-
@jimkl-0 said in Ford Puma 2019:
Έχουμε κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά σε b-suv ή hatchback?
Εξαρτάται τι ψάχνεις. Με 35.000 έχεις πάρα πολλές επιλογές, το ερώτημα ειναι εαν σου αρέσουν και εαν σου κάνουν.
-
@antonakis said in Ford Puma 2019:
Είναι έρωτας το άτιμο πάντωςΑν είναι έρωτας δύσκολα τα πράγματα.
Αλλά αν είσαι οκ με το clio, έρχεται και το νέο captur.
Το έχω δει, ωραία η μάσκα μπροστά αλλά πολύ φτωχό εσωτερικά σε σχέση με το Puma. Και αν παω σε captur δε το λες και αναβάθμιση, ίδιος κινητήρας LPG
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Εξαρτάται τι ψάχνεις. Με 35.000 έχεις πάρα πολλές επιλογές, το ερώτημα ειναι εαν σου αρέσουν και εαν σου κάνουν.
Και εγώ είμαι σε παρόμοια φάση.
Έχω ξεχωρίσει:
- Alfa Milano
- Captur
- Juke (παρουσιάστηκε πρόσφατα με νέο εσωτερικό)
- Puma
-
@antonakis said in Ford Puma 2019:
Είναι έρωτας το άτιμο πάντωςΑν είναι έρωτας δύσκολα τα πράγματα.
Αλλά αν είσαι οκ με το clio, έρχεται και το νέο captur.
Το έχω δει, ωραία η μάσκα μπροστά αλλά πολύ φτωχό εσωτερικά σε σχέση με το Puma. Και αν παω σε captur δε το λες και αναβάθμιση, ίδιος κινητήρας LPG
Και οικονομία και αναβάθμιση σε άλογα δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση πολλές επιλογές σε αυτά τα λεφτά.
-
Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές.
Έχει κάποιος απο εδω το το 155ri θελω κάποιες πληροφορίες όπως κόστος σέρβις και αν όντως ειναι ανα 2 χρόνια.
Επίσης από όλους τους κατόχους απο το 19 έως σήμερα για προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει.
-
ST-Line X αυτόματo 155 hp με πανόραμα 35K. www.ford.gr/s/eVf7
Λέω να πουλήσω το Clio του 21 που είχα πάρει και να το τσιμπήσω, πιστεύω είναι καλή αναβάθμιση και χρειάζομαι τους περισσότερους χώρους. Το μόνο που θα με ενοχλήσει θα είναι η βενζίνη πιστεύω, έχω συνηθίσει να ταξιδεύω τσάμπα με το LPG.
Είναι έρωτας το άτιμο πάντωςΣε αυτο ήμουν και πηρα το formentor dsg pack πανοραμα . Λίγο πιο πάνω αλλά καμία σχεση
-
Facelift είναι το τρέχον ;
Αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο, σωστά;
Έχει βελτιωθεί καθόλου η ποιότητα κατασκευής και πλαστικών ;
Σε στατικό δείγμα καλό μου φάνηκε το εσωτερικό. -
@iceman7 said in Ford Puma 2019:
Αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο, σωστά;
Έχει βελτιωθεί καθόλου η ποιότητα κατασκευής και πλαστικών ;
Σε στατικό δείγμα καλό μου φάνηκε το εσωτερικό.Η ποιότητα ποτέ δεν ήταν κακη στο puma. Η συναρμογή ήταν μέτρια και τα περιμετρικά λάστιχα. Εγώ θα σε αποτρέψω να πάρεις οποιοδήποτε ford αν σε ενοχλούν οι μικροτριγμοι στα αμάξια. Τα ford πάντα είχαν και θα έχουν τέτοιους μην γελάστεις. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό να ξέρεις ότι η ποιότητα είναι μέτρια προς καλή. Αν το οδηγήσεις πάντως θα δεις ότι είναι το καλύτερο στην κατηγορία του μακράν στην άσφαλτο οδηγικά
-
Όχι πάντα, fiesta mk7 δεν ακούστηκε ποτέ κιχ μέχρι τα 230.000 km.
-
@georgemit said in Ford Puma 2019:
Όχι πάντα, fiesta mk7 δεν ακούστηκε ποτέ κιχ μέχρι τα 230.000 km.
είναι γενικός κανόνας. Δεν μιλάω για κάποια εξαίρεση
Γενικα τα Ford μετά από μερικά χρόνια χρησης εχουν μικροτριγμούς αν οχι από την αρχη. take it or leave it, να το ξέρεις από όταν πας να αποκτήσεις ενα γιατι αν σε χαλάει καλύτερα να μην αποκτήσεις ένα.
Ειχαμε πολλά Ford απο πολύ παλιά στην οικογένεια. 1 ετυχε και δεν ετριζε μόνο καθόλου. Το δικό μου σταμάτησε μετά από ηχομόνωση στις πόρτες
-
Το 7άρι ήταν πολύ καλοφτιαγμένο, το 8άρι κουδουνίστρα όντως. Ήμουν στο fiestamaniacs και τα διάβαζα από πρώτο χέρι.
-
Καλα αν παρει ο @iceman7 puma θα ξαναζωντανεψει το topic .
Χμμμ μηπως να κατεβω Αθηνα να διαλεξουμε μαζι αυτοκινητα?Δεν ειναι κακο...για μας,για αντιπροσωπειες εφιαλτης -
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
Καλα αν παρει ο @iceman7 puma θα ξαναζωντανεψει το topic .
Χμμμ μηπως να κατεβω Αθηνα να διαλεξουμε μαζι αυτοκινητα?Δεν ειναι κακο...για μας,για αντιπροσωπειες εφιαλτηςΧο χο χαμός θα γίνει !
-
Από το 2003 μέχρι το 2014 πέρασαν 3 Φορντ από τα χέρια μου…δυο Μοντέο και ένα Φόκους. Κανένα δεν είχε θέμα με τριγμούς. Ειδικά το πρώτο Μοντέο το έδωσα με 170κ χλμ και δεν έκανε σχεδόν ούτε ένα τσικ. Οδήγησα τις προάλλες και το Πούμα σε td και παρότι είχε ήδη 17κ χλμ δεν άκουσα κάτι. Η οδική του συμπεριφορά όμως ήταν εξαιρετική, για τα μέτρα της κατηγορίας βέβαια. Το έβαλα σε στροφιλίκια και το ευχαριστήθηκα. Μου θύμισε το πρώτο Μοντέο που ήταν τρένο.
-
@kkostask said in Ford Puma 2019:
Από το 2003 μέχρι το 2014 πέρασαν 3 Φορντ από τα χέρια μου…δυο Μοντέο και ένα Φόκους. Κανένα δεν είχε θέμα με τριγμούς. Ειδικά το πρώτο Μοντέο το έδωσα με 170κ χλμ και δεν έκανε σχεδόν ούτε ένα τσικ. Οδήγησα τις προάλλες και το Πούμα σε td και παρότι είχε ήδη 17κ χλμ δεν άκουσα κάτι. Η οδική του συμπεριφορά όμως ήταν εξαιρετική, για τα μέτρα της κατηγορίας βέβαια. Το έβαλα σε στροφιλίκια και το ευχαριστήθηκα. Μου θύμισε το πρώτο Μοντέο που ήταν τρένο.
Focus C Max έστριβε σαν τρένο, φοβερό τιμόνι και στήσιμο φοβερό. Σε όλα τα άλλα ήταν τραγικό. Εννοείται ότι ετριζε στα πάντα.
-
Εχει ρωτήει κάποιος ή έχει παραγγείλει το καινούριο?
Τι αναμονή έχει ?
-
Αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο, σωστά;Φυσικά και ΟΧΙ!! Βγαίνει αυτόματο, τόσο το 125αρι όσο και το 155αρι. Αλλά με την διπλοσύμπλεκτη βλακεία και φυσικά πανάκριβο.
-
@groover1972 said in Ford Puma 2019:
@kkostask said in Ford Puma 2019:
Focus C Max έστριβε σαν τρένο, φοβερό τιμόνι και στήσιμο φοβερό. Σε όλα τα άλλα ήταν τραγικό. Εννοείται ότι ετριζε στα πάντα.
Αλλα τρομερα επικινδυνο στους πλαγιους ανεμους
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο, σωστά;Φυσικά και ΟΧΙ!! Βγαίνει αυτόματο, τόσο το 125αρι όσο και το 155αρι. Αλλά με την διπλοσύμπλεκτη βλακεία και φυσικά πανάκριβο.
Το 155αρι μόνο αυτόματο πλέον...δεν βγαίνει χειροκίνητο στην νέα facelift έκδοση.
-
@dimmad said in Ford Puma 2019:
Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές.
Έχει κάποιος απο εδω το το 155ri θελω κάποιες πληροφορίες όπως κόστος σέρβις και αν όντως ειναι ανα 2 χρόνια.
Επίσης από όλους τους κατόχους απο το 19 έως σήμερα για προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει.
Έχω το 155αρι st linex από το 2021. H Ford λέει σέρβις ανά δύο χρόνια κ 30000Χλμ. Προσωπικά δεν το κάνω. Κανω κάθε χρόνο κ μετά από 10-12.000χλμ αλλαγή λαδιών. Τελευταία φορά τον Φεβρουάριο του 2024 με 32000. Κόστος 200 ευρώ εκτός από λάδια,φιλτρα έγινε κ αλλαγή υγρών φρένων. Το προηγούμενο στα 22000χλμ κόστος 170 ευρώ.
Πρόβλημα σοβαρό κανένα. Μόνο κάτι χαζά....αυτό με την κολώνα τιμονιού πχ που θέλει λάδωμα που κ που γιατί κάνει ένα ήχο...αλλά είναι πρόβλημα από εποχή fiesta αυτο...δεν εχει θέμα στη λειτουργία απλά κάνει απλά αυτο το σπαστικο τακ τακ όταν γυρνάς το τιμόνι..οι πρώτες εκδόσεις μέχρι το 2021 είχαν κάποια θέματα με καντράν, κ κυρίως την μπαταρία rombat..τα οποία γίνονται αλλαγή εντός εγγύησης. Στις επόμενες από 2021 κ μετά διορθώθηκαν, εγώ πχ είμαι ακόμα με την εργοστασιακή rombat 3 χρόνια τώρα κ ουτε με το καντράν ειχα θέμα..
Ford Puma 2019