-
Προς όρος Σινά καλύτερα δεν λες μέρες που ναι...
-
Κι ο καναπές καλά είναι. Αν είναι να σπάσω αμάξι, παίρνω το εταιρικό.
-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
το βιταρα δεν σπαει
-
Χάνει μόνο τα βαρίδια της ζυγοστάθμισης..
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
το βιταρα δεν σπαει
Μόνο χαλάει ενίοτε.
-
το βιταρα δεν σπαει
Μόνο χαλάει ενίοτε.
Ποτες
-
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
@dimitrioskosmas said in Suzuki Vitara 2015:
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
@argyn said in Suzuki Vitara 2015:
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
Τα έγραψα αναλυτικότερα νωρίτερα. Τράστ μι, οι σουζουκαίοι να λέμε και ευχαριστώ ... Δυστυχώς αυτή είναι η αγορά στο ελλάντα και αυτή είναι η κατάσταση της - στο εξωτερικό τα ίδια και χειρότερα. Άλλο το κράζω γενικώς για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια και άλλο το κράζω ειδικώς τον Χ αυτοκινητά έμπορο/συνεργείο κτλ. Ας τα διαχωρίσουμε.Τα Suzuki είναι value for money αυτοκίνητα, δεν μπορούν να συγκριθούν με καθαρό premium ή Honda που τιμολογιακα έχουν φτάσει τα Ευρωπαϊκά premium.
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι όποιος αγοράζει το κάνει ξεκάθαρα για την τιμή, είναι σωστό να γνωρίζει ότι μετέπειτα οι τιμές service και ανταλλακτικά είναι τσιμπημενα.
Εδώ μέσα συνέχεια αναφέρονται κάτοχοι σε λύσεις από Fiat για τα diesel και άλλες cost effective λύσεις επειδή όντως συνέχεια διαβάζουμε παράπονα για τις τσιμπημενες αυτές τιμές.
Όταν στην ίδια κατηγορία έχεις να επιλέξεις μεταξύ Stonic και Vitara, είναι καλό να γνωρίζεις τα κόστη γιατί μπορεί να παίξουν ρόλο, άλλωστε μιλάμε για 2 από τα φθηνότερα B suv και από την εμπειρία μου (2 Vitara και 2 Stonic σε φίλους τα τελευταία χρόνια!) οι κάτοχοι μετράνε μέχρι και το δεκαευρο.. δεν θα συγκρίνεις με αυτοκίνητα που ξεκινάνε 5 και 10.000 παραπάνω..
τσαμπα ειναι
και κυριως δεν χαλανε
...κοστος παρπριζ γκεικου, 3200. ολοκληρα.πλακα κανεις;
Δεν λέει ότι είναι ειδικής μόνωσης και ποιότητας...
Κλασσικός αριστερός τσέος...
Μισές αλήθειες μόνο....
και ολόκληρα ψέματα βέβαια...
3200 εχει το παρπριζ του φεβ. τελος.
Γάτε τα ειδικά παρμπρίζ εκεί κυμαίνονται..Αλλαγή σε Tuscon προηγούμενης γενιάς θερμομονωτικό παρμπρίζ (μώβιζε), κόστος 3900€..Εννοείται θραύση κρυστάλλων..
-
Μάλλον επειδή η θραύση κρυστάλλων είναι στάνταρ πλέον, βαράνε στο δόξα πατρι.
-
Καλησπερα και καλη ανασταση σε ολους, ο Κ14D που φοραει το αμαξι που κατασκευαζεται, γνωριζουμε?
-
@tipo21 said in Suzuki Vitara 2015:
Καλησπερα και καλη ανασταση σε ολους, ο Κ14D που φοραει το αμαξι που κατασκευαζεται, γνωριζουμε?
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, Ιαπωνία.
-
Τον τελικό έλεγχο τον περνάει κάπου εδώ στα δυτικά προάστια...
-
Απο οτι διαβασα Ινδια...
-
Απο οτι διαβασα Ινδια...
Που το διάβασες ακριβώς; μπορείς να δώσεις link;
-
@groover1972 said in Suzuki Vitara 2015:
Απο οτι διαβασα Ινδια...
βεβαια λεει για τον χιλιαρι, λαθος μου συγνωμη.
-
@groover1972 said in Suzuki Vitara 2015:
Απο οτι διαβασα Ινδια...
βεβαια λεει για τον χιλιαρι, λαθος μου συγνωμη.
Κ
Δεν υπάρχει θέμα, tipo.Mιλάει για το Baleno και το άρθρο είναι του 2017.
-
Καλημέρα.
Μετά από 1,5 μήνα κατοχής του αυτοκινήτου έχω τις εξής απορίες/ερωτήσεις, για τις οποίες δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη όσο και αν έψαξα και θα το εκτιμούσα εάν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό και μπορεί να δώσει απάντηση.- Το GL+ διαθέτει την οθόνη όπου τα τέσσερα μενού είναι το ραδιόφωνο, τα πολυμέσα, το bluetooth και το android auto. Στην θύρα usb έχω μόνιμα ένα stick με τραγούδια, το οποίο το βγάζω μόνο εάν θέλω να συνδέσω το κινητό μέσω καλωδίου για την πρόσβαση στο android auto (δεν ξέρω για άλλες συσκευές, αλλά το δικό μου κινητό απαιτεί καλώδιο και ενεργό bluetooth για να συνδεθεί σε αυτό).
Απορίες:
- Πέραν της πλοήγησης με τους χάρτες της google, το android auto προσφέρει κάτι άλλο; Γιατί όσο και να προσπάθησα στις διάφορες εφαρμογές που εμφανίζει δεν κατάφερα κάτι...
- Όταν στην θύρα usb συνδέσουμε το κινητό για την χρήση του android auto, υπάρχει τρόπος να μην ακούγεται ο ήχος του ραδιοφώνου ως background (πέραν της απλής λύσης της μείωσης της έντασή του);
- Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να αλλάζει ο τρόπος απεικόνισης της κίνησης του οχήματος πάνω στον χάρτη; Δηλαδή, αντί να εμφανίζεται μόνιμα σταθερός ο χάρτης (με βάσει τα σημεία του ορίζοντα), να περιστρέφεται ώστε π.χ. να δείχνει το όχημα με φορά προς τον βορρά.
- Κάποιες φορές εντός πόλης και σε στρίψιμο του οχήματος σε στενό δρόμο (αριστερά ή δεξιά), ακούγεται ένα "μπιπ", χωρίς να ανάψει κάποια ένδειξη. Το "μπιπ" αυτό είναι το κλασικό που κάνει όταν π.χ. προειδοποιεί το blind spot. Για ποιό λόγο άραγε χτυπά;
- Το GL+ διαθέτει την οθόνη όπου τα τέσσερα μενού είναι το ραδιόφωνο, τα πολυμέσα, το bluetooth και το android auto. Στην θύρα usb έχω μόνιμα ένα stick με τραγούδια, το οποίο το βγάζω μόνο εάν θέλω να συνδέσω το κινητό μέσω καλωδίου για την πρόσβαση στο android auto (δεν ξέρω για άλλες συσκευές, αλλά το δικό μου κινητό απαιτεί καλώδιο και ενεργό bluetooth για να συνδεθεί σε αυτό).
-
@n-k-9 said in Suzuki Vitara 2015:
Πέραν της πλοήγησης με τους χάρτες της google, το android auto προσφέρει κάτι άλλο; Γιατί όσο και να προσπάθησα στις διάφορες εφαρμογές που εμφανίζει δεν κατάφερα κάτι...
Live στοιχεία για την κίνηση και κλειστούς δρόμους.
-
Καλημέρα.
Μετά από 1,5 μήνα κατοχής του αυτοκινήτου έχω τις εξής απορίες/ερωτήσεις, για τις οποίες δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη όσο και αν έψαξα και θα το εκτιμούσα εάν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό και μπορεί να δώσει απάντηση.- Το GL+ διαθέτει την οθόνη όπου τα τέσσερα μενού είναι το ραδιόφωνο, τα πολυμέσα, το bluetooth και το android auto. Στην θύρα usb έχω μόνιμα ένα stick με τραγούδια, το οποίο το βγάζω μόνο εάν θέλω να συνδέσω το κινητό μέσω καλωδίου για την πρόσβαση στο android auto (δεν ξέρω για άλλες συσκευές, αλλά το δικό μου κινητό απαιτεί καλώδιο και ενεργό bluetooth για να συνδεθεί σε αυτό).
Απορίες:
- Πέραν της πλοήγησης με τους χάρτες της google, το android auto προσφέρει κάτι άλλο; Γιατί όσο και να προσπάθησα στις διάφορες εφαρμογές που εμφανίζει δεν κατάφερα κάτι...
- Όταν στην θύρα usb συνδέσουμε το κινητό για την χρήση του android auto, υπάρχει τρόπος να μην ακούγεται ο ήχος του ραδιοφώνου ως background (πέραν της απλής λύσης της μείωσης της έντασή του);
- Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να αλλάζει ο τρόπος απεικόνισης της κίνησης του οχήματος πάνω στον χάρτη; Δηλαδή, αντί να εμφανίζεται μόνιμα σταθερός ο χάρτης (με βάσει τα σημεία του ορίζοντα), να περιστρέφεται ώστε π.χ. να δείχνει το όχημα με φορά προς τον βορρά.
- Κάποιες φορές εντός πόλης και σε στρίψιμο του οχήματος σε στενό δρόμο (αριστερά ή δεξιά), ακούγεται ένα "μπιπ", χωρίς να ανάψει κάποια ένδειξη. Το "μπιπ" αυτό είναι το κλασικό που κάνει όταν π.χ. προειδοποιεί το blind spot. Για ποιό λόγο άραγε χτυπά;
για το 1ο πριν.. το πρώτο. ναι χρειάζεσαι να βγάλεις το στικακι με τα τραγούδια αν βάλεις το καλώδιο για AA. αλλά υπάρχουν λύσεις.
μπορείς να βάλεις ένα μεγάλο σε χωρητικότητα SD στην είσοδο (εκτός αν έχεις τους χάρτες σε sd αλλά τότε δεν θα το συζητούσαμε για το usb).για το 1ο : μπορείς να βάλεις όποιο πρόγραμμα πλοήγησης θέλεις αλλά από όσα ΔΩΡΕΑΝ έχω δοκιμάσει, το Google Maps, είναι το καλύτερο. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να πας στις πολλές και αναλυτικές ρυθμίσεις του Google Maps και να παραμετροποιησεις την απεικόνιση.
για το 2ο: αν κατάλαβα καλά (δεν είναι πολύ ξεκάθαρο) θέλεις να μην παίζει κάτι όταν έχεις τους χάρτες ενεργούς (λογικά θέλεις να ακούς το στρίψτε δεξιά ). και αυτό στις ρυθμίσεις είναι του χάρτη. η κλείσε με το off, το ηχοσυστημα.
για το 3ο ερώτημα, η απάντηση είμαι η ίδια με την απάντηση μου για το 1ο. ρυθμίσεις απεικόνισης.
ελπίζω να σε βοήθησα.
Ότι θέλεις ρωτάς, για αυτό υπάρχει το φόρουμ, δεν είναι μόνο για τις καταναλώσεις - Το GL+ διαθέτει την οθόνη όπου τα τέσσερα μενού είναι το ραδιόφωνο, τα πολυμέσα, το bluetooth και το android auto. Στην θύρα usb έχω μόνιμα ένα stick με τραγούδια, το οποίο το βγάζω μόνο εάν θέλω να συνδέσω το κινητό μέσω καλωδίου για την πρόσβαση στο android auto (δεν ξέρω για άλλες συσκευές, αλλά το δικό μου κινητό απαιτεί καλώδιο και ενεργό bluetooth για να συνδεθεί σε αυτό).
-
Καλημέρα.
Απορίες:
Spotify είναι η επόμενη επιλογή για μουσική. Ειδικά αν έχεις και συνδρομή (οπότε ακους χωρίς διαδημίσεις) και βέβαια αρκετά data (οπότε πρακτικά δεν σου χρειαζεται usb stick με τραγούδια, ακούς τα πάντα από spotify)
Αν ακούς spotify περνάει ο ήχος του στα ηχεία και όχι του ραδιοφώνου. Με ένα πάτημα επίσης στον διακόπτη on/off μπαίνει ο ήχος σε mute (από όλες τις πηγές).
Μάλλον σου χτυπάει το "ρανταρ" για ύπαρξη εμποδίου. Δεν ειναι όντως η πλέον ακριβής υλοποίηση, δίνει λάθος συναγερμούς τόσο το παλιό (στα δικά μας προ fl) όσο και στα τωρινά (μετά fl),
- Το GL+ διαθέτει την οθόνη όπου τα τέσσερα μενού είναι το ραδιόφωνο, τα πολυμέσα, το bluetooth και το android auto. Στην θύρα usb έχω μόνιμα ένα stick με τραγούδια, το οποίο το βγάζω μόνο εάν θέλω να συνδέσω το κινητό μέσω καλωδίου για την πρόσβαση στο android auto (δεν ξέρω για άλλες συσκευές, αλλά το δικό μου κινητό απαιτεί καλώδιο και ενεργό bluetooth για να συνδεθεί σε αυτό).
-
Πέραν της πλοήγησης με τους χάρτες της google, το android auto προσφέρει κάτι άλλο; Γιατί όσο και να προσπάθησα στις διάφορες εφαρμογές που εμφανίζει δεν κατάφερα κάτι...
Live στοιχεία για την κίνηση και κλειστούς δρόμους.
Βασικά ρώτησα για τις άλλες εφαρμογές.
Π.χ. μου απεικονίζει το viber, αλλά πρακτικά δεν έχει κάποια λειτουργία. Όταν το πατάς απλά εμφανίζει κάποιο μήνυμα δίχως να κάνει κάτι. Ούτε να δω μπορώ τις συνομιλίες μου, αλλά ούτε και να κάνω κάτι άλλο.
Suzuki Vitara 2015