-
ταν το πηρα εγω ειχε 39900 λτπφ
gt εκδοση -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
ταν το πηρα εγω ειχε 39900 λτπφ
gt εκδοσηΕμένα είχε 39.990 (GT)
Τώρα γεια. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. -
Μήπως ήταν φθηνό γιατί χαλούσε;
-
Φθηνό;
Μουαχαχα... -
@christostsp said in Peugeot 3008 2016:
cruiser
δεν τίθεται θέμα μίσους... παρέθεσες κάποια τιμή που δεν βρέθηκε, η προσφορά είχε κάνει φτερά.
Έψαξα και εγώ όπως και άλλοι. Δεν βρήκα τιμή στα 27000 και κάτι άλλα στα 33000+
Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω ότι υπήρξε αλλά έπαψε να υπάρχει. Και δεν ξέρουμε πόσα αυτοκίνητα αφορούσε.Είναι μέγιστη κοροιδία (ο πιο ελαφρύς χαρακτηρισμός που μου έρχεται) του εισαγωγέα να βγάζει φιρμάνι σε όλα τα σάιτ "3008 1.2 manual" στα 27900, τρεχάτε το αφεντικό τρελάθηκε!" και την επόμενη (αν όχι την ίδια) να μην υπάρχει;;;;;;;;;;
Επίσης αφού αυτό το μοτέρ το 1.2 είναι τέλειο, γιατί στο φεβ (με τα ολόκληρα 59 χλμ αυτονομίας υπό ΚΣ που λέει και ο γάτος) βάζουν το 1.6; Απλή περιέργεια...
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
@vagkirk said in Peugeot 3008 2016:
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι όλες Plug-in Hybrid εκδόσεις έχουν λιανική τιμή προ φόρων κάτω από τα 40.000 ευρώ (πλην των τετρακίνητων Hybrid4 με τους 300 ίππους) και ενδείκνυνται για εταιρική χρήση
3008 Hybrid 180 e-EAT8 Active Plus: 44.900 ευρώ
3008 Hybrid 180 e-EAT8 Allure Plus: 48.900 ευρώ**
Από την άλλη, μου έχει καρφωθεί η ιδέα, ότι υπάρχει σχέδιο, να τα ακριβύνουν τόσο πολύ τα αυτοκίνητα, έτσι ώστε να μην συμφέρει ή να μην μπορεί κανείς να αγοράσει αυτοκίνητο πλέον, έτσι ώστε να ωθήσουν το πράγμα προς τη μίσθωση.
Ότι προσπαθούν δηλαδή να αλλάξουν τα δεδομένα στην αγορά του αυτοκινήτου και να το στρέψουν από την απόκτηση, προς την ενοικίαση.
Ξέρω, ίσως «Τζεϊμσμποντικό» σενάριο συνομωσίας, αλλά εμένα μου έχει καρφωθεί.Πες ότι σκοπός είναι η ενοικίαση ok, με τις τιμές τους όμως ζορίζεται πλέον και το leasing!
Εκτός αν το leasing το κάνει η ίδια η Peugeot σε προνομιακές τιμές με σκοπό να πετάξει εκτός τις εταιρίες leasing. Διαφορετικά, δεν βλέπω τη σχέση υπέρογκης αύξησης και προώθηση της ενοικίασης άλλωστε και το leasing έχει κοστος που κάποιος πληρώνει, τα μισθώματα έχουν ταβάνι δεν μπορείς να αυξάνεις συνέχεια… -
Χαχαχα! Cru! Γίναμε! Θα είμαι Monte Carlo για το 3ημερο, ελπίζω να σε δω, ξέρεις, εκεί στο λόφο από πίσω!
-
Εγω στον διαμορφωτη βλεπω 3008 1.2/130hp σε active plus 6αρι με ενα χρωμα μαυρο (πχ) στα 34Κ.
Active Pack μονο πετρελαιο σε αυτοματο στα ~34Κ.Οχι τιποτα αλλο μην ακυρωσω το CX-30...
-
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
..
Επίσης αφού αυτό το μοτέρ το 1.2 είναι τέλειο, γιατί στο φεβ (με τα ολόκληρα 59 χλμ αυτονομίας υπό ΚΣ που λέει και ο γάτος) βάζουν το 1.6; Απλή περιέργεια...
Γιατί θέλαν 180 και 200 άλογα από τον βενζινοκινητήρα για τις διάφορες εκδόσεις του phev.
-
@chrisk6 said in Peugeot 3008 2016:
Εγω στον διαμορφωτη βλεπω 3008 1.2/130hp σε active plus 6αρι με ενα χρωμα μαυρο (πχ) στα 34Κ.
Active Pack μονο πετρελαιο σε αυτοματο στα ~34Κ.Οχι τιποτα αλλο μην ακυρωσω το CX-30...
Πάρε και ρώτα.. ίσως πετύχεις ευκαιρία..το αυτόματο πετρέλαιο είναι ευκαιριαρα.. ειδικά αν σε ενδιαφέρουν οι χώροι του..
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Πάρε και ρώτα.. ίσως πετύχεις ευκαιρία..το αυτόματο πετρέλαιο είναι ευκαιριαρα.. ειδικά αν σε ενδιαφέρουν οι χώροι του..
Πετρελαιο δεν ειναι/ηταν καν στις επιλογες μου.
Αυτο που ζηλευω απο 3008 ειναι το πορτ μπαγκαζ κ τα καθισματα τα πισω σε πλατος. Τιποτα αλλο. Τα ειχα δει κ τα 2. Εχω κ γνωστο μεσα στην Peugeot...αλλα δεν με εψησε. -
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
Στο gocar έχει άρθρο από το carscoops για τις καλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων και αναφέρει τις πρώτες 32, στις πρώτες 10 οι 7 είναι ιαπωνικές κ Ασία μεριά. Δυστυχώς για τους φαν της η peugeot δεν συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες 32 προφανώς λόγω τεχνολογικής ανωτερότητας κ υπερβολικης αξιοπιστιας την έχουν βγάλει από τη λίστα κ έχει συμπεριληφθεί στα τεχνολογικά οδηγικά θαύματα..
Χαχα! Ποια λες; Αυτή που έβγαλε στην κορυφή BMW και MINI χαχαχα γελάνε ακόμη και οι κάτοχοι των ΜΙΝΙ! Χαχαχα
-
@super-t said in Peugeot 3008 2016:
..
Γιατί θέλαν 180 και 200 άλογα από τον βενζινοκινητήρα για τις διάφορες εκδόσεις του phev.
Η οικονομία δεν είναι ο σκοπός αυτών των αυτοκινήτων;
Ρε δε βγάζει η honda type r με 350 + 35 ηλ. άλογα, να λέμε νάτοι οι οικολόγοι, ευκαιρία! -
Όχι. Ο σκοπός τους είναι η μείωση του Μ.Ο εκπομπών CO2 των εταιρειών ώστε να μην πληρώνουν πρόστιμο ή να πληρώνουν λιγότερο. Και ταυτόχρονα να δοκιμάζουν και τις τεχνολογίες της ηλεκτροκίνησης.
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Πετρελαιο δεν ειναι/ηταν καν στις επιλογες μου.
Αυτο που ζηλευω απο 3008 ειναι το πορτ μπαγκαζ κ τα καθισματα τα πισω σε πλατος. Τιποτα αλλο. Τα ειχα δει κ τα 2. Εχω κ γνωστο μεσα στην Peugeot...αλλα δεν με εψησε.Για μένα οι τελευταίοι που θα πάρουν αυτό το diesel θα είναι από τους καλύτερους της δεκαετίας.. καταναλώσεις χώμα, εθνική φορτωμένοι άνετα, co2 στα τάρταρα, χαμηλά κυβικά - και ότι συνεπάγεται αυτό για Ελλάδα και γενικά, χώρους πολλούς και διάφορους, απτή αίσθηση ποιότητας πάνω από την κλάση και τιμή του.. έχει πολλά θετικά..
-
..
Ρε δε βγάζει η honda type r με 350 + 35 ηλ. άλογα, να λέμε νάτοι οι οικολόγοι, ευκαιρία!Εμένα ρωτάς; Που να ξέρω, εσείς διαβάζετε για αυτά. Εγώ στην ερώτηση γιατί βάζουν τον 1,6 απάντησα. 110 είναι τα άλογα του ηλεκτροκινητήρα πάντως στα phev της Peugeot.
Στο RAV4 γιατί κάνει κάτι παρόμοιο και η Toyota; -
..
Ρε δε βγάζει η honda type r με 350 + 35 ηλ. άλογα, να λέμε νάτοι οι οικολόγοι, ευκαιρία!Εμένα ρωτάς; Που να ξέρω, εσείς διαβάζετε για αυτά. Εγώ στην ερώτηση γιατί βάζουν τον 1,6 απάντησα. 110 είναι τα άλογα του ηλεκτροκινητήρα πάντως στα phev της Peugeot.
οχι
115 και 113 ειναι στα 300αρια -
πύραυλος.
-
-
..
Στο RAV4 γιατί κάνει κάτι παρόμοιο και η Toyota;Όχι ρε συ, απάντα! Χαχα, κάτι κολλήματα που τρώνε μερικοί, τσιπούρες διαβάζουν τα ματάκια μας εδώ μέσα. Χαράς στο κουράγιο σου @super-t , και σε εμάς που απαντάμε σοβαρά σε γελοία ερωτήματα!
Peugeot 3008 2016