-
Και όλα αυτά ενώ υπάρχει το 1.0 mhev dsg στο γκρουπ.
-
Ναι δυστυχώς, η απορία όλων, γιατί έχουν τέτοιο μοτέρ και το σνομπάρουν. Και καλά στα πιο μικρά το Taigo, το T-Cross. Κι αν το έβαζαν στο T-Roc και το έδιναν 1k παραπάνω, σιγά την καταστροφή...
-
Θεωρώ ότι σε αυτό το φόρουμ καταλαβαίνουμε ότι ένας κινητήρας έχει και ροπή την οποία αποδίδει σε διαφορετικό εύρος στροφών σωστά?
Οπότε γιατί υπάρχει κόλλημα με το αν πηγαίνουμε με 200 ή είμαστε Σουμάχερ?
Εγώ πάω πάντα ακριβώς με το όριο, ούτε 5χλμ παραπάνω.
Όταν όμως χρειαστώ προσπέραση ή είμαι σε μία ανάβαση με κλιματισμό φορτωμένος δεν θέλω να κάνω κομπολόι τον λεβιέ.
Άλλος γουστάρει να το ανέβει όλο με πρώτη και δικαίωμα του, δεν σημαίνει όμως ότι το αμάξι ανταπεξερχεται με αυτόν τον κινητήρα -
@anergos13 said in VW T-Roc:
Το lag στο 1.0 δεν ειναι θεμα φωτιας στην ασφαλτο ...
Αλλα σπαστικης λειτουργιας μεσα στις διαδρομες εντος πολης....Την πρώτη φορά που το οδήγησα μου έσβηνε στην αρχή όταν έκοβα πολύ να μπω σε στενό. Ρεζίλης ένοιωσα χα, χα.
Εντάξει μετά το κατάλαβα και κατέβαζα 1η. Θέμα συνήθειας είναι, μην το δραματοποιούμε κι αυτό...Οταν οδηγησεις 1.0 μοτερ με normal λειτουργια και SS με αμεση ανταποκριση ..καταλαβαινεις τη διαφορα...και δεν κοιτας το troc 1.0
Αυτο ενιωσα οταν γυρισα με διαφορα 5 λεπτων να οδηγησω το puma....
Και ξαναλέω για να μην παρεξηγηθω...ο 1.5 ειναι κατι τελειος διαφορετικο!! Καμια σχεση απλα!Και τι κατανάλωση έχει το puma? Γιατί και στο Trcoff στο YouTube στο focus θαρρώ κάτω από 10-11 δεν έχει. Πιθανολογώ και στο puma που είναι και πιο βαρύ κάπου εκεί να είναι η κατανάλωση. Ο καθένας ζυγίζει και επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του.
-
Αν θες να είσαι πιο άνετος το 1.5 σίγουρα βάζει φωτιά
Πάντως έχετε περίεργη εικόνα για το τι είναι γρήγορο... σίγουρα όχι ένα κροσόβερ με 150 αλογάκια πάντως.
Καλά η συγκριση είναι μεταξύ suv
ΚΑΝΕΝΑ SUV δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις γρήγορο αν το συγκρίνεις με χαμηλά πραγματικά γρηγορα αυτοκίνητα. Αντε καμια URUS
Το γνωρίζουμε μιλάμε ξαναλέω συγκριτικά μεταξύ των ψηλών.
-
Το lag στο 1.0 δεν ειναι θεμα φωτιας στην ασφαλτο ...
Αλλα σπαστικης λειτουργιας μεσα στις διαδρομες εντος πολης....Την πρώτη φορά που το οδήγησα μου έσβηνε στην αρχή όταν έκοβα πολύ να μπω σε στενό. Ρεζίλης ένοιωσα χα, χα.
Εντάξει μετά το κατάλαβα και κατέβαζα 1η. Θέμα συνήθειας είναι, μην το δραματοποιούμε κι αυτό...Οταν οδηγησεις 1.0 μοτερ με normal λειτουργια και SS με αμεση ανταποκριση ..καταλαβαινεις τη διαφορα...και δεν κοιτας το troc 1.0
Αυτο ενιωσα οταν γυρισα με διαφορα 5 λεπτων να οδηγησω το puma....
Και ξαναλέω για να μην παρεξηγηθω...ο 1.5 ειναι κατι τελειος διαφορετικο!! Καμια σχεση απλα!Και τι κατανάλωση έχει το puma? Γιατί και στο Trcoff στο YouTube στο focus θαρρώ κάτω από 10-11 δεν έχει. Πιθανολογώ και στο puma που είναι και πιο βαρύ κάπου εκεί να είναι η κατανάλωση. Ο καθένας ζυγίζει και επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του.
Το Puma 125 γύρω στο 6 μεικτά
το 155 7-7,5το ST που έχω εγώ με τα 200 άλογα 8,5 μεικτή
12 και πάνω βλέπω μόνο όταν το πατάω πολύτα νούμερα μπορεί να είναι λίγο πιο πάνω και λίγο πιο κάτω ανάλογα τον τρόπο και τις συνθήκες οδήγησης αλλά εκει γύρω είναι για να πάρεις ιδέα
10-11 ΔΕΝ εχει σίγουρα, τα έχω οδηγήσει όλα
-
Το 125 το έχει φίλος, το οδηγούν πατέρας, σπανίως, σύζυγος και κόρη συχνότερα, αλλά μικτή κάτω από 7-7,5 ούτε για πλάκα...
-
-
Το 125 το έχει φίλος, το οδηγούν πατέρας, σπανίως, σύζυγος και κόρη συχνότερα, αλλά μικτή κάτω από 7-7,5 ούτε για πλάκα...
Δεν ξέρουν να οδηγούν...αχαχαχα!! 6αρια έχει άνετα, εαν ξέρεις να το πας, για μικτή. Πόλη είναι στο 8αρι περίπου. Στο ΦΒ που κάνουν διαγωνισμό οικονομίας γράφουν για 5αρια. Αλλά με ταχύτητα υπο-ΚΤΕΛ.
-
Τέτοια μόνο τα PSA κάνουν Φάνη...
Αν και βλέπω μόνη της Φόρντ και κάνει κάτι λάθος σκέψεις προς τους βαγκέληδες, μήπως πρέπει και αυτή να δει τα Αστέρια ?
-
αν το οδηγάς οικονομικά πάει 6-6,5 ανετα
αλλά θα πρέπει να αλλάζεις κάτω από 2000 στροφές να μην πατάς συνέχεια γκαζι φρένο αλλά να αφήνεις το γκάζι να κόβει κτλ.
Φαντάζομαι δεν το κάνουν αυτό, αν το έκαναν θα έβλεπαν άλλα νούμερα. just saying
-
Δεν ξέρουν να οδηγούν...αχαχαχα!! 6αρια έχει άνετα, εαν ξέρεις να το πας, για μικτή. Πόλη είναι στο 8αρι περίπου. Στο ΦΒ που κάνουν διαγωνισμό οικονομίας γράφουν για 5αρια. Αλλά με ταχύτητα υπο-ΚΤΕΛ.
τα 5ρια είναι απλά αστεία Φανη , το αμάξι δεν ειναι το πιο οικονομικό στην κατηγορία αλλά κάποιοι θέλουν να το παρουσιαζουν ετσι να αισθανονται καλύτερα..... δεν ξερω γιατι το κάνουν αυτό πραγματικα
τα 6με 6,5 μεικτά πάντως τα είχα άνετα με χειροκίνητο 125ρι και σωστη οικονομική οδήγηση
αυτές είναι οι δικές μου με το ST:
και πες ότι κλέβει και λίγο.
Και μέσα είναι και εκδρομές που το πατάω και έχει 15 και άνω κατανάλωση
και καθε μέρα σπιτι δουλειά που κατεβαινω και ανεβαίνω ΟΛΟ τον Κηφισό
-
τα 5ρια είναι απλά αστεία Φανη , το αμάξι δεν ειναι το πιο οικονομικό στην κατηγορία αλλά κάποιοι θέλουν να το παρουσιαζουν ετσι να αισθανονται καλύτερα..... δεν ξερω γιατι το κάνουν αυτό πραγματικα
τα 6με 6,5 μεικτά πάντως τα είχα άνετα με χειροκίνητο 125ρι και σωστη οικονομική οδήγηση
Επιβεβαιώνω...
600 χλμ...τα 100 πόλη...τα 500 εθνική όμως κυρίως sport mode και ταχύτητες 140-160...
Μέση κατανάλωση 6,2...
Με προσεκτικότερη οδήγηση πιστεύω άνετα και κάτω από 6...
Δεν έχω γνώμη για συνθήκες μποτιλιαρίσματος...
-
@antoniokon said in VW T-Roc:
Επιβεβαιώνω...
600 χλμ...τα 100 πόλη...τα 500 εθνική όμως κυρίως sport mode και ταχύτητες 140-160...
Μέση κατανάλωση 6,2...
Παιδιά τώρα στα σοβαρά....
1.0 κυβικά με 140-160 και 6.2 λίτρα.....
που; σε κατηφόρα προς το κέντρο της γης.... -
@gtsartsal said in VW T-Roc:
Επιβεβαιώνω...
Μέση κατανάλωση 6,2...
Παιδιά τώρα στο σοβαρά....
1.0 κυβικά με 140-160 και 6.2 λίτρα.....
που; σε κατηφόρα προς το κέντρο της γης....140-160 δεν καίει με τίποτα τόσο, πολύ πιο πάνω
εγώ μίλησα για μεικτή κατανάλωση με οικονομική οδήγηση πάει 6-6,5
αν δεν οδηγάς οικονομικά και το πατάς πάει άνετα και 8 και 9 και πάνω
-
Μα δεν αναφέρθηκα σε όσα είπες.
Όλα όσα είπες είναι λογικά. -
Αθήνα- Καλαμάτα και επιστροφή...
Στο πήγαινε κυρίως αριστερή λωρίδα με 150...
Έκαψε 6,7 λίτρα ανά 100 χλμ...μετρημένα στην αντλία...όχι trip computer...
Στο έλα πιο χαλαρά κυρίως 130...έκαψε 5,7...
Εξ' ου και ο μέσος όρος 6,2...
Και όχι...δεν έχω ούτε είχα ποτέ Ford...
Απλά περιγράφω ότι είδα...
Όποιος πιστεύει ότι τρολάρω, ας προσπεράσει...τι να πω....
-
Αθήνα- Καλαμάτα και επιστροφή...
Στο πήγαινε κυρίως αριστερή λωρίδα με 150...
Έκαψε 6,7 λίτρα ανά 100 χλμ...μετρημένα στην αντλία...όχι trip computer...
Στο έλα πιο χαλαρά κυρίως 130...έκαψε 5,7...
Εξ' ου και ο μέσος όρος 6,2...
Και όχι...δεν έχω ούτε είχα ποτέ Ford...
Απλά περιγράφω ότι είδα...
Όποιος πιστεύει ότι τρολάρω, ας προσπεράσει...τι να πω....
Εννοείται σε πιστεύω. απλά και τα κοντέρ κλέβουν λιγο, τα 150 ήταν 140 περίπου lol. σε όλα τα αυτοκίνητα αυτό.
οταν πήγαινες με τόσα έκαιγε παραπάνω απλά όπως πολύ σωστά λες η μέση τόσο μπορεί να ήταν.
-
Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες αγόρασα το νέο t roc 1.5
Αισθάνομαι έναν θόρυβο σαν κροτάλισμα όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα στο κιβώτιο (μηχανικό). Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός θόρυβος. Είναι κάποιος κάτοχος του νέου μοντέλου να μου πει αν έχει διαπιστώσει τον ίδιο θόρυβο;
Είχα το golf 5 μέχρι πριν λίγες μέρες και αν ακουγα αυτόν τον θόρυβο σίγουρα θα πήγαινα συνεργείο. -
@dimitrisnks said in VW T-Roc:
Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες αγόρασα το νέο t roc 1.5
Αισθάνομαι έναν θόρυβο σαν κροτάλισμα όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα στο κιβώτιο. Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός θόρυβος. Είναι κάποιος κάτοχος του νέου μοντέλου να μου πει αν έχει διαπιστώσει τον ίδιο θόρυβο;Ωχ υπάρχει και στα t-roc το ίδιο θέμα? Δεν το είχα ξανακουσει
Λοιπόν σου κάνει ένα κλακ σε κάθε αλλαγή ταχύτητας? Συνήθως 1η-2α-3η? Ακούγεται μόνο με κατεβασμένα τα παράθυρα, και κροτάλισμα όταν πατάς χαλαρά το γκάζι?Το είχα πρωτοακουσει από κατόχους Leon 3 1.5 και δυστυχώς έχω ακριβώς το ίδιο σε Leon 4 1.5
Το πήγα 2 φορές για έλεγχο ώσπου με έβαλαν σε άλλο Leon 4 1.5 και έκανε ακριβώς το ίδιο οπότε μου είπαν είναι φυσιολογικό
Δεν το έχουν όλοι αλλά υπάρχουν αρκετοί που έχουν το ίδιο θέμα.
Εγώ τους έβαλα και υπέγραψαν χαρτί ότι είναι φυσιολογικός ο θόρυβος και δεν θα προκαλέσει κάποιο θέμα.
Σε εμένα ακούγεται επίσης αν πέσω σε κάποια λακούβα.
Όλα αυτά μόνο με κατεβασμένα παράθυρα, με είχε ρωτήσει κάποιος που είχε πάρει σαν το δικό μου αν κάνει αυτόν τον ήχο και επειδή το είχα πάρει χειμώνα έλεγα όχι. Με το που ήρθε το καλοκαίρι το άκουσα και εγώ
VW T-Roc