-
Σήμερα το πρωί φεύγοντας για δουλειά από σπίτι πέρασε σε συνθήκες ησυχίας ένα 3008 diesel, σε ταχύτητες 50 χλμ. πραγματικά ακούγεται σαν τράτα, πως την παλεύετε οι κατέχοντες diesel, καλή η οικονομία αλλά επιτυγχάνεται και με πιο εξευγενισμένους - εξελιγμένους κινητήρες το 2023, για start and stop δεν μπορώ ούτε να το διανοηθώ θα το απενεργοποιούσα σε diesel. Πήρα 2-3 φορές το diesel ενός φίλου και συνειδητοποίησα τι τραβάει ο κόσμος για να γλυτώσει κανένα λίτρο (αν τελικά το γλυτώνει)...αλλά μην ξεχνιόμαστε το 3008 είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ελλάδα , οπότε το γεγονός αυτό σε κάνει να ξεχνάς ότι οδηγείς ταξί.
-
Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό.
Το συγκεκριμένο μοτέρ πετρελαίου μαζί με τα μοτέρ της ακατανομαστης φαου, , είναι τα πιο ραφιναρισμένα και ήσυχα που έχουν βγει.
Καμία σχέση με τους κινητήρες πετρελαίου που γνωρίζαμε πριν 20 χρόνια που όντως κροταλιζαν και ακούγονταν από 2τετραγωνα μακριά. -
Σας διαβαζει κοσμος που θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο εν έτει 2023 και 2-3 εκθειάζετε το diesel που θα ήταν επιλογή το 2012 όχι το 2023
-
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
Σας διαβαζει κοσμος που θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο εν έτει 2023 και 2-3 εκθειάζετε το diesel που θα ήταν επιλογή το 2012 όχι το 2023
Εγώ δεν το εκθειάζω, αλλά ειλικρινά μου φαίνεται αστείο να θεωρείται "πρόβλημα" ο ήχος αυτού του μοτέρ. Υπάρχουν διάφορα σημεία που με ενοχλούν ή θα ήθελα αλλιώς στο αυτοκινητο, αλλά το τελευταίο πράγμα είναι ο ήχος, καμία ενόχληση δεν προκαλεί και σε σύγκριση με τρικύλινδρα βενζίνης το λες και «προτιμότερο».
Να το συγκρίνω π.χ. με τον ατμοσφαιρικό skyactive που στο ρελαντί κοιτάς το στροφόμετρο αν είναι ενεργός και κραδασμός δεν υπάρχει ποτέ και το μοτέρ το ακούς (ευχάριστα) μόνο πάνω απ τις 3000+ στροφές, ναι μακάρι να ήταν έτσι όλα τα αυτοκίνητα.
Αλλά η διάταξη πλήκτρων στο τιμόνι μπορεί να είναι κάτι ενοχλητικό στα γαλλικά, ο ήχος του HDi για τον οδηγό όχι.Και ναι, αν μπορεί κάποιος να πάρει υβριδικό ή κάτι άλλο με αντίστοιχες επιδόσεις και οικονομία, να το κάνει. Αλλά να πάρει ας πούμε ένα τουρμπάκι 1.3λτ βενζίνης για «να μην ακούει το ντίζελ» το θεωρώ τελείως άστοχο.
-
Να πω την αλήθεια ο θόρυβος είναι ένα θέμα..
Εγώ για παράδειγμα πόσες φορές έχω ακούσει πίσω μου να πλησιάζει υβριδικό τογιότα και έχω γυρίσει και σηκώσει το χέρι μου να σταματήσει, γιατί νόμιζα ότι έφτασε το τρόλει....
-
@spi_duster said in Peugeot 3008 2016:
Τελικα πολυ κοσμο πειραζει που η πεζω μπηκε στο παιχνιδι των πριμιο και τα σπαει.
Πέρασε και δεν ακούμπησε τα πρίμια. Απλά σκέφτηκε πολύ έξυπνα την τοποθέτηση του προϊόντος και πέτυχε, αλλά με τα πρίμια δεν έχει επαφή...αλλά είναι και 50% πιο φτηνό. Εαν είχαμε φράγκα σιγά μη ασχολιόμασταν με Πεζώ, Τογιότα, Φορντ και Ρενώ...έλεος. Θα είχαμε σοβαρά αμάξια.
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Να πω την αλήθεια ο θόρυβος είναι ένα θέμα..
Εγώ για παράδειγμα πόσες φορές έχω ακούσει πίσω μου να πλησιάζει υβριδικό τογιότα και έχω γυρίσει και σηκώσει το χέρι μου να σταματήσει, γιατί νόμιζα ότι έφτασε το τρόλει....
Μήπως ήσουν σταματημένος με λαμπάκι check engine και για αυτό αναγκάστηκες να περιμένεις το τρόλεϊ; Εεε ?
-
Συζυτήσεις με βαρύγδουπες απόψεις, λες και οι Έλληνες είναι ψηλά στη λίστα...
https://www.worlddata.info/average-penissize.php -
Λίγο πριν τη δύση της καριέρας του , το αυτοκίνητο "εξάπτει" ακόμα τα πνεύματα σε ένα φόρουμ, φαντάζομαι τι θα γίνει σε κανένα εξάμηνο που θα παρουσιαστεί το καινούργιο.....
Μέσα σε όλα το λές και επιτυχία, όλο αυτό , λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ως μοντέλο.
-
@civil357 said in Peugeot 3008 2016:
... φαντάζομαι τι θα γίνει σε κανένα εξάμηνο που θα παρουσιαστεί το καινούργιο.....
Τα έγραφα εγώ:
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Το 3008 είναι σαν την μίλφα υπερμ......ρα, που σε έχει καταστρέψει οικονομικά και συναισθηματικά, αλλά συνεχίζεις να ξεροσταλιάζεις έξω από τα σκαλιά της, γιατί γουστάρεις να σε αποτελειώσει.
-
@antonakis said in Peugeot 3008 2016:
Συζυτήσεις με βαρύγδουπες απόψεις, λες και οι Έλληνες είναι ψηλά στη λίστα...
https://www.worlddata.info/average-penissize.phpΔηλαδή τις βγάλανε έξω οι μελετητές και τις μετρήσανε όντως!?
Αν και «ο κανόνας της μίας ίντσας» αδιαφορεί για το μέγιστο μέγεθος.
-
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Δηλαδή τις βγάλανε έξω οι μελετητές και τις μετρήσανε όντως!?
Πάντως οι Γάλλοι, μεγαλύτερες μπαγκέτες από τους Έλληνες.
Στημένο θα ήταν. #διπλής_ανάγνωσης -
Είχανε πέσει παληκάρια εδώ σε αυτό το τοπικό το 2016.
Και εγώ ήμουν μεταξύ αυτών που υποστήριζα πως ήταν καλύτερη επιλογή σε όλους τους τομείς από τα premium της κατηγορίας.
Να θυμίσουμε πως τότε 40κ κόστιζε το full GT δίλιτρο πετρέλαιο.Το τότε 3008 ήταν πραγματικά επαναστατικό.
Το νέο δύσκολο να προκαλέσει πάλι τέτοιες εντυπώσεις.
-
@civil357 said in Peugeot 3008 2016:
φαντάζομαι τι θα γίνει σε κανένα εξάμηνο που θα παρουσιαστεί το καινούργιο.....
Εδώ θα είμαστε, να σχολιάζουμε "καλά ρε, 5.000 πάνω για ένα face lift"...
-
Να βάλουμε καμιά φωτογραφία για την 3η γενιά από αυτές που κυκλοφορούν στο διαδύκτιο, να αρχίσει να γίνεται χαμός από τώρα.
-
Αν η ανάγκη του υποψηφίου αγοραστή είναι ένας χιλιόμετροφάγος , τότε ναι το diesel είναι μονόδρομος.
Σε κάθε άλλη περίπτωση απλά καίει τα χρήματα του. -
@teo-mak said in Peugeot 3008 2016:
Αν η ανάγκη του υποψηφίου αγοραστή είναι ένας χιλιόμετροφάγος , τότε ναι το diesel είναι μονόδρομος.
Σε κάθε άλλη περίπτωση απλά καίει τα χρήματα του.Και ένα full hybrid σε ταξίδι με 110 χιλιόμετροφάγος είναι.
Και ψυχοφάγος επίσης! -
@hountalas said in Peugeot 3008 2016:
Σε κάθε άλλη περίπτωση απλά καίει τα χρήματα του.Και ένα full hybrid σε ταξίδι με 110 χιλιόμετροφάγος είναι.
Και ψυχοφάγος επίσης!Που αν δεν έχει υψομετρικό και στροφές με επιβραδύνσεις να εκμεταλλευτεί, καίει όσο ένα ατμοσφαιρικό 15ετίας ίδιου κυβισμού, άντε κανα λίτρο κάτω, γιατί όλο και κάπου θα κάνει εξοικονομηση.
Η Ελλαδάρα όμως είναι όλο βουνά και κάμπους, αμπέλια και χρυσές ελιές εναλλάσονται στο τοπίο, και ακόμη και στην καρακαμπίλα της Θεσσαλίας είχαν προβλέψει με "δρόμο του κομμουνιστή" να κάνουν ζίγκ-ζάγκ στο χωράφι του, για να πέφτεις στα φρένα διακόπτοντας την ευθεία, ώστε να φορτίζουν πάντα οι μπαταρίες του υβριδικού.
-
@hountalas said in Peugeot 3008 2016:
Και ψυχοφάγος επίσης!Εγώ θα είχα ξεκινήσει τα σκληρά.....
-
Επιχειρήματα ανθρώπων που αγαπούν το αυτοκίνητο...Πέρασαν τα χρόνια, ο ανεπτυγμένος κόσμος οδηγεί πλήρως υβριδικά και ηλεκτρικά και στην Ελλάδα ακόμη συζητάμε για diesel...και για τη peugeot που εν έτει 2023 καταφέρνει να πλασάρει επιτέλους υβριδικό αυτοκίνητο πέραν των plug in αντιγράφοντας τους Ιάπωνες με καθυστέρηση 20 ετών.
Peugeot 3008 2016