-
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dimsabas said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
11! Έχει και Transit πουλμανάκι, 14θέσιο.
Πες του να κρατήσει κάποια χρήματα για τηλεοραση εκτός από αυτοκίνητο
Αλλιως θα θέλει STAYER δεν θα του φτάνει ούτε το Transit σε κάνα 2 χρόνια
Ο ανθρωπος πάει να φτιάξει μόνος του του δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Να είναι υγειής, γερός και δυνατός πάντα εύχομαι . Και ενα μεγάλο Μπραβο για πως τα καταφέρνει!!!
Αυτος μια χαρα τα καταφερνει , φευγει δεν διαβαζεις 100000 χλμ σε ενα χρονο . Η συζυγος του πως τα καταφερνει να λες .
σωστό και αυτό αλλα πολλα δεν ξέρουμε. Μπορει να φεύγει για να φέρει οσα περισσότερα χρήματα γίνεται πίσω. Δεν το λες και εύκολο να ταισεις, ποτήσεις , ντυσεις, μεγαλώσεις 11 ανθρώπους που περιμένουν από σένα και την μαμα
ΗΡΩΑΣ και αυτός και η ΜΑΜΑ για μένα.
Ένα νούμερο μόνο θα πω ,με 5 εμείς ξεπερνάμε τα 500 ευρώ χαλαρά μηνιαίως μόνο σούπερ μάρκετ χωρίς πολλά πολλά!Να ναι καλά ο άνθρωπος και γέρος να τα καταφέρνει!
-
Μόλις ανακοινώθηκε ηλεκτρικό Vitara. Έρχεται το καλοκαίρι του 2025, θα φτιάχνεται στην Ινδία.. Δελτίο Τύπου σε καμιά ώρα.
-
@antonmone said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
11! Έχει και Transit πουλμανάκι, 14θέσιο.
Πες του να κρατήσει κάποια χρήματα για τηλεοραση εκτός από αυτοκίνητο
Αλλιως θα θέλει STAYER δεν θα του φτάνει ούτε το Transit σε κάνα 2 χρόνια
Ο ανθρωπος πάει να φτιάξει μόνος του του δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Να είναι υγειής, γερός και δυνατός πάντα εύχομαι . Και ενα μεγάλο Μπραβο για πως τα καταφέρνει!!!
Αυτος μια χαρα τα καταφερνει , φευγει δεν διαβαζεις 100000 χλμ σε ενα χρονο . Η συζυγος του πως τα καταφερνει να λες .
σωστό και αυτό αλλα πολλα δεν ξέρουμε. Μπορει να φεύγει για να φέρει οσα περισσότερα χρήματα γίνεται πίσω. Δεν το λες και εύκολο να ταισεις, ποτήσεις , ντυσεις, μεγαλώσεις 11 ανθρώπους που περιμένουν από σένα και την μαμα
ΗΡΩΑΣ και αυτός και η ΜΑΜΑ για μένα.
Ένα νούμερο μόνο θα πω ,με 5 εμείς ξεπερνάμε τα 500 ευρώ χαλαρά μηνιαίως μόνο σούπερ μάρκετ χωρίς πολλά πολλά!Να ναι καλά ο άνθρωπος και γέρος να τα καταφέρνει!
ΜΠΡΑΒΟ και σε σας αγαπητε, ειλικρινα
τα 500 που λες για σουπερ μάρκετ μου ακούγονται πολύ λίγα!!!! Ουτε καν θέλω να φανταστω για τα υπόλοιπα.
Τιποτα δεν έχω να πω παρα μόνο ότι είστε ολοι οι πολύτεκνοι αξιοι θαυμασμού και το κλείνω εδώ μην σπαμαρω το thread αλλο
αλλα αξίζει να λέγονται και αυτά
-
Μόλις ανακοινώθηκε ηλεκτρικό Vitara. Έρχεται το καλοκαίρι του 2025, θα φτιάχνεται στην Ινδία.. Δελτίο Τύπου σε καμιά ώρα.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αλλάξουν σχεδιασμο!!
-
Και για να μείνουμε εντός θέματος, η συγκεκριμένη επιδότηση θα πιάσει τόπο. Αφενός θα αντικαταστήσει ένα πετρέλαιο Euro 4, αφετέρου θα κάνει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα. Όχι σαν τον γείτονά μου που πήρε Model 3 Performance για να κάνει 5.000 χλμ τον χρόνο. Κάνα πάτημα δηλαδή.
-
Και μια που τ αναφέραμε, οι πολυτεκνοι δεν έχουν κανένα παραπάνω όφελος σε σύγκριση με τους άτεκνους για αγορά ηλεκτρικού, αφού τα τέλη ταξινόμησης (που θα γλιτωναν) είναι μηδέν;
-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Και μια που τ αναφέραμε, οι πολυτεκνοι δεν έχουν κανένα παραπάνω όφελος σε σύγκριση με τους άτεκνους για αγορά ηλεκτρικού, αφού τα τέλη ταξινόμησης (που θα γλιτωναν) είναι μηδέν;
1.000 ευρώ για κάθε παιδί από το τρίτο και πάνω με όριο τα 4.000.
-
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες εφαρμογές υπάρχουν για να δω που υπάρχουν φορτιστές αυτοκινήτων στην αττική;
Έχω κλείσει ένα ηλεκτρικό Honda e για αύριο που φτάνω Αθήνα. -
Δεη blue
-
@limited_one said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες εφαρμογές υπάρχουν για να δω που υπάρχουν φορτιστές αυτοκινήτων στην αττική;
Έχω κλείσει ένα ηλεκτρικό Honda e για αύριο που φτάνω Αθήνα.Νομίζω η πλειοψηφία χρησιμοποιεί το ABRP γι αυτές τις δουλειές;
Το χω γυρίσει στο ντίζελ, δεν έχω προσωπική εμπειρία. -
Έχω κλείσει ένα ηλεκτρικό Honda e για αύριο που φτάνω Αθήνα.Ευρεση φορτιστών και αξιολογήσεις στο plugshare
ΑΒRP ειναι για σχεδιασμό διαδρομής
Στην Αθήνα βρισκεις παντού και αρκετους τσάμπα -
Έχω κλείσει ένα ηλεκτρικό Honda e για αύριο που φτάνω Αθήνα.Μπορεις να βάλεις και φίλτρα οπως να σου δείχνει αυτούς που έχουν δωρεάν φορτιση πχ ή μονο τους DC για πολύ γρηγορη φόρτιση κτλ
-
To εχω στείλει στον γάτο εδώ και 1 εβδομάδα και δεν με πίστευε ότι θα είναι Βιτάρα...χαχα!!
-
Το βάζω κι εδώ, να υπάρχει.
https://cartalk.gr/vitara-proto-ilektriko-montelo-tis-suzuki-stin-evropi/
-
Έχω κλείσει ένα ηλεκτρικό Honda e για αύριο που φτάνω Αθήνα.Αμαξαρα εκλεισες! Χαντακωθηκε απο την τιμη του οταν βγηκε. Δες απο τις εφαρμογες ποιες εταιρειες σε βολευουν και φτιαξε απο τωρα λογαριασμο, ωστε να εισαι ετοιμος αυριο.
-
Έχω κλείσει ένα ηλεκτρικό Honda e για αύριο που φτάνω Αθήνα.Έχε υπόψιν σου το ότι έκλεισες Honda e, δεν σημαίνει και ότι αυτό θα πάρεις. Οι εταιρίες ενοικίασης πάντα γράφουν ότι δεσμεύονται για την κατηγορία και όχι για συγκεκριμένο μοντέλο. Μπορεί δηλαδή να βρεθείς τελικά με π.χ. ένα e-Corsa.
-
-
@harisma23 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Έχω κλείσει ένα ηλεκτρικό Honda e για αύριο που φτάνω Αθήνα.Έχε υπόψιν σου το ότι έκλεισες Honda e, δεν σημαίνει και ότι αυτό θα πάρεις. Οι εταιρίες ενοικίασης πάντα γράφουν ότι δεσμεύονται για την κατηγορία και όχι για συγκεκριμένο μοντέλο. Μπορεί δηλαδή να βρεθείς τελικά με π.χ. ένα e-Corsa.
Το γνωρίζω, μπορεί να βρεθώ χωρίς ηλεκτρικό.!!
-
If you drive a STELLANTIS vehicle, may God help you! PART 1
-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
If you drive a STELLANTIS vehicle, may God help you! PART 1
και εγω χτες το ειδα που το ποσταραν στο fb. Θυμηθηκα ομως οτι το ειχαν γραψει σε αυτο το νημα πριν μερικες σελιδες και μαλιστα ο "αντιπροσωπος" της στελαντις στο φορουμ αξιωσε εκτενη απαντηση Στα ποσα parts εχει φτασει το επος;
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης