-
@teo-mak said in Ford Puma 2019:
@antoniokon said in Ford Puma 2019:
@cirus said in Ford Puma 2019:
Κινέτας
Η Κινέτα με τον Βόλο, πως κολλάει?
Τον χτύπησε το «Ηδονικο» στο κεφάλι ….
Χαχαχαχαχαχαχαχα
-
@stefan147 said in Ford Puma 2019:
Μαύρο Puma ST με αυτοκόλλητο Mountune πίσω αριστερά και πινακίδα που τελειώνει σε 19. Α επίσης είχε και φρένα. Τώρα από Βόλο ελπίζω να μη γύρισες από Κινέττα γιατί είχε άπειρη κίνηση την Κυριακή!
Ναι αυτός έχει τα ίδια πράγματα με το δικό μου αλλά έχει βάλει και τετραπιστονες δαγκάνες εκτός των δικών μου αναβαθμισεων . Στα υπόλοιπα έχουμε τα ίδια
3 στην Ελλάδα είναι τόσο φτιαγμένα . Το δικό μου , αυτό που είδες και άλλο ένα γκρι.
Αλλά οι άλλοι 2 έχουν αναβαθμίσει και τα φρένα τους που εγώ δεν εκανα
Το θεωρώ υπερβολικό γιατί και τα μαμά είναι καλά. Αξίζει βέβαια αν το βάζεις πίστα. Εκεί δεν είναι αρκετά τα μαμά, κουράζονται πολύ γρηγορα και φυσικά δεν έχουν την ίδια απόδοση . Αλλά είναι και 2,5 με 3 K έξτρα !!!! Και ήδη έχω βάλει πολύ περισσότερα lol.
Όποιος το πάρει πραγματικά θα είναι τυχερός , όχι επειδή είναι δικό μου
Προσωπικά πρώτα ασχοληθηκα με τα φρένα και μετά όλα τ' άλλα. Με αρκετά χαμηλότερο κόστος βέβαια λόγω συμβατότητας από μεγαλύτερα vag. Μονοπίστονα και 300 άλογα δεν πας πουθενά κι ας έχεις πάνω το καλύτερο τακάκι, racing υγρά και σωληνάκια αεροπορικού.
-
Μαύρο Puma ST με αυτοκόλλητο Mountune πίσω αριστερά και πινακίδα που τελειώνει σε 19. Α επίσης είχε και φρένα. Τώρα από Βόλο ελπίζω να μη γύρισες από Κινέττα γιατί είχε άπειρη κίνηση την Κυριακή!
Ναι αυτός έχει τα ίδια πράγματα με το δικό μου αλλά έχει βάλει και τετραπιστονες δαγκάνες εκτός των δικών μου αναβαθμισεων . Στα υπόλοιπα έχουμε τα ίδια
3 στην Ελλάδα είναι τόσο φτιαγμένα . Το δικό μου , αυτό που είδες και άλλο ένα γκρι.
Αλλά οι άλλοι 2 έχουν αναβαθμίσει και τα φρένα τους που εγώ δεν εκανα
Το θεωρώ υπερβολικό γιατί και τα μαμά είναι καλά. Αξίζει βέβαια αν το βάζεις πίστα. Εκεί δεν είναι αρκετά τα μαμά, κουράζονται πολύ γρηγορα και φυσικά δεν έχουν την ίδια απόδοση . Αλλά είναι και 2,5 με 3 K έξτρα !!!! Και ήδη έχω βάλει πολύ περισσότερα lol.
Όποιος το πάρει πραγματικά θα είναι τυχερός , όχι επειδή είναι δικό μου
Προσωπικά πρώτα ασχοληθηκα με τα φρένα και μετά όλα τ' άλλα. Με αρκετά χαμηλότερο κόστος βέβαια λόγω συμβατότητας από μεγαλύτερα vag. Μονοπίστονα και 300 άλογα δεν πας πουθενά κι ας έχεις πάνω το καλύτερο τακάκι, racing υγρά και σωληνάκια αεροπορικού.
Ισχύει αλλά τα μαμά μου είναι διπιστονα (οχι μονοπιστονα) και είναι καλά και σε αίσθηση και σε αποτελεσματικότητα. Το μείον τους είναι ότι κουράζονται γρήγορα σε πολύ γρήγορο Ρυθμό. Αλλά ούτε πίστα πάω και ελάχιστες φορές το πάω στο όριο μου (που δεν είναι το όριο ενός πολύ καλού οδηγού που ξέρει) . Απλά κινούμαι σβέλτα και τα φρένα που έχει είναι υπέρ υπέρ αρκετά γι'αυτό . Αν έμπαινα πίστα ή τα ζόριζα θα τα άλλαζα και γω. Και μπορεί και αν το κρατούσα και άλλα χρόνια να το έκανα έτσι και αλλιως
Είναι και τεράστιο το κόστος δεν είναι ότι θέλει λίγα όπως στο vag που λες. Δεν μπαίνουν εύκολα τετραπιστονες σε αυτο το μοντελο
-
Κινέτας
Και η μπύρα μην σου πω....
-
@m-kro said in Ford Puma 2019:
Κινέτας
ωπ!!!! Νατος και ο τσιμπιρλίκος!!!
-
Κινέτας
Ξεχνάς ότι απευθύνεσαι σε πρόεδρο .
Περιμένει μια συγγνώμη……
-
Κινέτας
Ξεχνάς ότι απευθύνεσαι σε πρόεδρο .
Περιμένει μια συγγνώμη……
Πω πω τη σήμερον ημέρα και η Κούτση Μαρία Συγνώμη θέλει.
-
Και εγώ περιμένω συγγνώμες!
Ποσο να περιμένω;
-
@lap said in Ford Puma 2019:
Και εγώ περιμένω συγγνώμες!
Ποσο να περιμένω;
Τι επαγγέλλεσαι;
Να μην περιμένεις αδικα!
-
Μέχρι να βγάλεις στήθος...
-
Πέρασε ΚΤΕΟ και ηρθε η ώρα να το αποχωριστώ με βαριά καρδια:
-
Καλοπούλητο, ειλικρινά περιμένω την επόμενη επιλογή σου.
Δε μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να το αντικαταστήσει , εκτός αν κινηθείς πλήρως ηλεκτρικά ή άλλαξαν οι προτεραιότητές σου (εννοείται σεβαστό). -
@civil357 said in Ford Puma 2019:
Καλοπούλητο, ειλικρινά περιμένω την επόμενη επιλογή σου.
Δε μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να το αντικαταστήσει , εκτός αν κινηθείς πλήρως ηλεκτρικά ή άλλαξαν οι προτεραιότητές σου (εννοείται σεβαστό).Το πιθανοτερο σεναριο 90% είναι να μην το αντικαταστήσει τιποτα για 2-3 χρόνια
Είναι σιγουρα το τελευταιο οδηγοκεντρικο μου αυτοκινητο. Το επόμενο θα είναι παππουδίστικου τυπου με βαση την ανεση.
ειτε ηλεκτρικο είτε plug in υβριδικο. Ολα τα αλλα αποκλειονται
-
-
@dettol said in Ford Puma 2019:
Ολα τα αλλα αποκλειονται
δηλαδη οχι τογιοτα
τα toyota είναι παππουδίστικα οπότε δεν αποκλείονται (θα συνεχίσω να τα κοροιδεύω για την ασχημια τους και οχι μονο και ας ειμαι κάτοχος). φτιαχνουν καλά παππουδίστικα αμάξια οποτε εννοειται οτι ειναι στα υπόψιν
Απλά μονο τα Plug in hybrid τους , οχι τα απλά hybrid
-
θα συνεχίσω να τα κοροιδεύω για την ασχημια τους
*** Συγνώμη για το εκτός θέματος - δεν κρατήθηκα! ***
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
θα συνεχίσω να τα κοροιδεύω για την ασχημια τους
*** Συγνώμη για το εκτός θέματος - δεν κρατήθηκα! ***
μωρε φάνη τα έχουμε πει 150 φορες
Δεν μιλάω για ολα τα toyota , εχει βγαλει διαμάντια
τα πραγματικά σπορ της και τα εκτος δρομου (οπως και το rav4 που πήρες) πάντα μου αρέσανε
κάτι αυτοκινητα της της σειρας yaris (οχι το gr), corolla κτλ δεν τα θελω ουτε να τα βλέπω. Το corolla cross είναι εκτρωμα. Αυτά πουλανε και σε αυτά αναφέρομαι.
Το land cruiser ειναι ερωτας ή κάτι yaris gr
μη με βαζεις να τα γραφω 100 φορες. Ακομα και αυτά που κοροιδεύω σαν παππουδιστικα είναι καλα αμαξια για τα χρηματα τους και ειναι στα υποψιν. Αλλα η αποψη μου δεν αλλαζει για αυτά.
-
Να μαντέψω;
Plug-in CHR ή Prius? -
@panormus772 said in Ford Puma 2019:
Να μαντέψω;
Plug-in CHR ή Prius?ειναι στα υπόψιν κυριως το prius αλλα αν και εκτιμω πολυ το japan του θεματος και ειμαι διατεθιμενος να εκτιμησω με παραπανω χρηματα το japan από το china υπάρχει ενα τεραστιο προβλημα. Ο χωρος αποσκευων δεν ειναι απλά μικρός........ ειναι καραγκιοζιλίκι πραγματικο για το μεγεθος των αυτοκινητων. Νταξει και οι κινεζοι δινουν μικρα πορτ μπαγκαζ στα plug in, αλλα εδώ ειναι ανεκδοτο. Επισης τα κινέζικα ειναι πολύ πιο κάτω σε τιμη οποτε παει και λιγο το παλιαμπελο.
Να εχεις τωρα μαουνα αμαξι και να μπορεις να πάρεις μονο το κραγιον σου και το στριγγάκι σου και με το προηγουμενο πολύ πιο μικρο puma να έκανες μετακόμιση ειναι να πεις θεματακι και λόγος για δούλεμα
-
Καλοπουλητο αδερφε..
Σε περιμενουμε στο γκρουπακι με τις χαμηλες καταναλωσεις
Ford Puma 2019