-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!!
-
Επειδή θα είναι μη πρακτικό να απαντώ ατομικά, σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές.
-
Kαλοτάξιδο!!
-
@n-k-9 said in Suzuki Vitara 2015:
Επειδή θα είναι μη πρακτικό να απαντώ ατομικά, σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές.
Θα γινόταν ωραίο αρθράκι στο Cartalk.gr. Θα έχω την τιμή...;
ΥΓ. Φωτογραφία γύπα από τον Lap σε 3... 2... 1...
-
-
-
@dimsabas said in Suzuki Vitara 2015:
Θα γινόταν ωραίο αρθράκι στο Cartalk.gr. Θα έχω την τιμή...;
ΥΓ. Φωτογραφία γύπα από τον Lap σε 3... 2... 1...
Κανένα πρόβλημα.
-
Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
@gatoz δεν θα αποδομήσεις τα αρνητικά που έγραψε ο φίλος?
Αφήνεις πολεμοφόδια στους γνωστούς- αγνώστους
-
@antoniokon said in Suzuki Vitara 2015:
σε λιγες μερες θα τα σβησει μονος του
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
Δεν θα τα σβήσω αγαπητέ μου... Αλλά δεν με απασχολούν και ιδιαίτερα!
-
Με γεια!
-
Καλοτάξιδο!
-
Ευχαριστώ και πάλι.
-
καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα θα έχεις!
είναι νωρίς για να γράψεις θετικά και αρνητικά και τα πιο πολλά είναι θέμα συνήθειας. μόλις στρώσει το αυτοκίνητο και κάνεις λίγα χιλιόμετρα παραπάνω θα δεις την κατανάλωση να πέφτει. το υβριδικό σύστημα, μπορεί να είναι mild, αλλά λειτουργεί άψογα. όσο για τους καθρέπτες.. πιο κει ήταν το scross...θα το χαρείς, ξέρει τι λέει ο γάτος και οι κάτοχοι. στα νήματα της SUZUKI, μπορεί να μην ευλογούμε τα διαστημοπλοια μας για διαστημικές καταναλώσεις αλλά σπάνια θα γράψουμε ότι υπάρχει κάποιο τεχνικό θέμα.
βγάλε και φώτος να το... ευλογήσουμε.
πολλά και φθηνά gadgets που ψάχνεις έχει το Ali, δεν χρειάζεται να τα χρυσό πληρώσεις στην αντιπροσωπεία... και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.
-
Να ρωτήσω επειδή γράψατε για ali, λάμπες αυτής της κατηγορίας τιμής θα αγοράζατε από κει;
-
@groover1972 said in Suzuki Vitara 2015:
καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα θα έχεις!
είναι νωρίς για να γράψεις θετικά και αρνητικά και τα πιο πολλά είναι θέμα συνήθειας. μόλις στρώσει το αυτοκίνητο και κάνεις λίγα χιλιόμετρα παραπάνω θα δεις την κατανάλωση να πέφτει. το υβριδικό σύστημα, μπορεί να είναι mild, αλλά λειτουργεί άψογα. όσο για τους καθρέπτες.. πιο κει ήταν το scross...θα το χαρείς, ξέρει τι λέει ο γάτος και οι κάτοχοι. στα νήματα της SUZUKI, μπορεί να μην ευλογούμε τα διαστημοπλοια μας για διαστημικές καταναλώσεις αλλά σπάνια θα γράψουμε ότι υπάρχει κάποιο τεχνικό θέμα.
βγάλε και φώτος να το... ευλογήσουμε.
πολλά και φθηνά gadgets που ψάχνεις έχει το Ali, δεν χρειάζεται να τα χρυσό πληρώσεις στην αντιπροσωπεία... και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.
Προφανώς και είναι νωρίς.
Όπως έχω ξαναγράψει, η επιλογή έγινε χωρίς συναίσθημα και καθαρά ορθολογικα. Σε αυτό το πλαίσιο, ήταν εκτός λογικής μου η επιλογή του GLX στα 25+. Το δε S Cross και πέρα από την υψηλότερη τιμή του, εμφανισιακά δεν είναι στις προτιμήσεις μου. Οπότε συνειδητά επέλεξα το GL+ και θα ζήσω με χειροκίνητους καθρέφτες!
Τα gadgets του Ali τα έχω δει. Απλά τα καλύμματα των χειρολαβων που διαθέτει η αντιπροσωπεία έχουν σχετικά χαμηλό κόστος και γι'αυτό ασχοληθηκα. Γενικά οι χούφτες την ακούνε εύκολα από γρατζουνιές γι' αυτό και το σκέφτομαι.
Για την κατανάλωση θα δω στην πορεια που θα ανοίξει το μοτέρ. Πάντως το εξαιρετικά αθόρυβο start-stop μου αρέσει!
Γενικά, όπως προείπα, ήταν μία αξιοπρεπής all around επιλογή. Ο ανταγωνισμός ήταν συγκεκριμένος (και περιορισμένος) και νομίζω πως το αυτοκίνητο κάλυψε τα περισσότερα "θέλω" μου. -
Όπως έχω ξαναγράψει, η επιλογή έγινε χωρίς συναίσθημα και καθαρά ορθολογικα. Σε αυτό το πλαίσιο, ήταν εκτός λογικής μου η επιλογή του GLX στα 25+. Το δε S Cross και πέρα από την υψηλότερη τιμή του, εμφανισιακά δεν είναι στις προτιμήσεις μου. Οπότε συνειδητά επέλεξα το GL+ και θα ζήσω με χειροκίνητους καθρέφτες!
Με το συναίσθημα Suzuki λίγοι αγοράζουν...
Το κλειδί πχ εντάξει γυφτιά.
Εννοώ βάζει ACC και όχι αναδιπλούμενο κλειδί... Τι να πεις. -
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
Με το συναίσθημα Suzuki λίγοι αγοράζουν...
Το κλειδί πχ εντάξει γυφτιά.
Εννοώ βάζει ACC και όχι αναδιπλούμενο κλειδί... Τι να πεις.Με το συναίσθημα ίσως κάνα Swift Sport και ως εκεί!
Για το κλειδί αυτό ακριβώς... Μα 5€ κοστίζει ένα αναδιπλούμενο στο ali! Σιγά το κόστος! -
Καλοτάξιδο να είναι...
Suzuki Vitara 2015