-
Τα plug-in μπορούν να φορτίζονται και μία φορά την εβδομάδα λένε.
-
Αν δεν τα οδηγείς και πολύ περισσότερο.
-
Διάβασα ότι η ΕΕ θέλει να φορτίζονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να θεωρούνται υβριδικά.
-
@kostis20 said in Alfa Romeo Tonale:
Αν υπάρχει σε παρόμοια χρήματα ακόμη κάποια έκδοση της Guilia πρόκειται περί εγκλήματος να πάρει κάποιος τη tonale.
Καλά αυτό είναι αυτονόητο. Αλλά νομίζω η φτηνότερη Giulia είναι 8 χιλιάρικα ακριβότερη. Επίσης τα ψηλά είναι της μοδός...
@civil357 said in Alfa Romeo Tonale:
Εννοείτε ότι υπάρχει guilia στα λεφτά της tonale, όπως ακριβώς υπάρχει focus στα λεφτά του puma ,308 στα λεφτά του 2008 , 3αρα στα λεφτά της Χ1 ( υποθέτω), και ούτω καθεξής ....
Σημεία των καιρών και της λατρείας της αγοράς προς τα SUV.
Εγώ άλλα βλέπω πάντως. Η φτηνότερη Giulia είναι κοντά 8 χιλιάρικα πιο ακριβή από την φτηνότερη Tonale:
https://www.alfaromeo.gr/configurator/giulia/#/version
https://www.alfaromeo.gr/configurator/tonale/#/version@spi_duster said in Alfa Romeo Tonale:
Οπως δεν ηθελα τους Γερμανους δεν θελω και τους Γαλλους να τη διαφεντευουν.
Μα δεν την διαφεντεύουν οι Γάλλοι. Το μεγάλο αφεντικό του Ομίλου είναι ο Elkann.
@nickthetrib said in Alfa Romeo Tonale:
Εκτός αν αποφασίσουν να κάνουν υπέρβαση με πισωκίνητη Giulieta, που σημαίνει μοντιφαρισμένη πλατφόρμα georgio και όχι η κοινή με τα 308, Astra κλπ κλπ
Χλωμό το βλέπω όμως!Μπα, απίθανο...
@criuser said in Alfa Romeo Tonale:
Διάβασα ότι η ΕΕ θέλει να φορτίζονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να θεωρούνται υβριδικά.
Το θέμα είναι ότι τον κάτοχο τον συμφέρει να φορτίζει. Πάντως υπάρχει και PHEV Tonale, για όποιον ενδιαφέρεται.
-
Συμφωνώ, αλλά έβαλα στη σύγκριση την 160αρα και όχι τις πιο απλές εκδόσεις της tonale .
Εντωμεταξυ η tonale, δεν πρέπει να έχει βίδα πάνω της που να ταιριάζει με τα γαλλικά ξαδέρφια της, πώς προέκυψε ότι είναι stelantis, δεν καταλαβαίνω. Που μεταξύ μας, σίγουρα θα προτιμούσα όπως έχω ξαναγράψει το phev, σύστημα της PSA, και πιθανολογω ότι ως βάση για να τη φέρουν στα μέτρα τους, θα ήταν καλύτερη η πλατφόρμα του 3008, αλλά αυτό πες ότι είναι τελείως θεωρίες....
-
Δεδομένου ότι το πάτωμα (σασί) της Tonale βασίζεται σε αυτό της εξαιρετικής Giulietta, δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι το 3008 θα ήταν καλύτερη βάση. Περιμένω απλά να δω μετρήσεις της Tonale PHEV για να δούμε αν δικαιώνονται οι Ιταλοί για την επιλογή του δικού τους υβριδικού συστήματος.
-
-
Εγκεφαλικό ο Φάνης, με τον αγαπημένο του δημοσιογράφο...
-
@realzeus said in Alfa Romeo Tonale:
Εγκεφαλικό ο Φάνης, με τον αγαπημένο του δημοσιογράφο...
Αχαχαχα.....μια σιτροέν με σήμα άλφα και ένας γιαλαντζί δημοσιογράφος που δεν ξέρει να μιλάει...με υπογλώσσια είμαι!!!
-
@panormus772 said in Alfa Romeo Tonale:
Kαι μια και μιλάμε για την 160άρα, εδώ στο όμορφο μπλε:
Όπως τα λέει ...με 47 & 52Κ που έχουν οι εκδόσεις με τα 160 παίρνεις είτε πιο άδεια Χ1 με 170 και μάλλον λίγο πιο γρήγορο κιβώτιο εννοείται καλύτερους χώρους, πιο high-tech καμπινα με 41Κ είτε ίσως πιο εξοπλισμένη Χ1 με 50 αν θες ντε και καλά να φτάσεις τόσο ψηλά.
Βέβαια η τοναλε σε όλα τα τεστ βγαίνει ψηλά σε φρένα στριξιματα ... -
Εγώ ξαναλέω 44600 έχει το 5 αιρκρος plugin με 180 άλογα στην προτελευταία έκδοση. 2000 παραπάνω η τελευταία έκδοση και άλλα 2000 η τελευταία με τα 225 και κάπου εκεί κοντά έρχονται και τα αδέλφια αλλά και τα 300 άλογα. Το να συζητάμε απλά θερμικά σε αυτές τις τιμές που συμφέρουν και τα εταιρικά μου φαίνεται περίεργο
-
Με 52Κ, παίρνεις BMW X1 PHEV με 225HP.
Με 47Κ έως 52Κ (αναλόγως την έκδοση) παίρνεις 3008 PHEV με 225HP.
Με 42Κ παίρνεις BMW X1 βενζίνη με 170HP.Ας μείνει να στολίζει τις εκθέσεις της Alfa Romeo η συμπαθής Tonale.
-
Βλέπω μία στη γειτονιά σε ένα γκρί μεταλλικό.
Κάτι δε μου αρέσει τόσο. Σίγουρα κρύβει το όγκο του πολύ ωραία, αλλά από το πλάι ειδικά, δεν εμπνέει διαφορετικότητα.΄Μάλλον θέλει πιο ζωντανά χρώματα.
-
Κουβέντα να γίνεται , αλλά μετά την περιοδεία μου στο Ιταλικό σάϊτ , λόγω βαρεμάρας κυρίως , έκανα τη βόλτα μου και στο Γαλλικό.
Τιμές ενδεικτικά : η 160αρα Ti : 43400 , phev ,η σπεσιάλε ,(σαν πίτσα ακούγεται αυτό) : 51.000
Λόγω βαρεμάρας και πάλι η BMW X1 ( 170αρα) : 42.170 η βασική χωρίς τα πακέτα της εδώ αντιπροσωπείας ( μαγκιά της ! ) . το 3008 ( 225) : 49.520.
Υποθέτω εξοπλισμοί παρόμοιοι με εδώ, αλλά μάλλον λανθάνω.
Όλα αυτά Γαλλία , και τι μας νοιάζει.....
Απλά μάλλον οι δικοί μας, εδώ, απευθύνονται μόνο σε (πολύ) φανατικούς της μάρκας και αν έρθει το "χαστούκι" ίσως συνετιστούν κάπως , ίσως. ....
Διαβάζω πάντως ότι η εταιρία , δηλώνει ικανοποίηση για τους στόχους του 2022 του μοντέλου και μπορεί να αναθεωρήσει προς τα πάνω τους στόχους του 23. Θα μου πείς τι θα έγραφαν , πατώσαμε; , όχι αλλά υποθέτω ότι απλά θα το βούλωναν σε αντίθετη περίπτωση. -
Μπορεί να πετυχαίνει στόχους γιατί έχει μπει δυναμικά στο λιζινγκ παντού βλέπεις τοναλε σε όλες τις εταιρείες στα σάιτ. Ιδιώτης δύσκολα.
-
Η tonale leasing συμφέρει γιατί βγαίνει με σχετικά χαμηλό αντίτιμο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν αλλά είναι μια πολύ δελεαστική πρόταση για κάποιον που ενδιαφέρεται για leading.
-
Αυτή την στιγμή έχει στις 2-3 μεγάλες απο τα πιο φθηνά μίσθωματα , πας για ...dacia και λές δεν βαζω κανα κατοστάρικο παραπάνω να πάρω την Αλφα;
332+φπα η Avis με τα 130 άλογα
378+φπα η Leaseplan με τα 160 άλογα278+φπα έχει το C3 aircross 110 άλογα πετρέλαιο manual
-
@vagkirk said in Alfa Romeo Tonale:
Αυτή την στιγμή έχει στις 2-3 μεγάλες απο τα πιο φθηνά μίσθωματα , πας για ...dacia και λές δεν βαζω κανα κατοστάρικο παραπάνω να πάρω την Αλφα;
332+φπα η Avis με τα 130 άλογα
378+φπα η Leaseplan με τα 160 άλογα278+φπα έχει το C3 aircross 110 άλογα πετρέλαιο manual
Μαζί σου, ρε συ βαγκ , αλλά μάλλον ξεχνάς την προκαταβολή , η οποία διαφορά , υποθέτω δε θα είναι αμελητέα.
-
Η προκαταβολή παίζει ρόλο, θα ρίξω και εγώ μια ματιά στα λήζινγκ
-
Ναί έχετε δίκιο , το ξέχασα, το Aircross θέλει σχεδον τα μισά μπροστά σε σχέση με την Αλφα (3605+φπα έναντι 7895+φπα)
Alfa Romeo Tonale