-
Το μοτέρ το mild hybrid το έχουν έτοιμο από το Golf, αλλά πάει μόνο με dsg, οπότε προφανώς δεν το βάζουν για να μην ανεβάσουν το κόστος. Βελτίωσαν κάπως και τα πλαστικά που υπήρχε γκρίνια, έβαλαν και standard led, θα πουλήσει κι έτσι τ' αμάξι.
Κι εγώ πάντως έχω παγώσει, σκεφτόμουνα σοβαρά να προxωρήσω σε αγορά με την καινούργια έκδοση, αλλά όπως είναι χωρίς MHEV για μείωση των εκπομπών CO2 δεν κυκλοφορεί δακτύλιο.
Ελπίζω να καταφέρουν οι Γάλλοι να βάλουν MHEV στον puretech στο 2008, φαντάζομαι τότε θα τον βάλει και η VW, προς το παρόν δεν φαίνεται να τους πολυνοιάζει. -
Συγνωμη η VW βγαζει καινουργιο T-Roc και δεν το δινει με κινητηρες MHEV παρα μονο με τους παλιους? Τι λογικη ειναι αυτη? Golf με MHEV , new Polo οχι, new Τ-Ρoc οχι?
Μας δουλευουν?Το δούλεμα στο γκρουπ προέρχεται κυρίως από αλλού, όταν θα αγοράσεις ένα πολυτελές Cadillac ή Lexus ή οποιοδήποτε Luxus Brand συνήθως θα πάρεις dedicated κινητήρα, μετάδοση, ίσως και πλαίσιο με το γκρούπ θα πάρεις ακριβά σηματακια...
-
@antonakis said in VW T-Roc:
c οχι?
Μας δουλευουΚαι ποιο το νόημα να το έδιναν με MHEV? Νομίζω η διαφορά στην κατανάλωση είναι μηδαμινή.
Η διαφορα στην καταναλωση ειδικα εντος πολης ειναι αισθητη!
θα μπορεις να μπαινεις στο δακτυλιο γιατι εισαι υβρυδικος!
Εχεις οδηγησει MHEV? εγω οδηγησα το ford puma! Και φυσικα ενθουσιαστηκα.
Πρωτα απο ολα δεν σε ενοχλει πια το start-stop αφου δεν παιρνει απο μιζα και δεν τρεμει ολο το αμαξι! Σβηνει βελουδινα,ξεκιναει βελουδινα σχεδον δεν το καταλαβαινεις! με πιεση και πολλα σταματα ξεκινα μου εβγαλε μεσο ορο 7,3 νουμερο που εχω με την αλφα μονο με 6η σε κατηφορα.Εννοειται θελουμε εν ετη 2022 την τελευταια τεχνολογια σε κινητηρες και το T-Roc υποτιθεται ειναι το Golf σε SUV και μου το βγαζεις με απλους θερμικους? Κλασικα η VW μετα απο 6 μηνες μπορει να στο φερει και με MHEV οπως φυσικα το εκανε και η Ford!
-
Το μοτέρ το mild hybrid το έχουν έτοιμο από το Golf, αλλά πάει μόνο με dsg, οπότε προφανώς δεν το βάζουν για να μην ανεβάσουν το κόστος. Βελτίωσαν κάπως και τα πλαστικά που υπήρχε γκρίνια, έβαλαν και standard led, θα πουλήσει κι έτσι τ' αμάξι.
Κι εγώ πάντως έχω παγώσει, σκεφτόμουνα σοβαρά να προxωρήσω σε αγορά με την καινούργια έκδοση, αλλά όπως είναι χωρίς MHEV για μείωση των εκπομπών CO2 δεν κυκλοφορεί δακτύλιο.
Ελπίζω να καταφέρουν οι Γάλλοι να βάλουν MHEV στον puretech στο 2008, φαντάζομαι τότε θα τον βάλει και η VW, προς το παρόν δεν φαίνεται να τους πολυνοιάζει.δεν εχω αντιρηση ας το βαλουν με DSG η ας σου δινουν την επιλογη με mild hybrid DSG η χωρις , τι βλακειες ειναι αυτες
-
Ελπίζω να καταφέρουν οι Γάλλοι να βάλουν MHEV στον puretech στο 2008, φαντάζομαι τότε θα τον βάλει και η VW, προς το παρόν δεν φαίνεται να τους πολυνοιάζει.δεν εχω αντιρηση ας το βαλουν με DSG η ας σου δινουν την επιλογη με mild hybrid DSG η χωρις , τι βλακειες ειναι αυτες
Συμφωνώ απόλυτα κι ελπίζω σε μεταγενέστερο χρόνο να το βγάλουν με MHEV, αλλιώς δε σκοπεύω να δώσω τόσα λεφτά να το αγοράσω και να μην μπαίνω ούτε δακτύλιο!
Απ' αυτά όμως που είδα στην παρουσίαση του facelift πρέπει να παραδεχτώ ότι έχουν γίνει βελτιώσεις, μαλακά πλαστικά στο ταμπλώ, στάνταρντ φώτα led, στάνταρντ ψηφιακός πίνακας οργάνων, νέα οθόνη.
Να δούμε και τις τιμές όμως, γιατί τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν και οι Γερμανοί και οι Γάλλοι, αν πάνε έτσι θα τους φάνε λάχανο οι Ιαπωνο-Κορεάτες και δικαίως. Κι εγώ δεν έχω καμία διάθεση να χρυσοπληρώσω ένα τρικύλινδρο μοτεράκι των 1.000cc. -
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι άλλο μου βγάζει τώρα το We upgrade 2 έτη με 129 ευρώ το navi με 566 ευρώ τις φωνητικές εντολές με 266 = λίγο πιο κάτω από χιλιάρικο. Τι στον κόρακα γυμνό το αγοράσαμε το αμάξι και ζητάνε τόσα χρήματα;
-
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι άλλο μου βγάζει τώρα το We upgrade 2 έτη με 129 ευρώ το navi με 566 ευρώ τις φωνητικές εντολές με 266 = λίγο πιο κάτω από χιλιάρικο. Τι στον κόρακα γυμνό το αγοράσαμε το αμάξι και ζητάνε τόσα χρήματα;
Υπάρχει κάποια κίνηση που θα μπορούσαμε να κάνουμε συλλογικά ώστε να ζητήσουμε μείωση της τιμής; Μέχρι 250 για το navi είναι μια νορμαλ τιμή. Στα 550 που ζητάνε μόνο ως αστεία μπορεί να χαρακτηριστεί.
-
Εαν το αμαξι εχει android auto ή carplay, ποιος ο λογος για built in navi? Ειναι εντελως μουφα το μαμισιο.
-
@stefan147 said in VW T-Roc:
Εαν το αμαξι εχει android auto ή carplay, ποιος ο λογος για built in navi? Ειναι εντελως μουφα το μαμισιο.
Υπέθεσα για να το βγάζει στο Active info display. Μάλλον δεν θα το αγοράσω σα να έχεις δίκαιο.
-
"η VW θα πουλήσει το όχημα σε μία στάνταρ έκδοση υλικού και από κει και πέρα θα παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα μέσω του προηγμένου λογισμικού να ξεκλειδώσουν τις επιμέρους δυνατότητες που αυτοί επιθυμούν. Παράλληλα θα υπάρχουν και έξτρα δυνατότητες που θα προσφέρονται με επιπλέον κόστος και θα εγκαθίστανται μέσω ασύρματων ενημερώσεων (over-the-air)."
Φανταστείτε τι θα γίνει αργότερα.. όσοι νομίζουν ότι θα παίρνουν ένα ηλεκτρικό και θα ξενοιαζουν, νομίζω θα βρεθούν προ-εκπληξεων. Σίγουρα οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα βρουν τρόπους να μας τα παίρνουν, όπως και το κράτος φυσικά.
-
"η VW θα πουλήσει το όχημα σε μία στάνταρ έκδοση υλικού και από κει και πέρα θα παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα μέσω του προηγμένου λογισμικού να ξεκλειδώσουν τις επιμέρους δυνατότητες που αυτοί επιθυμούν. Παράλληλα θα υπάρχουν και έξτρα δυνατότητες που θα προσφέρονται με επιπλέον κόστος και θα εγκαθίστανται μέσω ασύρματων ενημερώσεων (over-the-air)."
Φανταστείτε τι θα γίνει αργότερα.. όσοι νομίζουν ότι θα παίρνουν ένα ηλεκτρικό και θα ξενοιαζουν, νομίζω θα βρεθούν προ-εκπληξεων. Σίγουρα οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα βρουν τρόπους να μας τα παίρνουν, όπως και το κράτος φυσικά.
Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ένσταση σου. Οι ελάχιστοι καταναλωτές που είναι υπεράνω χρημάτων θα αγοράσουν εξαρχής το αυτοκίνητο με το πλήρες επίπεδο εξοπλισμού που επιθυμούν. Η πλειονότητα των καταναλωτών που θα αναγκαστεί να κόψει από τον εξοπλισμό που θα επιθυμούσε λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού, δεν είναι καλύτερο να έχει τη δυνατότητα αργότερα να πληρώσει για μια αναβάθμιση λογισμικού που θα προσφέρει κάποιες εξοπλιστικές επιλογές που δεν μπόρεσαν να κάνουν κατά την αγορά; Και δεν είναι χειρότερο αν δεν αγοράσεις εξαρχής κάτι, να μην μπορείς να το βάλεις μετά;
-
@harisma23 said in VW T-Roc:
Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ένσταση σου. Οι ελάχιστοι καταναλωτές που είναι υπεράνω χρημάτων θα αγοράσουν εξαρχής το αυτοκίνητο με το πλήρες επίπεδο εξοπλισμού που επιθυμούν. Η πλειονότητα των καταναλωτών που θα αναγκαστεί να κόψει από τον εξοπλισμό που θα επιθυμούσε λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού, δεν είναι καλύτερο να έχει τη δυνατότητα αργότερα να πληρώσει για μια αναβάθμιση λογισμικού που θα προσφέρει κάποιες εξοπλιστικές επιλογές που δεν μπόρεσαν να κάνουν κατά την αγορά; Και δεν είναι χειρότερο αν δεν αγοράσεις εξαρχής κάτι, να μην μπορείς να το βάλεις μετά;
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Έλεγες στον πωλητή θέλω και navi σου έλεγε είναι συν 350 ευρώ. Συμφωνούσες, έδινες το οκ και σου έλεγε αλλά πρέπει να κατασκευαστεί με navi άρα ημερομηνία παράδοσης 8 μήνες. Το θεωρώ άθλιο αυτό που κάνει η Vw.
-
Αυτό νομίζω πως θα συμβαίνει μόνο σε μοντέλα που έχουν το μεγάλο infotainment και θα αφορά συγκεκριμένα πράγματα.
Πχ ενεργοποίηση εφέ για τα φλας( μάλλον δεν θα αφορά μοντέλα με βασικά led φώτα ) -
Που χάθηκες ? Εσένα περίμενα με την καινούρια χρονιά να μας ανεβάσεις κανένα πίνακα με στατιστικά πωλήσεων ανά κατηγορία - καύσιμο κτλ .
-
Ο Έλληνας θα βρει τρόπο, σπασμένα Windows, τσιπαρισμενα PlayStation, σπασμένη nova και ote tv, στα vw θα κολωσουμε;
-
@harisma23 said in VW T-Roc:
Απαντώ στον φίλο που περιμένει να του κάνει έκπτωση για τα Navi και τα λοιπά. Θα γίνει χειρότερη, όχι καλύτερη η τιμολογιακή πολιτική αφού από αυτό θα περιμένουν να έχουν μεγάλα κέρδη στο άμεσο μέλλον.
-
@georgemit said in VW T-Roc:
Ο Έλληνας θα βρει τρόπο, σπασμένα Windows, τσιπαρισμενα PlayStation, σπασμένη nova και ote tv, στα vw θα κολωσουμε;
Μόνο ελληνικές δεν είναι αυτές οι πατέντες. Υπάρχει ολόκληρη κοινοτητα vag που ασχολείται με τέτοια και κάνει ενεργοποιήσεις με αρκετά χαμηλότερο κόστος σε σχέση με αντιπροσωπεία.
Είναι πολύ σύνηθες πλεον να βάζεις εκ των υστέρων full link, navi, performance monitor και για τους ποιο απαιτητικούς ambient lighting, (predictive) adaptive cruise control, lane assist, lane change assist και δε συμμαζευεται.
Γενικά ένα από τα τα λίγα καλά του Group είναι ότι έχεις άπειρες επιλογές για retrofits και μπορείς να πάρεις ένα μέτρια εξοπλισμένο αυτοκίνητο που με χρόνο και χρήμα μπορεί να καταλήξει φουλ φουλ έξτρα. Βέβαια και στο vag δεν είναι χαζούληδες και στις νέες γενιές κλειδώνουν καλά τους διάφορους εγκεφάλους.
-
Έχουν αποδείξει μάλιστα ποσό καλοί είναι στα λογισμικά…
Στα υπόλοιπα τα έχουν σκ@τώσει…. -
Απαντώ στον φίλο που περιμένει να του κάνει έκπτωση για τα Navi και τα λοιπά. Θα γίνει χειρότερη, όχι καλύτερη η τιμολογιακή πολιτική αφού από αυτό θα περιμένουν να έχουν μεγάλα κέρδη στο άμεσο μέλλον.
Το αν θα γίνει καλύτερη ή χειρότερη η τιμολογιακή πολιτική δεν το ξέρεις. Αυτό που σχολίασα εγώ είναι ότι καλύτερα να έχεις τη δυνατότητα προσθήκης εξοπλισμού μετά την πώληση παρά να μην την έχεις.
Γενικά πάντως οι κατασκευαστές βγάζουν παραδοσιακά το παντεσπάνι τους από τον έξτρα εξοπλισμό. Εσένα σε πειράζει ότι ένα software update για να αποκτήσεις π.χ. navigation χρεώνεται 800 Ευρώ και δεν σε πειράζει ότι ένα μεταλλικό χρώμα (που κοστίζει στο εργοστάσιο μόνο 2 Ευρώ παραπάνω από το απλό) χρεώνεται 600 Ευρώ;
-
@stefan147 said in VW T-Roc:
@georgemit said in VW T-Roc:
Μόνο ελληνικές δεν είναι αυτές οι πατέντες. Υπάρχει ολόκληρη κοινοτητα vag που ασχολείται με τέτοια και κάνει ενεργοποιήσεις με αρκετά χαμηλότερο κόστος σε σχέση με αντιπροσωπεία.
Είναι πολύ σύνηθες πλεον να βάζεις εκ των υστέρων full link, navi, performance monitor και για τους ποιο απαιτητικούς ambient lighting, (predictive) adaptive cruise control, lane assist, lane change assist και δε συμμαζευεται.
Γενικά ένα από τα τα λίγα καλά του Group είναι ότι έχεις άπειρες επιλογές για retrofits και μπορείς να πάρεις ένα μέτρια εξοπλισμένο αυτοκίνητο που με χρόνο και χρήμα μπορεί να καταλήξει φουλ φουλ έξτρα. Βέβαια και στο vag δεν είναι χαζούληδες και στις νέες γενιές κλειδώνουν καλά τους διάφορους εγκεφάλους.
Σωστό είναι αυτό που λες, αλλά τα πιο γνωστά retrofit (της Kufatec νομίζω), είναι αρκετά πιο ακριβά από το να έβαζες τον αντίστοιχο εξοπλισμό από την αρχική αγορά του αυτοκινήτου.
Κι αν δεν δουλέψουν και οι μετατροπές σε ποιον θα απευθυνθείς? Τσάμπα τα λεφτά σου.
Είναι καλύτερο και πιο σίγουρο να γίνονται εκ των υστέρων από τη vw.
Μάλιστα ήδη το κάνει η Audi με χρονοχρέωση. Θες πχ να πας διακοπές το καλοκαίρι και θα περνάς πολύ χρόνο στην Εθνική? Πληρώνεις και σου ενεργοποιεί το ACC π.χ. για 1 μήνα. Τον υπόλοιπο καιρό που οδηγείς στην πόλη τι να το κάνεις. Το ίδιο μπορείς να κάνεις με το Navi κα.
Αν οι τιμές είναι λογικές, πολύ θετική μου φαίνεται αυτή η εξέλιξη.
VW T-Roc