-
@fanis75 said in Alfa Romeo Tonale:
@red_monster said in Alfa Romeo Tonale:
πως μετράτε την ακαμψία ?
Ένας απλό τρόπος ειναι να πάς εκτός δρόμο να κρεμάσουν οι 2 ρόδες (χιαστεί) και να δοκιμάσεις να ανοίξεις πόρτες και πορτ-μπαγκάζ. Σε πολλά βλέπεις ότι από τις στρεβλώσεις μετά δεν κλείνουν!
Υπάρχει σύγχρονο αυτοκίνητο που μπορεί να γίνει αυτό, και μάλιστα να είναι αντιληπτή η διαφορά έναντι του ανταγωνισμού ?
-
πως μετράτε την ακαμψία ?
Ένας απλό τρόπος ειναι να πάς εκτός δρόμο να κρεμάσουν οι 2 ρόδες (χιαστεί) και να δοκιμάσεις να ανοίξεις πόρτες και πορτ-μπαγκάζ. Σε πολλά βλέπεις ότι από τις στρεβλώσεις μετά δεν κλείνουν!
Υπάρχει σύγχρονο αυτοκίνητο που μπορεί να γίνει αυτό, και μάλιστα να είναι αντιληπτή η διαφορά έναντι του ανταγωνισμού ?
τζιπ κομπας και τσεροκι
-
Μου φαίνεται αδιανόητο αλλά δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω.
Οι σύγχρονες Alfa Romeo είναι μεθυστικές, μέχρι να τις οδηγήσεις
Θυμάμαι πόσο μου άρεσε η brera και πόση ξενέρα είχα φάει ότι την οδήγησα σε αντιπαραβολή με το ΤΤ -
Θυμάμαι πόσο μου άρεσε η brera και πόση ξενέρα είχα φάει ότι την οδήγησα σε αντιπαραβολή με το ΤΤhttps://www.youtube.com/watch?v=SsEFOH7KP-Q
το λες και ντροπη αυτο που συμβαινει, πηγαινε στο 4.40 -
@gatoz said in Alfa Romeo Tonale:
Θυμάμαι πόσο μου άρεσε η brera και πόση ξενέρα είχα φάει ότι την οδήγησα σε αντιπαραβολή με το ΤΤhttps://www.youtube.com/watch?v=SsEFOH7KP-Q
το λες και ντροπη αυτο που συμβαινει, πηγαινε στο 4.40Ήμαρτον, από το Peugeot 106 έχω να το δω αυτό
-
@realzeus said in Alfa Romeo Tonale:
Το Drive τα έγραψε όπως είναι. Σε αυτούς τους τομείς ήταν καλύτερη η Alfa. Σε άνεση, καμπίνα και ηλεκτρική αυτονομία έγραψε ότι υπερέχει η Merc.
Είπαμε από την GLA ισως, δεν έχω άποχη αλλά απο την Χ1 δεν ειναι.
-
Ναι αμέ, σε ορισμένα δεν κλείνουν, το βλέπεις. το είχα κάνει με την Σουμπαρού 1η φορά, για να μου δέιξουν πως ανοίγουν και οι 4 πόρτες και το πορτ-μπαγκάζ ενώ το αμάξι πάταγε σε 2 ρόδες.
Εμένα ουτ στατικά μου φαίνονται μεθυστικές, πολύ μέτρια σχεδίαση (εκτός της 156) που με άλλο σήμα κανείς δεν θα ασχολιόταν, αλλά όλοι τσιμπάνε στην παπάτζα της άλφα.
-
@dstou said in Alfa Romeo Tonale:
Συγκριτικό τονάλε με κουμπάσσο υπάρχει; για να δω τις διαφορές.
Ελα πες το....
Το όνειρο σου είναι να πας με δίδυμες.... -
@gatoz said in Alfa Romeo Tonale:
τοναλε ειχα ψηθει πολυ να παρω πριν καποιους μηνες που ειχαν ερθει οι φεβ.
απογοητευτηκα απο κοντα, ενω ειναι κουκλες δεν ειναι αλφα.Φυσικά, είναι ένα πολύ πιο όμορφο 3008.
-
Δεν είναι ακόμα 3008 η Τονάλε.
Η επόμενη θα είναι ..
-
@tgd said in Alfa Romeo Tonale:
Φυσικά, είναι ένα πολύ πιο όμορφο 3008.
Για εμένα το 3008 ειναι πολύ πιο όμορφο, ειλικρινά απορρώ που βρίσκεται όμορφη την Τονάλε, τελείως μη αρμονικό σχήμα και ειδικά πίσω είναι προς το άσχημο. Την έχω δει σε διάφορα χρώματα, στο πράσινο σώζεται λίγο, αλλά όμορφη δεν την λέω με τίποτα!
-
Πρόσεχε τα λόγια σου, Έλληνας την σχεδίασε
-
@lap said in Alfa Romeo Tonale:
Πρόσεχε τα λόγια σου, Έλληνας την σχεδίασε
Εεε και? Παραμένει άσχημη για εμένα, ατσούμπαλες αναλογίες με πολύ overhang πίσω. To Compass είναι πολύ πιο όμορφο και με πιο σωστές αναλογίες.
-
Αλλά..... ελληνική!
-
@tgd said in Alfa Romeo Tonale:
Φυσικά, είναι ένα πολύ πιο όμορφο 3008.
Για εμένα το 3008 ειναι πολύ πιο όμορφο, ειλικρινά απορρώ που βρίσκεται όμορφη την Τονάλε, τελείως μη αρμονικό σχήμα και ειδικά πίσω είναι προς το άσχημο. Την έχω δει σε διάφορα χρώματα, στο πράσινο σώζεται λίγο, αλλά όμορφη δεν την λέω με τίποτα!
Προσωπικά κι εγώ είχα άλλες προσδοκίες σχεδιαστικά από την Alfa Romeo.
Θυμάμαι παλιά όταν έβγαινε καινούργια Alfa Romeo, έμενες να την κοιτάς εντυπωσιασμένος.
Η Tonale πέραν του ότι δεν με εξιτάρει εμφανισιακά, μοιάζει ως σχέδιο να είναι πίσω χρονικά σε σχέση με την εποχή.
Δεν θα την πω άσχημη, αλλά δε μου λέει και τίποτα φοβερό. -
ρε σεις δεν μπορω να καταλαβω γιατί σας χαλάει τόσο που compass και tonale μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα (η οποία είναι της fiat) ενώ merc φόραγε κινητήρες renault με 90 ατίθασα άλογα που το έδινε και στην dacia...
-
@gv2000 said in Alfa Romeo Tonale:
ρε σεις δεν μπορω να καταλαβω γιατί σας χαλάει τόσο που compass και tonale μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα (η οποία είναι της fiat) ενώ merc φόραγε κινητήρες renault με 90 ατίθασα άλογα που το έδινε και στην dacia...
Δυστυχώς απ' ότι έχω καταλάβει όλες οι εταιρείες "κύρους" είναι αναγκασμένες να κάνουν εκπτώσεις στα entry level μοντέλα τους προκειμένου να βρουν τρόπους να επιβιώσουν έναντι του δύσκολου ανταγωνισμού και τη συνεχή κρίση που δέρνει τον πλανήτη.
Μπορεί στα μεγαλύτερα μοντέλα τους να παραμένουν ακόμη σε υψηλά στάνταρ αλλά στην χαμηλότερη κατηγορία έτσι και δεν καταφέρουν να γίνουν προσιτές δεν θα μπορούν να πουλάνε. -
@katafractos17 said in Alfa Romeo Tonale:
Δυστυχώς απ' ότι έχω καταλάβει όλες οι εταιρείες "κύρους" είναι αναγκασμένες να κάνουν εκπτώσεις στα entry level μοντέλα τους προκειμένου να βρουν τρόπους να επιβιώσουν έναντι του δύσκολου ανταγωνισμού και τη συνεχή κρίση που δέρνει τον πλανήτη.
Μπορεί στα μεγαλύτερα μοντέλα τους να παραμένουν ακόμη σε υψηλά στάνταρ αλλά στην χαμηλότερη κατηγορία έτσι και δεν καταφέρουν να γίνουν προσιτές δεν θα μπορούν να πουλάνε.συμφωνω. αλλα δεν ξέρω τι τους ενοχλει τόσο πολύ που το παρουσιάζουν σαν deal-breaker.
audi-skoda αλλο παραδειγμα... -
@criuser said in Alfa Romeo Tonale:
Δεν είναι ακόμα 3008 η Τονάλε.
Η επόμενη θα είναι ..
#gatoz mode on# Ευτυχώς για την Tonale,δυστυχώς για την επόμενη.. #gatoz mode off#
-
@katafractos17 said in Alfa Romeo Tonale:
Θυμάμαι παλιά όταν έβγαινε καινούργια Alfa Romeo, έμενες να την κοιτάς εντυπωσιασμένος.
Ποτέ, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Δεν εβρισκα κανένα σχέδιο εντυπωσιακό (ειδικά κάτι 155 ήταν για γέλια), εκτός της 156 και της GT.
ρε σεις δεν μπορω να καταλαβω γιατί σας χαλάει τόσο που compass και tonale μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα
Καθόλου δεν με χαλάει, αλλά αυτούς που τους χαλάει το λένε λόγω πλαισίου που στρεβλώνει και αδύναμων κινητήριων συνόλων.
Alfa Romeo Tonale