-
Μισό....πλάκα κάνεις, έτσι?
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως το εξωτερικό που τάχα θα ζήσεις καλύτερα μην το λέτε.
Δεν είναι κανόνας σαφώς. Περιπτωσιολογία είναι και έχει μεγάλη σχέση με το είδος του επαγγέλματος και την οικογενειακή κατάσταση. Οπότε μόνο ανά περίπτωση, π.χ. φίλος μου γιατρός πήγε Σουηδία με την γυναίκα του (μαία) και το παιδί και ζούν 10 φορές καλύτερα από Ελλάδα! Ο ξάδερφός μου πάει συνέχεια Γαλλία ως γιατρός (έχει έδρα και εκεί) και όσα βγάζει εδώ το μήνα τα βγάζει εκεί σε 3-4 ημέρες, αφού η εφημερία πληρώνεται €500-900!!
Έχει τεράστια σχέση η χώρα και το επάγγελμα.
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στηρίξτε Γιάνη παιδιά.
Αγαπάμε Γιάνη, το έχουμε πει! Μπουρλώτο ΟΛΑ!! Μόνο έτσι υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να στρώσουμε και να βάλουμε μυαλό.
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κοίταξε, μεταξύ σοβαρού και αστείου είμαι.
Επειδή τον γνώρισα ως καθηγητή ξέρω πως είναι φοβερός τύπος, εκτός από κορυφαίος οικονομολόγος είναι και καταπληκτικός ως άνθρωπος , ευγενής , προσιτός, ειλικρινής, ότι βλέπεις αυτό είναι.
Έχει και μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής , είναι χορτασμένος, ιδεολόγος πραγματικός, καμία σχέση με τα υπόλοιπα ταγάρια του κοινοβουλίου. -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως το εξωτερικό που τάχα θα ζήσεις καλύτερα μην το λέτε.
Φυσικά,εξαρτάται από την απασχόληση κι από τη χώρα η αμοιβή σου.
Αλλά σίγουρα (ακόμη κι αν δεν έχεις προσωπικές απολαβές ιδιαίτερα ψηλές), θα έχεις καλύτερες παροχές για σένα και την οικογένειά σου. Εκπαίδευση,υγεία,κοινωνική ασφάλιση,ΜΜΜ κ.τ.λ.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αγαπάμε Γιάνη, το έχουμε πει! Μπουρλώτο ΟΛΑ!! Μόνο έτσι υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να στρώσουμε και να βάλουμε μυαλό.
Φάνη,αν είναι να γίνει μπουρλώτο όλα και ν'αλλάξει τελείως ο προσανατολισμός, γιατί να ψηφίσει κάποιος το Γιάνη κι όχι κατ'ευθείαν ΚΚΕ που έχει και μεγαλύτερα ποσοστά ως κόμμα;
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κοίταξε, μεταξύ σοβαρού και αστείου είμαι.
Επειδή τον γνώρισα ως καθηγητή ξέρω πως είναι φοβερός τύπος, εκτός από κορυφαίος οικονομολόγος είναι και καταπληκτικός ως άνθρωπος , ευγενής , προσιτός, ειλικρινής, ότι βλέπεις αυτό είναι.
Έχει και μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής , είναι χορτασμένος, ιδεολόγος πραγματικός, καμία σχέση με τα υπόλοιπα ταγάρια του κοινοβουλίου.Προσωπικά έχω εντελώς αντίθετη άποψη σχηματισμένη από την εποχή που έβγαινε κάθε τρεις και λίγο στον Παπαδάκη....οι πράξεις του όσο ήταν στην κυβέρνηση είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα...τον θεωρώ ένα κατώφλι μακριά από την ψυχασθένεια.
-
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φάνη,αν είναι να γίνει μπουρλώτο όλα και ν'αλλάξει τελείως ο προσανατολισμός, γιατί να ψηφίσει κάποιος το Γιάνη κι όχι κατ'ευθείαν ΚΚΕ που έχει και μεγαλύτερα ποσοστά ως κόμμα;
Για πολλούς λόγους, κυρίως προσωπικούς. π.χ.
- Δεν γουστάρει τον κομμουνισμό
- Δεν συμπαθεί την υποκρισία
- Δεν του αρέσουν τα ταγάρια
Και το κυριότερο όλων: το ΚΚΕ έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να κυβερνήσει!! Εαν κυβερνήσει δεν θα ξέρει τι να κάνει!!!
-
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για πολλούς λόγους, κυρίως προσωπικούς. π.χ.
- Δεν γουστάρει τον κομμουνισμό
- Δεν συμπαθεί την υποκρισία
- Δεν του αρέσουν τα ταγάρια
Και το κυριότερο όλων: το ΚΚΕ έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να κυβερνήσει!! Εαν κυβερνήσει δεν θα ξέρει τι να κάνει!!!
Είδαμε και όλους τους άλλους που έλεγαν ότι ήξεραν....
-
Πάντως με αυτά που έλεγε για εθνικό νόμισμα και για εθνική αυτάρκεια (σωστό,αλλά δεν εξηγούσε επακριβώς τι σήμαινε αυτό για την κοινωνία,τι θα ακολουθούσε και για πόσο καιρό) με κλειστή οικονομία για αόριστο χρόνο, πλησιάζει σε πολλά με το ΚΚΕ.
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχουμε κανένα νεότερο επί του θέματος;
Γιατί ξεχάστηκε νομίζω...
Το θέμα ξεκίνησε πολλά υποσχόμενο: Ζαιος, δυστυχώς όχι ο Παυλής και όπως ήταν λογικό έγινε σημαία στο πετσοσυστεμ. Όμως υπήρχε το εξής θέμα που εμένα τουλάχιστον από την αρχή με έβαλε σε υποψίες: Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Χανίων. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της από το 2018. Απολαύστε αντικειμενικότητα:
Κάνε και λίγο κράτει ρε τυπε, είπαμε τα χέρια σας λύσανε αλλά και λίγα προσχήματα δε βλαΦΤΟΥν.
Όπως καταλαβαίνεις Νάσο το πράγμα άρχιζε να μπάζει και η "γαρνιτουρα" της ανακοίνωσης βρωμισε.
Βέβαια η ελπίδα δεν χάνεται. Στο κομματι των απειλών για μετάθεση φαντάζομαι ότι...υπάρχει η τεχνογνωσία να διαπιστωθεί εστω ποιος πήρε τηλέφωνο, αν όχι τι είπε.
Πάντως ειδικά εμείς ξέρουμε καλά τι εστί ελληνική τροχαία και δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσουν τέτοια περιστατικά, σωστά;
-
Συμφωνώ και εγώ με Βαρουφάκη και με ΚΚΕ. Όσοι είναι αριστεροί, κεντροαριστεροί και γενικά αριστεροί να ψηφίσουν Βαρουφάκη ή ΚΚΕ ή οποιοδήποτε άλλο μικρό κόμμα αυτών των ιδεολογιών. Μπράβο από μένα στα παιδιά που θα ψηφίσουν αυτά τα μικρά κόμματα.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχουμε κανένα νεότερο επί του θέματος;
Γιατί ξεχάστηκε νομίζω...
Το θέμα ξεκίνησε πολλά υποσχόμενο: Ζαιος, δυστυχώς όχι ο Παυλής και όπως ήταν λογικό έγινε σημαία στο πετσοσυστεμ. Όμως υπήρχε το εξής θέμα που εμένα τουλάχιστον από την αρχή με έβαλε σε υποψίες: Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Χανίων. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της από το 2018. Απολαύστε αντικειμενικότητα:
Κάνε και λίγο κράτει ρε τυπε, είπαμε τα χέρια σας λύσανε αλλά και λίγα προσχήματα δε βλαΦΤΟΥν.
Όπως καταλαβαίνεις Νάσο το πράγμα άρχιζε να μπάζει και η "γαρνιτουρα" της ανακοίνωσης βρωμισε.
Βέβαια η ελπίδα δεν χάνεται. Στο κομματι των απειλών για μετάθεση φαντάζομαι ότι...υπάρχει η τεχνογνωσία να διαπιστωθεί εστω ποιος πήρε τηλέφωνο, αν όχι τι είπε.
Πάντως ειδικά εμείς ξέρουμε καλά τι εστί ελληνική τροχαία και δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσουν τέτοια περιστατικά, σωστά;
Καλά τώρα το τερμάτισες! Μήπως είναι και ροζ ο ουρανός?
Ο καθένας έχει τις πολιτικές του απόψεις, αλλά πρόσωπα και παραβατικές συμπεριφορές δεν έχει λόγο κανείς να υπερασπιστεί.
Διευκρινίζω ότι το θέμα δεν το ξέρω καθόλου, ότι διάβασα τώρα εδώ, αλλά και το 50% να είναι αλήθεια, ο "μαγκιόρος" βουλευτής θα έπρεπε να έχει τιμωρηθεί παραδειγματικά πρώτα από το κόμμα του και μετά από τους ψηφοφόρους του...
-
Στηρίξτε Γιάνη παιδιά.
Τον πιο έντιμο πολιτικό στην ιστορία της χώρας μας με κοστολογημενο οικονομικό πρόγραμμα με φιλελεύθερη φορολογική πολιτική ενδεδυμένη με κεϋνσιανο ένδυμα.
Μερα 25 δαγκωτο.
Διαφορετικά εμπιστευτείτε την ψήφο σας στο ΚΚΕ που αποτελεί πολιτική εγγύηση αρχών και αλήθειας.Εχμ, εδώ μεσα αυτά δε θα λες. Εδώ μέσα!!!!1!!!1*
Κάποιοι θα προτιμούσαν το Μουζουράκη για γαμπρό τους παρά τον Γιάνη για πρωθυπουργό τους. Εδώ δεν είδες πόσο καιρό χρειάστηκε στο Γατί για να σταματήσει να με λεει Ιανη;
ΥΓ: Τα ρισπεκτ μου όμως στον Κλεωνα τον οποίο συμπαθω για το επικό σκουπιδιασμα στη Σαραφ-ογλου. Βέβαια μπορεί να την έχω πατήσει σαν την Μενδωνη και εγώ και να με έχει πείσει με την ηθοποιία του!
*Στην αντίστοιχη υπόθεση εργασίας που κάποιος θα σκεφτεί φωναχτά να το δώσει στους διοΣκουρους/εξ τρίο stooges κανένας δε θα του την πέσει όπως αν κάποιος βγει και πει "γουστάρω σφυροδρέπανο/Αίγινα αντισυστημικος"
-
Γιατί, ΤΙ έχει ο Μουζουράκης !?
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά τώρα το τερμάτισες! Μήπως είναι και ροζ ο ουρανός?
Ο καθένας έχει τις πολιτικές του απόψεις, αλλά πρόσωπα και παραβατικές συμπεριφορές δεν έχει λόγο κανείς να υπερασπιστεί.
Εγώ το τερμάτισα ή ο λειτουργός του νόμου; Έχεις καταλάβει τι συζητάμε; Είπα τι θα γινόταν αν ο παραβάτης ήταν Ζαιος και τι αν ήταν ΝΔουλος.
Προφανώς αφού ήταν Ζαιος είχαμε μανταλάκια. Όμως τα κίνητρα του προεδρΑ δεν είναι και τόσο άδολα.Τώρα το ότι εσύ (και όχι μόνο) εκλαμβανεις αυτά που γράφω στο Νάσο που ρωτάει τη συνέχεια του περιστατικού που (έλα ντε γιατι) "έμεινε στη μέση παρόλο που ξεχειλαει το δικαιο" ως υπεράσπιση της οδηγικης συμπεριφοράς του Ζαιου με αφήνει αδιάφορο. Ξέρουμε πολύ καλά όσοι έχουμε σταματηθει από τροχαία ότι όλα είναι πιθανά. Και βέβαια επειδή τουλάχιστον εγώ 10+ χρόνια γράφω ένα διωράκι πάνω στην ΕΟ τις καθημερινές έχω χορτάσει ΣΕΒΑΣΗ ορίων ταχύτητας κτλ από βουλευτικά αυτοκίνητα και τις συνοδείες τους...
-
Ήμουν την ημέρα του διορισμού του από την Σύγκλητο με την ΠΑΣΠ για τον διορισμό του Αντρικού Παπανδρέου ως καθηγητή (επίσης εξαιρετικός άνθρωπος) και γινόταν αναφορά στο βιογραφικό του Βαρουφάκη, μας έπεσε το σαγόνι κυριολεκτικά, και οι υπόλοιποι καθηγητές το ίδιο , επειδή δεν ξέραμε ποιος είναι μόλις πήρε το λόγο είδαμε ένα τύπο με λευκό πουκάμισο και μεγάλες πουά κόκκινες βούλες με στενό δερμάτινο παντελόνι και το χαρακτηριστικό στυλ ομιλιας του και κρατιομασταν να μην μας πιάσουν τα γέλια.
Αλλά στην πορεία αποδείχθηκε εξαιρετικός , και σαν καθηγητής και σαν τύπος , εσκαγε με την μηχανή του και έμπαινε στο μάθημα όπως όλοι οι υπόλοιποι φοιτητές, και εννοείται δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα αρνητικό για αυτόν. -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Συμφωνώ και εγώ με Βαρουφάκη και με ΚΚΕ. Όσοι είναι αριστεροί, κεντροαριστεροί και γενικά αριστεροί να ψηφίσουν Βαρουφάκη ή ΚΚΕ ή οποιοδήποτε άλλο μικρό κόμμα αυτών των ιδεολογιών. Μπράβο από μένα στα παιδιά που θα ψηφίσουν αυτά τα μικρά κόμματα.
Αλίμονο storm να μην συμφωνούσες!
Ότι χάνει ο Τσίπρας από αριστερά είναι θετικό για τον Κούλη που τόσο πολύ θέλετε να τον δείτε άλλη μια τετραετία. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μακριά από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σύριζα, οτιδήποτε άλλο μόνο καλό κάνει.
Σε αυτό συμφωνώ 100%!!
Όχι 100%. Κατά 75%.
Λείπει το 25% του εθνοπροδοτικου ΚΚΕ!
Βεβαίως μακριά και απο τα δεκανίκια τύπου Μέρα 25 κτλ -
Ότι χάνει ο Τσίπρας από αριστερά είναι θετικό για τον Κούλη που τόσο πολύ θέλετε να τον δείτε άλλη μια τετραετία.Βασικά δεν θέλω το αλέξι της καρδιά σας. Υπάρχει τεράστια διαφορά.
Ναι σε όλα, εκτός από αλέξι. -
Ότι χάνει ο Τσίπρας από αριστερά είναι θετικό για τον Κούλη που τόσο πολύ θέλετε να τον δείτε άλλη μια τετραετία.Οπότε τελικά όσοι δεν θέλουν Κούλη, ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτο και τα υπόλοιπα περί βαρουφ είναι πίτσες μπλε.
Παρεμπιπτόντως, αν ο βαρουφ ήταν τόσο φοβερός καθηγητής με σούπερ βιογραφικό θα ήταν επιπέδου πχ Δασκαλάκη του μιτ η Παπαδημητρίου (λέω παραδείγματα από computer science) και θα το ξέραμε.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2