχι το καλυμα της πορτας.
Σε μενα μονο του συνοδηγου αλλα και σε χαμηλη ενταση, μα ναι, στην στηριξη του ηχειου ειναι το προβλημα, απορω γιατι αλλαξαν την επενδυση. Μαλλον θα παω για upgrade σε ηχεια που ουτως ο αλλως σκεφτομουν να γινει και μια σωστη στιριξη..
-
Για πειτε καμμια ιδεα:
-
Φίλε λυπάμαι για τη ζημιά και ευτυχώς που θα σε καλύψει η ασφάλεια. Από το θέμα αναμονής ανταλλακτικών τι βλέπεις? Υπάρχουν διαθέσιμα?
Να εισαι καλα, ευχαριστω.
Σημερα τα παραγγειλε η αντιπροσωπεια, δεν εχουν ιδεα ποτε κι απο που ερχονται.
-
@wantone said in Toyota Yaris Cross:
ποση απαλλαγη εχεις βαλει; Και εγω με αυτη την εταιρεια εχει αλλα εβαλα 1500 απαλλαγη για να βγει φθηνα και οντως ειναι πολυ φθηνη για μικτη και παντα εχω απορια αν θα πληρωσει.
Απαλλαγη εχω 500€ αλλα στην κατηγορια Κακοβουλες Ενεργειες εχει ακομα χαμηλοτερη (δεν το επελεξα εγω, ηταν σεταρισμενο) στα 300€
οποτε ακομα καλυτερα -
@alexandros-k said in Toyota Yaris Cross:
Σε ποια κατηγορια εμπιμπτει? Ιδιες ζημιες ή κατι αλλο ? φυσικα αιτια?
Σε καμμια, αυτο ηταν το προβλημα. Ουτε ιδια ζημια ουτε κακοβουλη ενεργεια ουτε φυσικη καταστροφη, δικη τους πρωτοβουλια ηταν να το καλυψουν ως κακοβουλη ενεργεια, τουλαχιστον αυτο μου ειπαν
-
-
Ειχα παρκαρει το αυτοκινητο λογω αναγκης σε τοποθεσια περιφραγμενη μεν αλλα οχι ασφαλη οπως αποδειχτηκε, το βρηκα με «μασημενους» σπασμενους και να κρεμονται τους 2 εμπρος λασπωτηρες και την τσακισμενη στις ακρες της μπροστα πινακιδας, υπαρχουν σημαδια σαν δοντια. Σε ολο το υπολοιπο αυτοκινητο καμμια απολυτως αλλαγη.
Εκτιμω οτι επειδη εμαθα μετα οτι εκει εχει σκυλια μαλλον αυτα ευθυνονται, επαιζαν με το αυτοκινητο…
Εκτος των λασπωτηρων ομως το προβλημα ειναι οτι μου χτυπανε σχεδον ολες οι ενδειξεις για δυσλειτουργια συστηματων, φρενα, τιμονι, abs, εκκινησης κλπ ενω οδηγοντας το για λιγο εχει αλλαξει η αποκροση φρενων και τιμονιου ξεκαθαρα.
Αν ξερετε λοιπον:
Υπαρχουν καλωδια, σωληνακια, αισθητηρες ή κατι αλλο στην κατω πλευρα του αυτοκινητου που μπορει να μασησαν και εκοψαν ωστε να το προκαλεσαν;
Εχει καταγραφει σε καποιο αρχειο προσβασιικο απο το σερβις η ωρα που εγινε αυτη η «επιθεση» στα ηλεκτρονικα του αυτοκιμητου;
Τετοιου ειδους ζημιες καλυπτονται απο την μεικτη ασφαλεια;
Θα εχω απαντησεις για ολα απο εβδομαδα που θα παει στην αντιπροσωπεια αλλα με εχει φαει η περιεργεια καθως δεν ειμσα 100% σιγουρος τι εχει γινει
-
RE: SUZUKI FORUM
Τι χρονους παραδοσης (εστω στο περιπου) εχουν τα υβριδικα Ignis και Swift;
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Μετα απο ενα μηνα το μονο που θα ηθελα επιπλεον ειναι καλυτερη στηριξη μεση (γεραματα ισως) βεβαια εχω την active, νομιζω καπιοιες επομενες εκδοσεις εχουν lumbar support.
Θορυβο αερα δεν εχω παρατηρησει εκτος πολης αλλα δεν το εχω οδηγησει πολλες φορες πανω απο 100χλμ/ωρα και του εχω βαλει και τους οριτζιναλ ανεμοθραυστες απο την πρωτη μερα
Σε επαρχιακους δρομους ειναι απολαυση ποσο ευκολοδήγητο ειναι
Γενικα, σουπερ ευχαριστημενος!
Ναι θυμάμαι που με ρώταγες τελικά μόνος τους έβαλες ή σε εξουσιοδοτημένο?
Στην αντιπροσωπεια τους εδωσα και μου τους περαααν, σε αυτον του οδηγου εχω μονο θεμα καθως κατι δεν εχει καθισει καλα και ο αισθητηρας με ειδοποιεί για ανοιχτο παραθυρο ενω και το τζαμι δεν ανεβαινει μεχρι πανω με ενα κλικ, χρειαζεται να το κλικαρω ξανα για να κλεισει, μου ειπαν να του δωσω λιγο χρονο να καθισουν τα λαστιχα κι αν επιμενει να ξαναπαω.