-
@green-power said in Alfa Romeo Tonale:
@anapofasistos said in Alfa Romeo Tonale:
Στα 36600 που την έχουν αρκετές αντιπροσωπείες (με τα 160 άλογα)αυτό το διάστημα θεωρω πως είναι αρκετά καλή τιμή. Αλλά θα βγούνε πάλι καποιοι και θα πούνε ότι δεν είναι καλό αμάξι κλπ κλπ να πάρουμε Τογιότα με ημιακαμπτο στα 38.000 ευρώ
Και το Q3 βγαίνει στις 36000 αυτόματο με πολύ καλό εξοπλισμό για Audi.
Καλό εξοπλισμό εννοείς και κάτι πέρα από υδραυλικό τιμόνι; (Κάνε μια διαμόρφωση, με καλό εξοπλισμό ή τιμή θα ξεφύγει)…
-
@jamesd said in Alfa Romeo Tonale:
Καλό εξοπλισμό εννοείς και κάτι πέρα από υδραυλικό τιμόνι; (Κάνε μια διαμόρφωση, με καλό εξοπλισμό ή τιμή θα ξεφύγει)…
Πρώτος εγώ τους τα χώνω που τα πουλάνε άδεια αλλά στο Q3 όντως έχει πολύ πράγμα.
Με τη 2η έκδοση στα 36 παίρνεις στάνταρ μεταλλικό και τα εξής:
Εκκίνηση κινητήρα με κουμπι - comfort key less
Ηλεκτρικό άνοιγμα και κλείσιμο πορτ μπαγκαζ
Πακέτο εξοπλισμού Comfort
Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED
Πακέτο συστημάτων υποβοήθησης: Adaptive Cruise Control, Υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός-πίσω Audi Parking Aid Plus, Υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας (Lane change assistant), Lane keeping system με ημι-αυτόματη διαχείριση του οχήματος σε περίπτωση έκτατου περιστατικού με traffic jam assist
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες - ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι
Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός πίσω - οπτική και ηχητική υποβοήθηση
Κάμερα οπισθοπορείας
Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED
Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό Plus τιμόνι 3 ακτίνων
Υποβοήση προβολέων
Ζάντες αλουμινίου 18''
Σπορ τριάκτινο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι
Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός πίσω με οπτική και ηχητική - κάμερα οπισθοπορείας
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέπτες, θερμαινόμενοι
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός πίσω - κεντρικό κλείδωμα
Ψηφιακό καντράν
Φώτα LED
lane assist / ABS / ESP / ASR
Αυτόματος ψηφιακός διζωνικός κλιματισμός, κεντρικό υποβραχιόνιο
Αudi Smartphone interface- Apple car play / android auto/ radio usb
Ράγες οροφήςΠροφανώς το X1 είναι καλύτερο και με παραπάνω εξοπλισμό αλλά είναι και 7 χιλιάδες διαφορά οπότε μόνο λίγα δεν τα λες.
-
Αλλάζει μοντέλο το Q3 λογικά να δίνει συμφέρουσες τιμές
-
Είναι τόσο μάπα μοντέλο, που όσο χαμηλά και να το δώσουν, είναι αδιάφορο.
-
Tonale 1,6 diesel με 130 ατίθασα είχα δει τότε που έψαχνα (8/2022). Περισσότερο από συνήθεια πήγα (30 χρόνια κάτοχος, πείρα από συνεργεία, ανταλλακτικά) γιατί δεν με ενθουσίαζε τίποτα στο αυτοκίνητο. Εκανε με καλό εξοπλισμό κοντά στα 46000 Ευρώ. Εφυγα τρέχοντας
-
@dimsabas said in Alfa Romeo Tonale:
Το Q3 η το Tonale?
-
Το Audi.
-
Το Q3 αλλάζει μοντέλο.
Δεν ξέρω αν αξίζει να πάει κάποιος σε κάτι που σύντομα θα αντικατασταθεί. -
Carabinieri κατά Alfa Romeo Tonale: Ακατάλληλη για καταδιώξεις!
-
@elvet said in Alfa Romeo Tonale:
Tonale 1,6 diesel με 130 ατίθασα είχα δει τότε που έψαχνα (8/2022). Περισσότερο από συνήθεια πήγα (30 χρόνια κάτοχος, πείρα από συνεργεία, ανταλλακτικά) γιατί δεν με ενθουσίαζε τίποτα στο αυτοκίνητο. Εκανε με καλό εξοπλισμό κοντά στα 46000 Ευρώ. Εφυγα τρέχοντας
Εχει καταφέρει η άλφα ρομεο να διώξει όλους τους παραδοσιακούς αγοραστές της. Θέλει ταλέντο αυτό
-
@dimsabas said in Alfa Romeo Tonale:
Συγχαρητήρια που λες πάντα την άποψή σου χωρίς περιστροφές αποφεύγοντας την εύκολη και ασφαλή απάντηση. Στον κλάδο σου όπως ξέρω και από τον δικό μου είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας.
-
Δεν ξέρω ποιος είναι ο δικός σου κλάδος, αλλά σου αξίζουν συγχαρητήρια. Με αντίθεση με μένα, που κάνω τον τσάμπα μάγκα. Αφού δε βιοπορίζομαι από αυτό. Αλλιώς θα ήμουν σαφώς πιο μαζεμένος.
-
Χαχαχα... Έλεος ρε...
Αστοχία βαφής σε μια Alfa Romeo Tonale αλλά ο αντιπρόσωπος λέει ότι είναι φυσιολογικό
-
Είδηση λένε είναι οταν δημοσιεύεται πχ οτι ενας άνθρωπος δάγκωσε έναν σκύλο και όχι όταν ένας σκύλος δάγκωσε έναν άνθρωπο.
-
Είδηση λένε όχι δημοσιογραφία!
-
@lap said in Alfa Romeo Tonale:
Είδηση λένε όχι δημοσιογραφία!
Σωστό, διορθώθηκε -
Καλημέρα σας και από εμένα. Είμαι στην αναζήτηση SUV και μετά από πολλές μέρες review, συγκριτικών, αγγελιών κλείνω όλο και περισσότερο στην Tonale ίσως παίζει ρόλο και το ότι είμαι κάτοχος MiTo. Δύο ακόμα που κοιτάω είναι το XC40 και το BMW X1 (το προηγούμενο F48). Σε όλα θα πάω σε μεταχειρισμένο.
Έχω δει πως σε Γερμανία και Ιταλία οι μεταχειρισμένες Tonale είναι σε πολύ χαμηλότερη τιμή από Ελλάδα με τα 160 άλογα και εκδόσεις sprint/ti και πολλές veloce γύρω στα 30 χιλιάρικα και όλες με κάτω από 30k χιλιόμετρα.
Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω; Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Συγγνώμη για το σεντόνι. -
Αν τις βρίσκεις εκεί στα 30Κ, τότε μαζί με εκτελωνισμούς και λοιπά έξοδα θα βγεί κάπου στα 34 (υποθέτω , δε ξέρω τι τέλη εισαγωγής βγάζουν).
Αξίζει το όποιο ρίσκο σε σχέση με τα 38 που τη δίνουν καινούργια την έκδοση sprint οι αντιπροσωπείες;
38Κ χωρίς παζάρια και προσφορές αν αληθεύει το παρακάτω https://www.car.gr/classifieds/cars/view/44911470-alfa-romeo-tonale , τότε η διαφορά θα είναι μικρή. -
@manle said in Alfa Romeo Tonale:
Έχω δει πως σε Γερμανία και Ιταλία οι μεταχειρισμένες Tonale είναι σε πολύ χαμηλότερη τιμή από Ελλάδα με τα 160 άλογα και εκδόσεις sprint/ti και πολλές veloce γύρω στα 30 χιλιάρικα και όλες με κάτω από 30k χιλιόμετρα.
Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω; Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Συγγνώμη για το σεντόνι.Σε αυτό υπολογίζεις ΕΤΤ (φόρο), μεταφορικά, άδεια, πινακίδες και αμοιβή εκτελωνιστή. Στην καλύτερη θα σου πάει €35.000, μπορεί να φτάσει και 40Κ.
-
Συγγνώμη δεν ήμουν ξεκάθαρος. Την έκδοση sprint/ti την βρίσκεις από 25.000€. Την veloce από 27.000€. Άρα σε αυτά μαζί με εκτελωνισμούς και έξοδα φτάνει τα 28-30k. Την Plugin hybrid την βρίσκεις από 30.000€ και με το μισό τελωνείο. Δεν σας φαίνονται χαμηλές οι τιμές; Ή τις θεωρείτε φυσιολογικές καθώς στο εξωτερικό έπαιζε ούτως ή άλλως 5000 περίπου φθηνότερη;
*Επίσης μιλάμε για αυτοκίνητα του 23-24 με κάτω από 25.000 χιλιόμετρα.
Alfa Romeo Tonale