-
Άσχετο ένας τύπος αράζει πάνω στην οθόνη σου;
Μήπως σου αρέσουν τα καγκουρό;
-
Καλά, κλαρινογαμπριατικο ;
-
το σβήνω και πάει τέλιωσε, κανενα θέμα
-
Καγκουρογαμπριατικο τότες.
Τεσπα, να μας πεις τι μάρκα είναι και αν αντέχει στην ζέστη...
Υ.γ πάλι καλά δεν έβαλες σεμεδακι
-
@lap said in Ford Puma 2019:
Καγκουρογαμπριατικο τότες.
Τεσπα, να μας πεις τι μάρκα είναι και αν αντέχει στην ζέστη...
Υ.γ πάλι καλά δεν έβαλες σεμεδακι
ναι τέτοιο είναι
kagouroandroid
ΥΓ θα βαλω και τέτοιο να μη πουν οτι δεν είμαι νοικοκύρης
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
@paraskevas013 said in Ford Puma 2019:
κάποιος? να δοκιμάσει λίγο στο δικό του, αν γίνεται και αν ειναι φυσιολογικό να κάνει τον θόρυβο για κανά 5λεπτο ? δηλ μπαίνεις πατάς κλίμα αυτόματο, 2 σκάλες και ξεκινάς το αμάξι! βουητό δεξιά πίσω από το ντουλαπάκι!
Καλησπέρα, εμένα δεν μου το κάνει
Σε ευχαριστώ βασίλη,,κάτι ίσως παίζει γιάτι εμένα ειδικά όταν μένει στην ζέστη και η καμπίνα βράζει κάνει έντονα το βουητό! θα περιμένω να με καλέσουν για ενα ανταλλακτικό που περιμένω και θα τους πω να το ξανά δουν! βέβαια έληξε η εγγύηση 28/7 παρολαυτα σε έλεγχο που έγινε μέσα στην εγγυηση τον είχαν περάσει καθαρό όταν τους το ανέφερα! ελπίζω να λυθεί το θέμα και ας είμαι εκτός εγγύησης!
-
Για όποιον ενδιαφέρεται για Puma, έμαθα τα εξής χτες που πήγα για το Avenger:
- Εχει προωθητικό η Ford, εαν θυμάμαι σωστά €1.300
- Κάνει έκπτωση και η Βελμάρ, κάπου €400-500, οπότε συνολικά έχουμε κοντά στο 2χίλιαρο έκπτωση
- Υπάρχουν σχεδόν όλα τα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα (βασικά όλα τα Φορντ τα έχουν ετοιμοπαράδοτα!)
- Το επιτόκιο είναι πάλι 2.99%.
-
Πέφτουν σταδιακά οι τιμές και εμφανίζονται ως προσφορές.
Το ίδιο και στην citroen. Ξεκινά σταδιακά η αποκλιμάκωση των τιμών
-
@lap said in Ford Puma 2019:
Πέφτουν σταδιακά οι τιμές και εμφανίζονται ως προσφορές.
Το ίδιο και στην citroen. Ξεκινά σταδιακά η αποκλιμάκωση των τιμών
Μακάρι να ισχύει αυτό αλλά πλ φοβάμαι ότι δύσκολα θα δούμε προ κοβιντ τιμές.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Για όποιον ενδιαφέρεται για Puma, έμαθα τα εξής χτες που πήγα για το Avenger:
- Εχει προωθητικό η Ford, εαν θυμάμαι σωστά €1.300
- Κάνει έκπτωση και η Βελμάρ, κάπου €400-500, οπότε συνολικά έχουμε κοντά στο 2χίλιαρο έκπτωση
- Υπάρχουν σχεδόν όλα τα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα (βασικά όλα τα Φορντ τα έχουν ετοιμοπαράδοτα!)
- Το επιτόκιο είναι πάλι 2.99%.
Κυρ Στέφανε βάλε 4 puma και 2 focus!!!!
-
Στοκάρανε και δεν πουλάνε τίποτε μάλλον και ψάχνουν να βρουν πώς θα πιάσουν στόχους γιατί σιγά θα κλείσει και η χρονιά..
-
+κάποια ακυρωμένα από μεγάλους χρόνους παράδοσης
-
Τα παράπονα σας στον τσεο
-
Τα έφερε έτσι ο Μέρφι ώστε αναγκάστηκα να ενοικιάσω αμάξι, μήπως προλάβω να πάω μερικές μέρες διακοπές...
Είχα γράψει στο νήμα του Clio ότι παρουσίασε βλάβη στο σύστημα ψεκασμού μία μέρα πριν φύγω για δεκαήμερες διακοπές και έμεινε μέσα στο συνεργείο..
Τέλος πάντων διέσωσα τις οκτώ από τις δέκα μέρες, νοικιάζοντας ένα Puma αυτόματο χιλιάρι 125 άλογα...
Το αμάξι το έχω ξανά οδηγήσει πριν (νομίζω) δύο χρόνια, όμως το χειροκίνητο...
Μου επιβεβαίωσε την πολύ καλή αίσθηση που μου είχε αφήσει...
Σταθερό πάτημα, σχετικά ακριβές τιμόνι, πολύ καλές αναρτήσεις, άνετο ταξίδι..
Τώρα με το αυτόματο ήταν μια κλάση επάνω...
Επίσης πρώτη φορά είχα αυτόματη λειτουργία των προβολέων το βράδυ...έσβηναν τα μεγάλα, όχι μόνο όταν διασταυρωνόμουν με άλλα αυτοκίνητα αλλά και όταν με προσπέρναγε κάποιος, για όσο ήταν μπροστά μου και σχετικά κοντά...με εντυπωσίασε...
Κίνηση εύκολη σε βατούς χωματόδρομους με λίγα νεροφαγώματα, λόγω ύψους...
Κατανάλωση ....
Στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής (Αθήνα Κατερίνη) το πάτησα αρκετά...σε ταχύτητες κλήσης...έκαψε 10 λίτρα τα 100 χλμ...
Από Κατερίνη συνέχισα Χαλκιδική με πιο φυσιολογικούς ρυθμούς και έκανα και αρκετές τοπικές διαδρομές (για μπάνιο, βόλτες κλπ.)..
Σε αυτό το κομμάτι έκαψε 6,3...
Η τελική συνολική μου κατανάλωση ήταν 7,3 (1.630 χλμ με 119 λίτρα μετρημένα στην αντλία)...
Είδα μεγάλη διαφορά με το τριπ του αυτοκινήτου (έδειχνε συνολικά 6,4)...
Γενικά το ευχαριστήθηκα και η συμβίωση μαζί του, μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για μία ακόμη φορά..
Συν ότι εξακολουθώ να το θεωρώ πολύ όμορφο...
Μόνη παραφωνία που θυμάμαι, τα παράπονα των πίσω επιβατών για την ανυπαρξία χερουλιών πάνω από τις πόρτες....δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ...
Ακόμη μου άρεσε η λειτουργία του ενσωματωμένου navigation και γενικά η ευκολία στη χρήση του infotainment...
Αν θυμηθώ κάτι άλλο, θα επανέλθω...
-
Μου φαίνεται μεγάλη η κατανάλωση σε σχέση με αυτά που γράφουν κάτοχοι.
Βέβαια φαντάζομαι λόγω ενοικίασης δεν πήγαινε και με ήρεμους ρυθμούς.
-
@antonakis said in Ford Puma 2019:
Μου φαίνεται μεγάλη η κατανάλωση σε σχέση με αυτά που γράφουν κάτοχοι.
Βέβαια φαντάζομαι λόγω ενοικίασης δεν πήγαινε και με ήρεμους ρυθμούς.
Τοσο εχει οταν το πατησεις - και μας ειπε οτι το πάτησε πολύ!! Ολα τα αυτοματα 1.000-1.200αρια 10ριζουν για πλάκα μεσα στην πόλη ή με πάτημα. Λογικό και αναμενόμενο ειναι.
-
Ολα τα αυτοματα 1.000-1.200αρια 10ριζουν για πλάκα μεσα στην πόλη ή με πάτημα. Λογικό και αναμενόμενο ειναι.
Τι σχεση εχει το αυτοματο? 2πλου συμπλεκτη δεν ειναι το Puma?
-
@alexandros-k said in Ford Puma 2019:
Ολα τα αυτοματα 1.000-1.200αρια 10ριζουν για πλάκα μεσα στην πόλη ή με πάτημα. Λογικό και αναμενόμενο ειναι.
Ναι διπλοσυμπλεκτο. Επιβαρυνει λιγοτερο απο τον μετατροπέα αλλα και αυτο επιβαρυνει την κατανάλωση, ειδικά μεσα στην πόλη.
-
@alexandros-k said in Ford Puma 2019:
Ναι διπλοσυμπλεκτο. Επιβαρυνει λιγοτερο απο τον μετατροπέα αλλα και αυτο επιβαρυνει την κατανάλωση, ειδικά μεσα στην πόλη.
Λιγο. Κανα 0,5lt /100 , ισως και λιγοτερο
-
Στην πράξη πάντως, τα σύγχρονα αυτόματα/διπλοσύμπλεκτα κάνουν οικονομία στη συντριπτική πλειονότητα των οδηγών, γιατί είναι προγραμματισμένα να αλλάζουν πολύ νωρίς (έως οριακά νωρίς) ταχύτητα, ενώ ο μέσος οδηγός με χειροκίνητο κιβώτιο κρατάει περισσότερο τις σχέσεις πριν αλλάξει.
Ford Puma 2019