-
οφφτόπικ: Εγώ μια συμβουλή θα δώσω γενική, όποιος θέλει την κρατάει.
Μην καταντάτε γραφικοί για μια μάρκα/αμάξι κλπ. Ότι συμφωνούν 1, 2, 3 μαζί σας τυφλά οπαδικά έτσι για να κάνετε τη μίνι προπαγάνδα σας, δε λέει κάτι. -
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
@chrisk6 said in Peugeot 3008 2016:
Εγω στον διαμορφωτη βλεπω 3008 1.2/130hp σε active plus 6αρι με ενα χρωμα μαυρο (πχ) στα 34Κ.
Active Pack μονο πετρελαιο σε αυτοματο στα ~34Κ.Οχι τιποτα αλλο μην ακυρωσω το CX-30...
Πάρε και ρώτα.. ίσως πετύχεις ευκαιρία..το αυτόματο πετρέλαιο είναι ευκαιριαρα.. ειδικά αν σε ενδιαφέρουν οι χώροι του..
Πετρελαιο δεν ειναι/ηταν καν στις επιλογες μου.
Αυτο που ζηλευω απο 3008 ειναι το πορτ μπαγκαζ κ τα καθισματα τα πισω σε πλατος. Τιποτα αλλο. Τα ειχα δει κ τα 2. Εχω κ γνωστο μεσα στην Peugeot...αλλα δεν με εψησε.Για μένα οι τελευταίοι που θα πάρουν αυτό το diesel θα είναι από τους καλύτερους της δεκαετίας.. καταναλώσεις χώμα, εθνική φορτωμένοι άνετα, co2 στα τάρταρα, χαμηλά κυβικά - και ότι συνεπάγεται αυτό για Ελλάδα και γενικά, χώρους πολλούς και διάφορους, απτή αίσθηση ποιότητας πάνω από την κλάση και τιμή του.. έχει πολλά θετικά..
Αν εισαι χιλιομετροφαγος ναι.
Απλα ειδα διαφορα τα τελευταια χρονια με χαζοβλαβες κ με εδιωξε καπως. Παρεμπιπτοντως εχω κ ξαδερφο μεσα σε συνεργειο αντιπροσωπειας Peugeot... Παραμενει ομως best seller δεν αντιλεγω.
Aπλα οταν μπηκα στο Mazda με επιασε κατι.
Εκανα skip κ το CC που το ηθελε η γυναικα περισσοτερο.
Το 3008 της φαινοταν πλοιο. Μου ελεγε δεν θα μπορω να το οδηγω... -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@super-t said in Peugeot 3008 2016:
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
@super-t said in Peugeot 3008 2016:
..
Επίσης αφού αυτό το μοτέρ το 1.2 είναι τέλειο, γιατί στο φεβ (με τα ολόκληρα 59 χλμ αυτονομίας υπό ΚΣ που λέει και ο γάτος) βάζουν το 1.6; Απλή περιέργεια...
Γιατί θέλαν 180 και 200 άλογα από τον βενζινοκινητήρα για τις διάφορες εκδόσεις του phev.
Η οικονομία δεν είναι ο σκοπός αυτών των αυτοκινήτων;
Ρε δε βγάζει η honda type r με 350 + 35 ηλ. άλογα, να λέμε νάτοι οι οικολόγοι, ευκαιρία!Εμένα ρωτάς; Που να ξέρω, εσείς διαβάζετε για αυτά. Εγώ στην ερώτηση γιατί βάζουν τον 1,6 απάντησα. 110 είναι τα άλογα του ηλεκτροκινητήρα πάντως στα phev της Peugeot.
οχι
115 και 113 ειναι στα 300αριαΚαλά συγγνώμη που έφαγα 5 άλογα από τον μπροστά ηλεκτροκινητήρα και δεν ανέφερα τον πίσω ηλεκτροκινητήρα, την επόμενη φορά θα είμαι πιο ακριβής στα κείμενα όταν γράφω στο καφενείο των 4τροχων που παίρνονται οι πιο σημαντικές αποφάσεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.
-
Μην καταντάτε γραφικοί για μια μάρκα/αμάξι κλπ. Ότι συμφωνούν 1, 2, 3 μαζί σας τυφλά οπαδικά έτσι για να κάνετε τη μίνι προπαγάνδα σας, δε λέει κάτι.Ξέρεις τι κάνει ο αθλητισμός στον άνθρωπο; Ιδού.
-
Εγω στον διαμορφωτη βλεπω 3008 1.2/130hp σε active plus 6αρι με ενα χρωμα μαυρο (πχ) στα 34Κ.
Active Pack μονο πετρελαιο σε αυτοματο στα ~34Κ.Οχι τιποτα αλλο μην ακυρωσω το CX-30...
Πάρε και ρώτα.. ίσως πετύχεις ευκαιρία..το αυτόματο πετρέλαιο είναι ευκαιριαρα.. ειδικά αν σε ενδιαφέρουν οι χώροι του..
Πετρελαιο δεν ειναι/ηταν καν στις επιλογες μου.
Αυτο που ζηλευω απο 3008 ειναι το πορτ μπαγκαζ κ τα καθισματα τα πισω σε πλατος. Τιποτα αλλο. Τα ειχα δει κ τα 2. Εχω κ γνωστο μεσα στην Peugeot...αλλα δεν με εψησε.Για μένα οι τελευταίοι που θα πάρουν αυτό το diesel θα είναι από τους καλύτερους της δεκαετίας.. καταναλώσεις χώμα, εθνική φορτωμένοι άνετα, co2 στα τάρταρα, χαμηλά κυβικά - και ότι συνεπάγεται αυτό για Ελλάδα και γενικά, χώρους πολλούς και διάφορους, απτή αίσθηση ποιότητας πάνω από την κλάση και τιμή του.. έχει πολλά θετικά..
Αν εισαι χιλιομετροφαγος ναι.
Απλα ειδα διαφορα τα τελευταια χρονια με χαζοβλαβες κ με εδιωξε καπως. Παρεμπιπτοντως εχω κ ξαδερφο μεσα σε συνεργειο αντιπροσωπειας Peugeot... Παραμενει ομως best seller δεν αντιλεγω.
Aπλα οταν μπηκα στο Mazda με επιασε κατι.
Εκανα skip κ το CC που το ηθελε η γυναικα περισσοτερο.
Το 3008 της φαινοταν πλοιο. Μου ελεγε δεν θα μπορω να το οδηγω...Ναι, και εμείς πήγαμε σε Β suv τελικά.. ανάλογα τις ανάγκες.
Η Mazda είναι αναμφισβήτητα κορυφαία επιλογή και νομίζω η πιο ερωτευσιμη από τους Ιάπωνες, δηλαδή και ή νέα Honda βλέπω Mazd-ιζει λίγο που ανέβηκε και αυτή επίπεδο προσφάτως..Τα μείον τα ξέρεις, περίεργες για Ευρώπη επιλογές κινητήρα, αλλιώς θα έπαιρνα άνετα τον καινούργιο 3.3diesel, όχι μέγιστη αξιοποίηση χώρων και αποσκευών, και λίγο υπερβολική Ασιατική προσέγγιση στην εργονομία κάποιες φορές. Από τιμές θεωρώ ότι είναι οκ όπως έχει μεταλλαχθεί η αγορά.
-
Μην καταντάτε γραφικοί για μια μάρκα/αμάξι κλπ. Ότι συμφωνούν 1, 2, 3 μαζί σας τυφλά οπαδικά έτσι για να κάνετε τη μίνι προπαγάνδα σας, δε λέει κάτι.Οσο γραφικοι ειναι αυτοι που υποστηριζουν μια μαρκα, άλλο τοσο γραφικοι ειναι κι αυτοι που την θαβουν με καθε ευκαιρια ._
-
@alexandros-k said in Peugeot 3008 2016:
Μην καταντάτε γραφικοί για μια μάρκα/αμάξι κλπ. Ότι συμφωνούν 1, 2, 3 μαζί σας τυφλά οπαδικά έτσι για να κάνετε τη μίνι προπαγάνδα σας, δε λέει κάτι.Οσο γραφικοι ειναι αυτοι που υποστηριζουν μια μαρκα, άλλο τοσο γραφικοι ειναι κι αυτοι που την θαβουν με καθε ευκαιρια ._
Προφανώς.
-
Μην καταντάτε γραφικοί για μια μάρκα/αμάξι κλπ. Ότι συμφωνούν 1, 2, 3 μαζί σας τυφλά οπαδικά έτσι για να κάνετε τη μίνι προπαγάνδα σας, δε λέει κάτι.Άκου τη συμβουλή σου and walk away.. nothing to see here..
"Εγώ μία συμβουλή θα σου δώσω γενική xenos, αν θες την κρατάς.
Μην καταντας γραφικός χωρίς λόγο με αστεία επιχειρήματα που δεν κάνουν ούτε μικρά παιδιά για μία μάρκα/αμάξι που δεν γνωρίζεις και δεν καταλαβαίνεις, κ.λ.π ότι συμφωνούν 1, 2, 3 γραφικοί Toyot-αιοι μαζί σου τυφλά οπαδικα, ενώ μετράνε μικροσταγονες καυσίμου για να αποδείξουν την καθολική τους υπερίσχυση έναντι των άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών και με πωλήσεις που γίνονται κυρίως σε όλων των 3 κόσμο και την Ελλάδα, έτσι για να κάνετε την ΜΕΓΚΑ προπαγάνδα σας, δεν λέει κάτι "
DS!
-
ο μοναδικος λογος που πηρα #gallochrepo ηταν η αδυναμια της ματσουντα να μου προσδιορισει παραδοση για φεβ. ακομη και σε πλαισιο διετιας.
ειναι ασυγκριτα μεγεθη ποιοτητας, ενδιαφερουσας οδ.συμπεριφορας, εμφανισης και αξιοπιστιας. σε οποια περιπτωση συγκρισης το γαλλοχρεπο ειναι για τον δημαρχο που φωτογραφιζεται με τη σακοραφα. μονο θυματα με αγνοια παιρνουν ρισκα και ριχνουν γιουρα ειδικα σε πετρελαια πιεςέι με τα τοσα προβληματα. οχι οτι δεν εχουν οι βενζινες. ή μετοχοι. -
ε, μερικοι εχουν και λογο και αιτια. εφταμηνιτικη....
-
ο μοναδικος λογος που πηρα #gallochrepo ηταν η αδυναμια της ματσουντα να μου προσδιορισει παραδοση για φεβ. ακομη και σε πλαισιο διετιας.
ειναι ασυγκριτα μεγεθη ποιοτητας, ενδιαφερουσας οδ.συμπεριφορας, εμφανισης και αξιοπιστιας. σε οποια περιπτωση συγκρισης το γαλλοχρεπο ειναι για τον δημαρχο που φωτογραφιζεται με τη σακοραφα. μονο θυματα με αγνοια παιρνουν ρισκα και ριχνουν γιουρα ειδικα σε πετρελαια πιεςέι με τα τοσα προβληματα. οχι οτι δεν εχουν οι βενζινες. ή μετοχοι.Μία χαρά πάνε οι μετοχές..σε σωστό άλογο πόνταρες!
-
ειναι ασυγκριτα μεγεθη ποιοτητας, ενδιαφερουσας οδ.συμπεριφορας, εμφανισης και αξιοπιστιας. σε οποια περιπτωση συγκρισης το γαλλοχρεπο ειναι για τον δημαρχο που φωτογραφιζεται με τη σακοραφα. μονο θυματα με αγνοια παιρνουν ρισκα και ριχνουν γιουρα ειδικα σε πετρελαια πιεςέι με τα τοσα προβληματα. οχι οτι δεν εχουν οι βενζινες. ή μετοχοι.Μία χαρά πάνε οι μετοχές..σε σωστό άλογο πόνταρες!
κουτσο ομως.
αληθεια χαιρεσαι που βγαζει γιουρα στη πλατη καποιων ενας μετοχος παρλεβου φρανσεζ?
γιατι με τη φαου που εκανε λιγοτερα ησουν κεραυνος καταγγελιας? -
Άλμα για τα κέρδη, είναι ότι πουλάει κάτι αρκετά πάνω από την αξία του.
Δες apple για παράδειγμα.Υ.Γ. (και πολύ καλά κάνει)
-
ε, μερικοι εχουν και λογο και αιτια. εφταμηνιτικη....
Οι περισσοτεροι ομως δεν εχουν καν εμπειρια , απλά θαβουν για να πανε κοντρα σε αυτους που τους πηγαν κοντρα στο παρελθον. Γενικα αυτα ειναι καραγκιοζιλικια για μικρα παιδια κατα την αποψη μου
-
Οσο γραφικοι ειναι αυτοι που υποστηριζουν μια μαρκα
#Mono_BMW λέμε, όλα τα άλλα αδιάφορα! Αλλά BMW υποστηρίζω οπαδικά....γιατί απλά είναι BMW, τέλος!
-
Άκου τη συμβουλή σου and walk away.. nothing to see here..
Με διώχνεις από που ακριβώς;
-
Άκου τη συμβουλή σου and walk away.. nothing to see here..
Με διώχνεις από που ακριβώς;
Δεν σε διώχνω, σου γράφω λεξουλες που δεν κατανοείς.
-
@criuser τι κατανάλωση έχει το 3008;
Αν δεν κάνω λάθος ίδιο κινητήρα και κιβώτιο με το c3 aircross έχει;
-
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
"Καλησπέρα,1.5 diesel αυτοματο, διαδρομή αλεξανδρούπολη Ξάνθη,εγνατία οδος με cruise control στα 130-135 με 3 ατομα μεσα, ουτε βενζινη να ταν.."
-
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
"Καλησπέρα,1.5 diesel αυτοματο, διαδρομή αλεξανδρούπολη Ξάνθη,εγνατία οδος με cruise control στα 130-135 με 3 ατομα μεσα, ουτε βενζινη να ταν.."
Έχω κάνει την ίδια διαδρομή με την ίδια ταχύτητα και ήμουν 7.5
Τσιμπημενη για diesel
Peugeot 3008 2016