-
@volvozeus είσαι μερακλής, ωραία πατάκια
-
@panormus772 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@volvozeus πολύ όμορφη!
Είναι με το M-pack ολόκληρο ή μόνο το τιμόνι είναι Μ;sportline advanced ειναι. Μ ειναι μονο το τιμονι (ηταν no cost option και no brainer ) και η μαυρη οροφη.
@netgeo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@volvozeus είσαι μερακλής, ωραία πατάκια
Σιγουρα χανει σε πολυτελεια αλλα με τα παιδια, χωμα, λασπες, αμμο, φαγητα, βολευουν τερμα!
-
@elteo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@volvozeus said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καινουριο δεν ήταν τόσο καθαρό
λογικό! το pdi στις αντιπροσωπείες πριν το παραλάβεις είναι ανέκδοτο....
Νταξ, σίγουρα αλλά παραδόξως δεν ήταν τόσο τραγικα. Για την ακρίβεια η όλη εμπειρία παράδοσης στον Σπανό ήταν πολύ ανώτερη από την αντίστοιχη του volvo μερικα χρονια πριν..
-
Ετήσια συντήρηση κεραμικου, έγινε μέσα κι ένας καθαρισμός των καθισμάτων και πλύσιμο μηχανής.
Τα εχω παρει και εγώ τα πατάκια. Τα πέτυχα σε καλή τιμή απο Γερμανία.
Δεν έχω βρεί όμως κατι καλό για το πορτμπαγκαζ. Εσυ βρήκες?
Υ.Γ. Στο εσωτερικό καθάρισμα τα καθαρίζω επιτόπου χωρίς να τα βγάλω, σκούπα-πλύσιμο-στεγνωμα.
Y.Γ. Ποιος κωδικός είναι το εξ. χρώμα? -
Τα πήρα κι εγώ από την velmar. Τα δυο μπροστινά μόνο στα 100 ευρώ
-
@storm said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
ο γάτος δλδ τι τα κάνει που τα βρίζει 100 φορές πιο συχνά από εμένα...?!?!?!
Αυτά είναι.
Όταν λέω εγώ ότι δεν έχω χρόνο ούτε για κατούρημα, εκείνος λέει ότι όλο και κάποια Κυριακή θα έχω ελεύθερη για να πάω εκδρομή...Οι ταξικές διαφορές... Άλλοι BMW και άλλοι KAMPINE...
Μάστορα, και 85 ώρες να δουλεύεις την εβδομάδα δεν έχεις μια Κυριακή το μήνα - 3μηνο για λιγη χαλάρωση ;
-
@elteo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
λογικό! το pdi στις αντιπροσωπείες πριν το παραλάβεις είναι ανέκδοτο....
Νταξ, σίγουρα αλλά παραδόξως δεν ήταν τόσο τραγικα. Για την ακρίβεια η όλη εμπειρία παράδοσης στον Σπανό ήταν πολύ ανώτερη από την αντίστοιχη του volvo μερικα χρονια πριν..
Το έδωσες το βολβο;
-
@alexis-kapsalis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Y.Γ. Ποιος κωδικός είναι το εξ. χρώμα?
Storm bay (C3N)
Στο πορτμπαγκάζ δεν έχω βάλει κάτι.@xenos said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Το έδωσες το βολβο;
Όχι ρε..
-
@alexis-kapsalis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ετήσια συντήρηση κεραμικου, έγινε μέσα κι ένας καθαρισμός των καθισμάτων και πλύσιμο μηχανής.
Τα εχω παρει και εγώ τα πατάκια. Τα πέτυχα σε καλή τιμή απο Γερμανία.
Δεν έχω βρεί όμως κατι καλό για το πορτμπαγκαζ. Εσυ βρήκες?
Υ.Γ. Στο εσωτερικό καθάρισμα τα καθαρίζω επιτόπου χωρίς να τα βγάλω, σκούπα-πλύσιμο-στεγνωμα.
Y.Γ. Ποιος κωδικός είναι το εξ. χρώμα?Φοβερά άνετα αυτά τα καθίσματα
-
Καλημέρα. Κάποια πρόταση για πλατοκαθισματα για τον ασσο? Από Θεσσαλονίκη μεριά. Έχει βάλει κανείς? Προτιμότερο κατά παραγγελία η universal?
Ευχαριστώ. -
@fiverg said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Θόρυβο κύλισης έχεις μόνο σε σαγρέ οδοστρώματα.
Αυτό είναι πράγματι το μόνο εμφανές μείον στην ποιότητα κύλισης. Έχει θόρυβο από τους θόλους. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνoυν π.χ. το Α3 και το Golf εκεί.
εδώ τα καταφέρνουν τα Suzuki σε μη σαγρε.
-
Καλησπερα σας.Πηγα σημερα σε αντιπροσωπια να ρωτησω για advantage 116d αυτοματο και μ ειπαν 31000.Το 2021 εως 2023 απο περιεργεια τι τιμη την αγορασατε?Επισης απο καταναλωση εντος πολης ποσο παει περιπου?7 L στα 100 χλμ?Ευχαιρστω πολυ
-
@stelios1985 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλησπερα σας.Πηγα σημερα σε αντιπροσωπια να ρωτησω για advantage 116d αυτοματο και μ ειπαν 31000.Το 2021 εως 2023 απο περιεργεια τι τιμη την αγορασατε?Επισης απο καταναλωση εντος πολης ποσο παει περιπου?7 L στα 100 χλμ?Ευχαιρστω πολυ
Ίδια σχεδον τιμή είχε και το 22, έχω μια προσφορά, ίσως να μην είχε συμπεριλαβει το ψηφιακό cockpit. Κατανάλωση μέση με αρκετό εντός πόλης και εκτός 120-150 στα 5.8 με την δική του μέτρηση.
-
Μέση κατανάλωση 7 εχω με την δικιά μου 116 βενζίνη αυτόματη σε μεικτή χρήση. Εαν δεν κανείς πάνω από 15000 τον χρόνο, γιατί να μπλέξεις με πετρέλαια; add blue, κακής ποιότητας καύσιμο κ.α. Γνώμη μου!
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μέση κατανάλωση 7 εχω με την δικιά μου 116 βενζίνη αυτόματη σε μεικτή χρήση. Εαν δεν κανείς πάνω από 15000 τον χρόνο, γιατί να μπλέξεις με πετρέλαια; add blue, κακής ποιότητας καύσιμο κ.α. Γνώμη μου!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ για την απαντηση σας.Δεν θα κανω πανω απο 8000 το χρονο.Απλα μου το δινει αδελφικος φιλος σε ιδια τιμη με βενζινη που παιζει στο car,λογω μεταναστευσης στο εξωτερικο.Για κακης ποιοτητας πετρελαιο εχω βενζιναδικο εμπιστοσυνης.
-
Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς κυρίως πόλη, μην το κάνεις.
-
@kkostask said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς κυρίως πόλη, μην το κάνεις.
Βγαζει προβληματα?dpf κτλ?Γιατι σε αλλο diesel που εχω και κανω 6000 το χρονο δε μ εχει βγαλει τπτ.Σε ευχαριστω πολυ.
-
Τα πετρέλαια δεν κάνουν για πόλη, θέλουν ανοιχτό δρόμο. Θεωρώ πως θα βγάλουν το όποιο πρόβλημα με φίλτρα κλπ πολύ συντομότερα. Βέβαια κανείς λίγα χλμ για να προλάβει να δημιουργηθεί πρόβλημα και είσαι η εξαίρεση γιατί όποιος παίρνει πετρέλαιο κάνει κατά συνθήκη πολλά χλμ.
-
Καλησπέρα, έχω την f20 116d χειροκίνητη με τον Β37 (αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, ο κινητήρας είναι o B37 και στην F40) και η κατανάλωση εντός πόλης (Αθήνα) είναι γύρω στα 5,7 - 5,8 L/100km.
-
@mphysiker said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλησπέρα, έχω την f20 116d χειροκίνητη με τον Β37 (αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, ο κινητήρας είναι o B37 και στην F40) και η κατανάλωση εντός πόλης (Αθήνα) είναι γύρω στα 5,7 - 5,8 L/100km.
Σε ευχαριστω πολυ.Πολυ καλο νουμερο.Μαλλον εχεις ελαφρυ ποδι ή f20 ειναι αρκετα ελαφρυρετη απο την f40
Νέα BMW 1 Series 2019