-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Υποθετική ερώτηση?????
Ενας φίλος (lol) εχει σκέψεις για αγορά 208e ή Honda e μεταχειρισμένου?
Το 208 Ειναί καλύτερο σε ΟΛΑ, μεγαλύτερη αυτονομία, χώρους, επιδόσεις. Ρε σε όλα καλύτερο
Αλλα μετα είναι το ατιμο το Honda ενα από τα πιο όμορφα και πιο cult σχεδια που έχουν βγει (ερωτεύσιμο)
Εστω λοιπον οτι είχατε να επιλέξετε από τα 2 που είχαν τα ίδια χρήματα και ηταν σε καλή κατάσταση αλλά ξέρατε οτι το 208 είναι καλύτερο σε ολα, απλά το Honda το είχατε ερωτευτεί
τι θα διαλέγατε???
ΥΓ. Ετσι και αρχίσετε να μιλάτε για Diesel ή tesla θα ρίξω μπουρλότο. Η ερώτηση είναι συγκεκριμένη.
το πεζω ανετα. Το e ειναι οντως πανεμορφο, αλλα εχει μικρη αυτονομια και το σταματουν (ή το εχουν ηδη σταματησει). end of life product.
Το e208 φροντισε να παρεις ομως το "καινουριο", διοτι η πρωτη γενια ειχε αισθητα μικροτερη μπαταρια.ακαρδε, άψυχε απολυμαντικέ, ολα με την στυγνη λογική τα βλέπεις
εννοειται!
το honda e ποσο το βρηκες και με ποσα χιλιομετρα;στο 208 κλείνω και γω αλλα διαολε το honda είναι cult japaνιλα και το καραγουστάρω. ολα υποθετικά είναι ακόμα. Συντομα θα παρθούν αποφάσεις αλλά περιμένω να δω και το κινουμαι ηλεκτρικα 3 πριν κάνω οτιδήπωτε.
Η επιδότηση των προγραμμάτων ΚΗ δεν δίνεται σε μεταχειρισμένα οχήματα
φυσικά και το γνωρίζω αυτό. Απλά θελω να δω το ποσό που θα δώσουν αν είναι μεγαλύτερο και μιλάμε για 2-3 χιλιαρικα περισσότερο από μεταχειρισμένο , ε θα πάρω καινούργιο. Γιαυτο περιμένω να δω ποσο θα είναι η επιδότηση
-
Από τους πολύ ωραίους μπόμπους.
Αν δεν σε νοιάζει που έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία από ένα τηλεκοντρόλ πάω πάσο !
-
Να πάρει αυτό που του αρέσει με τέτοιες αυτονομίες είναι αναλώσιμα (αν και μου αρέσει πιο πολύ το 208).
-
Υποθετική ερώτηση?????
Το 208 Ειναί καλύτερο σε ΟΛΑ, μεγαλύτερη αυτονομία, χώρους, επιδόσεις. Ρε σε όλα καλύτερο
Αλλα μετα είναι το ατιμο το Honda ενα από τα πιο όμορφα και πιο cult σχεδια που έχουν βγει (ερωτεύσιμο)
Εστω λοιπον οτι είχατε να επιλέξετε από τα 2 που είχαν τα ίδια χρήματα και ηταν σε καλή κατάσταση αλλά ξέρατε οτι το 208 είναι καλύτερο σε ολα, απλά το Honda το είχατε ερωτευτεί
τι θα διαλέγατε???
ΥΓ. Ετσι και αρχίσετε να μιλάτε για Diesel ή tesla θα ρίξω μπουρλότο. Η ερώτηση είναι συγκεκριμένη.
το πεζω ανετα. Το e ειναι οντως πανεμορφο, αλλα εχει μικρη αυτονομια και το σταματουν (ή το εχουν ηδη σταματησει). end of life product.
Το e208 φροντισε να παρεις ομως το "καινουριο", διοτι η πρωτη γενια ειχε αισθητα μικροτερη μπαταρια.ακαρδε, άψυχε απολυμαντικέ, ολα με την στυγνη λογική τα βλέπεις
εννοειται!
το honda e ποσο το βρηκες και με ποσα χιλιομετρα;στο 208 κλείνω και γω αλλα διαολε το honda είναι cult japaνιλα και το καραγουστάρω. ολα υποθετικά είναι ακόμα. Συντομα θα παρθούν αποφάσεις αλλά περιμένω να δω και το κινουμαι ηλεκτρικα 3 πριν κάνω οτιδήπωτε.
εχεις βρει καμμια σουπερ τιμη για το e208; αν οχι, και κινειται στα 30+k, να πας να δεις και τα υπολοιπα που ειναι εκει γυρω, σε τιμη και διαστασεις (mg4, ex30)
το honda, ουτε για πλακα...
ειμαι στο να δώσω 20 βαρια, οχι παραπάνω.
Και ψάχνώ ΜΟΝΟ για μικρά.
ποσο παει το ε208 δηλαδη; εγω το εχω στο μυαλο μου γυρω στα 32-34
εκτος αν δεν λες καινουριο αλλα μτχ. Βρηκες ομως το "νεο" 208 μτχ; μαγκια!
αν εννοεις "μικρο" εως 4.10, τοτε συστυχως μονο αυτο και το αδελφακι του e-corsa υπαρχουν, οποτε δαγκωτο το 208 -
Ο γλάρος που σου άρεσε θα έρθει Ελλάδα;
-
Υποθετική ερώτηση?????
Το 208 Ειναί καλύτερο σε ΟΛΑ, μεγαλύτερη αυτονομία, χώρους, επιδόσεις, μικροτερο βάρος. Ρε σε όλα καλύτερο
Εστω λοιπον οτι είχατε να επιλέξετε από τα 2 που είχαν τα ίδια χρήματα και ηταν σε καλή κατάσταση αλλά ξέρατε οτι το 208 είναι καλύτερο σε ολα, απλά το Honda το είχατε ερωτευτεί. Το αμάξι θα είναι δεύτερο αμάξι πολης, ουτε ταξίδια ούτε τίποτα μακρινό
τι θα διαλέγατε???
Εδώ είσαι ……link text
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ο γλάρος που σου άρεσε θα έρθει Ελλάδα;
μην παίζεις με τον πόνο μου , αυτό δεν θα έρθει. Η θα έρθει σε 4-5 χρόνια
-
Τον κακό τους τον..... γλάρο, να τους πεις!
-
-
Υποθετική ερώτηση?????
τι θα διαλέγατε???
εννοειται!
εχεις βρει καμμια σουπερ τιμη για το e208; αν οχι, και κινειται στα 30+k, να πας να δεις και τα υπολοιπα που ειναι εκει γυρω, σε τιμη και διαστασεις (mg4, ex30)
το honda, ουτε για πλακα...
ειμαι στο να δώσω 20 βαρια, οχι παραπάνω.
Και ψάχνώ ΜΟΝΟ για μικρά.
ποσο παει το ε208 δηλαδη; εγω το εχω στο μυαλο μου γυρω στα 32-34
εκτος αν δεν λες καινουριο αλλα μτχ. Βρηκες ομως το "νεο" 208 μτχ; μαγκια!
αν εννοεις "μικρο" εως 4.10, τοτε συστυχως μονο αυτο και το αδελφακι του e-corsa υπαρχουν, οποτε δαγκωτο το 208για μτχ ελεγα πανε 19-20Κ
-
Αν το θες μόνο εμφάνιση, το Μαζντα δεν είναι ωραίο; θεωρείται μεγάλο;
-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Πιο Mazda λες ?
-
Πιο Mazda λες ?
MX30 τα δίνουν σκοτωμενες τιμές έξω, λόγω ντιζάιν και μπαταρίας
Παράδειγμα:
I found this offer at 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲:
Mazda MX-30 First Edition NAVI ACC PDC LED Kamera
First Registration: 12/2020 Mileage: 59,720 km Fuel: Electric Power: 107 kW (145 hp)
Price: €14,986 -
Εστω λοιπον οτι είχατε να επιλέξετε από τα 2 που είχαν τα ίδια χρήματα και ηταν σε καλή κατάσταση αλλά ξέρατε οτι το 208 είναι καλύτερο σε ολα, απλά το Honda το είχατε ερωτευτεί. Το αμάξι θα είναι δεύτερο αμάξι πολης, ουτε ταξίδια ούτε τίποτα μακρινό
τι θα διαλέγατε???
To Honda φυσικά, έστω και αν ειναι μετριότατο.
-
Αν έχει πραγματικά καλή τιμή το Honda, OK. Με την επίγνωση ότι είναι αυτοκίνητο πόλης και θα το κρατήσεις μέχρι να γίνει αντίκα.
Αντίστοιχα εγώ γουστάρω το i3. Αλλά πρέπει να το βρω σε τόσο καλή τιμή που να μην πειράζει και το έξοδο στο πρώτο τρακάρισμα.
-
@tgd said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Αντίστοιχα εγώ γουστάρω το i3. Αλλά πρέπει να το βρω σε τόσο καλή τιμή που να μην πειράζει και το έξοδο στο πρώτο τρακάρισμα.
Μακράν το καλύτερο μικρό ηλεκτρικό και από τα καλύτερα ηλεκτρικά που έχουν παραχθεί μέχρι σήμερα. Και στο εξωτερικό βρίσκεις με 20-25.000 σχετικά καινούργια με τούμπανο εξοπλισμό! Και εγώ θα ήθελα ένα και το σκέφτομαι κατά καιρούς, αλλά μετά επικρατέι η λογική....χαχα!
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μακράν το καλύτερο μικρό ηλεκτρικό και από τα καλύτερα ηλεκτρικά που έχουν παραχθεί μέχρι σήμερα. Και στο εξωτερικό βρίσκεις με 20-25.000 σχετικά καινούργια με τούμπανο εξοπλισμό! Και εγώ θα ήθελα ένα και το σκέφτομαι κατά καιρούς, αλλά μετά επικρατέι η λογική....χαχα!
Έχει αστεία αυτονομία όπως και το Honda
-
Πιο Mazda λες ?
MX30 τα δίνουν σκοτωμενες τιμές έξω, λόγω ντιζάιν και μπαταρίας
Παράδειγμα:
I found this offer at 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲:
Mazda MX-30 First Edition NAVI ACC PDC LED Kamera
First Registration: 12/2020 Mileage: 59,720 km Fuel: Electric Power: 107 kW (145 hp)
Price: €14,986Πολύ μεγάλο σε μέγεθος. Θέλω μικρό αμάξι για 2ο. Κατά 80% θα το οδηγω χωρίς καν συνοδηγό για την δουλειά. Τι να τις κάνω τις γκουμουτσες. Σκοπός είναι να παρκάρει και εύκολα όταν το χρησιμοποιώ μέσα στην πόλη. Άμα παρκάρει δυσκολότερα και από το puma χάνει το νόημα του σαν 2ο
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ειναι και αυτό στα υπόψιν. Το μεγάλο μειονέκτημα του είναι ταυτόχρονα και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα . Αν τρακάρεις είναι πολύ εύκολο να πάει ολική
-
@spiros-0 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Έχει αστεία αυτονομία όπως και το Honda
Σαφως. Αλλα δεν αλλάζει το γεγονός οτι ειναι το καλύτερο μικρό ηλεκτρικό, σχεδιασμενο ως αμιγώς ηλεκτρικό από την αρχή.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης