-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Τι να πιέσει;! Αν έχει δρομολογηθεί ταξίδι με νταλίκα/πλοίο πώς θα πιέσει;!
Δεν λέω να πιέσει για την μεταφορά, σε αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι. Η μεταφορά είναι δρομολογημένη, σε 1-2 εβδομάδες το πού θα είναι εδώ. Κανένα αυτοκίνητο δεν κάθεται στο εργοστάσιο, δεν συμφέρει, φεύγουν άμεσα. Όλα τα αυτοκίνητα που έχω πάρει καινούργια έχουν κάνει να έρθουν 5-10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγωγής.
Εννοώ να πιέσει όταν φτάσει Ελλάδα. Εδώ φτάνουν όλα και εκτελωνίζονται με σειρά (τυχαία ή όχι...), το εαν θα εκτελωνιστεί την 1η ημέρα που θα φτάσει ή την 10η είναι θέμα και του εμπόρου, εκεί μπορεί να πιέσει.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Το έχουμε ξεχηλώσει το θέμα! Το απλό είναι: παίρνεις το αυτοκίνητο και εαν μείνεις (που δεν θα μείνεις γιατί έχει 50+ χλμ όταν βγάλει παύλες), τους παιρνεις τηλέφωνο τους ξεχέζεις και έρχονται να σε μαζέψουν.
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
Αυτοί θα βγάλουν απο εμένα κάποιες χιλιάδες €,εγώ θα βάλω το 10ευρω;;;;
Αυτοί θα βγάλουν μερικές 100αδες €, ούτε καν χιλιάρικο.
Θα έχω αφήσει το αυτοκίνητο μου στην αντιπροσωπεία,θα είμαι το λιγότερο 10χλμ μακριά,θα έχω μείνει από καύσιμο και όλα θα λυθούν με τηλεφωνική συνεύρεση;;;;;
Έχω άπειρα θέματα που μου προκαλούν εκνευρισμό,δεν θέλω ακόμη ένα. -
Δεν λέω να πιέσει για την μεταφορά, σε αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι. Η μεταφορά είναι δρομολογημένη, σε 1-2 εβδομάδες το πού θα είναι εδώ. Κανένα αυτοκίνητο δεν κάθεται στο εργοστάσιο, δεν συμφέρει, φεύγουν άμεσα. Όλα τα αυτοκίνητα που έχω πάρει καινούργια έχουν κάνει να έρθουν 5-10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγωγής.
Εννοώ να πιέσει όταν φτάσει Ελλάδα. Εδώ φτάνουν όλα και εκτελωνίζονται με σειρά (τυχαία ή όχι...), το εαν θα εκτελωνιστεί την 1η ημέρα που θα φτάσει ή την 10η είναι θέμα και του εμπόρου, εκεί μπορεί να πιέσει.
Εδώ μπορείς να πιεσεις λίγο, να κερδίσεις καμία εβδομάδα, απλά το θέμα των διεθνών μεταφορών είναι χαοτικό αυτή τη στιγμή, και πολύ ακριβό, δεν βρίσκονται εύκολα φθηνές λύσεις. Το θέμα είναι να το πάρει πριν το Πάσχα ο άνθρωπος, θα είναι μία κάποια επιτυχία!
Στον δικό μου που του είπαν το Stonic μέσα Μαρτίου, απλά ελπίζουμε επίσης να το πάρει πριν το Πάσχα! Βέβαια, να τονίσω εδώ, παραγγελία Ιανουαρίου, οι Κορεάτες φαίνεται να έχουν βρει λύσεις σε πολλά θέματα κατασκευής/παράδοσης.
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
@wantone said in Toyota Yaris Cross:
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Προσωπικά νομίζω ότι είναι θέμα εμπόρου καθαρά.
Η Alfa Romeo μου είχε δώσει μια 147 120 ίππων για ένα Σ/Κ, με μόνη προϋπόθεση να την γυρίσω πίσω χωρίς χτύπημα και να έχει την ίδια βενζίνη περίπου στο ρεζερβουάρ. Το είχα ερωτευτεί εκείνο το αυτοκίνητο, παραλίγο να το αγοράσω, αλλά τότε ο μισθός του Υπίλαρχου δεν έφτανε, με τα έξοδα που είχα, οπότε πήρα το Focus που ήταν 5000 φτηνότερο.
Με την Ford διατηρώ ακόμα σχέσεις, οπότε παίρνω αυτοκίνητα για test drive. Μου δίνει ένα 20άρικο ο πωλητης και πάω και βάζω βενζίνη μόνος μου.Επρεπε να βαλεις δοσεις. Εμεις με 50% προκαταβολη και ατοκες δοσεις την πηραμε. Οντως τιμονι, αναρτηση και φοβερος κινητηρας η 147 αλλα αλλαγη ιμαντα 700ε οποτε κλαις για τα σερβις περα απο το οτι το αμαξωμα σκορπαει. Το εχουμε 19.5 χρονια. Δεν προλαβαινουμε να πληρωνουμε.
Η αλήθεια είναι ότι με τα χιλιόμετρα που έκανα, οικονομοτεχνικά ήταν προτιμότερο το Ford. Πολύ ωραία η Alfa, αλλά τότε έκανα 50.000 χλμ τον χρόνο. Ακόμα και να ζοριζόμουν για να την αγοράσω, θα είχα πρόβλημα στην συντήρηση.
Ετσι ειναι και πραγματικα το κοστος των σερβις ηταν ως να τρακαρες μια φορα το χρονο. Αυτα για μενα οσο ειχα την δικη μου.
-
Εδώ μπορείς να πιεσεις λίγο, να κερδίσεις καμία εβδομάδα, απλά το θέμα των διεθνών μεταφορών είναι χαοτικό αυτή τη στιγμή, και πολύ ακριβό, δεν βρίσκονται εύκολα φθηνές λύσεις. Το θέμα είναι να το πάρει πριν το Πάσχα ο άνθρωπος, θα είναι μία κάποια επιτυχία!
Στον δικό μου που του είπαν το Stonic μέσα Μαρτίου, απλά ελπίζουμε επίσης να το πάρει πριν το Πάσχα! Βέβαια, να τονίσω εδώ, παραγγελία Ιανουαρίου, οι Κορεάτες φαίνεται να έχουν βρει λύσεις σε πολλά θέματα κατασκευής/παράδοσης.
όντως προς το τέλος του μήνα θα ξαναρωτήσω την εξέλιξη που υπάρχει και θα ρωτήσω αν μπορώ με κάποιο τρόπο να επισπεύσω την παραλαβή αλλά από εκεί που τον 9ο του 21 άκουγα για 12μηνο παράδοση μου φαίνεται πολύ οκ και το 6,5μηνο. Αν κάποιος έχει κάποιο συγκεκριμένο τρόπο "πίεσης" για συντομότερη παράδοση είμαι "όλος αυτιά".
-
Καλησπέρα στην παρέα! Τεστ ντραιβ δεν έκανα στο αμάξι γιατί ήμουν γενικά τυχερή και το πήρα από ακύρωση εκείνης της στιγμής που πηγα για να παρω πληροφορίες στην αντιπροσωπεία. Αυτό όμως που μου έκανε αρνητική εντύπωση είναι ότι το αυτοκίνητο το παρέλαβα με αναμενόμενο λαμπάκι κ ο δείκτης βενζίνης δεν υπήρχε καν! Όποτε με ενημέρωσαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να του βάλω βενζίνη στο τάδε βενζινάδικο που ήταν στα 100 μέτρα δεξιά. Και είχα πάντα την απορία, έτσι άδεια τα δίνουν τα αυτοκίνητα; Ούτε 10€ δεν μπορούν να βάλουν μέσα σε 21.000€ αμάξι;
-
@demi-0 said in Toyota Yaris Cross:
Και είχα πάντα την απορία, έτσι άδεια τα δίνουν τα αυτοκίνητα; Ούτε 10€ δεν μπορούν να βάλουν μέσα σε 21.000€ αμάξι;
Ναι πάντα έτσι τα δινουν, όλες οι αμτιπροσωπείες (εταιρείες), δεν είναι κάτι νέο αυτό. Εαν σε ξέρουν ή είσαι χρόνια πελάτης μπορεί να σου βάλουν €10 (μου έχει συμβεί). Αλλά γενικά άδεια τα δίνουν. Τώρα σε πολύ ακριβά αυτοκίνητα (εννοώ των 150-200.000) δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά στα αυτοκίνητα της σειράς που αγοράζουμε εμείς, έτσι είναι.
-
S-Class 350d Long 4matic MY21 επισης παραληφθη εντελως αδεια. Αξια 195.000€.
-
@stefan147 said in Toyota Yaris Cross:
Άφησες κανα 100άρικο μπουρμπόυρι σε αυτόν που σου έκανε την παράδοση - επίδειξη ή μπα;;;;
-
Προσωπικά προτιμώ άδειο, παρά να το οδηγήσει κάποιος άλλος μέχρι το πρατήριο και πίσω
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Άφησες κανα 100άρικο μπουρμπόυρι σε αυτόν που σου έκανε την παράδοση - επίδειξη ή μπα;;;;
Δεν καταλαβες. Ο stefan ειναι ο σοφερ
-
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
Προσωπικά προτιμώ άδειο, παρά να το οδηγήσει κάποιος άλλος μέχρι το πρατήριο και πίσω
Κι εγώ, καλύτερα να σκάσω 20ρικο για μπενζίνα παρά να μου κλ@σει άλλος το κάθισμα.
Θέλω να είμαι εγώ ο πρωτόκλ@στος. -
@demi-0 said in Toyota Yaris Cross:
Και είχα πάντα την απορία, έτσι άδεια τα δίνουν τα αυτοκίνητα; Ούτε 10€ δεν μπορούν να βάλουν μέσα σε 21.000€ αμάξι;
Ναι πάντα έτσι τα δινουν, όλες οι αμτιπροσωπείες (εταιρείες), δεν είναι κάτι νέο αυτό. Εαν σε ξέρουν ή είσαι χρόνια πελάτης μπορεί να σου βάλουν €10 (μου έχει συμβεί). Αλλά γενικά άδεια τα δίνουν. Τώρα σε πολύ ακριβά αυτοκίνητα (εννοώ των 150-200.000) δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά στα αυτοκίνητα της σειράς που αγοράζουμε εμείς, έτσι είναι.
Ο Σφακιανακης εφερε ενα μπιτονι και εβαλε μεσα 10-15 λιτρα νομιζω εφταναν για 250 χμ. Βεβαια δεν μου εκαναν καλη εκπτωση στην παραγγελια αλλα αυτο ειχε γινει.
-
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
με μπιτονι το ριχνουν
-
Α οκ! Δεν παραπονιέμαι ξανά λοιπόν!
-
@alexandros-k said in Toyota Yaris Cross:
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Δεν καταλαβες. Ο stefan ειναι ο σοφερ
Σιγα μην ειμαι ο σοφερ. Δοκιμαστης ειμαι. Πιο συγκεκριμενα σ αυτο ηθελα να δοκιμασω το μασαζ στα πισω καθισματα.
-
Στέφαν οδηγείς και επιλέγεις αν και τι θα αγοράσει μια εταιρία; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς το τι κάνεις... Σόρρυ αν ρωτάω προσωπικά δεδομένα. Δέχομαι και να μην απαντήσεις.
-
Ας πουμε οτι μεταξυ αλλων ειμαι και ο fleet manager της εταιριας που δουλευω. Τον εχω διαμορφωσει μονος μου αυτο το ρολο ακριβως για να βαζω χερι σε οτι αμαξι μπορω.
-
Ας πουμε οτι μεταξυ αλλων ειμαι και ο fleet manager της εταιριας που δουλευω. Τον εχω διαμορφωσει μονος μου αυτο το ρολο ακριβως για να βαζω χερι σε οτι αμαξι μπορω.
Ωραίο πόστο είναι! Και εγώ το εκτελώ κατά καιρούς ,χωρίς όμως να παρακολουθώ την καθημερινότητα του στόλου, απλά έχω λόγο σε κάποια αμάξια που θα αγοραστούν ή θα πουληθούν. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι σε τι εταιρεία δουλεύεις που διαχειρίζεσαι εταιρικά αμάξια 200000 ευρώ?!!! Στην ....τζαιαντ του Γιάγκου Δράκου;
-
Ε μάλλον ήταν για τον Chairman ή τον CEO η S Class...
Toyota Yaris Cross