-
Μάλλον με μπερδεύεις με άλλο μέλος. Εγώ δεν ανήκω στους γκρινιάριδες που πάνε διακοπές και γκρινιάζουν από την παραλία και την ξαπλώστρα ή από το μπαράκι με τις μπύρες και τα κοκτέιλς.
-
Μα νομίζω είμαι κατανοητός. Δεν ανήκω σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που έχουν τέτοια ζωή ώστε να μπορούν να πηγαίνουν ΚΑΙ διακοπές.
Εγώ από το 2009 και μετά, την άδεια μου την χρησιμοποιώ για οτιδήποτε άλλο εκτός από διακοπές.
-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Απορώ πως μπορούν και εργάζονται τηλεργασία με τόση αστική φασαρία.
Πιστεύω έχει σχέση με την περιοχή. Σε εμένα π.χ είναι αρκετά ήσυχα (αν και με σχολείο δίπλα, ορισμένες ώρες έχω φασαρία αλλά έχω συνηθίσει) και μια χαρά εργάζομαι από το σπίτι. Στο γραφείο πάω λίγο αναγκαστικά και λίγο για κοινωνικοποίηση...χαχα!
-
Προφανώς η περιοχή που μένω είναι μαύρο χάλι. Εντάξει για το Χαλάνδρι αναφέρομαι. Βοθροδήμος και αυτός, όπως και ο προηγούμενος που έμενα, Μαρούσι.
Πάντως ομολογώ ότι ποτέ δεν περίμενα στην ζωή μου ότι θα ερχόταν μία στιγμή που θα κοιμόμουν κάθε βράδυ με ωτοασπίδες. Κατάντια. Ζωή σκατά.
-
Για χωριό είσαι καταιγίδα. Εύχομαι να βρεις μια εργασία που να σε καλύπτει και πάνε σε κάνα ωραίο χωριό, παραθαλάσσιο αν σου αρέσει και η θάλασσα
-
Δεν μου αρέσει που άνθρωποι, θεωρητικά δικοί μου (πεθερικά), που ξέρουν πόσο μου αρέσουν τα αυτοκίνητα δεν αναφέρουν καν το ότι σκέφτονται να αλλάξουν αυτοκίνητο!!!
Ψάχνουν, αγοράζουν, και το μαθαίνω από τρίτο (όχι την κόρη τους, που παρεπιπτόντως το ήξερε)!!! -
@nickthetrib said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που άνθρωποι, θεωρητικά δικοί μου (πεθερικά), που ξέρουν πόσο μου αρέσουν τα αυτοκίνητα δεν αναφέρουν καν το ότι σκέφτονται να αλλάξουν αυτοκίνητο!!!
Ψάχνουν, αγοράζουν, και το μαθαίνω από τρίτο (όχι την κόρη τους, που παρεπιπτόντως το ήξερε)!!!Στείλε τους την κόρη, να τους κάνει τέστ ντράιβ για κανένα τρίμηνο και πες της ότι θα κάνεις και εσύ τέστ ντράιβ σε νέα μοντέλα...
Από την άλλη, αν για παράδειγμα κάποιος ρώταγε τον γάτο τι αμάξι να πάρει, ήταν δεδομένη η απάντηση, οπότε δεν είχε νόημα η ερώτηση.
Μήπως ισχύει το ίδιο και για σένα και απλά διαφωνείτε στα γούστα ?
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ψάχνουν, αγοράζουν, και το μαθαίνω από τρίτο (όχι την κόρη τους, που παρεπιπτόντως το ήξερε)!!!Στείλε τους την κόρη, να τους κάνει τέστ ντράιβ για κανένα τρίμηνο και πες της ότι θα κάνεις και εσύ τέστ ντράιβ σε νέα μοντέλα...
Από την άλλη, αν για παράδειγμα κάποιος ρώταγε τον γάτο τι αμάξι να πάρει, ήταν δεδομένη η απάντηση, οπότε δεν είχε νόημα η ερώτηση.
Ρε κριου τόσα χρόνια στο φόρουμ με θεωρείς κολλημένο με μάρκα;;; Πόσο μάλλον σε μοντέλο!!!
Για vw ίσως να εξέφρασα αμφιβολία, αλλά θα τους έστελνα σε μάστορα γνωστό για να το τσεκάρει και να τους πει την άποψή του. -
Ρε κριου τόσα χρόνια στο φόρουμ με θεωρείς κολλημένο με μάρκα;;; Πόσο μάλλον σε μοντέλο!!!
Για vw ίσως να εξέφρασα αμφιβολία, αλλά θα τους έστελνα σε μάστορα γνωστό για να το τσεκάρει και να τους πει την άποψή του.Να σου πω δεν θυμόμουν αν ήσουν κάπου κολλημένος, για αμάξια μιλώντας...
Αλλά άμα πήραν και βάγκ, επιβάρυναν την θέση τους...
Μοναδικός μάρτυρας υπεράσπισης ο άντυα...
-
Για vw ίσως να εξέφρασα αμφιβολία, αλλά θα τους έστελνα σε μάστορα γνωστό για να το τσεκάρει και να τους πει την άποψή του.Να σου πω δεν θυμόμουν αν ήσουν κάπου κολλημένος, για αμάξια μιλώντας...
Αλλά άμα πήραν και βάγκ, επιβάρυναν την θέση τους...
Μοναδικός μάρτυρας υπεράσπισης ο άντυα...
Όχι ευτυχώς, δεν πήραν βαγκ.
Ch-r πήραν. -
Ψάχνουν, αγοράζουν, και το μαθαίνω από τρίτο (όχι την κόρη τους, που παρεπιπτόντως το ήξερε)!!!Εδώ μου στέλνει ο πεθερός μου λινκ στο βάιμπερ. Από Νιουζότο και λοιπά σάιτ. Που θέματα που τα έχω παίξει εγώ δύο μέρες πριν. Σε νιώθω.
-
Δεν μου αρέσει που δεν ξέρω ποια gummies να διαλέξω…
Κάτι πρέπει να γίνει, ξέρω ότι είναι τεχνικά πολύ δύσκολο…μήπως να τους γράφουμε συνέχεια ένα ωραιότατο f**k you? -
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Κάτι πρέπει να γίνει, ξέρω ότι είναι τεχνικά πολύ δύσκολο…μήπως να τους γράφουμε συνέχεια ένα ωραιότατο f**k you?Ρε συ , τώρα κατάλαβα τι λες!!!!!
Μόλις το διάβασα προχθές είπα...τα gυmmy bears που τρώνε τα μικρά ;;;;
Πρίν λίγο πάτησα σέ ένα spam topic εδώ και έκανα search CBD Gummies
https://cbdoilshop.gr/hhc-gummies/Τί είναι αυτά;;;;;;;
Μήπως αξίζουν να γλιτώσω απο τα Xanax που κουμπώνω ενίοτε;;;Εν τω μεταξύ έχουν και σαν παιδικές συσκευασίες , θα γίνει καμιά ζημιά αν το βρούν τα μικρά σκέφτομαι.
-
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Κάτι πρέπει να γίνει, ξέρω ότι είναι τεχνικά πολύ δύσκολο…μήπως να τους γράφουμε συνέχεια ένα ωραιότατο f**k you?Ρε συ , τώρα κατάλαβα τι λες!!!!!
Μόλις το διάβασα προχθές είπα...τα gυmmy bears που τρώνε τα μικρά ;;;;
Πρίν λίγο πάτησα σέ ένα spam topic εδώ και έκανα search CBD Gummies
https://cbdoilshop.gr/hhc-gummies/Τί είναι αυτά;;;;;;;
Μήπως αξίζουν να γλιτώσω απο τα Xanax που κουμπώνω ενίοτε;;;Εν τω μεταξύ έχουν και σαν παιδικές συσκευασίες , θα γίνει καμιά ζημιά αν το βρούν τα μικρά σκέφτομαι.
Και γω για gummy bears νομιζα
-
«Μου αρέσει» που η βενζίνη έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ το λίτρο και η κίνηση στους δρόμους έχει πολλαπλασιαστεί και θυμίζει εποχές ευμάρειας όταν είχε 85 λεπτά το λίτρο. Τι να πω, πετρελαιαδες δώστε πόνο!
-
Και τρέχουν κιόλας.
Υπάρχει γενική ανωμαλία.
-
Μου αρέσει που αρχίζει να μειώνεται παγκοσμίως η ατμοσφαιρική μόλυνση απο μικροσωματίδια , οι Κινέζοι πχ με μείωση 43% απο το 2013 εχουν αυξήσει κατά 2,2 χρόνια το προσδόκιμο ζωής
-
-
Κι εμένα μου αρέσει που ακριβύναν τα καύσιμα και έτσι ανεβαίνει όχι μόνο η κερδοφορία των πετρελαιάδων αλλά και το ΑΕΠ, ώστε να παίρνουμε επενδυτικές βαθμίδες.
Δεν μου αρέσει που παρά την τιμή λίτρου, συνεχίζει ο κόσμος να πηγαίνει με αμάξι στη δουλειά του, να πηγαίνει τα παιδιά του στα σχολεία, να κουβαλάνε προμήθειες απ το μάρκετ κλπ. Έλπιζα πως τώρα με δεξιά ψευτο-νεοφιλελεύθερη κυβερνήση, θα κυκλοφορούσαν όλοι με ποδήλατα (και τρένα, αλλά αυτό είναι μια πικρή ιστορία).
-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Έλπιζα πως τώρα με δεξιά ψευτο-νεοφιλελεύθερη κυβερνήση, θα κυκλοφορούσαν όλοι με ποδήλατα (και τρένα, αλλά αυτό είναι μια πικρή ιστορία).
Αυτά τα κάνουν κάτι ασιδερωτοι...
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]