-
Και 80% των χιλιομέτρων γίνονται σε πόλη με κίνηση , θα πρόσθετα εγώ για να είναι απολύτως σωστό.
-
@monman2 said in Ford Puma 2019:
Τα είχα γράψει πριν 3 χρόνια όταν έκανα τεστ ντραιβ το
YCακατανόμαστο /Puma το ένα μετα το άλλο.Δεν είδα καμία διαφορά στην οδική συμπεριφορά μάλιστα επειδή το
YCήταν τετρακίνητο με 18άρια ( δεν ειχε άκαμπτο άξονα) στην γνωστή στροφή της Θεσσαλονίκης (στροφή αληθινού Δία) συμπεριφέρθηκε πολύ καλλίτερα απο το PUMA.Νταξει οκ , ναι το διαβάσαμε και αυτό
Και γω μπήκα μετά από το fiat panda σε Porsche και μπήκαμε στις ίδιες στροφές αλλά σαφώς καλυτερο το panda και πιο άνετο.
Και επίσης το puma είναι καλύτερο σε οικονομία από το Yaris cross . Και όποιος πει τίποτα δεν το ξεκίνησα εγώ να γράφω ότι να ναι
-
*porsche
-
-
*Porsche
Με P κεφάλαιο!!! Είναι ουσιαστικό!
-
@georgemit said in Ford Puma 2019:
*porsche
Εντάξει το διωρθωσαμε. Στην παραλία γράφω στο κινητό έχω ελαφρυντικά κύριος
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
*porsche
Από το κινητό κύριε!Ελεος!
Καλές βουτιές και καλή επιστροφή!! -
@antonmone said in Ford Puma 2019:
*porsche
Καλές βουτιές και καλή επιστροφή!!Ελεος! Βρες καλύτερα έναν τουρίστα να στα γραφει
Edit: τουρίστρια με κοφτό μαγιό!!! -
*porsche
Καλές βουτιές και καλή επιστροφή!!Κύριος ήρθα.
Και κύριος φεύγω
Το λέει και το τραγούδι
Υγ είμαι εντωμεταξυ σε ξαπλώστρες για την πλεμπα που πληρώνω 10 ευρώ και μου κακοφαινεται που τα δίνω και αυτά στην 4η σειρά. Η 1η έχει 30 και η δεύτερη 20
150 μέτρα στο διπλανό beach bar οι τιμές ήταν 100ευρω οι πρώτες 2 σειρές, 80 οι δεύτερες και 60 οι τρίτες !!!!! Οκτώβρη μήνα στον περίβολο Σαντορίνης . Και είναι σχεδόν γεμάτος !!!!!! Όλοι ξένοι , αποδείξεις φυσικά δεν δίνουν παρά μόνο για ότι αγοράσεις ......
Ωραία πράγματα !!!!!!!
Υπέροχη η Σαντορίνη σε ομορφιά είμαι και τυχερός και έχει ζέστη αλλά αν είναι αυτές οι τιμές Οκτώβρη πραγματικα δεν μπορώ να βρω λόγο να έρθει κάποιος Αύγουστο που δεν θα μπορείς να περπατήσεις και θα τα πληρώσεις όλα 3πλασια που ήδη είναι ακριβά τον Οκτώβρη
-
*porsche
Καλές βουτιές και καλή επιστροφή!!Κύριος ήρθα.
Και κύριος φεύγω
Το λέει και το τραγούδι
Μάλιστα κύριε!!Ζαμπετας
-
@gtsartsal said in Ford Puma 2019:
*porsche
Το panta είναι καλύτερο από porche όχι από Porsche
Panda...όχι panta...
-
Ο ανθρωπος διέλυσε το τοπικό με μια απάντηση
-
@antoniokon said in Ford Puma 2019:
@gtsartsal said in Ford Puma 2019:
*porsche
Το panta είναι καλύτερο από porche όχι από Porsche
Panda...όχι panta...
Έτσι ορμά του φατον !!! Όχι να την πληρώνω μόνο εγώ
-
@lap said in Ford Puma 2019:
Άμα είναι να γράφονται αστεία πράγματα του τύπου ότι το yc είναι καλύτερο οδηγικά από το puma καλύτερα που το διέλυσα από το διαβάζει κάποιος κάτι τόσο ανακριβές
Είναι σαν σε forum παγωτών να γράφει κάποιος ότι πήρε παγωτό από το περίπτερο οικογενειακή συσκευασία βανίλια σοκολάτα και ήταν καλύτερο σε γεύση από την vieneta της algida για όποιον θυμάται ( τότε δεν είχαμε τις γεύσεις που υπάρχουν τώρα, ούτε στρατσιατελες ούτε cookies και ρέστα. Η vieneta ήταν ότι καλύτερο έπαιρνες από το περίπτερο. Και όποιος διαφωνεί είναι για τα τρένα)
-
Άμα είναι να γράφονται αστεία πράγματα του τύπου ότι το yc είναι καλύτερο οδηγικά από το puma καλύτερα που το διέλυσα από το διαβάζει κάποιος κάτι τόσο ανακριβές
Είναι σαν σε forum παγωτών να γράφει κάποιος ότι πήρε παγωτό από το περίπτερο οικογενειακή συσκευασία βανίλια σοκολάτα και ήταν καλύτερο σε γεύση από την vieneta της algida για όποιον θυμάται ( τότε δεν είχαμε τις γεύσεις που υπάρχουν τώρα, ούτε στρατσιατελες ούτε cookies και ρέστα. Η vieneta ήταν ότι καλύτερο έπαιρνες από το περίπτερο. Και όποιος διαφωνεί είναι για τα τρένα)
Σοκολάτα και μπανάνα;
-
Μην μαλώνετε.
Στα 100 όλα ίδια φαίνονται σε οδηγική συμπεριφορά! -
στροφή αληθινού Δία
Αδερφέ μου, είναι η στροφή-δικαστής! Εκεί δεν δοκιμάζω μόνον τα αυτοκίνητα μου, αλλά και τα λάστιχα μου με το που τα αλλάζω. Σε γενικές γραμμές η BMW μπορούσε να την πάρει με 100, το Saab με 90 και το Focus με 80, πριν αρχίσουν να γλιστράνε. Πάντως με την 330i είχα βγει κάποτε από το apex με 120 και 1/4 ανάποδο τιμόνι... Αν είχα συνοδηγό θα έπρεπε να είχα πάει μετά για καθαρισμό καθίσματος... Αφού κι εγώ ψιλό-φοβήθηκα, που σε γενικές γραμμές δεν φοβάμαι ποτέ, όπως θα θυμάσαι από την βόλτα που κάναμε με το Mondeo ST σου τότε...
@hountalas said in Ford Puma 2019:
Στα 100 όλα ίδια φαίνονται σε οδηγική συμπεριφορά!
Όχι βέβαια! Η στροφάρα που αναφέρουμε παραπάνω δικάζει αυτοκίνητα από τα 50 χ.α,ω και άνω!!!
-
Κοίτα και εγω ήμουν Φορντακιας με ST αλλα δεν είναι καθόλου αστείο αυτό που είδα και ξαναλέω
Το 4κίνητο YC με τα 18αρια είναι καλλίτερο απο το PUMA στην στροφή δικαστής και καιει 3-4 λίτρα κάτω εντός αστικού ιστού.'Εκανα πολύωρα test drive και τα δυο και η πρώτη επιλογή ήταν puma πετρέλαιο γιατί ήθελα να πηγαίνω Αθήνα με 150 χωρίς θόρυβο οικονομικά , τότε για μέσα στην πόλη είχα το iQ.
Με έδιωξαν κακήν κακώς όταν ζήτησα diesel οπότε πήγα στο αμέσως καλλίτερο το YC που με το αυτόματο σασμαν με απάλλαξε απο την ανάγκη 2ου , πούλησα το iQ.Τώρα που για εντός πόλης θα πάρω κάποια στιγμή ηλεκτρικό θα ήθελα να είχε δεχθεί η ford την παραγγελιά μου θα ήταν τέλειο το puma για μακρινά ταξίδια ... αλλα οχι το τρικύλινδρο χιλιάρι μόνο το ντίζελ μου άρεσε !
-
@realzeus said in Ford Puma 2019:
στροφή αληθινού Δία
Αδερφέ μου, είναι η στροφή-δικαστής! Εκεί δεν δοκιμάζω μόνον τα αυτοκίνητα μου, αλλά και τα λάστιχα μου με το που τα αλλάζω. Σε γενικές γραμμές η BMW μπορούσε να την πάρει με 100, το Saab με 90 και το Focus με 80, πριν αρχίσουν να γλιστράνε. Πάντως με την 330i είχα βγει κάποτε από το apex με 120 και 1/4 ανάποδο τιμόνι... Αν είχα συνοδηγό θα έπρεπε να είχα πάει μετά για καθαρισμό καθίσματος... Αφού κι εγώ ψιλό-φοβήθηκα, που σε γενικές γραμμές δεν φοβάμαι ποτέ, όπως θα θυμάσαι από την βόλτα που κάναμε με το Mondeo ST σου τότε...
Όχι βέβαια! Η στροφάρα που αναφέρουμε παραπάνω δικάζει αυτοκίνητα από τα 50 χ.α,ω και άνω!!!
Για βοηθείστε, ποια είναι αυτή η διαβόητη στροφή;
-
@elvet said in Ford Puma 2019:
@realzeus said in Ford Puma 2019:
στροφή αληθινού Δία
Για βοηθείστε, ποια είναι αυτή η διαβόητη στροφή;
Ερχόμενος από Περαία, στρίβεις στην διασταύρωση του Αεροδρομίου δεξιά για Μουδανιών και μετά στην μεγάλη ευθεία πιάνεις την αριστερή για την περιβόητη στροφάρα 270 μοιρών, που από αριστερή σε δεξιά, σε βγάζει, στην είσοδο της Μουδανιών με κατεύθυνση προς την πόλη.
Αν έρχεσαι από την πόλη, αντιστοίχως στρίβεις αριστερά στο φανάρι του αεροδρομίου για να πιάσεις την ευθεία που ανέφερα.
Ford Puma 2019