-
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
παρακολουθώ εδώ και 3 μήνες ένα Jaguar I-Pace στο car το οποίο ειναι τετρακίνητο, έχει την 90+ μπαταρία, ειναι 10ος του 23, facelift έκδοση και έχει ένα 50αρικο (πιστεύω το αγοράζει κάποιος και πιο χαμηλά) και θα ήθελα την άποψη σας για το συγκεκριμένο όχημα.
Μακράν το χειρότερο ηλεκρικό αμάξι που έχει βγει ποτέ σε παραγωγή. Το μόνο που το σώζει (και πούλησε κατι τις) ειναι το σήμα. Στα 20Κ θα το σκεφτόμουν....παραπάνω με τίποτα.
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
αλλά αν βλέπεις jag στα 50, κάτι σε τσιγκλάει...
ετσι ακριβως σκεφτηκε και ο φιλος μου
δες και αυτο το βιντεακι που εχει ενδιαφερον
ok τσεκάρω το βίντεο. αυτό ειναι το ID.5 που σου έλεγα, έχω απευθείας επαφή με τον ιδιοκτήτη οπότε έχει πέσει ήδη στα 32, ευελπιστώ αν δεν το έχει πουλήσει μέχρι αρχές νέου έτους να ρίξει κάπου στα 30 και εκεί, αν έχει την 77αρα μπαταρία και αντλία θερμότητας, ίσως να κάνω κίνηση.
Επειδη βλεπω οτι ειναι το pro, μαλλον την 77αρα θα εχει. Ρωτα για την αντλια που την χρεωνουν εξτρα και δεν ειναι στον βασικο εξοπλισμο, σχεδον σε κανενα vw. Matrix led μαλλον δεν θα εχει. Adaptive cruise πρεπει να εχει. Απο εκει και περα, δεν νομιζω οτι του λειπει κατι αλλο απο τα "βασικα".
-
Dacia Spring με ρουμανικές πινακίδες έκανε διακοπές Θάσο, και εσείς μιλάτε για αυτονομίες .
-
@antonakis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Dacia Spring με ρουμανικές πινακίδες έκανε διακοπές Θάσο, και εσείς μιλάτε για αυτονομίες .
11.30 ωρες σύμφωνα με abrp, εκ των οποιων οι 2.30 ώρες σε 5 στάσεις.
Κλαιν, αυτοί περάσανε κομμουνισμό, περάσαν Τσαουσέσκου, αυτό δεν είναι τιποτα -
@super-t said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τι είναι το full experience που προσφέρει η Tesla και όχι η VW;
Neo-Nazi Vs Old-Nazi
-
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
disclaimer: δεν ειμαι ηλεκτρολογος, απλα εγραψα μερικα πραγματακια που εχω καταλαβει κατα την ενασχοληση μου με το ολο θεμα, επομενως οποιος βρει λαθακι, παρακαλω να με διορθωσει!
Σε θυμάμαι που δεν είχες ιδέα από εγκαταστάσεις εποχές μόλις είχες αγοράσει το tesla. Κοίτα σήμερα που έχεις φτάσει. Πλέον δεν σε κατλααβαινουμε, έχεις πάει ένα επίπεδο πιο πάνω .. Το έχεις πάρει πολυ ζεστά το θέμα.
-
Απλά προστατεύει τις επενδύσεις του.
-
Χαχα, δεν ξέρω. Τα σημερινά παιδιά εκπαιδεύονται σε εξωγήινα εκπαιδευτικά προγράμματα. Ρομποτική, πληροφορική από το δημοτικο, σε λίγο διαχειρηση ΑΙ.
Δεν τολμωυ να τους ρωτήσω το τι ξέρουν.
-
Να πω - άσχετα με φορτιστές - οτι μου κάνει εντύπωσει που βλέπω αρκετά ηλεκτρικά στο νησί (μικρό νησί Κυκλάδων), το οποίο δεν διαθέτει κανένα φορτιστή! Προφανώς οι περισσότεροι πρέπει να ειναι με σπίτια, αλλά βλέπω και αρκετά στα δημόσια πάρκινγκ, που σημαινει ότι δεν έχουν σπίτι. Εικάζω ότι ήρθαν είτε φουλ φορτισμένοι ή ότι κάνουν λίγις διαδρομές.
Εσω δεί μέχρι στιγμής: 2 Byd Atto 3, Mustanf Mach E, Ford Puma E (ούτε στην Αθήνα δεν το έχω δει!), Inster, bmw i3, 2 Tesla (3 & Y), Ioniq 5, Kona, ID3. Και αναμένω περισσότερα όσο πλησιάζει ο 15Αυγουστος.
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εικάζω ότι ήρθαν είτε φουλ φορτισμένοιΘεωρητικά δε μπορούν, αφού υπάρχει ο περιορισμός του 40%
-
@dg79 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εικάζω ότι ήρθαν είτε φουλ φορτισμένοιΘεωρητικά δε μπορούν, αφού υπάρχει ο περιορισμός του 40%
Θεωρητικά ναι....πρακτικά γινεται σε κάποιες περιπτώσεις.
-
Hλεκτροκίνηση: H Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η πιο κερδοφόρα αγορά για την Κίνα
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/hlektrokinisi-h-eyropaiki-enosi-einai-i-pio-kerdofora-agora-gia-tin-kina/?_gl=11q9xe6z_upMQ.._gaMTU2MjQ0MjA4Ny4xNzU0OTgxMjEy_ga_KLL52BLFZ7*czE3NTQ5ODEyMTEkbzEkZzEkdDE3NTQ5ODIxMDAkajYwJGwwJGgw
-
Παιδιά όσα γράφετε είναι εξαιρετικά, αλλά μήπως να φτιάξετε μια ξεχωριστή ενότητα για αυτά ;
Όπως οικιακή φόρτιση ev.
Ήθελα να ποσταρω διάφορα νέα για τις μπαταρίες και θα χαλούσε η συζήτηση
Υ.φ Σβήστε τις παραθέσεις
-
Ηλεκτροκίνηση σε Ελλάδα και Ευρώπη
ο φίλος μας εδώ, είναι πιο αισιόδοξος
-
Ξαναεβγαλαν τα ματια τους με τα ιδια τους τα χερια οι ευρωπαιοι
Καλα να παθουν -
Ηλεκτροκίνηση σε Ελλάδα και Ευρώπη
ο φίλος μας εδώ, είναι πιο αισιόδοξος
μεσες ακρες μια χαρα τα ειπε
-
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
οχι ρε συ, εισαι καλά, εν γνωση μου και εντομα δεν τρωω με τιποτα
αντε κανα αλιγάτορα χαχαχαχαχΈχω φάει κροκόδειλο. Ήταν σας γύρος κοτόπουλο με γεύση ψαριού.
-
Ενώ πολλές φορές ο γύρος κοτόπουλο είναι σαν να τρως κροκόδειλο
-
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης