Καλησπερα παιδια, καλως σας βρηκαμε. 1.3 πετρελαιο. 13Κ χλμ αγορασμενο Απριλη του 21 και ακρως ικανοποιημενος, για τα λεφτα που εδωσα και το σκοπο που το αγορασα νομιζω καλυτερη αγορα δεν θα μπορουσα να κανω. Θελω ομως να βαλω καμερα οπισθοπορειας, και αν γινεται να τη κουμπωσω στη μανισια οθονη των 7 ιντσων. Το εχει κανει κανενας σας, εχετε καμμια ιδεα?. Αν γινεται να μπει και η μανισια καμερα ακομα καλυτερα. Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν δεν, αλλα μαλλον δεν θελουν να ασχοληθουν.
Best posts made by Tipo21
-
RE: Fiat Egea - Tipo
-
RE: Suzuki Vitara 2015
@groover1972 said in Suzuki Vitara 2015:
@tipo21 said in Suzuki Vitara 2015:
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
Καλησπερα και καλη ανασταση σε ολους, ο Κ14D που φοραει το αμαξι που κατασκευαζεται, γνωριζουμε?
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, Ιαπωνία.
Απο οτι διαβασα Ινδια...
Που το διάβασες ακριβώς; μπορείς να δώσεις link;
βεβαια λεει για τον χιλιαρι, λαθος μου συγνωμη.
Latest posts made by Tipo21
-
@groover1972 said in Suzuki Vitara 2015:
Καλησπερα και καλη ανασταση σε ολους, ο Κ14D που φοραει το αμαξι που κατασκευαζεται, γνωριζουμε?
Απο οτι διαβασα Ινδια...
Που το διάβασες ακριβώς; μπορείς να δώσεις link;
βεβαια λεει για τον χιλιαρι, λαθος μου συγνωμη.
-
Απο οτι διαβασα Ινδια...
-
-
RE: Ford Fiesta 2017
Γιατι να αλλαξουνε τα υγρα φρενων σε 36.00 χλμ?
-
RE: HONDA FORUM
Και θα αφησουν την αγορα με τετοιο κενο για 2 χρονια? θα μπορουσαν να παραγουν το παλιο μεχρι να ερθει το καινουριο ας πουμε, τεσπα τι να πω
-
RE: HONDA FORUM
Γιατι στην σελιδα της Χοντα Ελλαδος δεν εμφανιζει το civic? τι φαση?
-
RE: Fiat Egea - Tipo
Καλησπερα παιδια, καλως σας βρηκαμε. 1.3 πετρελαιο. 13Κ χλμ αγορασμενο Απριλη του 21 και ακρως ικανοποιημενος, για τα λεφτα που εδωσα και το σκοπο που το αγορασα νομιζω καλυτερη αγορα δεν θα μπορουσα να κανω. Θελω ομως να βαλω καμερα οπισθοπορειας, και αν γινεται να τη κουμπωσω στη μανισια οθονη των 7 ιντσων. Το εχει κανει κανενας σας, εχετε καμμια ιδεα?. Αν γινεται να μπει και η μανισια καμερα ακομα καλυτερα. Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν δεν, αλλα μαλλον δεν θελουν να ασχοληθουν.