-
Παιδιά κάτι έχει το pc μου.
Πατάω να διαβάσω για Τ-roc και μου βγάζει για αγγελίες για fabia και κάτι τέτοια... -
Παιδιά κάτι έχει το pc μου.
Πατάω να διαβάσω για Τ-roc και μου βγάζει για αγγελίες για fabia και κάτι τέτοια...Δεν είναι τίποτα μην σε ανυσηχει
Απλά σε κάνα μήνα θα σου βγάζει διαφημίσεις για συνέργεια και αποτελέσματα για "καίει λάδια"
Σε κάνα χρόνο θα σου γράφει για απόσυρση
-
@red_monster said in VW T-Roc:
Αυτό είναι πταίσμα, εδώ κάτι άλλοι μεγαλοκατασκευαστές ημι-αυτόνομης οδήγησης δεν μπορούν να σετάρουνε σωστά τους υαλοκαθαριστήρες
Ασε και τις πλαφονιερες που πέφτουν.
-
https://www.best-selling-cars.com/europe/2023-full-year-europe-top-50-best-selling-car-models/
C3 145434 model 2016
Fabia 82688 model 2021Τι σύγκριση να κάνουμε ?
Το ένα είναι στον 8ο χρόνο της ζωής του και το άλλο στον 3ο και πουλάει τα μισά...
Ε τώρα , τι σχέση έχουν οι πωλήσεις;
Το καημένο το C3 να το συγκρίνουμε με κανά Sandero , μέχρι εκεί όμως.Με το VW Polo / Audi A1 που είναι ουσιαστικά το Fabia είναι ιεροσυλία.
-
-
https://www.best-selling-cars.com/europe/2023-full-year-europe-top-50-best-selling-car-models/
C3 145434 model 2016
Fabia 82688 model 2021Τι σύγκριση να κάνουμε ?
Το ένα είναι στον 8ο χρόνο της ζωής του και το άλλο στον 3ο και πουλάει τα μισά...
Ε τώρα , τι σχέση έχουν οι πωλήσεις;
Το καημένο το C3 να το συγκρίνουμε με κανά Sandero , μέχρι εκεί όμως.Με το VW Polo / Audi A1 που είναι ουσιαστικά το Fabia είναι ιεροσυλία.
Ενας κουβάς σε τρείς κλώνους είναι αυτά τα 3.
Παλιά που πούλαγαν οι κουβάδες, τότε λέγατε για τις πωλήσεις, τώρα δεν σας νοιάζουν...
-
Ανέβηκε στον διαμορφωτή νέα έκδοση T-ROC R-line More
Με επιπλέον 300€ μόνο σου δίνει :Δωρεάν χρώμα (εκτός από μπλε κ κόκκινο που έχουν μειωμένη τιμή)
Ζάντες 18"
Φώτα led+
Σκούρα παράθυρα πίσω
Κάμερα οπισθοπορείαςΌλα αυτά μόνο 33100€ έναντι 36800€ μέγιστο όφελος 3700€ ανάλογα την επιλογή του χρώματος, δεν το λες και άσχημα
-
Με επιπλέον 300€ μόνο σου δίνει :Δωρεάν χρώμα (εκτός από μπλε κ κόκκινο που έχουν μειωμένη τιμή)
> Ζάντες 18"Εεεε ναι γιατί από το αυτοκίνητο οι 18αρες λείπανε, να κοπανάει ακόαμ περισσότερο. Εεε ρε η βλακεία είναι ανίκητη! Που ειναι ο φίλος μου ο παγωμένος (@iceman7 ακούει) να σχολιάσει!??
-
> Ζάντες 18"Εεεε ναι γιατί από το αυτοκίνητο οι 18αρες λείπανε, να κοπανάει ακόαμ περισσότερο. Εεε ρε η βλακεία είναι ανίκητη! Που ειναι ο φίλος μου ο παγωμένος (@iceman7 ακούει) να σχολιάσει!??
Δεν κοπαναει, έχει μεγάλο προφίλ. Άλλωστε μόνο με 18αρες το έφερνε από 2023, τώρα σου κάνει έμμεση έκπτωση
-
-
Δεν κοπαναει, έχει μεγάλο προφίλ. Άλλωστε μόνο με 18αρες το έφερνε από 2023, τώρα σου κάνει έμμεση έκπτωση
Εγώ βλέπω και εκδόσεις με 16αρες και 17αρες. Μόνο η τοπ έχει 18άρες. Επίσης το 215/50 δεν ειναι μεγάλο προφίλ για SUV. Το 215/60 της 16αρας ειναι καλό.
215/50r18 εκτός από το troc φοράει και το yc, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν κάνουν για Αθήνα αυτές οι διαστάσεις, και δυστυχώς αν θες τον εξοπλισμό πας σε 18αρες και αγοράζεις έξτρα "χειμερινό" σετ. Την ίδια διάσταση έβαλαν και στο ZS, σε λίγο θα μας τα πουλάνε χωρίς λάστιχο, 215/0r19
-
Μια χαρά οι 18αρες και μπανικες, δε κοπανάνε καθόλου, πόσο μάλλον στο troc που έχει και υψηλότερο προφίλ.
-
@georgemit said in VW T-Roc:
Μια χαρά οι 18αρες και μπανικες, δε κοπανάνε καθόλου, πόσο μάλλον στο troc που έχει και υψηλότερο προφίλ.
215/50 δεν είναι υψηλό προφίλ.
-
Μήπως παίζει ρόλο και η ρύθμιση της ανάρτησης?
Στο μάζντα έχω 215/55/18 και δεν το λες οτι δεν κοπαναει.
Επίσης βλέπω διαφορά όταν η πίεση είναι 36 ή 39. -
@gtsartsal said in VW T-Roc:
Επίσης βλέπω διαφορά όταν η πίεση είναι 36 ή 39.Προφανώς και παίζει ρόλο η ρύθμιση της ανάρτηση, τον πρωταρχικό θα έλεγα. Επίσης, η πίεση παίζει καιαυτή ρόλο, όσο πιο χαμηλή τόσο πιο άνετο, αλλά αυξάνεται η κατανάλωση.
-
Οπότε έως ένα σημείο μπορεί και μια διάσταση ελαστικών 215/50/18 να είναι σχετικά άνετη.
-
Οπότε έως ένα σημείο μπορεί και μια διάσταση ελαστικών 215/50/18 να είναι σχετικά άνετη.
Εννοείται, εδώ πολλά αυτοκίνητα έχουν την εξαιρετικά διαδεδομένη 225/45/17 που είναι ακόμα χαμηλότερο το πλαϊνό ύψος. Αλλά είναι σε αυτοκίνητα σεντάν κυρίως (και κάποια χατσμπακ) που έχουν πιο μαλακή ρύθμιση ανάρητησης από τα SUV, λόγω χαμηλότερου ύψους.
Απλά, για εμένα το Τροκ κοπάναγε και με τις 17αρες. Οπότε με τις 18αρες θα είναι ακόμα χειρότερο.
-
@georgemit said in VW T-Roc:
215/50 δεν είναι υψηλό προφίλ.
Υψηλότερο από 225/40 που δεν κοπανάει καθόλου. Παίζει ρόλο και η ρύθμιση της ανάρτησης, τα εργοστασιακά δεν κοπανάνε.
-
Επίσης βλέπω διαφορά όταν η πίεση είναι 36 ή 39.Προφανώς και παίζει ρόλο η ρύθμιση της ανάρτηση, τον πρωταρχικό θα έλεγα. Επίσης, η πίεση παίζει καιαυτή ρόλο, όσο πιο χαμηλή τόσο πιο άνετο, αλλά αυξάνεται η κατανάλωση.
Και ρισκάρεις για καρούμπαλα στο ελαστικό επίσης...
-
Εγώ βλέπω και εκδόσεις με 16αρες και 17αρες. Μόνο η τοπ έχει 18άρες. Επίσης το 215/50 δεν ειναι μεγάλο προφίλ για SUV. Το 215/60 της 16αρας ειναι καλό.
Ετοιμοπαραδοτο R-Line δεν είχε με τις στάνταρ 17αρες. Όλα τα έφερνε με led+ και 18αρες. Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
VW T-Roc