Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης
    • 1
    • 2
    • 940
    • 941
    • 942
    • 943
    • 944
    • 943 / 944
    Περί αυτοκίνησης
    163
    18876
    428097
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      lap last edited by

Βαρέθηκα. Αν θέλετε οι συντονιστές σβήστε ότι θέλετε μη χαλούμε το νήμα.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • R
        red_monster @kkostask last edited by red_monster

@kkostask said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

@azmo said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Είναι σιγουρα αντιδημοφιλές αυτό που θα πώ, αλλά πιστευω οτι κάνουν λάθος ή δεν εχουν σωστές προτεραιότητες οσοι αφησαν τα δανεια τους να κοκκινησουν και οσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν ενα σπίτι με τοσα κυβερνητικά προγραμματα με διευκολυνσεις. Απλά οι Ελληνες γουστάρουν καλοπέραση. Εγω με 3000 μισθο και η συζυγος με 2000 ζούμε σε "δευτεροκλασσάτη" περιοχή, οδηγάμε Toyota, και πηγαίνουμε διακοπές στους Αγιους Θεοδώρους, και με τα χρηματα που περισσεουν προσπαθουμε να φτιαξουμε κατι για τα παιδιά μας για εχουν τουλαχιστον ενα διαμερισμα οπως αυτό που μου αφησε ο πατέρας μου (ο οποιος δεν ηταν πλουσιος). Οι αλλοι στα Παγκράτια και τα Κολωνακια που κλαίγονται για την "κρίση" οδηγάνε BMW και Audi και πανε διακοπες Μυκονο. Γιαυτο συγχωρεστε με αλλα οταν ακούω κλάψες με πιανει φαγουρα σε ενα συγκεκριμένο σημειο....

και γω σε τριτοκλασατη ζω με καλο σχετικα μισθο και γω και η γυναικα μου

Νταξει δεν ξέπεσα ακόμα τόσο να πάρω toyota αλλα αυτό είναι αλλη ιστορία 😊 (χιουμορ)

ΔΕΝ ειναι οπως τα λες. Δεν εχουν ολοι BMW και ζουνε στα παγκρατια και κολονάκια

Ειναι πολλοι που και γνωσεις και πτυχιο έχουν και ζουν με μικρο μισθο. Ο ξαδερφος μου εχει Διδακτορικο σε τεχνολογια τροφίμων, δουλευει απειρες ωρες σε εργοστάσιο χυμών και πέρνει πολύ λιγότερα από μένα που έχω master (κατωτερο πτυχιο δηλαδη από διδακτορικό που έχει εκείνος). Κληρονόμησε ενα σπιτι με μπόλικα χρέη στο κερατσινι (οχι καλή περιοχη οπως κολωνακι που λες) και προσπαθει να ανταπεξέλθει να μην το χάσει. Δεν εχει καθόλου δικό του αυτοκίνητο αλλα ένα χρέπι που του δίνει η εταιρια να μετακινείται (οχι βενζινες) Δεν ειναι ολα οπως τα γραφεις

Χωρίς φυσικά να αποκλείονται και αυτές οι περιπτώσεις, εγώ έχω καταλάβει ότι όπου ακούς πολύ κλάμα, είναι οι περιπτώσεις που κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι έχουν. Αυτοί που συνήθως δεν έχουν ιδιαίτερα υψηλές απολαβές δεν σπαταλούν τον χρόνο τους στην μίρλα αλλά κοιτάνε να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για αυτούς και τις οικογένειες τους.

40 Δημόσιοι υπάλληλοι (με ή χωρίς ΔΥ σύζυγο) και με κληρονομιά συμφωνούν…. Αυτοί ξέρουν! 👍

Εσύ δεν μου λες έχεις σύνταξη δημοσίου αλλά πιάνεις θέση ιδιωτικού υπαλλήλου που θα μοοορυσε να εργάζεται ένας νέος οικογενειάρχης; Το έχω απορία 🤔

Στα μισά ποστ μας λες πως είσαι πλέον συνταξιούχος και στα άλλα μισα πως εργάζεσαι ως υπάλληλος σκληρά…

Πρώτον, κάνω ότι θέλω αφού είμαι σε όλα νόμιμος…
        Δεύτερον, δεν ήξερα ότι πρέπει να δίνω λογαριασμό στον κάθε ανάγωγο άσχετο που δεν ξέρουμε ποιος είναι, αν έχει καν δουλειά - εκτός και αν είναι δουλειά ή ακατάσχετη μπουρδολογία-,που μένει, αν έχει οικογένεια κλπ….εκτός και εάν η δουλειά είναι με κουκούλα….εκεί πάω πάσο.
        Τρίτον, είσαι τόσο άσχετος -επίτιμος ΚΔΟΑ δηλαδή- που δεν έχεις καν τη δυνατότητα να καταλάβεις ότι δεν πιάνω καμία θέση κάποιου άλλου…όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να κάνει την ίδια δουλειά με εμένα.

Μας κρίνεις για το πασιφανές και λογικό που γράφουμε.

Οπότε μας κρίνεις επι της ηθικής μας. Και σε ρωτώ εσενα που σε πληρώναμε από τα 18 σου, (έτσι μας έλεγες) που δεν δούλεψες στην ελεύθερη αγορά να βρεις πελάτες, εσυ που πήρες σύνταξη δεν ξέρω ‘‘γώ σε τι ηλικία θεωρείς ηθικό να κάνεις μια εργασία υπαλλήλου που θα μπορούσε να την κάνει κάποιος άλλος νεότερος από εσένα και μη συνταξιούχος;

Νόμιμο είναι, σαφέστατα. Εσυ το βρίσκεις ηθικό; Μιας και μας κρίνεις,σου γυρίζω την κρίση. Λογική δεν είναι η ερώτηση μου;

Έκρινα κάπου την δικιά σου ανύπαρκτη ηθική? Σε εσένα απάντησα? Σου απηύθυνε κανείς το λόγο? Το έχεις κάψει εντελώς? Μήπως να σταματήσεις τις προσωπικές επιθέσεις?
        Και είσαι τόσο πανάσχετος που δεν έχεις καταλάβει κ. Κακομοίρογλου ότι δεν είμαι ιδιωτικός υπάλληλος αλλά ΕΕ.
        Και όπως έχω ξαναπεί σε ανάλογη περίπτωση , ανάγωγους πουθενάδες ξερόλες συναντάω κάθε μέρα, δεν έχω κανένα θέμα να τους αντιμετωπίσω….

Σε ποιόν κάθεσαι και απαντάς τώρα ? Είσαι σοβαρός ? Στη Μάρθα Βούρτση και στον λουστράκο του φόρουμ ? Που του φταίνε μονίμως οι άλλοι και όχι το ξερό του το κεφάλι ? Που γράφει σε ΟΛΑ τα τοπικά του φόρουμ και ποιός ξέρει σε πόσα ακόμα φόρουμ ! Και μετά μας λέει οτι δουλεύει !!

L 1 Reply Last reply Reply Quote 3
        • R
          red_monster @fanis75 last edited by red_monster

@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Αν ήταν δική του η εργασία και το μαγαζί του ας εργάζεται όσο θέλει. Ελεύθερη αγορά, ελεύθεροι και οι πελάτες του.

Δικιά του ειναι και η εργασία και το μαγαζί.

ΥΓ: Όταν σου λέω ότι ρωτάς τα πάντα και αδιάκριτα για όλους και εσυ δεν λες καν το ονομα σου (εαν υπάρχεις), θίγεσαι. Ρωτάς τα πιο αδιάκριτα πράγματα και μάλιστα με ύφος επικριτικό και ανκριτικό και κουνάς το δάχτυλο και για εσένα δεν ξέρει κανείς το παραμικρό, ουτε καν εαν εισαι ένας ή πολλοί με τον ίδιο λογαριασμό, εαν εισαι 15, 35 ή 95 κλπ.

Μα έχετε δει πιο αδιάκριτο και γκρινιάρικο ον !! Λες να είναι ολόκληρη ομάδα γκρινιάρηδων σαν την ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ? 😂

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • C
            criuser last edited by

Πάντως και αυτοί που παίρνουν μίζες, δουλειά γραφείου λένε ότι κάνουν, αφού κάπου πρέπει να κάτσουν για να μετρήσουν τα φράγκα...😊

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
            πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

R 1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • R
              red_monster @criuser last edited by

@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Πάντως και αυτοί που παίρνουν μίζες, δουλειά γραφείου λένε ότι κάνουν, αφού κάπου πρέπει να κάτσουν για να μετρήσουν τα φράγκα...😊

ΩΩΩΩ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ !!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • C
                criuser last edited by

Δεν του είπα...

Μία διαπίστωση έκανα...

Οπως ήταν παλιά αυτοί που είχαν τα τραπεζάκια έξω από τις υπηρεσίες και έκαναν αιτήσεις...

Και αυτοί δουλειά γραφείου έκαναν...

Και ο εργασιακός τους χώρος ήταν όπεν σπέις....

Κυριολεκτικώς...😊

Τέτοια του γράφεις και μετά γεμίζει 4 σελίδες με σεντόνια και δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε τα άλλα θέματα...😊

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

L 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                • fanis75
                  fanis75 moderator @cirus last edited by

Για να βγάλει υπερκέρδη ο Γερμανός δίνοντας μου κινεζική τεχνολογία στο αμάξι που μου πουλάει σαν γερμανικής ποιότητας ????

Μόνο εγώ το βλέπω αυτό ήθελα να ηξερά

Σωστά το βλέπεις εαν κοιτάς μόνο το θέμα της μπαταρίας. Αλλά έαν αυτοκίνητο, όπως πολύ καλά ξέρεις (έχεις ΣΤ εξάλλου!), ειναι και αναρτήσεις, ποιότητα, μηχανολογία, χρόνια εμπειρία στο στήσιμο, εργονομία, κλπ. κλπ. Εεε σε όλα αυτά οι Κινέζοι υστερούν.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

cirus 1 Reply Last reply Reply Quote 6
                  • cirus
                    cirus @fanis75 last edited by cirus

Για να βγάλει υπερκέρδη ο Γερμανός δίνοντας μου κινεζική τεχνολογία στο αμάξι που μου πουλάει σαν γερμανικής ποιότητας ????

Μόνο εγώ το βλέπω αυτό ήθελα να ηξερά

Σωστά το βλέπεις εαν κοιτάς μόνο το θέμα της μπαταρίας. Αλλά έαν αυτοκίνητο, όπως πολύ καλά ξέρεις (έχεις ΣΤ εξάλλου!), ειναι και αναρτήσεις, ποιότητα, μηχανολογία, χρόνια εμπειρία στο στήσιμο, εργονομία, κλπ. κλπ. Εεε σε όλα αυτά οι Κινέζοι υστερούν.

Ενταξει συμφωνω σε αυτό αλλα ακόμα και με αυτα στην εξισωση παραειναι overprised γιατι σε μερικα από αυτά που αναφέρεις οι κινεζοι δεν είναι τοσο μακρια. Δεν λέω ότι είναι ισα και όμοια αλιμονο. Αλλα δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορά οσο νομίζει ο περισσότερος κόσμος

επισης το θέμα της μπαταρίας, του inverter και των ηλεκτρονικών και software οι κινέζοι ειναι πολύ καλύτεροι και μπροστα από όλους. Γιαυτο και ολοι ψωνιζουν από αυτούς inverters και μπαταρίες. Και μην ξεχναμε οτι στα ηλεκτρικα αυτά ειναι τα πιο σημαντικά. Σε αυτοκίνητα με εσωτερικής καύσης κινητήρα μονο, εκει που οι Γερμανοι εχουν το know how, δε το συζητω, ουτε που θα έβαζα στην εξίσωση τους κινέζους. Εκει μακρια από κινεζο, αλλα μιλάμε για ηλεκτρικα και οι Γερμανοι εφοσον στην καρδια των δικών τους αυτοκινήτων εχουν ουσιαστικα κινεζικο DNA ας αρχισουν να κάνουν και σκοντο στις τιμές τους, δηλαδη έλεος

Cirus the virus

bekiaris 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                    • fanis75
                      fanis75 moderator last edited by

Συμφωνούμε 100%! απλά απάντησα στο τι κάνουν καλύτερα οι παραδοσιακοί κατασκευαστές. Σήμερα που μιλάμε μια ηλεκτρική BMW ειναι καλύτερο αυτοκίνητο από ένα ηλεκτρικό λιανκ λονγκ ή όπως λέγεται. Αλλά εαν ειναι 50% καλύτερο (που ειναι η διαφορά τιμής), δεν το γνωρίζω....θα έλεγα όμως πως όχι. Ένα 10-20% διαφορά πιστεύω ο περισσότερος κόσμος θα την πλήρωνε, για κάτι καλύτερο αλλά μέχρι εκεί. Δηλαδή το κινέζικο ηλεκτρικό SUV να έχει €40Κ και η αντίστοιχη bmw (με τον ίδιο εξοπλισμό) να πωλείται για €50Κ, το βρίσκω λογική και αποδεκτή διαφορά.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

bekiaris 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • bekiaris
                        bekiaris @cirus last edited by

Σε αυτοκίνητα με εσωτερικής καύσης κινητήρα μονο, εκει που οι Γερμανοι εχουν το know how, δε το συζητω, ουτε που θα έβαζα στην εξίσωση τους κινέζους. Εκει μακρια από κινεζο, αλλα μιλάμε για ηλεκτρικα και οι Γερμανοι εφοσον στην καρδια των δικών τους αυτοκινήτων εχουν ουσιαστικα κινεζικο DNA ας αρχισουν να κάνουν και σκοντο στις τιμές τους, δηλαδη έλεος

Συμφωνώ για τους Γερμανούς, αλλά πλέον έχω δει και BYD υβριδικά με θερμικό κινητήρα πολύ ανταγωνιστικά, αν θυμάμαι καλά, κάποιος συμφουρίτης ειναι αναφέρει για μοντέλο της Toyota που εξοπλίζεται με υβριδικό κινητήρα BYD. Θεωρώ οτι οι κινέζοι έχουν καλύψει και εκει έδαφος. Γενικά τις τιμές των κινέζων όμως, δεν πρόκειται να τις πιάσουν ποτέ οι Ευρωπαίοι.

cirus O 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                        • bekiaris
                          bekiaris @fanis75 last edited by

Δηλαδή το κινέζικο ηλεκτρικό SUV να έχει €40Κ και η αντίστοιχη bmw (με τον ίδιο εξοπλισμό) να πωλείται για €50Κ, το βρίσκω λογική και αποδεκτή διαφορά.

στην πράξη η διαφορά της αγοράς και πολύ περισσότερο, της συντήρησης, ειναι πολυ μεγαλύτερη. Το πρόβλημα των Ευρωπαίων ειναι οτι με τους μισθούς και την αισχροκέρδια των εταιριών δεν μπορούν να διατηρήσουν το status που έχουν, εκτός απο Premium μάρκεσ στυλ mercedes που και αυτές ομως θα επηρεαστούν. Αν δεν προσαρμόζεσαι στην ζωή στα νέα δεδομένα, χάνεις το καράβι....

• cirus
                            cirus @bekiaris last edited by

@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Σε αυτοκίνητα με εσωτερικής καύσης κινητήρα μονο, εκει που οι Γερμανοι εχουν το know how, δε το συζητω, ουτε που θα έβαζα στην εξίσωση τους κινέζους. Εκει μακρια από κινεζο, αλλα μιλάμε για ηλεκτρικα και οι Γερμανοι εφοσον στην καρδια των δικών τους αυτοκινήτων εχουν ουσιαστικα κινεζικο DNA ας αρχισουν να κάνουν και σκοντο στις τιμές τους, δηλαδη έλεος

Συμφωνώ για τους Γερμανούς, αλλά πλέον έχω δει και BYD υβριδικά με θερμικό κινητήρα πολύ ανταγωνιστικά, αν θυμάμαι καλά, κάποιος συμφουρίτης ειναι αναφέρει για μοντέλο της Toyota που εξοπλίζεται με υβριδικό κινητήρα BYD. Θεωρώ οτι οι κινέζοι έχουν καλύψει και εκει έδαφος. Γενικά τις τιμές των κινέζων όμως, δεν πρόκειται να τις πιάσουν ποτέ οι Ευρωπαίοι.

Ας μην τις πιάσουν αλλα δεν μπορει να έχουν και χαωδη διαφορες και να τα χρεωνουν ολα εξτρα εκτοξευοντας τις τιμες τους. Κατανταει κοροιδια πια. Ας προσαρμοστουν στην εποχη, πάει η εποχη που θα μας τα χρυσοπουλούσαν ολα και μεις θα τους τα σπρωχναμε. Αφού τα μισα τους αυτοκίνητα πλέον είναι κινέζικα να προσαρμόσουν τις τιμές τους

Cirus the virus

• piliourits
                              piliourits last edited by

Πρέπει να περνάμε τις εξελίξεις απ το γνωστό φίλτρο της νεοελληνικής φτώχειας.
                              Τα 50 χιλιάρικα για τη μέση ευρωπαϊκή οικογένεια, είναι σαν να λέμε 20 για την ελληνική.
                              Και ένα αηφον είναι εξαιρετικά οβερπραησντ για τον Έλληνα καταναλωτή (και γι αυτό στις Ελληνίδες 20χρονες πλέον αποτελεί ΤΟ αντικείμενο "κοινωνικής καταξίωσης), για τον Ευρωπαίο καταναλωτή είναι απλά μια "καλή" συσκευή.
                              Δεν τρελαίνεται κανένας στην Ευρώπη επειδή ένα καλό οικογενειακό ηλεκτρικό κοστίζει 50 χιλιάρικα, δεν είναι άπιαστα αυτά τα λεφτά και πονάνε τη τσέπη τους εκεί 3 φορές λιγότερο.

Η Ελλάδα είναι ένας γιδότοπος που τον κυβερνά μία μαφία, μπροστά στην οποία η μαφία της Κολομβίας είναι ένα μάτσο γατάκια

bekiaris 1 Reply Last reply Reply Quote 6
                              • bekiaris
                                bekiaris @piliourits last edited by

@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Δεν τρελαίνεται κανένας στην Ευρώπη επειδή ένα καλό οικογενειακό ηλεκτρικό κοστίζει 50 χιλιάρικα, δεν είναι άπιαστα αυτά τα λεφτά και πονάνε τη τσέπη τους εκεί 3 φορές λιγότερο.

ε προφανώς, αφού οι Ελλάδα έχει μισθούς πλέον Βουλγαρίας και Ρουμανίας, τι πάμε να συγκρίνουμε?

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • L
                                  lap @criuser last edited by lap

Δεν του είπα...

Μία διαπίστωση έκανα...

Οπως ήταν παλιά αυτοί που είχαν τα τραπεζάκια έξω από τις υπηρεσίες και έκαναν αιτήσεις...

Και αυτοί δουλειά γραφείου έκαναν...

Και ο εργασιακός τους χώρος ήταν όπεν σπέις....

Κυριολεκτικώς...😊

Τέτοια του γράφεις και μετά γεμίζει 4 σελίδες με σεντόνια και δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε τα άλλα θέματα...😊

Ποιανού να γράψει; Δεν τολμάει να λαλήσει και να πει ευθέως ότι θέλει να πει. Δείγμα της ανατροφής και της διαπαιδαγώγησης του.

Και εσύ ταξιδευτή έχεις τα παντελόνια ή είσαι ευρυστερνη λουλου να μας πεις ποιον φωτογραφίζεις;;;

@aea4tf

Τα πιο πάνω δεν είναι υπονοούμενα και flame posting;

Είναι ή δεν είναι στον κανονισμό αυτό;

‘’ Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting)’’

Εσύ @fanis75 δεν τα βλέπεις ; Δεν γνωρίζεις τους κανονισμούς ;;; Να απαντήσω στο επίπεδο τους ή θα με τιμωρήσεις ;

Εάν έχω το ελεύθερο έχω να γράψω και εγώ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• L
                                    lap @red_monster last edited by lap

@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

@azmo said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Είναι σιγουρα αντιδημοφιλές αυτό που θα πώ, αλλά πιστευω οτι κάνουν λάθος ή δεν εχουν σωστές προτεραιότητες οσοι αφησαν τα δανεια τους να κοκκινησουν και οσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν ενα σπίτι με τοσα κυβερνητικά προγραμματα με διευκολυνσεις. Απλά οι Ελληνες γουστάρουν καλοπέραση. Εγω με 3000 μισθο και η συζυγος με 2000 ζούμε σε "δευτεροκλασσάτη" περιοχή, οδηγάμε Toyota, και πηγαίνουμε διακοπές στους Αγιους Θεοδώρους, και με τα χρηματα που περισσεουν προσπαθουμε να φτιαξουμε κατι για τα παιδιά μας για εχουν τουλαχιστον ενα διαμερισμα οπως αυτό που μου αφησε ο πατέρας μου (ο οποιος δεν ηταν πλουσιος). Οι αλλοι στα Παγκράτια και τα Κολωνακια που κλαίγονται για την "κρίση" οδηγάνε BMW και Audi και πανε διακοπες Μυκονο. Γιαυτο συγχωρεστε με αλλα οταν ακούω κλάψες με πιανει φαγουρα σε ενα συγκεκριμένο σημειο....

και γω σε τριτοκλασατη ζω με καλο σχετικα μισθο και γω και η γυναικα μου

Νταξει δεν ξέπεσα ακόμα τόσο να πάρω toyota αλλα αυτό είναι αλλη ιστορία 😊 (χιουμορ)

ΔΕΝ ειναι οπως τα λες. Δεν εχουν ολοι BMW και ζουνε στα παγκρατια και κολονάκια

Ειναι πολλοι που και γνωσεις και πτυχιο έχουν και ζουν με μικρο μισθο. Ο ξαδερφος μου εχει Διδακτορικο σε τεχνολογια τροφίμων, δουλευει απειρες ωρες σε εργοστάσιο χυμών και πέρνει πολύ λιγότερα από μένα που έχω master (κατωτερο πτυχιο δηλαδη από διδακτορικό που έχει εκείνος). Κληρονόμησε ενα σπιτι με μπόλικα χρέη στο κερατσινι (οχι καλή περιοχη οπως κολωνακι που λες) και προσπαθει να ανταπεξέλθει να μην το χάσει. Δεν εχει καθόλου δικό του αυτοκίνητο αλλα ένα χρέπι που του δίνει η εταιρια να μετακινείται (οχι βενζινες) Δεν ειναι ολα οπως τα γραφεις

Χωρίς φυσικά να αποκλείονται και αυτές οι περιπτώσεις, εγώ έχω καταλάβει ότι όπου ακούς πολύ κλάμα, είναι οι περιπτώσεις που κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι έχουν. Αυτοί που συνήθως δεν έχουν ιδιαίτερα υψηλές απολαβές δεν σπαταλούν τον χρόνο τους στην μίρλα αλλά κοιτάνε να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για αυτούς και τις οικογένειες τους.

40 Δημόσιοι υπάλληλοι (με ή χωρίς ΔΥ σύζυγο) και με κληρονομιά συμφωνούν…. Αυτοί ξέρουν! 👍

Εσύ δεν μου λες έχεις σύνταξη δημοσίου αλλά πιάνεις θέση ιδιωτικού υπαλλήλου που θα μοοορυσε να εργάζεται ένας νέος οικογενειάρχης; Το έχω απορία 🤔

Στα μισά ποστ μας λες πως είσαι πλέον συνταξιούχος και στα άλλα μισα πως εργάζεσαι ως υπάλληλος σκληρά…

Πρώτον, κάνω ότι θέλω αφού είμαι σε όλα νόμιμος…
                                    Δεύτερον, δεν ήξερα ότι πρέπει να δίνω λογαριασμό στον κάθε ανάγωγο άσχετο που δεν ξέρουμε ποιος είναι, αν έχει καν δουλειά - εκτός και αν είναι δουλειά ή ακατάσχετη μπουρδολογία-,που μένει, αν έχει οικογένεια κλπ….εκτός και εάν η δουλειά είναι με κουκούλα….εκεί πάω πάσο.
                                    Τρίτον, είσαι τόσο άσχετος -επίτιμος ΚΔΟΑ δηλαδή- που δεν έχεις καν τη δυνατότητα να καταλάβεις ότι δεν πιάνω καμία θέση κάποιου άλλου…όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να κάνει την ίδια δουλειά με εμένα.

Μας κρίνεις για το πασιφανές και λογικό που γράφουμε.

Οπότε μας κρίνεις επι της ηθικής μας. Και σε ρωτώ εσενα που σε πληρώναμε από τα 18 σου, (έτσι μας έλεγες) που δεν δούλεψες στην ελεύθερη αγορά να βρεις πελάτες, εσυ που πήρες σύνταξη δεν ξέρω ‘‘γώ σε τι ηλικία θεωρείς ηθικό να κάνεις μια εργασία υπαλλήλου που θα μπορούσε να την κάνει κάποιος άλλος νεότερος από εσένα και μη συνταξιούχος;

Νόμιμο είναι, σαφέστατα. Εσυ το βρίσκεις ηθικό; Μιας και μας κρίνεις,σου γυρίζω την κρίση. Λογική δεν είναι η ερώτηση μου;

Έκρινα κάπου την δικιά σου ανύπαρκτη ηθική? Σε εσένα απάντησα? Σου απηύθυνε κανείς το λόγο? Το έχεις κάψει εντελώς? Μήπως να σταματήσεις τις προσωπικές επιθέσεις?
                                    Και είσαι τόσο πανάσχετος που δεν έχεις καταλάβει κ. Κακομοίρογλου ότι δεν είμαι ιδιωτικός υπάλληλος αλλά ΕΕ.
                                    Και όπως έχω ξαναπεί σε ανάλογη περίπτωση , ανάγωγους πουθενάδες ξερόλες συναντάω κάθε μέρα, δεν έχω κανένα θέμα να τους αντιμετωπίσω….

Σε ποιόν κάθεσαι και απαντάς τώρα ? Είσαι σοβαρός ? Στη Μάρθα Βούρτση και στον λουστράκο του φόρουμ ? Που του φταίνε μονίμως οι άλλοι και όχι το ξερό του το κεφάλι ? Που γράφει σε ΟΛΑ τα τοπικά του φόρουμ και ποιός ξέρει σε πόσα ακόμα φόρουμ ! Και μετά μας λέει οτι δουλεύει !!

Σε αυτό γράφω δεν γράφω σε άλλα. Στο απέναντι φόρουμ έχασα τον λογαριασμό μου. Αν και απέναντι το επίπεδο και οι γνώσεις των μελών είναι πολύ υψηλότερα από όσο θυμάμαι. Εδώ δυστυχώς είναι αν αρκετά χαμηλό. Και αυτοί απέναντι από όσο κατάλαβα δεν σε έχουν σε κάποια υπόληψη οπότε σε φορτωθήκαμε εμείς σε αυτό.

Πρώτον δουλεύω και βγάζω το ψωμί μου. Δεν κληρονόμησα ούτε σπίτια για να ζω ούτε χρήματα να αγοράζω πολυτελείας αυτοκίνητα. Δεύτερον τι σε νοιάζει εσένα και γιατί σε ενδειαφερει αφού λες πως δεν με διαβάζεις. Είσαι κουτσομπόλης και έχεις αυτήν την τάση ενώ κατηγορεις τους άλλους. Τα ίδια έκανες και μου έλεγες προσωπικά δεδομένα της ζωής άλλων μελών χωρίς να στο ζητάω. Ιδιαίτερα όποιον δεν συμπαθούσες. Φαντάζομαι τι ιστορίες θα λες και για εμένα αφού ανερυθριαστα λες δημοσίως ψεύδη.

Που ξέρεις τι έχω περάσει ή όχι ;;;; Πως βγάζεις συμπεράσματα έτσι εύκολα τα οποία είναι τα αντίθετα από αυτά που σας αναφέρω και εσύ και όλοι οι μπαρμπες εδώ μέσα;;

Από που ;;;; Μυρίζεις τα νύχια σου;

Δεν σου αρέσει η γκρίνια μου, το δέχομαι, είπες ότι δεν θα ασχοληθείς μαζί μου, δικαίωμα σου, αλλά βλέπω καθημερινά πως ασχολείσαι και με υποβιβάζεις σε προσωπικό επίπεδο.

@aea4tf

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• P
                                      panormus772 last edited by

Σίγουρα οι Ευρωπαίοι έχουν καλύτερους μισθούς και καθαρό εισόδημα, αλλά όχι ότι κι η αναλογία είναι 1:3
                                      Eυρωπαίοι είναι και οι Γάλλοι (που η Dacia κάνει υψηλές πωλήσεις),ευρωπαίοι είναι κι οι Ιταλοί -που από προσωπική εμπειρία- δεν θεωρούν τα 50-60k εύκολη υπόθεση όπως τα 20k για τον Έλληνα. Μια αξία αμαξιού 30-35k ναι, είναι σαφώς αντίστοιχη με τα εδώ 20k,αλλά όχι και με τα 50.000...

Εκτός αν εννοούμαι Ευρώπη μόνο τους βόρειοευρωπαίους Ολλανδία,Λουξεμβούργο,Σουηδία,Νορβηγία κ.τ.λ.

L 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                      • O
                                        otso @bekiaris last edited by

@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Γενικά τις τιμές των κινέζων όμως, δεν πρόκειται να τις πιάσουν ποτέ οι Ευρωπαίοι.

To kako ειναι οτι πιανουν σιγα σιγα οι κινεζοι τις τιμες των ευρωπαιων .
                                        Αν τολμησουν και πουλησουν με τιμες κινας στην ευρωπη , οπως κανουν διαφορες εταιρειες τους με τιμες κοστους η και πιο κατω για ενα χρονο , θα κυριαρχησουν και το παιχνιδι τελειωσε .

piliourits 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                        • cirus
                                          cirus last edited by

Ειναι αληθεια οτι η Ευρώπη έχει 3 ταχύτητες στους μισθούς και εμεις ειμαστε η 5η ταχύτητα

Cirus the virus

• L
                                            lap last edited by lap

Μα γιατί;;; Αφού δεν βλέπετε πως οι κληρονόμοι διαφωνούν. Καλά είναι τα πράγματα. Γιατί τα λέτε και τους χαλάτε το ζεν ;;;;

Ερώτηση γιατί κάποιοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ακούν ή να διαβάζουν ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα…. Τι να σημαίνει αυτό ως αντίδραση;;;;;🤔

Έχουμε ψυχίατρο στο forum?

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 940
                                            • 941
                                            • 942
                                            • 943
                                            • 944