-
Ευχαριστούμε πολύ.
-
Καλοταξιδο να το χαρείτε με υγεία.
-
Καλοταξιδο να είναι. Να κάνετε πολλά χιλιόμετρα με ασφάλεια.
-
Πολύ καλή επιλογή...
Καλοτάξιδο...
#thelo_volta...
-
Ευχαριστούμε.
-
Καλοτάξιδο και από εμένα!
Παραμένει φρέσκο μετά από τόσα χρόνια! -
Καλες βολτες και πολλά πολλα χλμ! Με υγεία!
-
Μεσσίε μου καλοτάξιδο και από εδώ! #agatisto και τυχερό να είναι
-
Πολλά και καλά χιλιόμετρα, να το χαρείτε!
Προβλέπω να το "δανείζεσαι" συχνά πυκνά!
Με το καλό παραλαβή και περιμένουμε συγκριτικό με το C3 Aircross.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Συγκριτικό με το αιρκρός το μόνο ενδιαφέρον είναι ότι στο ένα έχω την πιο πλούσια έκδοση και στο άλλο την βασική.
Είναι άλλη κατηγορία και έχει πολλά πράγματα στην βασική.
Αυτός ήταν και ο λόγος που σε συνδυασμό με την μικρή διαφορά στην τιμή, 1000 στην προκαταβολή και 50 στην δόση, προτιμήθηκε από το 2008 που δεν μας χώραγε και άνετα.
-
Καλοτάξιδο criu,να το χαρείτε!
-
Τώρα έμεινα άφωνος...
Έχω χάσει επεισόδια...Καλοτάξιδο το Peugeot @criuser!
Πως προέκυψε το 3008; Δεν είχατε μία συλλογή από citroen;
Και γιατί όχι στο C5 Aircross;Μην μου πεις ότι θα γραφτείς και στο PSClub...
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Ηρθε, πινακίδες από εβδομάδα.
Γενικά έρχονται αρκετά 3008 μέχρι τον Μάρτιο, μετά δεν δείχνει.
Προφανώς μετά θα έχουμε τον μούφα-υβριδικό με το 6τάχυτο διπλού συμπλέκτη, ενώ δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστούν τα ντίζελ, μέχρι να έλθει το καινούργιο, αρχές του 24 που σίγουρα δεν θα έχει ντίζελ.
Επίσης τιμές πιθανόν να ανέβουν και έτσι για τους λάτρεις του ντίζελ, η επιλογή της γρήγορης παραλαβής, σε συνδυασμό με τις αυξήσεις των τιμών, ήταν πρακτικά μονόδρομος.
Η αύξηση των χλμ της 5ετούς εγγύησης στα 100000 έχει 220 κόστος που θα το πληρώσω.
Καλοταξιδο,εγω τοτε που ειχα παραγγειλει το 2008 μου την ειχαν δωρο την επεκταση
-
δεν το πηρε το ΠΑΙΔΙ ακομη αφου....
οταν το παραλαβει το ΠΑΙΔΙ θα του πω καλοριζικα.
του ΠΑΙΔΙΟΥ -
Ευχαριστώ πολύ όλους...
-
Δώρα ήταν μεταβίβαση, συναγερμός, αισθητήρες πίσω.
Και το βασικότερο είχε 1 % χαμηλότερο επιτόκιο, ήτοι 900 ευρώ στο σύνολο των δόσεων από τους άλλους ντήλερ. -
@storm said in Peugeot 3008 2016:
Τώρα έμεινα άφωνος...
Έχω χάσει επεισόδια...Καλοτάξιδο το Peugeot @criuser!
Πως προέκυψε το 3008; Δεν είχατε μία συλλογή από citroen;
Και γιατί όχι στο C5 Aircross;Μην μου πεις ότι θα γραφτείς και στο PSClub...
Εχει γίνει ολόκληρη συζήτηση, στο θέμα του 2008 όμως που ξεκίνησα να κοιτάω, αλλά τελικά λόγω χώρων και μικρής διαφοράς κάναμε το βήμα.
Η συλλογή από Σιτροέν παραμένει.
Το 5 αιρκρος αυτή την εποχή είναι ακριβότερο από το 3008 στις βασικές εκδόσεις.
Στην ομάδα του ΦΒ του 3008 έχω γραφτεί από καιρό για να ελέγχω τα χόαξ του γάτου...
-
Το 3008 δίπλα στο 2008 δεν έχουν μεγάλη διαφορά στον όγκο. Εγώ βασικά τα μπερδεύω αυτά τα δύο αυτοκίνητα.
Πάντως γρήγορα θα το πάρεις. Μικρή αναμονή.
-
Εχουν μεγάλη διαφορά μέσα όμως με το 2008. Με το αιρκρος έχει μόνο στο πλάτος, στα άλλα είναι κοντά. Τα μεταξόνια είναι διαφορετικά κατά 7 εκ.
Το παράγγειλα πριν 1 μήνα, το είχα συζητήσει πριν 40 μέρες και τότε μου είπαν ότι στο χρώμα αυτό, ήταν 1 αμάξι σε λιμάνι, 3 στο εργοστάσιο και 1 που δεν είχε φτιαχτεί και πήρα το τελευταίο. Προφανώς 1-2 μέρες μετά φτιάχτηκε και ήλθαν όλα μαζί.
Το 3008 φτιάχνεται στην Γαλλία και έρχονται γρήγορα. Αντίθετα το 2008 που φτιάχνεται στην Ισπανία έχει καθυστέρηση.
-
Ωραίο αυτοκίνητο και το χρώμα αυτό του ταιριάζει πολύ.
Πολύ καλή επιλογή.Ευτυχώς δεν σε παρέσυρε κανένας γάτουλας και δεν πήρες κανά mono_vitara...
Τι θα κάναμε μετά στο φόρουμ; Βαρετό θα γινόταν...
Peugeot 3008 2016