-
@cirus said in VW Golf MK 8:
@super-t said in VW Golf MK 8:
Έχουμε πει ότι το VAG κατέστρεψε την αυτοκίνηση. Χωρίς αυτό μάλλον σήμερα θα είχαμε ιπτάμενα ρομποτικά αμάξια.
καλά, καλά ΑΣ ΜΗΝ έκανε τα σκάνδαλα που έκανε (dieselgate) παίζοντας το τώρα πράσινη και πρωτοπόρος σε καθαρή ενέργεια και ότι την ενδιαφέρει το περιβάλλον και θα ήταν πιο συμπαθής.
Τι περιμένες δηλαδή να το περάσουμε αυτό στο ντούκου και να το ξεχάσουμε αμέσως??? είπαμε Ελληνες κοντή μνήμη αλλά όχι και τόσο
Γιατί το άλλο το απίθανο σκάνδαλο σε συνεργασία με την ADAC που οδήγησε σε παραιτήσεις το 2014 (ή 2013;) δεν το ξέρεις;
-
Πως το dieselgate και η VW κατέστρεψε την αυτοκίνηση;
Τι κατάστρεψε;
Το μέλλον των diesel ναι, αλλά της αυτοκίνησης; Κάποιο παράδειγμα; -
Ασχολείστε ακόμα με τον διαχρονικά μεγαλύτερο απατεώνα της αυτοκίνησης?
-
Τι κατάστρεψε;
Το μέλλον των diesel ναι, αλλά της αυτοκίνησης; Κάποιο παράδειγμα;Δεν είπα ότι κατέστρεψε. Είπα ότι συνέβαλε στο να μην είναι συμπαθής. Απλά διάβαζε τις προτάσεις
-
Eίμαι από αυτούς που δεν συμπαθούν το βαγκ. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να μην του βγάλω το καπέλο. Ξεκινώντας από τον πάτο του 1970, όπου έφτιαχνε το επιεικώς παρωχημένο χελωνάκι και τους κλώνους του, αλλά και την πασίγνωστη κλούβα, έφτιαξε μέσα σε 15-20 χρόνια ένα πανίσχυρο γκρουπ, το οποίο έκτοτε παίζει σημαντικό ρόλο στα αυτοκινητιστικά πράγματα παγκοσμίως και έχει εδώ και χρόνια επικαιροποιημένα προιόντα σε όλες τις κλάσεις.
Η αλήθεια να λέγεται. -
Κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις. Αν δεν είχε κάνει τη μ.... το vag με το diesel gate, και τα τόσα δισ. που έχει πληρώσει και που πρόκειται να πληρώσει σε αποζημιώσεις, θα ήταν σίγουρα καλύτερη τώρα.
Δεν είναι τυχαίο ότι η πτώση της ποιότητας στο εσωτερικό αρχίζει να φαίνεται έντονα μετά το dieselgate. Από την άλλη επειδή έφαγαν το κ.... σταμάτησαν τα πειράματα με τα μοτέρ που όντως έχουν κάψει κόσμο και έβγαλαν το σημερινό 4κύλινδρο tsi που είναι κόσμημα της αυτοκίνησης, γιατί προφανώς δεν τους έπαιρνε για άλλες παπαριές!
Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ, με βάση τις γνώσεις μου και τα γούστα μου πάντα. -
Τι κατάστρεψε;
Το μέλλον των diesel ναι, αλλά της αυτοκίνησης; Κάποιο παράδειγμα;Δεν είπα ότι κατέστρεψε. Είπα ότι συνέβαλε στο να μην είναι συμπαθής. Απλά διάβαζε τις προτάσεις
Δεν αναφέρομαι σε εσένα. Ο fanis75 είχε πει πριν μερικές μέρες,
αλλά τα βλέπω τελείως αλλιώς...το VAG κατέστρεψε την αυτοκίνηση...τόσο απλά. ...
Και εγώ ο αδαής αναρωτιέμαι ΠΩΣ κατέστρεψε την αυτοκίνηση; Τι θα γινόταν και το άλλαξε προς το χειρότερο;
-
Νομίζω το έχει ξαναπεί ο Φάνης.
Αν θυμάμαι σωστά αυτά που έλεγε είναι πως εδωσε έμφαση σε σημεία που είναι μακρυά από από την οδική ευχαρίστηση και την αξιοπιστία εκπαιδεύοντας τους αγοραστές σε μια κατεύθυνση η οποία βλέπει τα αυτοκίνητα "ως μαλακά πλαστικά" -
@fanis75 said in VW Golf MK 8:
Κάποτε η Αουδι ηταν Αουδι…υποδεεστερη σαφως απο τα αλλα 2 αλλα κοντά. Πλεον ειναι φαουβε με αλλο σημα εκτος απο τα μεγάλα. Ολα βεβαια βαρκες γυαλο ειναι.
VAG ειναι η Νο1 εταιρεια αυτη την στιγμη. Δες το νεο Audi Etron GT, διαστημοπλοιο. Μην μιλησουμε για Πορσε, Λαμπο, και τα μεγαλα Αουντι και τα Βentley (που ειναι Αουντι με περισσοτερη πολυτελεια).
Τωρα για τα μικροτερα μοντελλα θα συμφωνησω οτι εχουν χασει την λαμψη που ειχαν παλαιοτερα και τα Αουντι ουσιαστικα ειναι VW με αλλο σημα.
-
@wantone said in VW Golf MK 8:
Κάποτε η Αουδι ηταν Αουδι…υποδεεστερη σαφως απο τα αλλα 2 αλλα κοντά. Πλεον ειναι φαουβε με αλλο σημα εκτος απο τα μεγάλα. Ολα βεβαια βαρκες γυαλο ειναι.
VAG ειναι η Νο1 εταιρεια αυτη την στιγμη. Δες το νεο Audi Etron GT, διαστημοπλοιο. Μην μιλησουμε για Πορσε, Λαμπο, και τα μεγαλα Αουντι και τα Βentley (που ειναι Αουντι με περισσοτερη πολυτελεια).
Τωρα για τα μικροτερα μοντελλα θα συμφωνησω οτι εχουν χασει την λαμψη που ειχαν παλαιοτερα και τα Αουντι ουσιαστικα ειναι VW με αλλο σημα.
ενταξει ναι ρε συ χαιρω πολύ αυτά που λες φανταστικά είναι. ETRON λέει και Lambo
λέμε για αυτά που μπορείς να αγοράσεις και σου μένει νεφρό
-
Ε αν είναι να βάλουμε στη συζήτηση και τις rolls roycce, τα R.Rover, maybach κτλ
-
@lap said in VW Golf MK 8:
Νομίζω το έχει ξαναπεί ο Φάνης.
Αν θυμάμαι σωστά αυτά που έλεγε είναι πως εδωσε έμφαση σε σημεία που είναι μακρυά από από την οδική ευχαρίστηση και την αξιοπιστία εκπαιδεύοντας τους αγοραστές σε μια κατεύθυνση η οποία βλέπει τα αυτοκίνητα "ως μαλακά πλαστικά"εγώ δεν συμφωνώ. Οδηγικά τα VAG τα βρίσκω πολύ καλά και ευχάριστα. Δεν την συμπαθώ μεν αλλά για άλλους λόγους όχι οτι οδηγικά δεν είναι καλά τα μοντέλα της, τουναντίων.
Εσείς που την συμπαθείτε ήθελα να ήξερα δεν ξενερώσατε και να πέσει πολύ στα μάτια σας με το dieselgate?
Γιατί και γω με SKODA OCTAVIA diesel ήμουν και μάλιστα 2012 με κινητήρα που είχε μαιμου εκπομπές ρύπων. Και ήμουν και ευχαριστημένος κάτοχος πολύ. Αλλά την σιχάθηκα όταν μαθεύτηκε αυτό
-
ενταξει ναι ρε συ χαιρω πολύ αυτά που λες φανταστικά είναι. ETRON λέει και Lambo
Η εταιρεια σου προσφερει φοβερα αυτοκινητα αλλα θελει να τα πληρωσεις. Τωρα αν περιμενεις με 8-10κ κοστος κατασκευης που εχουν τα μικρα τους μοντελλα να κανει θαυματα ε δεν παιζει κατι τετοιο.
Η BMW σειρα 1 φαινεται να ειναι καλο πακετο σε αυτη την κατηγορια. Και στο F20 που εχω εγω εχει καταφερει και στην φθηνη κατηγορια να σου δωσει αρκετα στοιχεια απο τα ποιο ακριβα τους μοντελλα. Ισως ειναι θεμα εισαγωγικης γιατι ουσιαστικα κανουν μια καλη προσφορα.
-
Η εταιρεια σου προσφερει φοβερα αυτοκινητα αλλα θελει να τα πληρωσεις. Τωρα αν περιμενεις με 8-10κ κοστος κατασκευης που εχουν τα μικρα τους μοντελλα να κανει θαυματα ε δεν παιζει κατι τετοιο.
Η BMW σειρα 1 φαινεται να ειναι καλο πακετο σε αυτη την κατηγορια. Και στο F20 που εχω εγω εχει καταφερει και στην φθηνη κατηγορια να σου δωσει αρκετα στοιχεια απο τα ποιο ακριβα τους μοντελλα. Ισως ειναι θεμα εισαγωγικης γιατι ουσιαστικα κανουν μια καλη προσφορα.
Πάντα συγκρίνω αδερφέ με μοντέλα ανταγωνιστικά στις ίδιες τάξεις μεγέθους τιμής. Δεν μπορώ να συγκρίνω πορτοκάλια με μήλα. Επίσης δεν με ενδιαφέρει αν μπορεί να βγάλει υπεραμαξι που δεν μπορώ να αγοράσω και δεν διαφωνώ ότι έχει τεραστια τεχνογνωσία και είναι TOP κατασκευαστής, αλιμονο θα μας πάρουν με τις πέτρες αν ισχυριστώ κάτι τέτοιο.
-
Έτσι, κοιτάς τι αγοράζεις για το κεφάλαιο που έχεις. Όχι τι αγοράζει ένας πλούσιος με τα δικά του λεφτα και αν εσύ μπορείς να έχεις το ίδιο σήμα με αυτόν
-
Να το θέσω διαφορετικά. Στο ίδιο περίπου κόστος κατασκευής και στην ίδια περίπου τιμή πώλησης, δεν μπορεί π.χ. το vag να είναι τόοοσο ανώτερο από ένα psa ή ένα ford.
Θα έχουν μια διαφορά άντε να πούμε για χάρη της κουβέντας 10%? Και η κάθε εταιρεία θα προσπαθήσει να κερδίσει αγοραστές με τα όπλα της.
Η ford θα λέει στρίβω καλά, η peugeot είμαι ομορφούλα με τσαχπίνικο τιμόνι, η vw που θα ξαναβρείς μοτέρ σαν το δικό μου, η Audi είμαι premium, η Toyota είμαι φθηνή σε όλα και συμφέρω κλπ.
Εδώ μπαίνει και το marketing, η εισαγωγική, το after sales, η υποστήριξη, κλπ και προσπαθεί να δώσει πόντους.Όλοι υπερβάλουν για τα προσόντα τους αλλά κανείς δεν λέει ψέματα για να σου δίνει το δικαίωμα να τον απαξιώσεις. Καταναλωτικά προιόντα είναι τα αυτοκίνητα, να πουλήσουν θέλουν.
-
Εσείς που την συμπαθείτε ήθελα να ήξερα δεν ξενερώσατε και να πέσει πολύ στα μάτια σας με το dieselgate?
Εγω παντως οχι δεν εχω ξενερωσει καθολου.Και στην πραγματικοτητα χεσ@@@κα για το dieselgate.
-
τα Βentley (που ειναι Αουντι με περισσοτερη πολυτελεια).
Πατώματα Porsche και κινητήρες bespoke, ειδικά ο W12.
-
@andya3 said in VW Golf MK 8:
Ξέρετε τι σκέφτομαι όταν σας διαβάζω? Τους αρνητές. Αρνητές των εμβολίων, αρνητές της εξουσίας κλπ. Ε, εσείς είστε αρνητές του vag, ίσως και της Audi.
Απαντάω μόνο και μόνο γιατί είναι πραγματικά αστείο. Είμαι 3πλοεμβολιασμένος, αστυνομικός, ιδιοκτήτης VAG (Octavia MKII) που αν οι επικρατούσες συνθήκες της ζωής μου επέτρεπαν αυτή τη στιγμή την αγορά οχήματος βασικό υποψήφιο θα ήταν πάλι VAG (Formentor). Μάλιστα τα δύο οχήματα που εκπροσωπούν για εμένα το απόλυτο στα της εμφάνισης είναι "VAG" και συγκεκριμένα τα A5 & 911. Διάνα πέτυχες στην περίπτωσή μου αχαχα...
ΥΓ: Φωτιά θα πέσει να με κάψει, είπα VAG την Porsche. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ferdinand...
-
VAG ειναι η Νο1 εταιρεια αυτη την στιγμη.
Αχαχαχαχα…καλό!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;!;
Νο 1 σε μαρκετινγκ ναι να το δεχτώ…κάποτε θα μάθει και από αυτοκίνητα και τιμόνια.
VW Golf MK 8