-
Ρωτάω γιατί με τους 1.6 & 1.5 bluehdi έχει υποφέρει πλ κόσμος και μάλιστα έχουν κινηθεί νομικά ομαδικά.
Πως σας φαίνεται το συγκεκριμένο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/320479710-ford-focus
Είναι η connected ή κάποια άλλη έκδοση?
Εννοείτε θα πάρω τηλέφωνο αύριο αλλά θέλω πρώτα να έχω μια ιδέα.. -
@dublin said in Νέο Ford Focus MK4:
100% έχει.
Αλλιώς τι κάνεις αν θες να το πάρει οδική;
Δεν ξέρω θα έχει η οδική σίγουρα jump starter και θα κάνει δουλειά.Εγώ πάντως δεν βρήκα τρόπο μέσα από το βιβλίο της Ford,όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας το μοιραστεί και σε μας.
-
@vdx said in Νέο Ford Focus MK4:
Ρωτάω γιατί με τους 1.6 & 1.5 bluehdi έχει υποφέρει πλ κόσμος και μάλιστα έχουν κινηθεί νομικά ομαδικά.
Πως σας φαίνεται το συγκεκριμένο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/320479710-ford-focus
Είναι η connected ή κάποια άλλη έκδοση?
Εννοείτε θα πάρω τηλέφωνο αύριο αλλά θέλω πρώτα να έχω μια ιδέα..Πάντως 70.000 χιλιόμετρα μέσα σε 2,5 χρόνια μου φαίνονται πολλά...
'
-
Για αυτό το λόγο πήρε diesel λογικά.
-
@super-t said in Νέο Ford Focus MK4:
Για αυτό το λόγο πήρε diesel λογικά.
Ο πρώτος αγοραστής καλά έκανε...
Ο επόμενος πρέπει να σκεφτεί αν αξίζει να δώσει τα χρήματα που ζητάει ο πρώτος...
-
Σίγουρα δεν είναι εισαγωγής; Με θερμαινόμενο τιμόνι και καθίσματα; Και αυτόματο, θα κόστισε ένα σωρό λεφτά.
KOK*** KLODJ*** TOY QIRJAKO
COFFEE CUP STORY βγάζει το τηλέφωνο.... -
Κ εγώ το υποψιάστηκα κυρίως από το σχέδιο των ζαντών, δε τις έχω δει Ελλάδα.
-
@famas said in Νέο Ford Focus MK4:
Σίγουρα δεν είναι εισαγωγής; Με θερμαινόμενο τιμόνι και καθίσματα; Και αυτόματο, θα κόστισε ένα σωρό λεφτά.
KOK*** KLODJ*** TOY QIRJAKO
COFFEE CUP STORY βγάζει το τηλέφωνο....Επειδή από τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει πλ πλούσιο εξοπλισμό, πρακτικά κάμερα και λεδ λείπουν μου έκανε εντύπωση για αυτό και ρώτησα επειδή η Φορντ τα έχει κάνει σκατα με τις εκδόσεις.
Τα στοιχεία τα βρήκα και εγώ αλλά δεν είναι κάτι που με εμποδίζει ιδικά αν δεν ήταν εισαγωγής και τα βρήκαμε στην τιμή γιατί. -
Ecoblue δεν λέγεται ο κινητήρας, δεν έχει κι αυτός adblue, ή κατάλαβα λάθος το σχόλιο;
Ήταν όντως από κοινού η ανάπτυξη;
Το πρόβλημα των Γάλλων ήταν (είναι; ) στο δοχείο adblue, εκεί ίσως έχει διαφορά η Ford, αλλά το αμάξι της αγγελίας έχει adblue.Τα χιλιόμετρα δεν είναι υπερβολικά για ντίζελ σχεδόν 3 ετών. Λογικά πολύ εύκολα σε μια αντιπροσωπεία θα εξακριβωθεί αν είναι ελληνικό, θα υπάρχει ιστορικό και το έντυπο της εγγύησης, καθώς πωλούνταν με 7 χρόνια εγγύηση.
-
@piliourits said in Νέο Ford Focus MK4:
Ecoblue δεν λέγεται ο κινητήρας, δεν έχει κι αυτός adblue, ή κατάλαβα λάθος το σχόλιο;
Ήταν όντως από κοινού η ανάπτυξη;
Το πρόβλημα των Γάλλων ήταν (είναι; ) στο δοχείο adblue, εκεί ίσως έχει διαφορά η Ford, αλλά το αμάξι της αγγελίας έχει adblue.Τα χιλιόμετρα δεν είναι υπερβολικά για ντίζελ σχεδόν 3 ετών. Λογικά πολύ εύκολα σε μια αντιπροσωπεία θα εξακριβωθεί αν είναι ελληνικό, θα υπάρχει ιστορικό και το έντυπο της εγγύησης, καθώς πωλούνταν με 7 χρόνια εγγύηση.
Ναι έχει κανονικά adblue, το θέμα είναι αν έχει το ίδιο σύστημα(δοχείο και αντλία) με PSA.
Δεν είναι εύκολο να βγουν ασφαλή συμπεράσματα γιατί η PSA χρησιμοποιεί adblue στον 1.6 από το 15-16 ενώ η Ford δεν έβαλε ποτέ..Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας, πρώτο χέρι κλπ κλπ...
-
@tasoskont said in Νέο Ford Focus MK4:
100% έχει.
Δεν ξέρω θα έχει η οδική σίγουρα jump starter και θα κάνει δουλειά.Εγώ πάντως δεν βρήκα τρόπο μέσα από το βιβλίο της Ford,όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας το μοιραστεί και σε μας.
Από ότι είδα στο μανιουαλ μόνο με καλώδια η jump starter λύνει στο focus...
-
@dgrgtc said in Νέο Ford Focus MK4:
@tasoskont said in Νέο Ford Focus MK4:
100% έχει.
Από ότι είδα στο μανιουαλ μόνο με καλώδια η jump starter λύνει στο focus...
Ρωτήστε καλύτερα αντιπροσωπεία, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που θα θες να μετακινήσεις το όχημα και πρέπει να υπάρχει τρόπος (π.χ βλάβη/ατύχημα). Πάντως και στο 2008 εξηγεί μία διαδικασία (που δεν απομνημονευσα).
-
Ότι κάνουν και οι γερανοί της αστυνομίας που μεταφέρουν τα παράνομα παρακρισμένα, βάζουν τα ειδικά "ροδάκια" στους πίσω τροχούς και το μετακινούν μια χαρά.
Κάτι τέτοιο π.χ αν και στην Ελλάδα έχω δει τις πιο απλές υλοποιήσεις.
-
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟΥ
ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ
ΑΝΑΓΚΗΣ
Μπορείτε ναχρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό
χειρόφρενο για να επιβραδύνετε ή να
σταματήσετε τοόχημάσαςσε καταστάσεις
έκτακτης ανάγκης.- Τραβήξτε το διακόπτη προς τα επάνω
και κρατήστε τον σε αυτή τη θέση.
Το ηλεκτρικό χειρόφρενο συνεχίζει να
επιβραδύνει τοόχημάσαςμέχρι νααφήσετε
το διακόπτη.
Όταν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρικό
χειρόφρενο σε καταστάσεις έκτακτης
ανάγκης, ανάβει η κόκκινη προειδοποιητική
λυχνία, ακούγεται ένας ήχος και ανάβουν
τα φώτα των φρένων.
Σημείωση: Μην ενεργοποιείτε το ηλεκτρικό
χειρόφρενοόταν τοόχημάσας κινείται, εκτός
εάν υπάρχει έκτακτη ανάγκη. Εάν
χρησιμοποιήσετε επανειλημμένα το
ηλεκτρικό χειρόφρενο για να επιβραδύνετε
ή να σταματήσετε το όχημά σας, μπορεί να
προκαλέσετε βλάβη στο σύστημα φρένων.
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ
ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟΥ - Ανοίξτε το διακόπτη του κινητήρα.
- Πατήστε παρατεταμένα το πεντάλ του
φρένου. - Πιέστε το διακόπτη προς τα κάτω.
Η κόκκινη προειδοποιητική λυχνία σβήνει.
Εκκίνηση από στάση σε έδαφος με
κλίση κατά τη ρυμούλκηση τρέιλερ - Πατήστε παρατεταμένα το πεντάλ του
φρένου. - Τραβήξτε το διακόπτη προς τα επάνω
και κρατήστε τον σε αυτή τη θέση. - Συμπλέξτε ταχύτητα.
- Πατήστε το πεντάλ του γκαζιού έως
ότου ο κινητήρας αναπτύξει αρκετή
ροπή ώστε να μην αφήσει το όχημα να
κυλήσει στην κατηφόρα. - Αφήστε το διακόπτη και ξεκινήστε να
κινείστε κανονικά.
ΑΥΤΟΜΑΤΗ
ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟΥ
- ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ
ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
- Κλείστε την πόρτα του οδηγού.
- Συμπλέξτε ταχύτητα.
- Πατήστε το πεντάλ του γκαζιού και
ξεκινήστε να κινείστε κανονικά.
ΑΥΤΟΜΑΤΗ
ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟΥ
- ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΙΒΩΤΙΟ
ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
- Κλείστε την πόρτα του οδηγού.
- Συμπλέξτε ταχύτητα.
- Πατήστε το πεντάλ του γκαζιού και
ξεκινήστε να κινείστε κανονικά.
Σημείωση: Το ηλεκτρικό χειρόφρενο
απενεργοποιείται επίσης αυτόματα αν
επιλέξετε μια ταχύτητα και αφήσετε το
πεντάλ συμπλέκτη χωρίς να πατάτε το
πεντάλ γκαζιού.
295
Focus (CGE) Vehicles Built From: 29-11-2021 Vehicles Built Up To: 08-05-2022, CG3929elGRC elGRC, Edition date: 202108, First-Printing
- Τραβήξτε το διακόπτη προς τα επάνω
-
Ναι αλλά αυτά δεν ισχύουν αν μείνει από μπαταρία που είναι το ερώτημα.
-
Φρέσκα και άσχημα νέα, όσοι σκέφτονται για focus ας το κλείσουν σήμερα (όταν λέμε σήμερα εννοούμε σήμερα), από αύριο όλα τα focus παίρνουν αύξηση 900 προ ΦΠΑ και τέλους, άρα 1400 ευρώ. Αντίστοιχα το kuga 500 ευρώ (προ ΦΠΑ και τέλους).
-
@strom said in Νέο Ford Focus MK4:
Φρέσκα και άσχημα νέα, όσοι σκέφτονται για focus ας το κλείσουν σήμερα (όταν λέμε σήμερα εννοούμε σήμερα), από αύριο όλα τα focus παίρνουν αύξηση 900 προ ΦΠΑ και τέλους, άρα 1400 ευρώ. Αντίστοιχα το kuga 500 ευρώ (προ ΦΠΑ και τέλους).
Κι αυτό δεν πρέπει να έχει έρθει ακόμα στις εκθέσεις το κακόμοιρο...
-
Ένα φτηνό hatchback είχε μείνει ρε γμτ…..
Πλάκα κάνω….
-
Έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με το καλοριφέρ;; Σήμερα δυστυχώς δεν έβγαζε ζεστό αέρα με τίποτα. Μήπως είναι κανένα γνωστό πρόβλημα στα mk4 ecoblue;
-
@strom said in Νέο Ford Focus MK4:
Τι έτσι απλά; Συνήθως οι αυξήσεις στο φοκους συνδυάζονται με προσθήκη ενός κωδικού και αφαίρεση δυο ! Έτσι ώστε όταν ρωτάς γιατί αυξήθηκε να σου λένε με τι φορτώθηκε αλλά να αποκρύπτουν τι έβγαλαν! Εκεί στην Φορντ κάνουν φιλότιμες προσπάθειες στο να μηδενίσουν τις πωλήσεις του μοντέλου αυτό το πιστώνονται!
Ford Focus MK4