τελικα οποιο αμαξι να αποφασεις να παρεις θα σε ακολουθει και ενα προβλημα !
Latest posts made by dpantos
-
RE: Peugeot 3008 2016
-
@yem said in Peugeot 3008 2016:
Κρυσταλλοποιειται το adblue μέσα στα σωληνάκια του δοχείου και βουλώνει.
Αρκετοί το έχουν αναφέρει σαν βλάβη στα στα 2008/3008/C3 /C3 aircross κτλ σε όσα PSA φοράνε το σύστημα.
Θα δεις αναφορές και εδώ στα θέματα αλλά και στο FB.
Πολλοί δεν το γράφουν γιατί είναι στην εγγύηση και το αλλάζουν δωρεάν αλλά δεν επισκευαζεται η βλάβη, η αστοχία υπάρχει ακόμα.Μάλιστα
Άρα πριν την αγορά δεν υπάρχει δυνατότητα ελέγχου από ότι κατάλαβα -
@vastil said in Peugeot 3008 2016:
@dpantos said in Peugeot 3008 2016:
καλημερα σας ,
ειμαι ετοιμος να φερω απο εξω ενα 3008 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11683056160144303&slink=sdlzhc
ηθελα να ρωτήσω εκτος απο τους τεχνικους ελέγχους που θα γινουν , τι αλλο πρεπει να προσεξω ?? απο κατανάλωση πως παει ? ειναι το 1,5 dieselεπισης ενω εχει τα φανάρια του gt line γιατι δεν το γράφει στο τιμόνι ??
ευχαριστώ πολυ !!Υπάρχει ένα θέμα με το δοχείο adblue με τα πετρελαιοκινητα. Με αποτέλεσμα το 1.500 ευρώ να το έχετε στο τσεπάκι σας. Εγώ θα σας πρότεινα να δείτε βενζίνη.
τι θεμα ακριβως ? γιατι στην αναζητηση που εκανα για προβληματα δεν βρηκα κατι σχετικο ..??? είστε κάτοχος ???
-
καλημερα σας ,
ειμαι ετοιμος να φερω απο εξω ενα 3008 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11683056160144303&slink=sdlzhc
ηθελα να ρωτήσω εκτος απο τους τεχνικους ελέγχους που θα γινουν , τι αλλο πρεπει να προσεξω ?? απο κατανάλωση πως παει ? ειναι το 1,5 dieselεπισης ενω εχει τα φανάρια του gt line γιατι δεν το γράφει στο τιμόνι ??
ευχαριστώ πολυ !! -
RE: Εισαγωγη Renault Koleos 1.6 diesel από Ευρώπη
επόμενες επιλογές ειναι το xtrail και 3008 θα κανω αλλη μια προσπαθεια μπας και βγαλω ακρη
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένων
δηλαδη αμα του παραγγειλω εγω ενα απο ιταλια υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με αυτον τον εμπορο ???? θα του πω εγω ποιο θελω!
-
RE: Έμποροι για εισαγωγή αυτοκινήτου
ψαχνω εμπορο να φέρνει απο Ιταλια ! ξερει κάνεις κανέναν ? απο Θεσσαλονίκη ή Αθήνα
-
Εισαγωγη Renault Koleos 1.6 diesel από Ευρώπη
Καλησπέρα σας ! Ψάχνω να φέρω ένα Koleos μοντέλο 2017 πετρέλαιο 1600 κυβικά , το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει κυκλοφορίσει Ελλάδα επίσημα το μοντέλο και κανένας έμπορος δεν μου λέει τιμή για το τελωνείο ! Έχω πάει τουλάχιστον σε 3 εμπόρους και όλοι λένε θα σου απαντήσω αλλά κανείς …. Επίσης στην Ιταλία το βρίσκω ποιο φτηνό από ότι στην Γερμανία αλλά επίσης δεν βρίσκω έμπορο να φέρνει από Ιταλία ! Έχεις κανείς καμία ιδέα !! Ευχαριστω !