-
Ευχαριστώ παιδιά!
Δεύτερη φορά που δεν τα καταφέρνω.
Ελπίζω η τρίτη να μαστε καλά, να είναι πιο τυχερή.
Να περάσετε καλά! -
Μπορείς να πας και να τους κολλήσεις όλους. Μα όλα εγώ θα τα σκεφτομαι;;;
-
Δάκτυλος Κρούζερ: πήγα να παραλάβω το Stellantis και δεν μπορούσαν να μου το παραδώσουν. Αύριο μεσημέρι, λέει. Το είχατε πει για πλάκα και να που έγινε.
-
@dimsabas said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Δάκτυλος Κρούζερ: πήγα να παραλάβω το Stellantis και δεν μπορούσαν να μου το παραδώσουν.
Kατι θα έχει χαλάσει, αυτά και με το που τα κοιτάς χαλάνε!
-
@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Δάκτυλος Κρούζερ: πήγα να παραλάβω το Stellantis και δεν μπορούσαν να μου το παραδώσουν.
Εγώ πάντως δεν το κοίταξα.
-
-
Αλλάξανε firmware, πλέον χαλάνε και με την σκέψη
-
-
Παραμύθι για να δει το μάτς...
-
Πολύ χάρηκα που σας γνώρισα!
Και το φαΐ καταπληκτικό, θα πάω σίγουρα και με την οικογένεια.
-
Πολύ ωραία ήταν. Ωραίο κρασάκι, ωραίο φαγητό, ωραία παρεα, γέλιο, τι άλλο να θέλει κάποιος. Άντε και στα επόμενα
-
Περάσαμε καλά, τα είπαμε, περιεργαστηκαμε στο τέλος το διαμαντακι yudo του cirus... και το διαλυσαμε μετά τις 12.
Και στα επόμενα ! -
Όπως πάντα περάσαμε πολύ ωραία, γελάσαμε με τα γνωστά πειράγματα και τσιμπήσαμε και λιγάκι! Χάρηκα που γνώρισα και άλλα παιδιά από κοντά - πάντα ειναι αλλιώς από το απρόσωπο ενός nick name. Αντε και στην επόμενη συνάντηση.
Έλλειψε ο @gatoz που είχε πει ότι θα έρθει αλά δεν τα κατάφερε τελικά και φυσικά ο προδότης @dimsabas που έμεινε σπίτι γιατι δεν μπόρεσε να πάρει το Στελάντις. Εγώ πάντως με Στελάντις πήγα και έφυγα, άνετα, αβίαστα και τάχυστα!
@iceman7 αλλη μια φορά ευχαριστούμε που τα κανονίσεις αυτά και μας ξεκουνάς!
-
Και εγω περασα και εφαγα καλα αλλα και χαρηκα που γνωρισα τα παιδια απο κοντα. Επισης αισιοδοξος που βλεπω καποιους απο εμας να εχουν πλεον ηλεκτρικα που τα φορτιζουν στο σπιτι απο ενεργεια που παραγουν.
-
Η γνωριμια με το yudo ηταν πραγματικα το κερασακι στην τουρτα μιας πολυ ομορφης βραδιας! Πολυ πιο ομορφο (εσωτερικα και εξωτερικα) και ευρυχωρο απο οτι το φανταζομουν. Καταπληκτικη δουλεια του cirus στη δημιουργια του frunk.
-
Ωραία περάσαμε, ωραία φάγαμε, είδαμε και το γιούντο, κάποιοι άλλοι που θα έρχονταν από μακριά με ηλεκτρικό, δεν το ρίσκαραν και ήρθαν με ταπεινό συμβατικό, μήπως δεν προλάβουν το φαγητό...
Εννοείται ότι όσοι δεν ήλθαν, αν είχαν βήχα η λόξυγγα χτες το βράδυ, ήταν προφανής ο λόγος...
Εδώ επί το έργον...
Με τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας ασφαλώς....
-
@criuser said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Ωραία περάσαμε, ωραία φάγαμε, είδαμε και το γιούντο, κάποιοι άλλοι που θα έρχονταν από μακριά με ηλεκτρικό, δεν το ρίσκαραν και ήρθαν με ταπεινό συμβατικό, μήπως δεν προλάβουν το φαγητό...
Εννοείται ότι όσοι δεν ήλθαν, αν είχαν βήχα η λόξυγγα χτες το βράδυ, ήταν προφανής ο λόγος...
Εδώ επί το έργον...
τετοιες γυμναστικες επιδειξεις και τεντωματα που εκανες, ωστε να μας αποδειξεις οτι δεν χωρας στο yudo, ειχα να δω απο τους ολυμπακους αγωνες
Κριμα που δεν ειχα το τεσλα μαζι να σε δω να κανεις τετοιες μαγκιες και στο δικο μου -
Τέλεια ήταν παιδιά, άντε και σε άλλα!
-
@dettol said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Εδώ επί το έργον...
τετοιες γυμναστικες επιδειξεις και τεντωματα που εκανες, ωστε να μας αποδειξεις οτι δεν χωρας στο yudo, ειχα να δω απο τους ολυμπακους αγωνες
Κριμα που δεν ειχα το τεσλα μαζι να σε δω να κανεις τετοιες μαγκιες και στο δικο μουΓιατί δεν το είχες, δεν μας είπες τον πραγματικό λόγο...
-
@dettol said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Εδώ επί το έργον...
Κριμα που δεν ειχα το τεσλα μαζι να σε δω να κανεις τετοιες μαγκιες και στο δικο μουΓιατί δεν το είχες, δεν μας είπες τον πραγματικό λόγο...
ζηλεψε τους συναδελφους του στελαντις που ειναι συνεργειο και μου ζητουσε τα ιδια! Οποτε το τιμωρησα και το κλειδωσα σπιτι
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ