-
Το puma SUV? Αλήθεια?
Το Kuga τι είναι τότε?
Μια χαρά αυτοκίνητο το puma και κάνει όλες τις δουλειές. Πιστεύω έχουμε μπερδέψει τα SUV με τα crossover. -
@chrisk6 said in Ford Puma 2019:
Το puma SUV? Αλήθεια?
Το Kuga τι είναι τότε?
Μια χαρά αυτοκίνητο το puma και κάνει όλες τις δουλειές. Πιστεύω έχουμε μπερδέψει τα SUV με τα crossover.Νταξει τύπου SUV , σωστά λες είναι crossover το puma. Αλλά νομίζω μιλάμε όλοι γενικά για υπερυψωμένα λιγάκι χωρίς να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες. Εντάσσεται στην Bsuv κατηγορία
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
Το puma SUV? Αλήθεια?
Το Kuga τι είναι τότε?
Μια χαρά αυτοκίνητο το puma και κάνει όλες τις δουλειές. Πιστεύω έχουμε μπερδέψει τα SUV με τα crossover.Νταξει τύπου SUV , σωστά λες είναι crossover το puma. Αλλά νομίζω μιλάμε όλοι γενικά για υπερυψωμένα λιγάκι χωρίς να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες. Εντάσσεται στην Bsuv κατηγορία
Οδηγικά και μόνο με ένα καθαρό SUV είναι η μέρα η νύχτα τα crossover . Τώρα αν είναι ένα ψηλωμενο hatch είναι διαφορετικό για μένα.
Έχει διαφορά όταν συγκρίνουμε για χώρους η οδηγικά ένα αυτοκίνητο. Για εμένα μπερδεύεται η κουβέντα αν τα βάζουμε όλα στα ίδιο καζάνι. -
@ken11 said in Ford Puma 2019:
@gtsartsal said in Ford Puma 2019:
Εμένα πάντως ο κουμπάρος μου με εψησε για SUV.
Από το 2012 που έφυγε για Γερμανία και πήρε το ραβ4 του 2008, μετά πήρε Κούγκα 2012, μετά Κούγκα 2016 και τώρα καντζιαρ 2018, μου έλεγε ότι η πρακτικότητα τους για καθημερινή χρήση είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα τους.Αυτος αλλαζει τα αμαξια σαν τα πουκαμισα,καθε 2-4 χρονια?
Η σύζυγός κάνει 130- 150 χλμ κάθε μέρα.
Σχεδόν 30.000 - 40.000 κάθε χρόνο.
Τα αγοράζει περίπου στις 60.000και τα πουλάει μετά... -
Το puma SUV? Αλήθεια?
Το Kuga τι είναι τότε?Το Puma ειναι suv της κατηγορίας Β και το Kuga suv της κατηγορίας C, απλό ειναι.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Το puma SUV? Αλήθεια?
Το Kuga τι είναι τότε?Το Puma ειναι suv της κατηγορίας Β και το Kuga suv της κατηγορίας C, απλό ειναι.
Ακουμπάει και d suv νομίζω
-
@a-d-p said in Ford Puma 2019:
Το puma SUV? Αλήθεια?
Τους τον ακουμπάει αλλά δεν είναι.
-
@a-d-p said in Ford Puma 2019:
Το puma SUV? Αλήθεια?
Τους τον ακουμπάει αλλά δεν είναι.
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
Και κάπως έτσι εξηγείται γιατί τα bsuv πουλάνε τόσο ενώ τα χαμηλά όχι.
Πουλάνε λόγω μόδας, lifestyle και γιατί σε μεγάλο ποσοστό επιλέγουν οι γυναίκες, πος ως γνωστόν επιλέγουν με άλλα κριτήρια. Μου έλεγε ο φίλος μου στην Φορντ, 9 στους 10 που μπαίνουν στην έκθεση για το Φόκους, εαν ειναι με την συμβία μαζί, κατευθείαν αγοράζουν Πούμα! Δεν υπάρχει ούτε 1 γυναίκα που θα δώσει πράσινο φως για το Φόκους έναντι του Πούμα.
Μονο η δικια μου οταν ειδε φοκους και πουμα ηθελε φοκους
Εύγε,κόβει το μάτι της
-
@dimitrioskosmas said in Ford Puma 2019:
Εύγε,κόβει το μάτι της
Γενικα εχει ενα θεμα με τα suv
Ford της αρεσει το focus οχι puma
Toyota της αρεσει corolla και οχι chr
Σημερα πηγα ειδα για να περασει η ωρα duster πηρα οχι. -
Ξεφουσκωσε τα λάστιχα να της φανούν πιο χαμηλά.
-
Εύγε,κόβει το μάτι της
Σημερα πηγα ειδα για να περασει η ωρα duster πηρα οχι.Έτσι μπράβο, να την ακούσεις!
Και σωστό κριτήριο έχει και θα πάρεις αμάξι πιο γρήγορα! -
@nickthetrib said in Ford Puma 2019:
Εύγε,κόβει το μάτι της
Σημερα πηγα ειδα για να περασει η ωρα duster πηρα οχι.Έτσι μπράβο, να την ακούσεις!
Και σωστό κριτήριο έχει και θα πάρεις αμάξι πιο γρήγορα!Μη σε δω με suv. Μόνο αυτό σου λέω.
-
@lap said in Ford Puma 2019:
@nickthetrib said in Ford Puma 2019:
Εύγε,κόβει το μάτι της
Και σωστό κριτήριο έχει και θα πάρεις αμάξι πιο γρήγορα!Μη σε δω με suv. Μόνο αυτό σου λέω.
Όχι δεν πρόκειται να με δεις με SUV!!!
-
Καλααααα.
-
Αυτος αλλαζει τα αμαξια σαν τα πουκαμισα,καθε 2-4 χρονια?
Γερμανία ειναι, οπότε και πολύ τα κρατάει! το ιδανικό ειναι κάθε 2 (μαξ 3) χρόνια νέο αμάξι, έστω και μτχ. Εγώ στο έτος αρχίζω και το βαριέμαι και στην 2ετία θέλω να το πετάξω....χαχα!
Αφού είναι Τογιότα...
Σαν φάρμακο για την πίεση...
-
@gtsartsal said in Ford Puma 2019:
Εμένα πάντως ο κουμπάρος μου με εψησε για SUV.
Από το 2012 που έφυγε για Γερμανία και πήρε το ραβ4 του 2008, μετά πήρε Κούγκα 2012, μετά Κούγκα 2016 και τώρα καντζιαρ 2018, μου έλεγε ότι η πρακτικότητα τους για καθημερινή χρήση είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα τους.Αυτος αλλαζει τα αμαξια σαν τα πουκαμισα,καθε 2-4 χρονια?
Με το αλάτι που τρώει και πολλά είναι.
-
Εύγε,κόβει το μάτι της
Σημερα πηγα ειδα για να περασει η ωρα duster πηρα οχι.Βάλε της μια φωτογραφία με τον Brad pit στα ντουζενια του και δίπλα εσένα. Αν διαλέξει εσένα μάλλον κατάλαβα τι παίζει και διαλέξει έτσι .
-
Αν φοράει ο Άλεξ μαγιό σαν του Μπορατ, και εγώ τον Άλεξ θα ψήφιζα.
-
Βάλε της μια φωτογραφία με τον Brad pit στα ντουζενια του και δίπλα εσένα. Αν διαλέξει εσένα μάλλον κατάλαβα τι παίζει και διαλέξει έτσι .
Ρε φιλε ο brad pit αν δεν ηταν ο brad pit ουτε σημασια δεν θα του δινες ενω εγω......
Ford Puma 2019