-
-
@andya3 said in Toyota C-HR 2016:
@spi_duster said in Toyota C-HR 2016:
Αντια βρε συ, ειλικρινα τωρα εχεις επιγνωση εστω και λιγο της αγνοιας σου? Εχω δει και αλλους βαγγιτες να γραφουν μα τετοιο πραγμα δε ματα εχω δει. Ποια Ευρωπαικη τεχνολογια ηλεκτρικων και πρασινα αλογα? Που καταφεραν να πασαρουν πουσαρισμενους τρικυλινδρους ως εναλλακτικη στα 4κυλινδρα σε ενα αγοραστικο κοινο σα και του λογου σου ως να ηταν μεταξωτες κορδελες?
Χωρίς να θέλω να σου την πω Χριστουγεννιάτικα, είσαι προφανώς κάπως άσχετος και δεν καταλαβαίνεις και τι έγραψα. Γι' αυτό δεν παρουσιάζεις και κάποιο τεχνολογικό επιχείρημα στην ανάλυση που έγραψα.
Οι 3 κύλινδροι είναι από τα χειρότερα κατασκευάσματα των τελευταίων ετών και δεν θέλω ούτε να τους βλέπω. Πάλι θέμα κόστους είναι όμως, έκοψαν τον 1 κύλινδρο για να ρίξουν το κόστος.
Πάλι στο θέμα του κόστους πάμε, υπάρχει πρόβλημα ανταγωνιστικότητας και κόστους στην Ευρώπη και κάνουν παραχωρήσεις στην ποιότητα για να πουλήσουν.Οχι βρε συ. Σε συμπαθω αλλωστε. Πες τη μου. Αλλωστε ενα παιδι μεγαλωμενο μες τα συνεργεια ειμαι. Δεν παρεξηγω.
Όπως αγαπάς. Αν ήσουν μεγαλωμένος με τα συνεργεία όπως λες, θα πρόσεχες πιο πολύ πριν τσαμπουνήσεις τις μ@λ@κιες που λες. Αλλά δείχνεις απλώς άγνοια και εμπάθεια προς κάποιες μάρκες ή τεχνολογίες.
Όχι ότι δεν δικαιούσαι τη γνώμη σου, αλλά μαζί μ' αυτή έρχεται και ο αντίλογος.
Sorry αλλά μου έδωσες το οκ...Οχι βρε δε παρεξηγω. Γραψε οτι νομιζεις για εμενα αλλα και τα αυτοκινητα. Παντως παραδεχομαι οτι οπως καθε αρσενικο περασα και το σταδιο που ανεφερες. Εσυ ομως γιατι συνεχιζεις να σαι τοσο μα τοσο μ@λ@κ@ς?
-
@super-t said in Toyota C-HR 2016:
98 άλογα ο βενζινοκινητήρας, 72 άλογα ο ηλεκτροκινητήρας, συνδιαστικά ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.
Βέβαια τα μαθηματικά δεν βγαίνουν (98+72=170) αλλά τι να κάνεις.Ξεχνάς τον 2ο ηλεκτροκινητήρα, αλλά τι να κάνεις....
-
Αντια βρε συ, ειλικρινα τωρα εχεις επιγνωση εστω και λιγο της αγνοιας σου? Εχω δει και αλλους βαγγιτες να γραφουν μα τετοιο πραγμα δε ματα εχω δει. Ποια Ευρωπαικη τεχνολογια ηλεκτρικων και πρασινα αλογα? Που καταφεραν να πασαρουν πουσαρισμενους τρικυλινδρους ως εναλλακτικη στα 4κυλινδρα σε ενα αγοραστικο κοινο σα και του λογου σου ως να ηταν μεταξωτες κορδελες?
Χωρίς να θέλω να σου την πω Χριστουγεννιάτικα, είσαι προφανώς κάπως άσχετος και δεν καταλαβαίνεις και τι έγραψα. Γι' αυτό δεν παρουσιάζεις και κάποιο τεχνολογικό επιχείρημα στην ανάλυση που έγραψα.
Οι 3 κύλινδροι είναι από τα χειρότερα κατασκευάσματα των τελευταίων ετών και δεν θέλω ούτε να τους βλέπω. Πάλι θέμα κόστους είναι όμως, έκοψαν τον 1 κύλινδρο για να ρίξουν το κόστος.
Πάλι στο θέμα του κόστους πάμε, υπάρχει πρόβλημα ανταγωνιστικότητας και κόστους στην Ευρώπη και κάνουν παραχωρήσεις στην ποιότητα για να πουλήσουν.Οχι βρε συ. Σε συμπαθω αλλωστε. Πες τη μου. Αλλωστε ενα παιδι μεγαλωμενο μες τα συνεργεια ειμαι. Δεν παρεξηγω.
Όπως αγαπάς. Αν ήσουν μεγαλωμένος με τα συνεργεία όπως λες, θα πρόσεχες πιο πολύ πριν τσαμπουνήσεις τις μ@λ@κιες που λες. Αλλά δείχνεις απλώς άγνοια και εμπάθεια προς κάποιες μάρκες ή τεχνολογίες.
Sorry αλλά μου έδωσες το οκ...Οχι βρε δε παρεξηγω. Γραψε οτι νομιζεις για εμενα αλλα και τα αυτοκινητα. Παντως παραδεχομαι οτι οπως καθε αρσενικο περασα και το σταδιο που ανεφερες. Εσυ ομως γιατι συνεχιζεις να σαι τοσο μα τοσο μ@λ@κ@ς?
Sorry αλλά μου έδωσες το οκ...Παιδιά αν μη τι άλλο Γιορτές Αγαπής εχουμε!!!!!
Καλή χρόνια και καλό θα είναι να ζητήσετε συγνωμη ο ένας από τον άλλο
Ολοι τσαντιζόμαστε και μπορούμε να γράψουμε κατι που μπορεί να το διαβάσουμε μετα και να μετανιώσουμε
Μάγκας όποιος παραδέχεται και ζηταει συγνώμη
Αυτο λέω εγώ που εχω γράψει και ο ίδιος πράγματα που μετάνιωσα.
Και μιας που είναι και ο andys μεσα σε αυτό του ζητάω δημοσίως συγνώμη γιατι και γω μερικές φορές υπερέβαλα στις διαμάχες μας λες και εχουμε να χωρίσουμε κάτι
-
Γιορτές αγάπης...χα!χα!
Σαν το Γαλατικό χωριό. Γιορτάζουν, πίνουν, χορεύουν, γλεντάνε και τελειώνουν με κλωτσομπουνίδια και σφαλιάρες για να κλείσει όμορφα η γιορτή. -
Καλά πήγα να φάω κάτι μπριτζόλες ,γύρισα και γίνεται χαμός
μη γίνεστε fampiatou και βαράτε το χέρι στο μαχαίρι
να γίνεται trc off και car talk να βρίσκεται διεξόδους στα απαγορευτικά και τους αποκλεισμούςκαι να βγάλετε και τις παρωπίδες μπορεί να μην καταλαβαίνεται πως δουλεύει το υβριδικό σύστημα της Toyota αλλα μη το ακυρώνεται , ούτε εγω κατανοώ το βάθος του μόνο ο Lap δείχνει να καταλαβαίνει τι κρύβεται πίσω απο τα περίπλοκα γραφικά και επεξηγηματικά βίντεο που ανεβάζει για να εξηγήσει τα ακόμα πιο ακαταλαβίστικα "βουντού" της Toyota
Καλή Χρονιά να έχουμε και εύχομαι σε όλους ενα δίλιτρο υβριδικό ΤΟΥΟΤΑ και γρήγορους χρόνους παράδοσης!
-
Cirus εχεις δικιο. Να ζητησω συγνωμη λοιπον απο τον φιλο Αντι για τον χαρακτηρισμο που του εδωσα. Ισως φταιει πως οντως εχοντας πατερα μηχανικο αυτοκινητων και μεγαλωμενος σε αγροτικη περιοχη δεν του το διαπιστευσα κιολας.
Απο εκει και μετα θα συνεχισω να λεω πως οποιος βαζει Τουοτα, υβριδικη τεχνολογια και απορριψη της σχεσης της φιρμας με την ηλεκτροκινηση, ειναι μακρια νυχτωμενος. -
Ένα έχω να πω.
Κατάντια κύριοι....... τσακωμός για Toyota!
Ντροπή.
-
@cirus said in Toyota C-HR 2016:
Sorry αλλά μου έδωσες το οκ...Παιδιά αν μη τι άλλο Γιορτές Αγαπής εχουμε!!!!!
Καλή χρόνια και καλό θα είναι να ζητήσετε συγνωμη ο ένας από τον άλλο
Ολοι τσαντιζόμαστε και μπορούμε να γράψουμε κατι που μπορεί να το διαβάσουμε μετα και να μετανιώσουμε
Μάγκας όποιος παραδέχεται και ζηταει συγνώμη
Αυτο λέω εγώ που εχω γράψει και ο ίδιος πράγματα που μετάνιωσα.
Και μιας που είναι και ο andys μεσα σε αυτό του ζητάω δημοσίως συγνώμη γιατι και γω μερικές φορές υπερέβαλα στις διαμάχες μας λες και εχουμε να χωρίσουμε κάτι
Αν κάποιος κάποια στιγμή ένιωσε προσβεβλημένος από τον τρόπο που έγραψα, φυσικά δεν είχα καμιά τέτοια πρόθεση και ζητάω κι εγώ συγγνώμη.
Αλλά αυτό δεν αφορά τις απόψεις που εκφράζω, ο καθένας δικαιούται να έχει τις απόψεις του. Η συζήτηση στο forum δεν είναι ανταγωνισμός ποιος θα βγει από πάνω, είναι απλά ανταλλαγή απόψεων. Αλλιώς δεν έχει και νόημα το forum. -
Να πούμε κάτι για να υπάρξει ομόνοια. Η πρώτη καταγραφή για επικυκλικα γρανάζια η βιβλιογραφία λέει πως ήταν το 500 π.Χ από ποιους άλλους;.....από τους Έλληνες!
Μάλλον για αυτό μαλώνουμε εμείς σήμερα για το psd της Toyota.
-
@monman2 said in Toyota C-HR 2016:
Καλά πήγα να φάω κάτι μπριτζόλες ,γύρισα και γίνεται χαμός
Δεν καθόσουν εκεί που ήσουν;;;;
Μπριτζόλες ε; Αχ και βαχ!!!!
-
Cirus εχεις δικιο. Να ζητησω συγνωμη λοιπον απο τον φιλο Αντι για τον χαρακτηρισμο που του εδωσα.
Αν κάποιος κάποια στιγμή ένιωσε προσβεβλημένος από τον τρόπο που έγραψα, φυσικά δεν είχα καμιά τέτοια πρόθεση και ζητάω κι εγώ συγγνώμη.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΓΕ
Τα TOYOTA είναι τριμπούρδελα με μπαταρίες
-
Ωραια λοιπον... εφοσον δωθηκαν οι αναλογες εξηγησεις μπορουμε να καταλαβουμε ολοι ως μεγαλα παιδια πως οι παπατζες εχουν ενα οριο. Οπως η πανεμορφη φαση με το τραγικοτατο νιρο που θα μπορουσε να ειναι και το μαυρο προβατο της ηλεκτροκινησης. Χρειαζεται δηλαδη ο οδηγος να οδηγει σε ρυθμους παρελασης για να μπορεσει να δει την περιβοητη οικονομια στην καταναλωση. Οπως θα γινονταν δηλαδη με ενα οποιοδηποτε βενζινοκινητο με μακρυες σχεσεις. Ομως ενα τουοτα πριους πρωτης γεννιας μπορει να κανει το Αθηνα - Λαρσα με 6,8 μεση απο το κεντρο της μιας ως το κεντρο της αλλης πολης διχως να ακολουθει το ΚΤΕΛ. Αυτη ειναι η πεμπτουσια της προτασης της Τουοτα. Διχως αναγκαστικες στασεις. Διχως αβγα κατω απο το γκαζι. Διχως να συχτιριζουν οι υπολοιποι οδηγοι.
Λετε μια εταιρεια που εβαλε την ηλεκτροκινηση στο χαρτη να μην ασχοληθηκε με το θεμα μιας απλα μεγσλυτερης σε χωρητικοτητα μπαταριας? Γιατι? Γιατι ειναι μαλακες μηπως? Γιατι εχουν σχεση με τις μεγαλες πετρελαικες? Γιατι πολυ απλα θελουν να πετυχουν την μεγιστη αυτονομια με την ελαχιστη κατσναλωση λενε οσοι ξερουν.
Ειναι αληθεια πως στις ΗΠΑ το αγαπημενο οχημα των ληστων ειναι ενα πριους. Γιατι μπορει να διασχισει 2 πολιτειες πριν χρειαστει γεμισμα ενω μπορει να κινηθει και με ρυθμους καταδιωξης. Αυτα σορρυ μα ειναι τα δεδομενα και οχι υποθεσεις. Τελος η κορυφαια αξιοπιστια τους δεν αφηνει πολλα περιθωρια για παρερμηνειες. Ενα chr δεν το συναντας ευκολα στα συνεργεια. Ουτε θα το πεις ποτε λαδιερα. Ουτε θα υποστει μειωση αριθμου κυλινδρων, ή λοιπον συμπαραμαρτουντων για να το παρει ο κατοχος και να το γκαζωνει στις 5500 στροφες σα δεμονισμενος για να φτασει απλες ταχυτητες ταξιδιου. Σορρυ αν αυτα ακουγονται καπως σε καποιους. Μεσα απο τη ζωη τα διδαγματα. -
Ωραια λοιπον... εφοσον δωθηκαν οι αναλογες εξηγησεις μπορουμε να καταλαβουμε ολοι ως μεγαλα παιδια πως οι παπατζες εχουν ενα οριο. Οπως η πανεμορφη φαση με το τραγικοτατο νιρο που θα μπορουσε να ειναι και το μαυρο προβατο της ηλεκτροκινησης. Χρειαζεται δηλαδη ο οδηγος να οδηγει σε ρυθμους παρελασης για να μπορεσει να δει την περιβοητη οικονομια στην καταναλωση. Οπως θα γινονταν δηλαδη με ενα οποιοδηποτε βενζινοκινητο με μακρυες σχεσεις. Ομως ενα τουοτα πριους πρωτης γεννιας μπορει να κανει το Αθηνα - Λαρσα με 6,8 μεση απο το κεντρο της μιας ως το κεντρο της αλλης πολης διχως να ακολουθει το ΚΤΕΛ. Αυτη ειναι η πεμπτουσια της προτασης της Τουοτα. Διχως αναγκαστικες στασεις. Διχως αβγα κατω απο το γκαζι. Διχως να συχτιριζουν οι υπολοιποι οδηγοι.
Λετε μια εταιρεια που εβαλε την ηλεκτροκινηση στο χαρτη να μην ασχοληθηκε με το θεμα μιας απλα μεγσλυτερης σε χωρητικοτητα μπαταριας? Γιατι? Γιατι ειναι μαλακες μηπως? Γιατι εχουν σχεση με τις μεγαλες πετρελαικες? Γιατι πολυ απλα θελουν να πετυχουν την μεγιστη αυτονομια με την ελαχιστη κατσναλωση λενε οσοι ξερουν.
Ειναι αληθεια πως στις ΗΠΑ το αγαπημενο οχημα των ληστων ειναι ενα πριους. Γιατι μπορει να διασχισει 2 πολιτειες πριν χρειαστει γεμισμα ενω μπορει να κινηθει και με ρυθμους καταδιωξης. Αυτα σορρυ μα ειναι τα δεδομενα και οχι υποθεσεις. Τελος η κορυφαια αξιοπιστια τους δεν αφηνει πολλα περιθωρια για παρερμηνειες. Ενα chr δεν το συναντας ευκολα στα συνεργεια. Ουτε θα το πεις ποτε λαδιερα. Ουτε θα υποστει μειωση αριθμου κυλινδρων, ή λοιπον συμπαραμαρτουντων για να το παρει ο κατοχος και να το γκαζωνει στις 5500 στροφες σα δεμονισμενος για να φτασει απλες ταχυτητες ταξιδιου. Σορρυ αν αυτα ακουγονται καπως σε καποιους. Μεσα απο τη ζωη τα διδαγματα.Έτσι ακριβώς, εάν στο πακέτο προσθέσουμε εκτός της οικονομίας, τη μοναδική εξωτερική σχεδίαση που αντέχει στον χρόνο, την ποιότητα κύλισης που συνδυάζει άνεση και σπορτίφ οδήγηση (διπλά ψαλίδια πίσω), τον στάνταρ πλούσιο εξοπλισμό ασφαλείας και άνεσης, αλλά και τη λογικότατη (ακόμη) τιμή του αυτοκινήτου, δεν ειναι τυχαία η εμπορική επιτυχία του C-HR.
-
@tkin73 said in Toyota C-HR 2016:
Εδώ ο κύριος διαχειριστής και τα τσιράκια του μας λέει ηλίθιους χαζούς τρολ και θα τον σεβαστούμε εμείς; Ξεκάθαρα κρύβει την πραγματικότητα λέει ότι πηγαίνει με ....140 για να να δικαιολογήσει την επιλογή του. Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν την κατανάλωση με 130 , απλά σπάμε πλάκα με την διαστρέβλωση της αλήθειας εδώ μέσα από μια παρέα ...Ξεκάθαρα από την ώρα που απέκτησε Τογιότα έβαλε τα γυαλιά της μάρκας για δικούς του λόγους...
Να διεκρυνίσω ότι ο θυρωρός δεν έχει ανάγκη και ότι η θώπευση μου ήταν αποτέλεσμα ατομικής βούλησης...
Το χάιμπριντ δε πάει δε καίει.. για την ακρίβεια πηγαίνει λίγο καλύτερα για αυτά που καίει. Μπόνους η οικονομία στο μποτιλιάρισμα.. Γνωστά και χιλιοειπωμένα ποικιλοτρόπως. Ο δυιλισμός του κώνωψ από εκεί και πέρα είναι εκ του πονηρού και αφορούν προσωπικά συμπλέγματα
-
Ειναι αληθεια πως στις ΗΠΑ το αγαπημενο οχημα των ληστων ειναι ενα πριους. Γιατι μπορει να διασχισει 2 πολιτειες πριν χρειαστει γεμισμα ενω μπορει να κινηθει και με ρυθμους καταδιωξης. Αυτα σορρυ μα ειναι τα δεδομενα και οχι υποθεσεις. Τελος η κορυφαια αξιοπιστια τους δεν αφηνει πολλα περιθωρια για παρερμηνειες. Ενα chr δεν το συναντας ευκολα στα συνεργεια. Ουτε θα το πεις ποτε λαδιερα. Ουτε θα υποστει μειωση αριθμου κυλινδρων, ή λοιπον συμπαραμαρτουντων για να το παρει ο κατοχος και να το γκαζωνει στις 5500 στροφες σα δεμονισμενος για να φτασει απλες ταχυτητες ταξιδιου. Σορρυ αν αυτα ακουγονται καπως σε καποιους. Μεσα απο τη ζωη τα διδαγματα.Ολα έχουν θετικά και αρνητικά
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ:
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
1 Μη ύπαρξη δικτυου. Μη υπάρξη γρήγορων φορτιστών. Τι να τον κάνεις τον αργό σε ένα ταξίδι, να βγάλεις ρίζες. προγραμματισμός για να κάνεις ταξίδι. Και μονο αυτό για κάποιους τα καθιστά αχρηστα. (ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ με τα χρόνια μπορεί να αλλάξει)
2 Δεν εχουν όλοι παρκινγκ σπίτι να τα εκμεταλευτούν. Χωρίς αυτό το βασικό τι να το κάνεις το ηλεκτρικό???? (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ και είναι μεγάλο μείων γιατι αφορα τεραστιο πληθυσμό)
3 ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Αυτοεξηγούμενο (ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. αν πέσουν οι τιμές των μπαταριών θα πέσει το κόστος) αυτή την στιγμή και παρολο που το κοστος καθημερινής χρήσης είναι μικρό δεν γίνεται απόσβεση
4 Μηχανικοί που δεν γνωρίζουν να επισκευάσουν σε περίπτωση βλάβης. ΑΛΛΑΖΕΙ αλλά πολύ αργα
5 Αθορυβο-Θόρυβος (Αποτελεί και πλεονέκτημα και μειωνέκτημα εδώ το εξετάζουμε σαν μείων. Πεζοι και μηχανάκια δεν ξέρουν από που τους έρχεται. Πολλοί μεγαλώσαμε με εξατμίσεις και μας χαλάει.) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ με τεχνητο θόρυβο, το δουλεύουν
6 ΒΑΡΟΣ-ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ. μεγάλο μείων. Πανβαρες μπαταρίες που ναι μεν τις τοποθετούν στο κάτω μέρος πλέον βαζοντας το βάρος χαμηλά αλλά όσο να είναι το μεγάλο βάρος χρειάζειται μεγαλύτερα φρένα, αναρτησεις που πρέπει να ανταπεξέρχονται σε μεγαλύτερο βαρος κτλ) ΑΛΛΑΖΕΙ με τον καιρο αλλά είναι πολύ δυσκολο και είναι αργή η εξέλιξη στις μπαταρίες
7 ΤΑΧΥΤΗΤΑ-ΒΑΡΕΜΑΡΑ σε ταξίδι . Πρέπει να πηγαίνεις ταξίδι με 100-110 και όλοι οι κατασκευαστές βάζουν πολύ χαμηλά όρια μεγιστης ταχύτητας γιατι η καταναλωση αυξάνει με εκθετικό βαθμό. Δεν αποτελεί πρόβλημα μεσα στην πόλη. Αλλάζει με ταχυφορτιστες στην εθνική
8 Σε περιπτωση ζημιάς μπαταριών εκτός εγγυησης τον πίνεις. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, απλά μπορεί να τον ποιεις μονο, διπλό ή και με τετραπλή δόση!!!
Θετικά
1 Δεν υπάρχει πολυπλοκότητα!!!!!! Δεν υπάρχουν πολλά μηχανικά μέρη όπως σε θερμικά, υβριδικά.
2 Δεν υπάρχουν περιορισμοί στον σχεδιασμό που βαζουν οι θερμικοί κινητήρες + μεγαλύτεροι χώροι για αποσκευές-επιβάτες . Μπορούμε να δούμε εντελώς διαφορετικές σχεδιασεις. (Δεν υπάρχει ανάγκη για ψύξη κινητήρα εισαγωγή μπροστά, για καπό καθώς οι ηλεκτροκινητηρες μπορούν να είναι στους τροχους, δεν χρειάζεται τουνελ στους πίσω επιβάτες κτλ.
3 ΟΛΗ η δύναμη ΑΜΕΣΑ-ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ . Εντυπωσιακό!!!!
4 Απίστευτα βολικα σαν 2α αυτοκίνητα πόλης. ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μπορείς να οδηγείς μεσα στην πολη αν έχεις παρκινγκ να το φορτίζεις το βράδυ και αλλο αμάξι για ταξίδια
5 Πολύ βολικά για μόνιμους κατοικους νησιών που έχουμε πάρα πολλά. Ουτε μεγαλες ταχύτητες χρειάζονται, ούτε αυτονομίες μεγαλες (εκτος ΚΡΗΤΗΣ και πολύ μεγαλων νησιών).Επίσης υπέροχα σαν νοικιάρικα αν τα νησιά αποκτήσουν πολλούς φορτιστες βεβαια
6 Αθορυβο-Θόρυβος (Αποτελεί και πλεονέκτημα και μειωνέκτημα εδώ το εξετάζουμε σαν συν. Αγχολυτικό, αλλή αίσθηση οδήγησης!!!! Με καλή ηχομόνωση και ενα μικρό ηλεκτρικό είναι σαν premium!!!!
7 Κοστος χρήσης. Λιγότερα μηχανικά μέρη = λιγότερες βλάβες. με φορτιση στο σπίτι = φτηνότερο στην χρήση. Βεβαια είναι υψηλό κόστος απόκτηση, βλέπε στα μείων.
Γενικά για το σήμερα κρίνω τα μικρά ηλεκτρικά εξαιρετική επιλογή αν έχεις παρκινγκ, δευτερο αυτοκίνητο για ταξίδια και δεν σε πειράζει να ξοδέψεις παραπάνω χρήματα για να τα χαρείς μέσα στην πόλη που ξεδιπλώνουν ολα τα θετικά τους και δεν έχουν θεμα με αυτονομία και τελικη ταχύτητα. Το AMI είναι για πέταμα σε ποτάμι μιλάω για σοβαρα μικρα ηλεκτρικα. Βαζω ότι είναι εξαιρετική επιλογή για Leazing
Τα μεγαλα ηλεκτρικά τα κρίνω ψιλοαχρηστα αφού μεγαλα οχήματα που δεν μπορούν να ταξιδέψουν με μεγάλες ταχύτητες με πολλούς επιβάτες και μπαγάζια δεν μου φαίνονται χρηστικά. Το να κάνω προγραμματισμό και πολύωρες στασεις μάλλον για αγγαρια μου ακούγεται παρα για εμπειρία χρήσης όπως ισχυρίζονται πολλοί κάτοχοι. Εξαίρεση αποτελούν κάποιοι συνηδητοποιημένοι που δεν κάνουν ΠΟΤΕ μεγάλα ταξίδια παρα μικρά μέχρι το εξωχικό τους που μπορεί να τους φτάνει και περισσεύει η αυτονομία
θα γράψω και για τα FULL HYBRID οπως τα TOYOTA στην παρουσα εννοτητα με αντιστοιχα + και - όπως τα βλέπω εγω πάντα.
Συμπληρώστε με βεβαιως θα είναι και άλλα που δεν έχω σκεφτεί
-
@mastoras78 said in Toyota C-HR 2016:
@tkin73 said in Toyota C-HR 2016:
Εδώ ο κύριος διαχειριστής και τα τσιράκια του μας λέει ηλίθιους χαζούς τρολ και θα τον σεβαστούμε εμείς; Ξεκάθαρα κρύβει την πραγματικότητα λέει ότι πηγαίνει με ....140 για να να δικαιολογήσει την επιλογή του. Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν την κατανάλωση με 130 , απλά σπάμε πλάκα με την διαστρέβλωση της αλήθειας εδώ μέσα από μια παρέα ...Ξεκάθαρα από την ώρα που απέκτησε Τογιότα έβαλε τα γυαλιά της μάρκας για δικούς του λόγους...
Να διεκρυνίσω ότι ο θυρωρός δεν έχει ανάγκη και ότι η θώπευση μου ήταν αποτέλεσμα προσωπικής βούλησης...
Το χάιμπριντ δε πάει δε καίει.. για την ακρίβεια πηγαίνει λίγο καλύτερα για αυτά που καίει. Μπόνους η οικονομία στο μποτιλιάρισμα.. Γνωστά και χιλιοειπωμένα ποικιλοτρόπως. Ο δυιλισμός του κώνωψ από εκεί και πέρα είναι εκ του πονηρού και αφορούν ατομικά συμπλέγματα
Τα υβριδικά είναι αποτελεσματικά μέσα την πόλη. Όποιος λέει ότι έχει κέρδος σε ένα ταξίδι κάπου κρύβει την αλήθεια. Πριν κάνετε την αγορά ενός υβριδικού και επενδύσετε τόσα χρήματα σε αυτό, καλό θα είναι να νοικιάσετε ένα για μια βδομάδα, ώστε να εκτιμήσετε αν θα έχετε κέρδος, με βάση τον τρόπο και τον τόπο οδήγησης. Και πιστέψτε με, αν κάποιος έχει μάθει να οδηγείς ένα γρήγορο diesel ή ένα βενζίνης νέας γενιάς, κάνοντας συχνά ταξίδια στην εθνική, δύσκολα θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε σε ένα υβριδικό.
-
@kozani76 said in Toyota C-HR 2016:
Τα υβριδικά είναι αποτελεσματικά μέσα την πόλη. Όποιος λέει ότι έχει κέρδος σε ένα ταξίδι κάπου κρύβει την αλήθεια. Πριν κάνετε την αγορά ενός υβριδικού και επενδύσετε τόσα χρήματα σε αυτό, καλό θα είναι να νοικιάσετε ένα για μια βδομάδα, ώστε να εκτιμήσετε αν θα έχετε κέρδος, με βάση τον τρόπο και τον τόπο οδήγησης. Και πιστέψτε με, αν κάποιος έχει μάθει να οδηγείς ένα γρήγορο diesel ή ένα βενζίνης νέας γενιάς, κάνοντας συχνά ταξίδια στην εθνική, δύσκολα θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε σε ένα υβριδικό.
Δε διαφωνούμε κάπου σε γενικές γραμμές και δεν έχω τουότα. Το είχα για λίγες μέρες και έχω γράψει σχετικά. Όσο ανεβαίνουν τα χαω και λιγοστεύουν τα σταμάτα ξεκίνα το όφελος του υβριδισμού "μικραίνει". Από εκεί και πέρα αν το προφίλ χρήσης ταιριάζει στον υποψήφιο αγοραστή είναι μια εξαιρετική επιλογή
-
Από εδώ και πέρα όταν γίνονται ληστείες στην Αμερική θα φεύγουν με υβριδικά Toyota, περνάνε και 2 πολιτείες (1000 km θεωρητική αυτονομία) με ταχύτητες καταδίωξης (max 180 km/h).
-
@mastoras78 said in Toyota C-HR 2016:
@kozani76 said in Toyota C-HR 2016:
Δε διαφωνούμε κάπου σε γενικές γραμμές και δεν έχω τουότα. Το είχα για λίγες μέρες και έχω γράψει σχετικά. Όσο ανεβαίνουν τα χαω και λιγοστεύουν τα σταμάτα ξεκίνα το όφελος του υβριδισμού "μικραίνει". Από εκεί και πέρα αν το προφίλ χρήσης ταιριάζει στον υποψήφιο αγοραστή είναι μια εξαιρετική επιλογή
Το ίδιο λέμε, το είχα γράψει 5 σελίδες πιο πριν.
Αλλά μη γελιόμαστε είτε θερμικό, είτε υβριδικό, είτε ηλεκτρικό όσο πατάς γκάζι τρώνε ενέργεια (1ος θερμοδυναμικός νόμος)
Ένα είναι το ορθόδοξο eco mode
Καλή πρωτοχρονιά σε όλους !
Toyota C-HR 2016