-
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ από την ώρα που το είδα τρέχουν τα σάλια μου. Έχω όμως δύο σοβαρούς προβληματισμούς. Πρώτον ενώ λένε για αυξημένους χώρους εσωτερικού και αποσκευών βλέπω πέραν του δέοντος κεκλιμένη την οροφή από b pillar και πίσω. Δεύτερον δεν μπορώ να σκεφτώ που θα τοποθετηθεί τιμολογιακά με τον 1.8 hybrid 5th GEN δεδομένου ότι μέχρι να έρθει θα έχει μπει αυτό το μοτέρ (λογικά) και στο CC....
-
Εγω παιδια αυτο το σχεδιο το ειδα πως θα βγει σε ηλεκτρικο και το chr ειναι αλλο.
-
![0_1664728337762_toyota-possible-c-hr-ip-australia-filing-8.webp](Uploading 100%)
-
Καλησπέρα.
Εν τέλει αγόρασα το C-HR.
Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους για τις πληροφορίες που δόθηκαν τόσο με ανιδιοτέλεια, καλή πίστη, και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και με χιούμορ. -
@antkoutr said in Νέο αυτοκίνητο:
Καλησπέρα.
Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους για τις πληροφορίες που δόθηκαν τόσο με ανιδιοτέλεια, καλή πίστη, και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και με χιούμορ.Καλοταξιδο να είναι και ασφαλή χλμ να έχεις!
Για πες λεπτομέρειες, τιμή χλμ;
-
@gtsartsal said in Νέο αυτοκίνητο:
Καλησπέρα.
Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους για τις πληροφορίες που δόθηκαν τόσο με ανιδιοτέλεια, καλή πίστη, και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και με χιούμορ.Καλοταξιδο να είναι και ασφαλή χλμ να έχεις!
Για πες λεπτομέρειες, τιμή χλμ;
Όπως είπα και πριν, είναι Φλεβάρη του 21', C-LUB με κάποια έξτρας επιπλέον (φιμέ τζάμια εμπρός, εσωτερικός ατμοσφαιρικός φωτισμός, κεραμική προστασία, κλπ) με 42000 χιλιόμετρα. Χρώμα ανθρακί. Τιμή 26000.
-
Φίλος στο κέντρο αγόρασε το CH-R bi-tone τον Ιούνιο στα 28250 και επειδή αλλαξε τον Δεκέμβριο δουλειά και μολις πήρε εταιρικό, έβαλε αγγελία χωρίς να προλάβει να ανεβασει φωτογραφίες στα 29500 (με 2350χλμ). Αποτέλεσμα τον πήραν σε 2 μερες 7 άτομα και είναι έτοιμος να το δώσει την άλλη εβδομάδα μετά από και τον τυπικό έλεγχο σε μια αντιπροσωπεία…τα καλά CHR απο ιδιώτες έχουν μεγάλη ζήτηση τελικά…
-
Ο νονός του γιου μου πήρε το CHR πριν 3 χρόνια, έκδοση Club Bitone στα 25.600. Σήμερα του το αγοράζει η εντιπροσωπεία που το πήρε €26.000 μετρητά, την ίδια ημέρα! Σε ιδιώτη άνετα το πουλάει πιο ακριβά...απίστευτο!
-
Καλησπέρα.
Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους για τις πληροφορίες που δόθηκαν τόσο με ανιδιοτέλεια, καλή πίστη, και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και με χιούμορ.Καλοτάξιδο!
Έκανες την καλύτερη επιλογή και είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσεις. Χαρά μας να σε βοηθήσουμε με τυχόν απορίες στο ειδικό νήμα του C-HR. -
@sgl said in Νέο αυτοκίνητο:
Φίλος στο κέντρο αγόρασε το CH-R bi-tone τον Ιούνιο στα 28250 και επειδή αλλαξε τον Δεκέμβριο δουλειά και μολις πήρε εταιρικό, έβαλε αγγελία χωρίς να προλάβει να ανεβασει φωτογραφίες στα 29500 (με 2350χλμ). Αποτέλεσμα τον πήραν σε 2 μερες 7 άτομα και είναι έτοιμος να το δώσει την άλλη εβδομάδα μετά από και τον τυπικό έλεγχο σε μια αντιπροσωπεία…τα καλά CHR απο ιδιώτες έχουν μεγάλη ζήτηση τελικά…
Εννοείται ότι τα καλά C-HR έχουν μεγαλη ζήτηση και δικαίως διατηρούν εξαιρετική αξία μεταπώλησης, δεδομένου οτι συνδυάζουν πολλά πράγματα (SUV που είναι της μόδας για πολλούς και διάφορους λόγους, αυτοφορτιζόμενο υβριδικό με αστεία κατανάλωση και μηδενικά πάγια έξοδα, μεγάλη εγγύηση και αξιοπιστία Toyota, ενδιαφέρουσα σχεδίαση και οδική συμπεριφορα, τι άλλο να ζητήσει κανείς;)
-
Κανονικά πίσω παράθυρα και χώρους... αλλά μπρος στα κάλλη τι είναι το σκότος.
-
@netgeo said in Νέο αυτοκίνητο:
Κανονικά πίσω παράθυρα και χώρους... αλλά μπρος στα κάλλη τι είναι το σκότος.
Μια χαρά χώρους εχει, όσο για τα πίσω παράθυρα...dare to be different..
Εξάλλου η αντισυμβατική σχεδίασή του C-HR νομίζω ότι είναι από τα ισχυρότερα selling points του. Ευτυχώς δεν περιορίζεται στο φαίνεσθαι, αλλά έχει και πολλή ουσία. -
Το chr είναι το juke της τουότα. Υπό αυτή την έννοια τα πάει καλά.
Βέβαια ούτε εγώ θα τα έπαιρνα, ούτε το μεν, ούτε το δεν because πίσω κάθισμα. -
@dstou said in Νέο αυτοκίνητο:
Το chr είναι το juke της τουότα.
Καμία σχέση, το Juke δεν βλέπεται (1η γενιά) και στον δρόμο είναι μέτριο και κοπανάει, καμία σχέση με την βελούδινη ανάρτηση του CHR. Το Juke είναι 10 σκάλες κατώτερο.
-
@fanis75 said in Νέο αυτοκίνητο:
Καμία σχέση, το Juke δεν βλέπεται (1η γενιά) και στον δρόμο είναι μέτριο και κοπανάει, καμία σχέση με την βελούδινη ανάρτηση του CHR. Το Juke είναι 10 σκάλες κατώτερο.
Το καινούργιο είναι πολύ καλό όμως, αλλά δεν έχει κινητήρες. Το παλιό για κλοτσιες..
-
@fanis75 said in Νέο αυτοκίνητο:
Άλλη κατηγορία απλά το ένα με το άλλο.
Μην μπερδεύεστε κάποιοι με το εξωτερικό σχέδιο και θεωρείτε το C-HR μικρό.
Με μήκος 4,40m και μεταξόνιο 2,64m (το έχω ξαναγραψει οτι είναι οριακά μεγαλύτερο από το μεταξονιο της Tonale, για να εχουμε μια τάξη μεγέθους), αλλά και λόγω της SUV διαμόρφωσής του, το C-HR είναι μια χαρά απο χώρους, ενώ λόγω του ότι δεν ξεφεύγει πολύ σε μηκος, νομίζω οτι βολεύει οριακά και ως καθημερινό σε αστική χρηση.
Όσο για τον χώρο αποσκευών των 377 λίτρων του C-HR, ειναι αξιοπρεπέστατος για πραγματικό υβριδικό, ιδίως αν συγκριθεί με PHEV μοντέλα (ενδεικτικά αναφέρω οτι η GLA 250e εχει 385 λίτρα με 4,41m μήκος και το Q3 PHEV έχει 380 λίτρα με 4,5m μηκος).
Υ.Γ. @fanis75 Νομίζω οτι ολο το νήμα πρεπει να μεταφερθεί στο ειδικό νήμα του C-HR, ειδικά απο τη στιγμή που ο ενδιαφερόμενος τελικά απέκτησε C-HR. -
Όντως, μια χαρά χώρο έχει το C-HR, μα δεν είναι για κλειστοφοβικούς. Θα έπρεπε να έχει στάνταρ πανοραμική ηλιοροφή!
-
@tgd said in Toyota C-HR 2016:
Όντως, μια χαρά χώρο έχει το C-HR, μα δεν είναι για κλειστοφοβικούς. Θα έπρεπε να έχει στάνταρ πανοραμική ηλιοροφή!
Συμφωνώ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν τεχνικά εφικτή η εγκατάσταση πανοραμικής οροφής, με την έντονη κυρτότητα της οροφής λόγω coupé διαμόρφωσης.
-
Μέχρι και ο ακατανόμαστος Toyοτακιας...του YouTube πούλησε το δικό του C-HR ακριβότερα από ότι το πήρε...
Είδε την ευκαιρία και έτρεξε...
Λινκ δε βάζω...δεν του κάνω τη χάρη! -
@georgekn said in Toyota C-HR 2016:
Μέχρι και ο ακατανόμαστος Toyοτακιας...του YouTube πούλησε το δικό του C-HR ακριβότερα από ότι το πήρε...
Είδε την ευκαιρία και έτρεξε...
Λινκ δε βάζω...δεν του κάνω τη χάρη!Λογικά θα έκλεισε το GR Και θα δώσει το Yaris Hybrid στην γυναίκα του.
Toyota C-HR 2016