-
@dimitrioskosmas said in Ford Fiesta 2017:
@cirus said in Ford Fiesta 2017:
@gatoz said in Ford Fiesta 2017:
και ενα τετοιο ες τι λάιν επαρεληφθει
λευκο με σταφιδες
δεν προλαβα να βολταρω
τις επομενες ημεραι....βολταρε να καταλάβεις τι "ες τι" ωραίο στήσιμο και τιμόνι σε ενα αυτοκίνητο ασχετως της ιπποδύναμης του
γιατί με τις πλέμπες τα σουτζούκια που οδηγας και τα βαρκα γυαλο πεζό (ανεση όμως κορυφαία) δεν γκεγκεν δουλίτσα και νομίζεις οτι στρίβουν
Tον μαυρουλη κι αν τον πλένεις![alt text](image url) το σαπουνι σου χαλας
εγώ νομίζω ότι θα το βολτάρει και θα το καταλάβει και ας αρχίσει τα #mono vitara γιατι πάει παντού
-
@gatoz said in Ford Fiesta 2017:
και ενα τετοιο ες τι λάιν επαρεληφθει
λευκο με σταφιδες
δεν προλαβα να βολταρω
τις επομενες ημεραι....βολταρε να καταλάβεις τι "ες τι" ωραίο στήσιμο και τιμόνι σε ενα αυτοκίνητο ασχετως της ιπποδύναμης του
γιατί με τις πλέμπες τα σουτζούκια που οδηγας και τα βαρκα γυαλο πεζό (ανεση όμως κορυφαία) δεν γκεγκεν δουλίτσα και νομίζεις οτι στρίβουν
γινου αντρας
-
Πολύ ωραίο αμαξάκι το Φιεστάκι.
-
@realzeus said in Ford Fiesta 2017:
απλά το καλύτερο στην κατηγορία.
Και διανυουμε τις τελευταίες μέρες που θα κατασκευάζεται.
Από τον Ιουλιο σταματάει η παραγωγή του. μπαινει στο χρονοντούλαπο προς το παρον, εκτός αν αναστηθει σε ηλεκτρικο στο μέλλον
-
Από τον Ιουλιο σταματάει η παραγωγή του. μπαινει στο χρονοντούλαπο προς το παρον, εκτός αν αναστηθει σε ηλεκτρικο στο μέλλον
Δεν ξέρω για το fiesta αλλά με το 155αρι puma ηταν τρένο στην στροφή στο ΣΕΦ με πολλα χλμ χωρίς να κάνει κιχ,πραγματικά εντυπωσιάστηκα.Σκληρό αλλά όχι κουραστικό,και όμορφο.
-
@antonmone said in Ford Fiesta 2017:
Δεν ξέρω για το fiesta αλλά με το 155αρι puma ηταν τρένο στην στροφή στο ΣΕΦ με πολλα χλμ χωρίς να κάνει κιχ,πραγματικά εντυπωσιάστηκα.Σκληρό αλλά όχι κουραστικό,και όμορφο.
βαλε τώρα ενα παρόμοιο αλλά πιο χαμηλό σκαρί και με λιγοτερο βαρος με το νου σου και έχεις το fiesta. Δηλαδή ακόμα καλύτερο από αυτό που σε εντυπωσίασε. Νταξει απλά το Puma νομίζω είναι πιο ομορφούλι και με μεγαλύτερους χώρους χωρις να σημαίνει αυτό ότι το fiesta είναι ασχημο, μην παρεξηγηθω
-
Μακράν το καλύτερο (ακόμα και σε πάνω κατηγορία!!). Όταν έψαχνα ήταν η 1η μου επιλογή. Αλλά λίγο που δεν έβγαινε σε αυτόματο (αναμενόταν), λίγο που η τιμή με αυτόματο ήταν €25.000 κατέληξα στην Καριόλα. Μετά πήγα για της πλαγίου οδού να το πάρει η γυναίκα, αλλά με τίποτα...το έβρισκε άσχημο (όπως όλα τα χαμηλά δυσυτχώς εκτός του Μίνι), οπότε μόλις άκουσε και την τιμή απορίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
Είναι απίστευτα καλοστημένο και παραδόξως απίστευτα άνετα, έχει εκπληκτική ανάρτηση!
-
@fanis75 said in Ford Fiesta 2017:
κατέληξα στην Καριόλα.
νταξει και γω δεν τρελαίνομαι για την toyota αλλά δεν μιλάω και για τα μοντέλα της έτσι
-
Το καλύτερο οδηγικά σουπερμινι το Fiesta. Αν κι είχα το Τitanium με -μόνο- τα 100hp για 6 χρόνια,ήταν άψογο σε τιμόνι και στήσιμο.Νομίζω το'χω ξαναγράψει.Μικρογραφία μιας Αlfa ή Βmw της παραπάνω κατηγορίας.
-
Και επίσημα τέλος για το αγαπημένο super mini.
https://www.autoblog.gr/2023/07/03/tin-paraskevi-oloklironetai-paragogi-tou-ford-fiesta/ -
-
κρίμα, το ΚΑΛΥΤΕΡΟ αμαξι στην κατηγορία του και σταμάτησε την παραγωγή του
και ερχεται σύντομα και το focus
-
...Τι εννοείς, το υβριδικό Yaris ακόμα παράγεται.
-
-
Δεν ήταν το καλύτερο, είχε απλά καλό τιμόνι και καλή ανάρτηση και ηχομόνωση και κινητήρα.
Το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας που τα έκανε όλα ήταν το turbo auto6 aisin baleno. Μετά από αυτό...η κατηγορία χάλασε.
-
@lap said in Ford Fiesta 2017:
Δεν ήταν το καλύτερο, είχε απλά καλό τιμόνι και καλή ανάρτηση και ηχομόνωση και κινητήρα.
Το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας που τα έκανε όλα ήταν το turbo auto6 aisin baleno. Μετά από αυτό...η κατηγορία χάλασε.
καλά οκ. Εγώ λέω ότι ήταν το καλύτερο στην κατηγορία του και συ μου λες για baleno.....
-
Εμ δεν ξέρεις για αυτό.
-
ίχε απλά καλό τιμόνι και καλή ανάρτηση και ηχομόνωση και κινητήρα.
Να συγκρίνεις το baleno,μπαλετο με το fiesta....tragic
-
Και άλλος που δεν ξέρει. Έχω το fiesta st line στο κοντινό μου περιβάλλον....
-
Και άλλος που δεν ξέρει. Έχω το fiesta st line στο κοντινό μου περιβάλλον....
ξερουμε, ξερουμε
σουτζουκι μονο και τα μυαλα στα κάγκελα
Ford Fiesta 2017