-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Να κάνουμε και ένα ναυτιλιακό κομμάτι να μιλάμε για
Το νέο C3 είναι;!
-
Για να επιστρέψουμε στο θέμα του 3008, έχουμε το καινούργιο εσωτερικό από φέτος με το νέο αυτόματο...
-
Για να επιστρέψουμε στο θέμα του 3008, έχουμε το καινούργιο εσωτερικό από φέτος με το νέο αυτόματο...
Πάρα πολύ όμορφο!!! Μηχανικά βελτίωσαν τίποτα, ή συνεχίζει και κυκλοφορεί φορτωμένο στην οδική?!?!
-
Μόνο ΕΝΑ ανέβηκε σε οδική, γιατί ήταν Θεία Δίκη...
-
Ναι, όλα τα υπόλοιπα σεργιανίζουν τα πέλαγα!
Τι λες βρε @cruiser (φιλικά το βρε);;;; Πρόσεχε γιατί πας να γίνεις ο γάτος των Γαλλικών. -
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
Τι λες βρε @cruiser (φιλικά το βρε);;;; Πρόσεχε γιατί πας να γίνεις ο γάτος των Γαλλικών.Ήταν ο γάτος του psa group, πριν ο γάτος αρχίσει τα #mono_vitara.
-
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
Τι λες βρε @cruiser (φιλικά το βρε);;;; Πρόσεχε γιατί πας να γίνεις ο γάτος των Γαλλικών.Κάτσε, έχουμε πολλά PSA για να μην ξέρουμε, και όλα μία χαρά αρμενιζουν.. since 1999!
-
Τι σημαίνει νέο αυτόματο;
-
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Τι σημαίνει νέο αυτόματο;
νεος λεβιες.
για τους γαλλοι αυτο ειναι εξελιξη λεει.
μεγαλη.
το πουλανε.
στους μετοχους.
και στα θυματα. -
Μήπως πάρει πρώτο το συνδυασμό με το νέο αυτόματο ( κακώς, κάκιστα ....) και το υβριδικό σύστημα στους κινητήρες το 3008;
Πάντως προσωπικά μου άρεσε καλύτερα με το λεβιεδάκι. Ωραιότατο ήταν, κομψό και σύγχρονο, τι μανία και αυτή με τα κουμπάκια ....
-
-
Χαχαχαχα
Σκατοψυχε....χαχαχα
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
Πάρα πολύ όμορφο!!! Μηχανικά βελτίωσαν τίποτα, ή συνεχίζει και κυκλοφορεί φορτωμένο στην οδική?!?!
Τους βλέπει όλους αφ' υψηλού. Πάνω στην οδική
-
Αυτόν που είναι στην κορυφή, όλοι τον ζηλεύουν και τον φθονούν.
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Γι'αυτό κράζουν πρώτα τα Toyota και μετα τα psa!!!
Χωρίς να σημαίνει ότι κορυφή=τα καλύτερα -
@nickthetrib said in Peugeot 3008 2016:
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Γι'αυτό κράζουν πρώτα τα Toyota και μετα τα psa!!!
Χωρίς να σημαίνει ότι κορυφή=τα καλύτεραΧαχαχα...
Εγώ την Toyota πάντως την αποδέχομαι.
Δεν ξέρω αν θα αγόραζα ποτέ, αλλά την αποδέχομαι και την παραδέχομαι γιατί τη δουλειά της την κάνει μια χαρά. -
Ολα μας τα Γαλλικά αρμενίζουν εδώ και δεκαετίες...
Το νέο λεβιεδάκι, μπήκε πρώτο στο C4 Cross εδώ και 1,5 χρόνο.
Σιγά σιγά μπαίνει παντού.Το 3008 θα είναι το πρώτο που θα βάλει τον υβριδικό 1.2
Επίσης με πήραν τηλέφωνο, ότι μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχει έλθει, αν και η αρχική παραγγελία ήταν για ένα μήνα μετά.
Γενικά έρχονται αμάξια, οπότε θα υπάρξει κάποιος ορθολογισμός της αγοράς, ως προς τις καθυστερήσεις.
Με αυτό τον τρόπο θα προλαβαίνουμε τις αυξήσεις τουλάχιστον.
Πως το λέγανε αυτό στην διαφήμιση με τον Ισπανό ?
Παστίλιες για τον πόνο του Γάτου...
-
Σιγά σιγά παντού το λεβιεδακι...
Έχετε δει με τι ομοιάζει και που παραπέμπει η κίνηση με ένα η δύο δαχτυλακια στο λεβιεδακι.
Τέλος και από τα Peugeot το φαλλικο σύμβολο ισχύος και αρρενοπότητας .Γυναίκα CEO στην Peugeot νομίζω μετά και την Citroen.
-
-
Σήμερα το πρωί το άφησα για την ανάκληση στις ροδέλες ημιαξονίων.
Κάποια στιγμή με ρωτάει ο υπεύθυνος αν το αυτοκίνητο είναι φορτισμένο.
Του απαντάω ότι είναι περίπου στο 70%.
«Α, εντάξει» μου λέει, «γιατί έχει μια αναβάθμιση λογισμικού να κάνει και πρέπει να την κάνουμε».
ΠΑΓΩΣΑ! Κατ' ευθείαν μου ήρθε στο μυαλό ο Γάτος.
Κανονίστε λέω μέσα μου, να μου κάνετε το αυτοκίνητο πυγολαμπίδα.
Χαχαχα... Τρέμω λέμε μέχρι το μεσημέρι που θα πάω να το πάρω.Υ.Γ.1 Πριν κάνα μήνα που κοίταξα την εφαρμογή δεν μου έβγαλε αναβάθμιση λογισμικού παρά μόνο χαρτών.
Τι σκατά, στο service βλέπουν άλλες αναβαθμίσεις;Υ.Γ.2 Του ανάφερα ότι μου βγάζει ειδοποίηση ότι σε κάνα μήνα χρείαζεται να κάνει service και μου είπε να τους πάρω τηλέφωνο τότε, κάνα δυο ημέρες νωρίτερα, να κλείσουμε ραντεβού.
Κάνε το ρε μεγάλε και αυτό σήμερα να τελειώνουμε και να μην πηγαινοέρχομαι.
Εντάξει σίγουρα έχουν κανονίσει το πρόγραμμα τους και τα ραντεβού, αλλά πρώτο service είναι. Πόσο θα πάρει; Τέσπα.
Peugeot 3008 2016