-
@criuser ενδιαφέρεται φίλος μου. 27.900 του είπαν για βενζίνη χειροκίνητο.
Του ζήτησαν 2.000 για μεμβράνη στον ουρανό και τις 18άρες συν τα δικά του ζαντολάστιχα να τους τα αφήσει απάτητα.
Επίσης με τα πίσω φώτα τι παίζει; Στο car βλέπουμε άλλα με φιμέ και άλλα με τα παλιά κόκκινα. -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@georgekn said in Peugeot 3008 2016:
Επίσης το μπροστά αριστερά διάκενο στο φανάρι μάσκα... δείχνει στραβό... οπότε με ένα καλό έλεγχο για τρακάρισμα ίσως καταλάβετε για πιο λόγο τα φανάρια δεν συμβαδίζουν με το τιμόνι-αερόσακο...ίσως και ταμπλό.
Να προσθέσω ότι οι συμπαθείς γείτονες είναι βιρτουόζοι...στο κατέβασμα χιλιομέτρων...Καλό έλεγχο λοιπόν γιατί τα χρήματα είναι αρκετά...
Αρκετά πιο safe η λύση που προτείνει ο @georgemit πιο πάνω.
αχαχαχαχα
ολα ετσι ειναιΤροπέτο όλα...
-
@georgemit said in Peugeot 3008 2016:
@criuser ενδιαφέρεται φίλος μου. 27.900 του είπαν για βενζίνη χειροκίνητο.
Του ζήτησαν 2.000 για μεμβράνη στον ουρανό και τις 18άρες συν τα δικά του ζαντολάστιχα να τους τα αφήσει απάτητα.
Επίσης με τα πίσω φώτα τι παίζει; Στο car βλέπουμε άλλα με φιμέ και άλλα με τα παλιά κόκκινα.#galloi
τυχαια μπαινουν φωτα πισω
αχαχαχαχα
γενικα στα λιγοτερο εξοπλισμενα ειναι λαχειο να εχει τα νεα και στα περισσοτερο εξοπλισμενα γκαντεμια να εχει τα παλια
το καπω εχει θεμα εφαρμογης και μπαζει αερα και νερο απο το κενο στη μασκα δεξια, υπαρχει ενα αφτερμαρκετ λαστιχο που βαζεις μεσα τουλαχιστον να μη βρισκεις βατραχια.
ζαντολαστιχα γιατι αλλαγη? με 17αρια ερχεται, τα 18αρια το σκληραινουν. εμφανισιακα ειναι φθηνοτερο να πας τιε ιδιες για διαμανταρισματωρα στα σοβαρα
καλο αμαξι ειναι, ειδικα τα αυτοματα με αισιν.
θεματα αξιοπιστιας υπαρχουν καμποσα....
καποιοι, πολλοι, τα ανεχονται γιατι πραγματικα η εμπειρια βολτας που σου δινουν ειναι πολυ καλη. μη συγκρινετε με ανταγωνισμο, ειναι πολυ μακρυα, μπαινω συχνα σε κομπας και ειναι σαν καρεκλα καφενειου μπροστα του, ειχα το τιγκουαν αρ λάιν που εμοιαζε σαν λιγδοπουλα και σε τουκσον που εχει αισθηση παστης σαρδελας. οκ, το v60 ειναι αναλογο, αλλα εχει μια κοσαρουμπα παραπανω.αυτα ομως δεν ειναι συνεργειο.....
-
Θα του τα μεταφέρω!
Το οδήγησε και του άρεσε, κολλημένος κι αυτός με τα σουβ, αρέσει και στη γυναίκα του, οπότε καταλαβαίνεις.
Τα 18άρια τα θέλει λόγω εμφάνισης, απλά η επόμενη έκδοση του φαίνεται αρκετά ακριβή. -
Τα φώτα έχουμε τα παλιά σε αυτή την έκδοση.
Επίσης το να βάλει ζάντες και μεμβράνη στην οροφή κλπ το θεωρώ λάθος.
Καλύτερα να το πάρει αυτόματο. -
#mono_diesel_automato
-
Diesel δε θέλει με τιποτα.
Αυτοματο 1.2 130 ποσο το δινουν; -
@georgemit said in Peugeot 3008 2016:
Diesel δε θέλει με τιποτα.
Αυτοματο 1.2 130 ποσο το δινουν;Είναι πολύ καλύτερος κινητήρας γι αυτό το αμάξωμα ο ντίζελ, είναι σημαντικά οικονομικότερος στη χρήση επίσης.
Το θέμα με το δοχείο Adblue είναι υπαρκτό, αλλά όχι στην έκταση που παρουσιάζεται, και βασικά απ τη μια δεν ακινητοποιείται το αυτοκίνητο ακόμη κι αν σου τύχει, κι απ την άλλη είναι αναγνωρισμένο απ την εταιρεία και θεωρείται ρουτίνας, απλά θα κλείσουν ραντεβού για την αντικατάστασή του, ΑΝ τύχει στο συγκεκριμένο αμάξι για μια 7ετία δεν έχει να ανησυχεί για κάτι.Κι ο βενζίνης κι ο ντίζελ έχουν 1-2 γνωστά σημεία πιθανής αστοχίας, όμως η εταιρεία ΔΕΝ πουλάει τρέλα και τα αντιμετωπίζει όπως πρέπει.
Στη χρήση μιλάμε για 2 λτ διαφορά στα 100χλμ, και με τη διαφορά τιμής μεταξύ των καυσίμων, για 30-40% τελική διαφορά κόστους χιλιομέτρου.Δεν ξέρω ακριβώς τιμή αγοράς τώρα, αν και φίλος το παράγγειλε πρόσφατα. Θα ρωτήσω.
-
@georgekn said in Peugeot 3008 2016:
@d_m said in Peugeot 3008 2016:
Κλόπυ από ομάδα fb, γέλασα FB_IMG_1683037266890.jpg
Πίσω μου σε έχω σατανά...
-
-
@dpantos said in Peugeot 3008 2016:
καλημερα σας ,
ειμαι ετοιμος να φερω απο εξω ενα 3008 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11683056160144303&slink=sdlzhc
ηθελα να ρωτήσω εκτος απο τους τεχνικους ελέγχους που θα γινουν , τι αλλο πρεπει να προσεξω ?? απο κατανάλωση πως παει ? ειναι το 1,5 dieselεπισης ενω εχει τα φανάρια του gt line γιατι δεν το γράφει στο τιμόνι ??
ευχαριστώ πολυ !!Να ξερετε οτι οι γειτονες περα απο μαεστροι στο να κατεβαζουν χιλιομετρα ειναι και επιστημονες στο να εξαφανιζουν το παρελθον του αυτοκινητου, να επαναφερουν στην ζωη ασχημα τρακαρισμενα , κλπ
Καλυτερα απο Γερμανια, Γαλλια αν θελετε εξωτερικο
-
@panick-0 said in Peugeot 3008 2016:
@dpantos said in Peugeot 3008 2016:
καλημερα σας ,
ειμαι ετοιμος να φερω απο εξω ενα 3008 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11683056160144303&slink=sdlzhc
ηθελα να ρωτήσω εκτος απο τους τεχνικους ελέγχους που θα γινουν , τι αλλο πρεπει να προσεξω ?? απο κατανάλωση πως παει ? ειναι το 1,5 dieselεπισης ενω εχει τα φανάρια του gt line γιατι δεν το γράφει στο τιμόνι ??
ευχαριστώ πολυ !!Να ξερετε οτι οι γειτονες περα απο μαεστροι στο να κατεβαζουν χιλιομετρα ειναι και επιστημονες στο να εξαφανιζουν το παρελθον του αυτοκινητου, να επαναφερουν στην ζωη ασχημα τρακαρισμενα , κλπ
Καλυτερα απο Γερμανια, Γαλλια αν θελετε εξωτερικο
ΒΕΛΓΙΟ,ΟΛΛΑΝΔΙΑ ακόμα καλύτερες
-
«Κατασκόπευσε» το νέο Peugeot 3008 και γίνε ο τυχερός που θα το οδηγήσει πρώτος
Η Peugeot καλεί τον κόσμο να φωτογραφίσει καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του νέου 3008, για να έχει την ευκαιρία να οδηγήσει αποκλειστικά το νέο μοντέλο.
Η Peugeot ανακοίνωσε ότι το νέο 3008 θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο του 2023 και έβαλε από τώρα τον κόσμο… στην πρίζα, για να περιμένει με ανυπομονησία την 3η γενιά του C-SUV.
Από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, στην παρουσίαση του E-Lion Project, γνωρίζαμε ότι η αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή του θα παρουσιαστεί το δεύτερο μισό του 2023. Πρόκειται για τη νέα προσθήκη στην γκάμα, η οποία συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.
Όπως συνηθίζεται σε κάθε νέο μοντέλο, καμουφλαρισμένα πρωτότυπα έχουν ήδη κυκλοφορήσει στους δρόμους και η Peugeot έκανε γνωστό ότι αυτό θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι στους ευρωπαϊκούς δρόμους, προκειμένου να δοκιμαστούν οι τελευταίες «πινελιές» της νέας γενιάς.
Με αφορμή αυτό το γεγονός, η γαλλική φίρμα διοργανώνει έναν διπλό διαγωνισμό για τον κόσμο, που θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις και θα δώσει τη χαρά σε ορισμένους να οδηγήσουν πρώτοι, στις αρχές του 2024, το νέο SUV.
Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, ο κόσμος καλείται να ψηφίσει ποιο από τα 10 καμουφλάζ που ετοίμασαν οι σχεδιαστές της φίρμας, θα «ντύσει» τα πρωτότυπα που θα βρεθούν το καλοκαίρι σε δρόμους της Ευρώπης. Από σήμερα (15/5) μέχρι και τις 31 Μαϊου, στα social media της Peugeot το κοινό μπορεί να συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία επιλογής του σχεδίου καμουφλάζ. Τα 6 σχέδια που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα παραχθούν τον Ιούνιο και θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των νέων Peugeot 3008.
Η 2η φάση του διαγωνισμού είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα για το κοινό το οποίο καλείται να φωτογραφίσει ένα από τα πρωτότυπα που θα βρεθούν στους δρόμους από την 1η Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου. Όσοι τυχεροί συναντήσουν κάποιο από αυτά και μπορέσουν να τραβήξουν τη σχετική λήψη, θα πρέπει να τη δημοσιεύσουν στους λογαριασμούς της Peugeot στα social media με το hashtag #CAMOCATCH.
Ορισμένοι από όσους καταφέρουν να βγάλουν και να αναρτήσουν τις σχετικές φωτογραφίες του νέου καμουφλαρισμένου SUV θα κληθούν από την γαλλική εταιρεία να οδηγήσουν το νέο μοντέλο στις αρχές του 2024, πριν καλά-καλά φτάσει στις αντιπροσωπείες!
Όσο για το τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο 3008; Mild hybrid έκδοση με τον κινητήρα 1.2 PureTech και ισχύ 136 PS, PHEV έκδοση του κινητήρα 1,6 L με απόδοση 200 PS και φυσικά το ολοκαίνουριο, αμιγώς ηλεκτρικό, E-3008.
Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι η ηλεκτρική εκδοχή του θα έχει τρία επίπεδα ισχύος - με το L’argus να κάνει λόγο για απόδοση 156 PS, 200 PS και 300 PS – και δύο μπαταρίες, ενεργειακής χωρητικότητας 60 kWh και 90 kWh, με αποτέλεσμα η αυτονομία του να μπορεί να φτάσει έως και 700 km. Επιπλέον, θα υπάρξει και τετρακίνητη έκδοση.
-
Στους ειδικους ορους του διαγωνισμου για τη φωτογραφια αναφερει οτο εξαιρουνται οι οδηγοι ιντεραμερικαν βοηθειας και οι μεχρι δευτερου βαθμου συγγενεις τους.
-
Αν και εγώ ξέρω ποιος θα παραγγείλει πρώτος τα τετρακίνητα ηλεκτρικά 300 άλογα με 700 χλμ αυτονομία...
Φτάνει σε όλα τα βουνά...
-
Καλησπέρα. Εν αναμονη παραλαβης του 3008 Active pack βενζινη χειροκινητο. Αλλαγη απο 2008, που ειχα 5,9/100χλμ καταναλωση, τι να περιμενω στο 3008? Με το τροπο οδηγησης μου νομιζω οτι <7λιτρα ειναι εφικτο.
-
#koufon
μπαίνω στο φεβ, δεν έχω ξεκινήσει παρά μόνο λίγα μέτρα, το κινητό είναι s22 ultra και συνδέεται με bt. σταματάω δεξιά χωρίς να σβήσω για να βρω κάτι στο κινητό, τηλέφωνο μιας ρενώ αντιπροσωπείας - κάνω και απιστίες - και το καλώ. στο πρώτο μπλικ άρχισε το γαλλόπραμα να βγάζει με τέρμα ένταση ένα ιιιιιιιιιιιι σαν της ζουμπουλίας. εχέστην ότι θα ανατιναχθεί. σβήνω κινητό, σβήνω μηχανή, τπτ. κραυγή ομοφυλόφιλων λεόντων. τέρμα. εκφράστηκα πέρι μαμάς γάλλων, ψάχνω αν πήρε φωτιά το χρέπι, γενικά είμαι έτοιμος να τη κάνω για καμμιά βρύση, αλλά λέω ένα ρισέτ δεν έβλαψε ούτε τον κατρούγκαλο. ζούμπηγμα το phone για κάμποσο αλλά ο γερολιοντάρης δεν έφτανε σε οργασμό από τον προστάτη. ιιιιιιιιιιιιιιιιιι. ήμουνα και έξω από τον Μοίρα, το συνεργείο με τα σκοντόταξα, μαζεύτηκε κόσμος και χλεύαζε γάλλους και πεζώ.... καλού κακού κρατούσαν και πυροσβεστήρες... τελικά άνοιγμα καπώ, βγάλσιμο πόλου και έσιαξε... ανακουφίστηκε και ο λέων και εγώ. κανείς άλλος με τέτοια λαχτάρα? -
Ακόμα όμως τον Γάλλο έχεις και το Βιτ έχετε γεια βρυσούλες!! χαχαχα...σε έχει πείσει ο μέτοχος. Είναι γλυκά τα άλογα και η ωραία μυρωδιά.
-
#koufon
μπαίνω στο φεβ, δεν έχω ξεκινήσει παρά μόνο λίγα μέτρα, το κινητό είναι s22 ultra και συνδέεται με bt. σταματάω δεξιά χωρίς να σβήσω για να βρω κάτι στο κινητό, τηλέφωνο μιας ρενώ αντιπροσωπείας - κάνω και απιστίες - και το καλώ. στο πρώτο μπλικ άρχισε το γαλλόπραμα να βγάζει με τέρμα ένταση ένα ιιιιιιιιιιιι σαν της ζουμπουλίας. εχέστην ότι θα ανατιναχθεί. σβήνω κινητό, σβήνω μηχανή, τπτ. κραυγή ομοφυλόφιλων λεόντων. τέρμα. εκφράστηκα πέρι μαμάς γάλλων, ψάχνω αν πήρε φωτιά το χρέπι, γενικά είμαι έτοιμος να τη κάνω για καμμιά βρύση, αλλά λέω ένα ρισέτ δεν έβλαψε ούτε τον κατρούγκαλο. ζούμπηγμα το phone για κάμποσο αλλά ο γερολιοντάρης δεν έφτανε σε οργασμό από τον προστάτη. ιιιιιιιιιιιιιιιιιι. ήμουνα και έξω από τον Μοίρα, το συνεργείο με τα σκοντόταξα, μαζεύτηκε κόσμος και χλεύαζε γάλλους και πεζώ.... καλού κακού κρατούσαν και πυροσβεστήρες... τελικά άνοιγμα καπώ, βγάλσιμο πόλου και έσιαξε... ανακουφίστηκε και ο λέων και εγώ. κανείς άλλος με τέτοια λαχτάρα?Αρχίζω και πιστεύω ότι σε ακούει που τα κράζεις.
Τον πέτυχε τον σκοπό, ήθελε να σε τρομάξει.
Θα σε κάνει να το σέβεσαι -
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
#koufon
μπαίνω στο φεβ, δεν έχω ξεκινήσει παρά μόνο λίγα μέτρα, το κινητό είναι s22 ultra και συνδέεται με bt. σταματάω δεξιά χωρίς να σβήσω για να βρω κάτι στο κινητό, τηλέφωνο μιας ρενώ αντιπροσωπείας - κάνω και απιστίες - και το καλώ. στο πρώτο μπλικ άρχισε το γαλλόπραμα να βγάζει με τέρμα ένταση ένα ιιιιιιιιιιιι σαν της ζουμπουλίας. εχέστην ότι θα ανατιναχθεί. σβήνω κινητό, σβήνω μηχανή, τπτ. κραυγή ομοφυλόφιλων λεόντων. τέρμα. εκφράστηκα πέρι μαμάς γάλλων, ψάχνω αν πήρε φωτιά το χρέπι, γενικά είμαι έτοιμος να τη κάνω για καμμιά βρύση, αλλά λέω ένα ρισέτ δεν έβλαψε ούτε τον κατρούγκαλο. ζούμπηγμα το phone για κάμποσο αλλά ο γερολιοντάρης δεν έφτανε σε οργασμό από τον προστάτη. ιιιιιιιιιιιιιιιιιι. ήμουνα και έξω από τον Μοίρα, το συνεργείο με τα σκοντόταξα, μαζεύτηκε κόσμος και χλεύαζε γάλλους και πεζώ.... καλού κακού κρατούσαν και πυροσβεστήρες... τελικά άνοιγμα καπώ, βγάλσιμο πόλου και έσιαξε... ανακουφίστηκε και ο λέων και εγώ. κανείς άλλος με τέτοια λαχτάρα?Αρχίζω και πιστεύω ότι σε ακούει που τα κράζεις.
Τον πέτυχε τον σκοπό, ήθελε να σε τρομάξει.
Θα σε κάνει να το σέβεσαιΟταν εγώ τα λέω, με λέτε υπερβολικό...
Εχουν περάσει σε άλλα επίπεδα μεταφυσικά οι Γάλλοι...
Peugeot 3008 2016