-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Σε πληροφορω πως το up έχει φοβερούς χώρους. Πιο καλούς από toyota Corolla
Μακάρι, εγώ μιλάω με βάση το συμβατικό, κι ήταν περισσοτερο σχήμα λόγου το παράδειγμα του up
-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Γι αυτές τις τιμές μιλάμε, που βάζουν 5 χρόνια δόσεις οι αγοραστές στα 25 χιλιάρικα, κι 1-2 χιλιάρικα το χρόνο καύσιμα, το να φτάσουν + 15 αγορά και 800€ το χρόνο ρεύμα, δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί που μπορούν.
Υπάρχουν πολλές επιλογές, το C4 δεν είναι φτιαγμένο για ηλεχτρικό και είναι ακριβό. Γιατί εγω θα σου πω αντί να δώσεις €28.000 για το Γκολφ να δώσεις 30.000 για το ID.3 (που είναι και πιο γλήγορο!!) και άλλα €800 για φορτιστή (και πολύ καλό μάλιστα) και να κινείσαι με μισό κόστος/έτος. Οπότε τα κουκιά βγαίνουν, εαν βολεύει το ηλεχτρικό στην καθημερινή μετακίνηση.
-
Σε πληροφορω πως το up έχει φοβερούς χώρους. Πιο καλούς από toyota Corolla
Κόψε κάτι.
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Γιατί εγω θα σου πω αντί να δώσεις €28.000 για το Γκολφ να δώσεις 30.000 για το ID.3 (που είναι και πιο γλήγορο!!) και άλλα €800 για φορτιστή (και πολύ καλό μάλιστα) και να κινείσαι με μισό κόστος/έτος.
Φανή, το θέμα είναι υπάρχουν ID.3 διαθέσιμα?
-
Γιατί; Υπάρχουν golf? 🧐
-
Είδα Ami στον Βόλο. Στο βασικό γκρι χρώμα. Με πινακίδες για παπάκι (ΝΗΕ).
-
Δεν έχει άλλο χρώμα νομίζω. Και αυτό έξτρα εξοπλισμός είναι.
Οι 4τροχοι εχουν την Κυριακή δοκιμή με όλα αυτά τα μικρά micro cars, περιμενω να δω τι θα γράψουν.
-
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Φανή, το θέμα είναι υπάρχουν ID.3 διαθέσιμα?
Ιδέα δεν έχω δεν το έχω ψάξει (δεν θα το αγόραζα ποτέ, μόνο εταιρικό). Αλλά πριν μερικές εβδομάδες έβλεπα διαφημίσεις για ετοιμοπαράδοτα. Τώρα τι έχει μείνει δεν έχω ιδέα...αλλά γενικά κανένα αυτοκίνητο δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, οπότε δεν κάνει κάποια διαφορά!
-
Γνωριζει κανείς αν έχει έρθει το ισπανικo Silence car
https://www.newsauto.gr/offers/pia-ine-i-ispaniki-silence-pou-irthe-stin-ellada-video/ -
Αχαχαχαχα!!
-
@kopernikus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Γνωριζει κανείς αν έχει έρθει το ισπανικo Silence car
https://www.newsauto.gr/offers/pia-ine-i-ispaniki-silence-pou-irthe-stin-ellada-video/Νομίζω είδα στο facebook σχετική ερώτηση και απάντησαν ότι εκτός απροόπτου το περιμένουν από Σεπτέμβριο. Κοιτάω για το scooter S1 και τους παρακολουθώ..
-
Αλλάζει μπαταρίες και το αυτοκινητο;
-
Ρε παιδιά, να μην πληρώσεις κάτι παραπάνω, αν αλλάξει η sanpencion;
-
@harisma23 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ρε παιδιά, να μην πληρώσεις κάτι παραπάνω, αν αλλάξει η sanpencion;
Κλαίω με αυτό, και εγώ όταν το διάβασα έπεσα κάτω...κύπριος με αγγλοελληνικά!!
-
Αλλάζει μπαταρίες και το αυτοκινητο;
Ναι έχει 2 αποσπώμενες, ίδιες με των scooter, εκτός αν έχω κατλάβει κάτι λάθος.
-
Πολύ καλή εταιρεία. Φτιάχνει και το scooter της Seat, που μάλλον είναι η καλύτερη πρόταση ηλεκτρικού scooter αυτή τη στιγμή..
-
Μία ώρα μπίρι μπίρι και δεν του είπε ούτε ένα "ξες ποιος είμαι εγώ? "
.
Εδώ θα είχε παρκάρει ο άλλος Euro kanena diesel και θα του έλεγε "πλερώ τέλη και παρκάρω όπου θέλω" -
@yem said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
.
Εδώ θα είχε παρκάρει ο άλλος Euro kanena diesel και θα του έλεγε "πλερώ τέλη και παρκάρω όπου θέλω"Πάρκινγκ ηλεκτρικών, χωρίς φορτιστές.....
-
@teo-mak said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@yem said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
.
Εδώ θα είχε παρκάρει ο άλλος Euro kanena diesel και θα του έλεγε "πλερώ τέλη και παρκάρω όπου θέλω"Πάρκινγκ ηλεκτρικών, χωρίς φορτιστές.....
Ναι οκ! Και ο άλλος είχε φάει μία πεπερονι
-
Γάτος ο φίλος, σου λέει μην γκρινιάξει κάνεις που τραβάω μπαλαντεζα στο πεζοδρόμιο από το μπαλκόνι ας βάλω ένα πολυμπριζο να πάρουν και άλλοι ρεύμα. Να τον δω στην βροχή τις θα κάνει...
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης